Dodaj do ulubionych

Ale wy tu pitolicie !!!!!!!!

29.08.02, 18:15
Myślałem, że tylko na plaży się pitoli.
Ale wy przebijacie wszystkich.
Chyba się zaprzyjaźnimy
Obserwuj wątek
    • Gość: hm Re: Ale wy tu pitolicie !!!!!!!! IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 29.08.02, 18:50
      PIT_Oli:))))
      • enancjo Re: Ale wy tu pitolicie !!!!!!!! 29.08.02, 19:03
        .. A lewy tupi to li Cie .. :)) upsssssorki
        Enancjo
        • Gość: maryjo2 Re: Ale wy tu pitolicie !!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 19:24
          Aha. No... tak.
          No więc właśnie.
          ;)
          • Gość: oona Re: Ale wy tu pitolicie !!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.02, 19:50
            albo pitolenie,albo milczenie,
            nie wiadomo co gorsze,
            hop hop jest tu kto??
            • Gość: maryjo2 Re: Ale wy tu pitolicie !!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 19:54
              Ja jestem!!!
              Cieszysz się??
              No, powiedz, że się cieszysz :)))
              • Gość: oona Re: Ale wy tu pitolicie !!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.02, 20:05
                Gość portalu: maryjo2 napisał(a):

> Ja jestem!!!
                > Cieszysz się??
                > No, powiedz, że się cieszysz :)))

jasne,że sie ciesze
                i mój komputer też,wrecz zglupiał ze szczescia
                i musiałam go resetowac itd:))
                • Gość: maryjo2 Re: Ale wy tu pitolicie !!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 20:52
                  A ja sie tak wzruszyłam z tej uciechy, że aż kolki wątrobowej dostałam.
                  I musiałam się położyć, i....
                  • Gość: oona Re: Ale wy tu pitolicie !!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.02, 21:01
                    a ja tu siedze od godziny,cała i zdrowa i komputer tez,
                    a wokół ani zywego ducha,az tu nagle....
            • Gość: czort Re: Ale wy tu pitolicie !!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.02, 19:55
              jezdem, jezdem, ale uprzedzcie reformy, ze my tu nie pitolimy ino w kolku
              wyrzynamy!!!!
              • Gość: maryjo2 Re: Ale wy tu pitolicie !!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 19:58
                A co wyrzynamy?
                kogutki?
    • missing_link Re: Ale wy tu pitolicie !!!!!!!! 29.08.02, 23:28
      Ale komu komunikuje się tu cokolwiek?
    • Gość: czort Re: Ale wy tu pitolicie refor_matoł!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.02, 23:30
    • saqqara hahahahahahaha 30.08.02, 07:58
      ale cuda wianki, widze reformatora i ten text to nie moge sie opanowac bo
      jakowes dezawu mnie przesladuje

Reformy-i-tor,
      ja sie nie zaprzyjaznie, z zasady to zrobie, ale jedno powiem, z przyjemnoscia
      popatrze na Twoje reformy
      a tak btw, z plaza Ci sie nie udalo to na towarzyskie przyszedles?zycze
      powodzenia, hehe :)))))
      • refor_mator Saqquara 30.08.02, 11:30
        Saqquara - czy my się znamy?
        • saqqara Re: Saqquara 30.08.02, 11:40
          Boze bron!!! mam szczera nadzieje ze nie!
      • Gość: robsonick Re: hahahahahahaha IP: *.net 30.08.02, 11:44
        saqqara napisała:

> > a tak btw, z plaza Ci sie nie udalo to na towarzyskie przyszedles?zycze
        > powodzenia, hehe :)))))
        Na plazy w reformach ???? heheheh pewnie ze mu sie nie udalo saQQairko ale jak
        znam towarzyski bedzie jeszcze gorzej ;))
        • saqqara Re: hahahahahahaha 30.08.02, 11:57
          dlatego z przyjemnoscia popatrze... choc jak na razie to marnie zaczal, od
          przekrecenia mojego nika, ale mnie to juz i tak zadna roznica, bylo juz chyba z
          10 wersji;)))
          • refor_mator Re: hahahahahahaha 30.08.02, 14:26
            O przpraszam za przekręcenie saqqara, ale wiesz to Q jakoś mi sie kojarzy z
            brzydkim słowem.
            • saqqara fju fju, delikatuśny jestes.... 30.08.02, 14:59
              i co jest brzydkiego w znaku jakosci Q? to chyba tylko dobrze o mnie swiadczy.
              chociaz to!

hm.... te reformy z falbankami jakos slabiutko ida, no ale coz, nie od razu
              majtki wydziergano. anyway, zycze suxcesow na nowej drodze pitolenia

saQQara
    • mathildae Re: my jestesmy lepsi 30.08.02, 15:52
      my juz przeszlismy na wyzszy poziom - nie pijemy codziennie kawy
      ;)
      • refor_mator Re: my jestesmy lepsi 30.08.02, 16:15
        Fakt. Ale u nas też nie było kawy od 3 dni.

W dodatku organizujemy III spotkanie w realu.

Saqqara - mnie jednak q kojarzy sie nie tylko ze znakiem jakośći.
        Znaczy Q to tak, ale q.
        Coś marna ta jakość.
        A z moich reform na plaży to jaja wyszły.
        • aniela_ Re: my jestesmy lepsi 30.08.02, 16:28
          o.
          • ulalka Re: my jestesmy lepsi 30.08.02, 20:33
            O!.. widzialam takie zdjecia, kiedy ze spodenek pilkarzy wychodzily jaja... ale
            zeby z reform? to musial byc widok... ;-))))))))) ale coz... nienawidze lezec
            plackiem na plazy...!
            • refor_mator Re: my jestesmy lepsi 02.09.02, 11:07
              U nas nikt nie leży plackiem na plaży.

Zwłaszcza, że dziś sie kurcze ochłodziło.

Aktywność mile widziana.
              I zapamiętajcie - to my jesteśmy lepsi. U nas już sie tak nie pitoli.
              • saqqara i rzekl Pan.... 02.09.02, 11:48
                "... marnosci nad marnosciami, a i tak wszystko w pyl sie obroci..." czy jakos
                tak.
                anyway, ja sie przez dwa QQ podpisuje wiec sie mam tak do Twoich skojarzen,
                Panie Refor-a-mator jak pitolenie do towarzyskiego.. nie ukrywam jednak, ze
                troche zaluje, bo moze wtedy nie mialabym problemow z oplaceniem rachunkow.

hehehe, jaja z reform wylazly? tja, nic nowego, chcialoby sie rzec.

• ulalka Re: i rzekl Pan.... 02.09.02, 11:55
                  dosc, ze te jaja moga byc juz przeterminowane.. ;-))) zbuki, znaczy siem ;-)))
                  • saqqara Re: i rzekl Pan.... 02.09.02, 12:09
                    a jesli jeszcze zbuki polezaly troche w piasku na sloneczku, to pewnie waniaja
                    na odleglosc;)))
                    • ulalka Re: szaki :-))))))) 02.09.02, 12:23
                      (mogem siem tak spoufalic? :-))) o to to!.. niezaprzeczalna racja i medal
                      czekoladowy w zlotku dla Ciebie :-)))))))
                      buzka :-)))))
                      • saqqara Re: szaki :-))))))) 02.09.02, 12:32
                        uuuuuu - lalka:))))) mozesz sie spoufalac:))))))) grabka i brudzio, szaki
                        jestem;))

medal w zlotku? oooo, nie powiem "nie", przypne sobie go na popiersie i bede
                        dalej meczyla sadzone zbuki czyli "jajka w reformach":))))
                        • Gość: ulalka Re: szaki :-))))))) IP: 195.116.200.* 02.09.02, 13:50
                          he he :-))))) jak miło, no to brudzia :-)))))))
                          nagrode przeslemy poczta ;-))))
                          a zbuki tepic trzeba, zeby sie ich za duzo nie namnozylo, right? ;-)))))))
                          pzdr

ps. na moim imieniu zacial sie raz jeden sir z Anglii i niezle to wyszlo ;-))))
                          • refor_mator Ale wy tu smucicie. 02.09.02, 16:44
                            Przeleciałem kilka aktualnych wątków. Prym tu zdaje się wodzić niejaka saQQara.

Ale jednak smucicie jak diabli.
                            A wskaźnik mojego pitolomierza dawno opuścił skalę.
                            U nas na plaży pokazał tylko 95%. Ale my mamy Anielę, Mrecka i Chrisa.

Zmieńcie sobie wodza. Trza wysadzić panią s. z dwoma q. Ja chętnie obejmę
                            przywództwo.

Polecam się.
                            • Gość: ulalka Re: Ale wy tu smucicie. IP: 195.116.200.* 02.09.02, 17:15
                              fui fui.. zawonialo znow ;-))))))))
                              a pan, panie reformer wez siem za jaka robote.., bo pan to dopir nudny ;-)))
                              • refor_mator Re: Ale wy tu smucicie. 02.09.02, 17:22
                                Hę? Czy to oznacza zgodę na obalenie saQQary?

Dobra. Podejmę się tej misji.
                                Niekonfliktowy wszak jestem.
                                • Gość: ulalka Re: Ale wy tu smucicie. IP: 195.116.200.* 02.09.02, 21:18
                                  z pana to prawdziwy refor_matoł ;-)))))) nie ponial, ze chodzi o wziecie sie do
                                  roboty, ktora jakis pozytek ludzkosci przyniesie..? a nie jakies czyhanie na
                                  dobra Szaki? moze by tak wyprodukowac jaka bombe i sie nio wysadzic w
                                  powietrze, co? ;-)))))))
                                  • saqqara usmialam sie jak norka 03.09.02, 09:37
                                    ale sie nie zapieram, dawaj Refor_amator te swoje reformy a ja sobie usiade z
                                    boku i popatrze

• refor_mator Re: usmialam sie jak norka 03.09.02, 10:01
                                      Na co chcesz se popatrzeć? Na Reformatora bez reform?

Tak jak Ulalka (czy jakoś tam) sobie życzyła, biorę sie ostro do roboty.
                                      Czas zdominowac saQQare i pozbawić jej hegemonii na tym forum.

Kto za?
                                      • saqqara Re: usmialam sie jak norka 03.09.02, 10:14
                                        kto za? oczywiscie ze JA!!! juz sie nie moge doczekac
                                        i strasznie duzo gadasz, a za robote sie nie bierzesz? mocny tylko w gembie?

ps. daruj sobie te golizne, ja chce jeszcze troche pozyc!
                                        • Gość: robsonick Re: usmialam sie jak norka IP: *.net 03.09.02, 10:41
                                          saqqara napisała:

> kto za? oczywiscie ze JA!!! juz sie nie moge doczekac
                                          > i strasznie duzo gadasz, a za robote sie nie bierzesz? mocny tylko w gembie?
                                          >
                                          > ps. daruj sobie te golizne, ja chce jeszcze troche pozyc!
                                          hehe szakirko golizna Cie nie zabije wszak to tylko refor_gadacz w gawedzeniu
                                          prym wiodacy ;P
                                          • saqqara Re: usmialam sie jak norka 03.09.02, 11:19
                                            tez tak mysle, ale niegdy nic nie wiadomo, moze sie dam zaskoczyc?;)))
                                            • refor_mator Re: usmialam sie jak norka 03.09.02, 11:39
                                              Mocny jestem tylko w gadaniu?

A co innego mozna robić na forum?
                                              Koleżanko saQQara. Twój czas juz minął.
                                              Dinozaury już dawno powinny wyginąć.
                                              • saqqara Re: usmialam sie jak norka 03.09.02, 12:06
                                                na latwizne to nie ze mna. samym powiedzeniem "zrzucamy saQQare" to nic nie
                                                zdzialasz. jak na razie to mnie to bawi. jesli o to chodzilo, to mozesz czuc
                                                sie hepi.

tja, dinozaury i owszem, ale znalazlo sie kilka gadow ktore na zlosc wszystkim
                                                postanowilo przezyc, o krokodylach mowie. to ja wlasnie taki gad jestem.
                                                • Gość: robsonick Re: usmialam sie jak norka IP: *.net 03.09.02, 12:18
                                                  saqqara napisała:

> postanowilo przezyc, o krokodylach mowie. to ja wlasnie taki gad jestem.
                                                  a wlasciwie gadzina :))
                                                  w koncu szakirka to "cud: dziewczyna hihi :)
                                                  • saqqara Re: usmialam sie jak norka 03.09.02, 12:31
                                                    potraktuje to jako kumplement, choc blondi nie jestem;)
                                                  • refor_mator Re: usmialam sie jak norka 03.09.02, 13:06
                                                    Blondi to może nie jesteś na głowie, ale w głowie. Hy hy

Krokodyle też są na wyginięciu. Lepiej wybierz sobie inne stworzonko na swoją
                                                    reprezentantkę. Najlepsza będzie ropucha.
                                                  • Gość: robsonick Re: usmialam sie jak norka IP: *.net 03.09.02, 13:07
                                                    saqqara napisała:

> potraktuje to jako kumplement, choc blondi nie jestem;)
                                                    o moja nie blondi nie dosaj sie prosze,
                                                    wszak to od gada komplement ci wnosze
                                                  • saqqara Re: usmialam sie jak norka 03.09.02, 13:35
                                                    ten sie smieje kto sie smieje ostatni. nie wiem kto ma "bląnd" w glowie ale dla
                                                    Twojej info, ROPUCHY tez sa pod ochrona, choc tak pospolite! i jak z tym
                                                    konczeniem mojej hegemonii? bo ja przysypiac zaczynam.....

Robsonick

wierszem zaczynasz stukac, czuje ze to glebszy afekt bedzie:))

• refor_mator Re: usmialam sie jak ropucha 03.09.02, 17:36
                                                    Spanie na stanowisku pracy grozi wciągnięciem w taśmociąg. Pamiętaj o tym.

No to do niezobaczenia.
                                                    Nie zakotwiczę się na towarzyskim. Jest tu smutno jak na stypie.

Aż sama saQQara przysypia.

Zapraszam za to na plażę. Mamy tam co dnia ubaw po pachy.
                                                  • Gość: ulalka Re: usmialam sie jak ropucha IP: 195.116.200.* 03.09.02, 18:56
                                                    refor_mator napisał:

>
                                                    > Zapraszam za to na plażę. Mamy tam co dnia ubaw po pachy.
                                                    >
                                                  • Gość: robsonick do saqqarki W AFEKCIE IP: *.net 05.09.02, 13:19
                                                    saqqara napisała:

> Robsonick
                                                    >
                                                    > wierszem zaczynasz stukac, czuje ze to glebszy afekt bedzie:))
                                                    >
                                                    zbilas mnie z tropu uwaga "w afekcie"
                                                    co moje rymy moga zdzialac w efekcie
                                                    wszak nie od dzis wiadomo gawiedzi
                                                    wierszem pisze robson gdy przy kompie siedzi
                                                    lubie czasem rymem dzielic sie ma mysla
                                                    dzieki temu latwiej zlapac panne sliczna
                                                    mam nadziej zatem droga ma szakirko
                                                    ze ta droga szybciej podzielimy wyrko ;)))

robsonick
                                                  • saqqara do ROBSONIKA 05.09.02, 13:47
                                                    hahaha, sliczne:))

btw, nie wiem jak Ty, ale ja w trumience sypiam, reflektujesz?;)))
                                                  • Gość: robsonick Re: do ROBSONIKA IP: *.net 05.09.02, 13:52
                                                    saqqara napisała:

> hahaha, sliczne:))
                                                    >
                                                    > btw, nie wiem jak Ty, ale ja w trumience sypiam, reflektujesz?;)))
                                                    trumienka jesli tylko atlasem wyslana
                                                    moze sluzyc dzielnie nam nawet do rana
                                                    i nie odstraszy mnie twych zabkow groza
                                                    przywiaze cie mocno, uzyje powroza
                                                    a potem ku obopulnej radosci
                                                    bede cie piescil i rachowal kosci :)
                                                    mam wszak nadziej ze to to co lubisz
                                                    pozatym w powrozach mi sie nie zagubisz
                                                    potem troszke pogadamy o tym i tamtym
                                                    i tak nam minie ranek ...moze czwarty

robsonick
                                                  • saqqara Re: do ROBSONIKA 05.09.02, 14:03
                                                    za te rymy to moge Ci nawet swoja podusie oddac, ale kolderka fifty-fifty, bo
                                                    ja w nocy marzne;)))
                                                  • robsonick Re: do ROBSONIKA 05.09.02, 14:10
                                                    saqqara napisała:

> za te rymy to moge Ci nawet swoja podusie oddac, ale kolderka fifty-fifty, bo
                                                    > ja w nocy marzne;)))
                                                    co do podusi musze przyznac szczerze
                                                    myc moze acz nie musi na plaskim tez leze
                                                    zas w kolderki sprawie rzecz nie jest tak prosta
                                                    o szczegoly z #GG przyslij do mnie posta ;))
                                                  • saqqara Re: do ROBSONIKA 05.09.02, 14:24
                                                    zrobilabym to z prawdziwa rozkosza, ale life jest brutal i nie mam GG, zatem w
                                                    kwestii kolderki ustalenia musimy zrobic tutaj;))
                                                    ps. jesli bedziesz sie nadal tak slodko upieral, to oddam cala kolderke;))

• robsonick do szaki 05.09.02, 14:45
                                                    saqqara napisała:

> zrobilabym to z prawdziwa rozkosza, ale life jest brutal i nie mam GG, zatem
                                                    w
                                                    > kwestii kolderki ustalenia musimy zrobic tutaj;))
                                                    > ps. jesli bedziesz sie nadal tak slodko upieral, to oddam cala kolderke;))
                                                    >
                                                    Jestem zdania ze bez upierania
                                                    koldra cala mi bedzie oddana
                                                    gwarantuje Ci harce w rewanzu
                                                    z pomyslami co je mam w zanadzu
                                                    a cieplota naszych zimnych cial
                                                    sie podniesie az stopi sie stal
                                                    i nie bedziesz na ziab narzekala
                                                    w przerwach bedziesz sie przytulala :)
                                                  • saqqara Re: do szaki 05.09.02, 14:51
                                                    mam dziwne wrazenie ze sie ulegla robie,a to niezdrowo, bo cos czuje, ze mi sie
                                                    krew gotuje. wampirowi to nie sluzy, bo mi cholera krew krzepnie i przewody sie
                                                    zatykaja:))

ps. poupieraj sie jeszcze, co?;)))
                                                  • robsonick Re: do szaki 05.09.02, 15:00
                                                    saqqara napisała:

> mam dziwne wrazenie ze sie ulegla robie,a to niezdrowo, bo cos czuje, ze mi
                                                    sie
                                                    >
                                                    > krew gotuje. wampirowi to nie sluzy, bo mi cholera krew krzepnie i przewody
                                                    sie
                                                    >
                                                    > zatykaja:))
                                                    >
                                                    > ps. poupieraj sie jeszcze, co?;)))

hymmm strasznie ciagniesz mnie za jezyk
                                                    bedzie dlugi jako wezyk
                                                    ooooo intencje twe rozumiem
                                                    pojezycze tak jak umiem
                                                    teraz dusze pieszcze twoją
                                                    abys puzniej byla moją
                                                    ze na zlocik sie udajesz
                                                    informacji nie zatajasz
                                                    zatem mamy szanse duze
                                                    ucalowac nasze buzie
                                                    co zas bedzie potem z nami
                                                    pozyjemy ... pogadamy ...

:))))
                                                    cmokaski

• robsonick Re: do szaki 05.09.02, 15:05
                                                    lol wiadomosc mnie ubodla
                                                    czy to prawda ? jestes podla?
                                                    i nie bedzie cie w ten piatek ?
                                                    zawod niesiesz na poczatek ?
                                                    bo ja tylko moge w piatek
                                                    wpasc, zamacic na poczatek
                                                    potem echh niestety wracam
                                                    do roboty, jestem pacan
                                                    czy nie mozesz moj wampirku
                                                    w piatek walnac sie na wyrku ???

robsonick :(
                                                  • saqqara Re: do szaki 05.09.02, 15:20
                                                    walnelabym sie do wyrka i dzisiaj, ale niestety jutro sluzbowo sprawdzaja moja
                                                    wypornosc na wodzie (podobno ma to komus sprawic przyjemnosc!), wiec nie ma
                                                    szans! dopiero od soboty i to poznym popoludniem!:((
                                                    a Ty nie dasz rady dluzej zostac? co? obiecuje ze bede mila i pogryze tylko w
                                                    miejsca nieosloniete:)))
                                                  • robsonick Re: do szaki 05.09.02, 15:31
                                                    saqqara napisała:

> walnelabym sie do wyrka i dzisiaj, ale niestety jutro sluzbowo sprawdzaja
                                                    moja
                                                    > wypornosc na wodzie (podobno ma to komus sprawic przyjemnosc!), wiec nie ma
                                                    > szans! dopiero od soboty i to poznym popoludniem!:((
                                                    > a Ty nie dasz rady dluzej zostac? co? obiecuje ze bede mila i pogryze tylko w
                                                    > miejsca nieosloniete:)))

a ty szaki jestes z wawki ?
                                                    jesli tak do dla wprawki
                                                    mozna spotkac sie przypadkiem
                                                    w znanym miescu lub ukradkiem
                                                    usmierzymy zal ze zlou
                                                    sami poszukajmy wzlotu
                                                    moze piwko, jkawka moze
                                                    potem ząbki usta loze
                                                    na rozgrzewke troche seksu
                                                    zeby nabrac z zycia sensu
                                                    tak spedzajac milo chwile
                                                    bedzie slychac nas na mile
                                                    i nie powie nikt napewno,
                                                    ze nam zle jest tak krolewno :)))))

hihihih
                                                  • saqqara Re: do szaki 05.09.02, 15:40
                                                    kusisz... :)))

z wawki jestem, nie wygladam?;)
                                                  • robsonick Re: do szaki 05.09.02, 15:48
                                                    saqqara napisała:

> kusisz... :)))
                                                    >
                                                    > z wawki jestem, nie wygladam?;)
                                                    czy wygladem poznac zdolam
                                                    zes z warszawki? nie wiem zgola
                                                    czy po twojej mowy krasie
                                                    ja tam nie wiem nic gluptasie
                                                    ot podoba mi sie w tobie
                                                    to ze gadac z toba moge
                                                    i wysluchac chesz w tej chwili
                                                    ze jestesmy sobie mili
                                                    i ze chcesz byc wciaz kuszona
                                                    i nie jestes dla mnie zona
                                                    te przymioty sa mi mile
                                                    wiec spotkajmy sie na chwile :)

robsonick
                                                  • saqqara Re: do szaki 05.09.02, 16:00
                                                    to moze dzisiaj w czarownicy? :)))
                                                  • Gość: robsonick Saqquarka cukiereczek :) hihih IP: *.net 06.09.02, 08:24
                                                    saqqara napisała:

> to moze dzisiaj w czarownicy? :)))
                                                    Komentarz:

musze przyznac od niechcenia
                                                    serce drgnelo mi z wrazenia
                                                    gdy ujrzalem zdrowe calkiem
                                                    dziwcze z bardzo zgrabnym cialkiem
                                                    wiec wysile rozum troszke
                                                    rymem sypne niby grozkiem
                                                    bede pisal lecz uwaga
                                                    twa riposta tu sie nada :)
                                                    bo bez weny moja pani
                                                    rymy sklada sie do bani
                                                    takze prosze o slow kilka
                                                    by natchnienia przyszla chwilka

robsonick
                                                  • robsonick Re: do szaki 06.09.02, 08:45
                                                    saqqara napisała:

> to moze dzisiaj w czarownicy? :)))
                                                    moze to jest bez roznicy
                                                    patrze - szaki w czarownicy
                                                    pewnie innym to nie szkodzi
                                                    wkoncu wszyscy tacy mlodzi
                                                    ale na mnie twa osoba
                                                    dzis odbila swoje pietno
                                                    mysle sobie piekna mloda
                                                    ...czuje jakby mnie kopnieto
                                                    i poprostu zbaranialem
                                                    brak reakcji dusza cialem
                                                    nie wiem co rekoma robic
                                                    moze lepiej siebie dobic?
                                                    eee.. "nie warto" - mysle sobie
                                                    "moze pozna sie na tobie"
                                                    odwzajemni ochujenie
                                                    czy normalne zbaranienie
                                                    ta to mysla ukojony
                                                    pojechalem wprost .... do zony :(

cmokaski przesli swoj phone na moja skrzynkiem skoro sie nie zobaczym na zlocie
                                                    to popitolimy moze by phone ???
                                                    robsonick
                                                  • saqqara O MAJ GAAAD!!!!:)))) 09.09.02, 10:29
                                                    takie piekne wiersze, takie piekne:))))

buzka dla Ciebie, speszyly za przyjscie do czarownicy:)))

hehe, nie dobijaj sie, powiem krotko, nie jest tak zle;))
                                                  • robsonick shaki (z pzymruzeniem) 09.09.02, 12:27
                                                    saqqara napisała:

> takie piekne wiersze, takie piekne:))))
                                                    >
                                                    > buzka dla Ciebie, speszyly za przyjscie do czarownicy:)))
                                                    >
                                                    > hehe, nie dobijaj sie, powiem krotko, nie jest tak zle;))

Ciesze sie ze rym wpadl w ucho
                                                    tak uroczej mlodej dziewce
                                                    i ubostwiam jak serducho
                                                    wali mowiac jeszcze, jescze
                                                    milo bylio pogawedzic przez telefon z toba
                                                    moze dasz mi swoj numerek pogadamy z soba
                                                    nie chce abys oczywiscie dala mi bo prosze
                                                    ale jesli masz ochote pogawedzic troche
                                                    wiec caluje i twych maili oczekuje rychlo
                                                    aby drobne to uczucie, ktore mam nie wyschlo
                                                  • robsonick Re: shaki (z pzymruzeniem) 09.09.02, 12:44
                                                    robsonick napisał:

> aby drobne to uczucie, ktore mam nie wyschlo
                                                    ma byc
                                                    aby drobne to uczucie, wkrotce mam nie wyschlo
                                                  • saqqara mam nadzieje ze nie z zamknietym oczkiem ;)) 09.09.02, 13:12
                                                    hehehe, dzieki za errate:)))
                                                  • robsonick Re: mam nadzieje ze nie z zamknietym oczkiem ;)) 09.09.02, 13:27
                                                    o ma pani nie ma mowy
                                                    jestem czlekiem przebojowym
                                                    nie zamykam oczu w wstydzie
                                                    lubie patrzec gdy ktos idzie
                                                    zwlaszcza kiedy widze dziewcze
                                                    ktore znac sie ze mna zechce
                                                    na dodatek jest nadobna
                                                    zamknac oczy?! - niepodobna !!
                                                  • saqqara Re: mam nadzieje ze nie z zamknietym oczkiem ;)) 09.09.02, 13:42
                                                    hehehe, plonic sie zaczynam, ale przy sdrowym umysle pozostawia mnie fakt, ze
                                                    ciemno bylo to i czlowieka zalety sie tak w oczy nie rzucaja;)))
                                                  • robsonick Re: mam nadzieje ze nie z zamknietym oczkiem ;)) 10.09.02, 09:23
                                                    saqqara napisała:

> hehehe, plonic sie zaczynam, ale przy sdrowym umysle pozostawia mnie fakt, ze
                                                    > ciemno bylo to i czlowieka zalety sie tak w oczy nie rzucaja;)))

a to fakt ze ciemno bylo acz bladosc wampirzego lica
                                                    nie pozostawil cienia watpliwosci zes piekna dziewica
                                                    no, czy dziewica nie sprawdzalem ... jeszcze
                                                    lecz moze ta radosc spotka mnie wreszcie :)))
                                                    zatem cierpliwosci zaleta i rymow czary
                                                    zadzialaj zanim stane sie zbyt stary :)
                                                  • saqqara ło Jezu!!! 10.09.02, 09:34
                                                    Wampiry powinny byc blade wiec i ja jestem! ;))

dziewica? hm.... poczekaj, tylko sprawdze;)))
                                                  • robsonick Re: ło Jezu!!! 10.09.02, 09:41
                                                    saqqara napisała:

> Wampiry powinny byc blade wiec i ja jestem! ;))
                                                    >
                                                    > dziewica? hm.... poczekaj, tylko sprawdze;)))

To ja mialem sprawdzic :))
                                                  • saqqara Re: ło Jezu!!! 10.09.02, 10:04
                                                    ale moze lepiej ja wczesniej sprawdze, zeby uniknac rozczarowan?;))
                                                  • robsonick Re: ło Jezu!!! 10.09.02, 10:39
                                                    saqqara napisała:

> ale moze lepiej ja wczesniej sprawdze, zeby uniknac rozczarowan?;))
                                                    a ktory stan rozczarowuje ???
                                                  • saqqara Re: ło Jezu!!! 10.09.02, 11:04
                                                    upppss, dalam sie podejsc:))
                                                    to moze tak... zalezy to od sprawdzajacego?;)))
                                                  • robsonick Re: ło Jezu!!! 10.09.02, 11:22
                                                    saqqara napisała:

> upppss, dalam sie podejsc:))
                                                    > to moze tak... zalezy to od sprawdzajacego?;)))
                                                    czy jest S/M i lubie siem i wybranke meczyc pierwszym jej podejsciem
                                                    czy jest normalny i zadala sie aby tylko w ekxtasie wejsciem
                                                    mnie bardziej niz dziewica
                                                    goraca kobieta zachwyca :)

rob@ :)
                                                  • saqqara Re: ło Jezu!!! 10.09.02, 11:39
                                                    tja, a co z zimnokrwistymi wamperami, bladymi jak przescieradlo?:))
                                                  • robsonick szaki 10.09.02, 11:51
                                                    saqqara napisała:

> tja, a co z zimnokrwistymi wamperami, bladymi jak przescieradlo?:))
                                                    hymmm no nie wiem no nie wiem
                                                    czyś ty zimnokrwisty wampir jeden
                                                    ja odbieram to odmiennie
                                                    widac tak jest mi przyjemnie
                                                    sterotyp to kolejny
                                                    z zimna kazdy juz jest chwiejny
                                                    i nie wierze ze szakirke
                                                    nic nie grzeje - choc przez chwilke :)))
                                                  • saqqara Re: szaki 10.09.02, 13:12
                                                    cholera, jak tak dalej milo bedzie, to moj imydz wrednego wampera pojdzie w
                                                    zapomnienie:))

jak sadzisz, nadal jestes nowy, czy juz okres ochronny minal?:))
                                                  • Gość: robsonick Re: szaki IP: *.net 10.09.02, 15:13
                                                    saqqara napisała:

> cholera, jak tak dalej milo bedzie, to moj imydz wrednego wampera pojdzie w
                                                    > zapomnienie:))
                                                    >
                                                    > jak sadzisz, nadal jestes nowy, czy juz okres ochronny minal?:))
                                                    ty to ocen moja mila
                                                    czy pojdziemy dzis na noze
                                                    dla mnie droga kazda chwila
                                                    nic ci w walce nie pomoze :)

rob@ :)
                                      • Gość: ulalka Re: REFOR_MATOŁ IP: 195.116.200.* 03.09.02, 18:43
                                        nie jestes w stanie zapamietac ani jednego nicka? ;-))))))) to znak, ze za duzo
                                        sie owcinales ostatnio zbukow ;-)))))) wiec moze zmiana diety? ;-)))))

ps. lepiej zostan w reformach.. mniej waniajet ;-))))))))
                                        • saqqara moze byc i ropuszka, mnie to wsio rawno.... 04.09.02, 08:20
                                          tasmociag? to jakis rodzaj miejsca pracy? ja takiego nie mam, ale jesli u
                                          Ciebie tak sie to nazywa, to oki. i nie martw sie, nie jestem wredna, nie
                                          oceniam po stanowiski lub IQ

nie zostaniesz tu? przykro mi, ale jakos nie potrafie z siebie chociaz krzty
                                          cierpienia wykrzesac, chociaz naprawde sie staralam

nie wiem jak inni, ale ja z zaproszenia nie skorzystam. thx anyway

btw, niekonsekwentny jestes, nie chcesz ogladac, ale do siebie zapraszasz.
                                          • refor_mator Re: moze byc i ropuszka, mnie to wsio rawno.... 05.09.02, 11:35
                                            Taaaaa, Twoje poglądy to typowy przejaw forumowego lepperyzmu

P.S Saqqara, idziesz na spotkanie plażowiczów?
                                            Co się pytam. Przecież to oczywiste, że będziesz. Pogadamy wtedy żabko.
                                            Pzdr.
                                            • saqqara o polityce nie rozmawiam, tak mam i juz 05.09.02, 12:54
                                              ps. nie bylabym na Twoim miejscu taka pewna, Robaczku
                                              • piotr_c Re: o polityce nie rozmawiam, tak mam i juz 05.09.02, 14:12
                                                Może się jednak skusisz?
                                                • saqqara Re: o polityce nie rozmawiam, tak mam i juz 05.09.02, 14:22
                                                  na ktora opcje? bo jak na razie to chyba jest kilka:)
                                                  • piotr_c Re: o polityce nie rozmawiam, tak mam i juz 05.09.02, 14:27
                                                    Po trochu wychodzi, że będą dwa spotkania: 14 w Krakowie i 21 w Warszawie. Ja
                                                    napewno bedę w Krakowie, a potem się zobaczy
                                                  • saqqara Re: o polityce nie rozmawiam, tak mam i juz 05.09.02, 14:46
                                                    nienawidze takich forumowcyh textow, ale masz @
                                                    buzka:)
                                                  • refor_mator Re: o polityce nie rozmawiam, tak mam i juz 05.09.02, 16:09
                                                    Aha, takie texty to są do nienawidzenia.
                                                    Tak czy siak saqqaro zjawisz sie na którymś spotkaniu.
                                                    Dam se uciać.
                                                  • saqqara Re: o polityce nie rozmawiam, tak mam i juz 05.09.02, 16:18
                                                    ja nie stosuje metod strusia, jak inni, tu nie pokaze paluchem!

o co zaklad?
                                                  • piotr_c Re: o polityce nie rozmawiam, tak mam i juz 05.09.02, 16:23
                                                    Ryzykant czy hazardzista ??
                                                  • saqqara Re: o polityce nie rozmawiam, tak mam i juz 09.09.02, 10:30
                                                    hehehe, cos innego na usta mi sie cisnie;))

• refor_mator Re: o polityce nie rozmawiam, tak mam i juz 09.09.02, 14:48
                                                    A usta twe różowe jak malinki.

Saqqarqa - czy ty naprawdę jesteś taka brzytwa, czy tylko grasz?
                                                    Nie przeszkadza ci to w życiu? (tzn. bycie taką brzytwą lub dwoistość postaci)
                                                  • saqqara Re: o polityce nie rozmawiam, tak mam i juz 10.09.02, 09:54
                                                    jak malinki? zaczynasz mnie komplementowac czy raczej nie lubisz malin?

pytanie powinno brzmiec: "NA ILE gram" a pytanie pomocnicze: czy saQQara
                                                    wyglada na zmeczona, kiedy "gra" brzytwe?

skoro juz sie tak zaprzyjaznilismy, ze zaczynamy poruszac aspekty osobiste to
                                                    mam pytanie: czy Ty jestes masochista od urodzenia czy to nabyte? ;))
                                                  • saqqara tak myslalam 10.09.02, 13:38
                                                    1:0 dla mnie
                                                    no dobra, koniec szopki. kazde sie bierze za swoj byznes
                                                    trzym sie, ja tez sie nie puszcze;))

• refor_mator Re: tak myslalam 10.09.02, 14:08
                                                    Dlaczego ma być 1:0 dla ciebie?

I o co chodzi z tym masochistą? Jakoś nie chwytam iluzji.
                                                    Jeśli ci nie odpowiem przez 6 godzin, to wybacz - jestem tu gościem i po
                                                    przeczytaniu niektórych wątków stwierdziłem, ze raczej nie chcę tu być na stałe.

Masochistami są raczej ci co tu przebywaja częściej niż minutę dziennie.
                                                    Takiego bagna, jak tu, to można tylko szukac na regionalnym Warszawa.
                                                    A nie o to chodzi, by włazić na forum i wyzywać się. To ma być rozrywka, a nie
                                                    katorga. Chyba że ma się takie własnie skłonności.

1:0 dla mnie. I mecz skończony.
                                                    To był mój ostatni post na Towarzyskim. Ide umyć ręce (po pobycie tu zawsze
                                                    myję) i wracam na plażę. Tam panuje przyjaźń i miłość.
                                                  • saqqara dajesz sie zbyt latwo sprowokowac 10.09.02, 14:27
                                                    to po pierwsze. po drugie, szukasz czegos, czego nie ma. po trzecie, widzisz
                                                    tylko to, co widziec chcesz

nie chce mi sie dalej wymieniac, bo wyszloby nie 1:0 dla mnie, ale z 5:0 lub
                                                    wiecej, nie bede Cie dalej masakrowac, bo wyjdzie ze nie brzytwa, ale kosiarka
                                                    lub wrecz kombajn jestem. moze zmienie nik na "maszynka_do_miesa"
                                                    albo "sokowirowka"

licze ze TYM razem dotrzymasz obietnicy
                                                  • aniela_ Re: dajesz sie zbyt latwo sprowokowac 10.09.02, 18:09
                                                    o ?
                                                  • ziri Re: tak myslalam 10.09.02, 19:29
                                                    Refor, pod wrażeniem jestem doprawdy ... po tym poście to nawet włosiennicę
                                                    przemyślę.
                                                    Z. do poświęceń dla dobra sprawy skłonna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka