bocianek_ 04.09.02, 12:11 kiedy podrośniesz, żebym mogł ciebie nadziać na mój sterczący, czerwony, dlugi dziób ?-:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ksiezniczka_fiona Re: Kijanko, 04.09.02, 12:18 Oj, Adaś Adaś i myślisz że się nie domyślę???? Odpowiedz Link Zgłoś
shreczek Re: Kijanko, 04.09.02, 12:23 To nie ja, ja sie nie ukrywam. Jak mogłas mnie posadzic o takie rzeczy. Fiono wstydz sie!!!!!!!. Pisze tylko jako Shrek. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczka_fiona Re: Kijanko, 04.09.02, 12:26 Wcale się nie wstydzę i uprzekmie donoszę, że pięć latek to ja dawno temu miałam i nie ze mną te numery Bruner... znaczy Shrek!!! Czy bocian czy inna cholera. Zawsze Cie poznam! Odpowiedz Link Zgłoś
shreczek Re: Kijanko, 04.09.02, 12:29 Nie bede sie tłumaczył, bo tylko winni sie tłumaczą. Z Kijanka pisze tylko jako Shrek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijanka Re: Kijanko, IP: 193.74.43.* 04.09.02, 14:40 uważaj bo ci nakopię do dupy!!! mój wrogu nr jeden ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bocianek_ Re: Kijanko, martw sie o swoja dupke malutką, 04.09.02, 14:56 żebym jej tez nie nadział na mój dziób, jak podrośniesz oczywiście -:) Gość portalu: kijanka napisał(a): > uważaj bo ci nakopię do dupy!!! mój wrogu nr jeden ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijanka Re: Kijanko, martw sie o swoja dupke malutką, IP: 193.74.43.* 04.09.02, 15:01 no ciekawe skąd ty się wziąłeś, co? Na razie musisz sie zadowolić innymi żabsakmi bo ja jestem dziewczą kijanką i nie zamierzam tego zmieniać he he he!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bocianek_ Re: Kijanko, 04.09.02, 15:07 może masz racje - nie rośnij już, bo potem zrobią ci sie ogromne usta (pyszczek) nawet na mój dziób za duże -:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijanka Re: Kijanko, IP: 193.74.43.* 04.09.02, 15:11 no widzisz, mój pyszczek jest za malutki, w związku z tym nie pozostaje ci nic innego jak włożyć sobie swój: długi, sterczący, czerwony - jednym słowem zaaaajebisty dziób w SWOJĄ DUPĘ ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bocianek_ Re: Kijanko, 04.09.02, 15:15 poczekam, a na razie mogę połaskotać tą twoją malutką, co masz, piórkami lub koniuszkiem dzioba -:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIJANKA Re: Kijanko, IP: 193.74.43.* 04.09.02, 15:18 malutką co? dupkę ? nie możesz!! bo mnie uszkodzisz, jestem za delikatna dla ciebie, musisz sobie znaleść babe bociana i możecie się trykać dziobami, i wsadzać jeden dziób do drugiego (możesz sobie wybrać który w który), pewnie wolisz na górze ...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
bocianek_ Re: Kijanko, 05.09.02, 11:45 z ciebie taka mała dupka-kijanka, jak ze mnie czapla, albo słoń ! A powiesz przed lustrem: mermolada żabo ?:) Gość portalu: KIJANKA napisał(a): > malutką co? dupkę ? nie możesz!! bo mnie uszkodzisz, jestem za delikatna dla > ciebie, musisz sobie znaleść babe bociana i możecie się trykać dziobami, i > wsadzać jeden dziób do drugiego (możesz sobie wybrać który w który), pewnie > wolisz na górze ...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijanka Re: Kijanko, IP: 193.74.43.* 05.09.02, 11:47 Spadaj klekotać gdzie indziej, wkurzasz mnie na maksa!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijanki Re: Kijanko, IP: 193.74.43.* 05.09.02, 12:00 ty!!!! weź się odpitol!!!! ty mnie pierwszy zaczepiłeś !!!!! z nieznajomymi nie gadam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bocianek_ Re: Kijanko, 05.09.02, 12:03 Gość portalu: kijanki napisał(a): > ty!!!! weź się odpitol!!!! ty mnie pierwszy zaczepiłeś !!!!! z nieznajomymi > nie gadam!!! chciałaś powiedzieć, że nie ruchoczesz, aj, pomyliłem się, miało być rechoczesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: te,..bociuś!!!! 05.09.02, 12:07 ..może byś tak spierdolił do ciepłych krajów?? ..jesień nadchodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
bocianek_ Re: te,..tygrys,stary wylniały kocie, won do kąta 05.09.02, 12:10 mendy wydłubywać z resztek sierści na jajach - jeśli je (te jaja)masz jeszcze ! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: te,..tygrys,stary wylniały kocie, won do kąta 05.09.02, 12:13 te,...bociek!,..nie klekocz tyla bo ci kto dziób pokrzywi i z głodu zdechniesz!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijanka Re: te,..tygrys,stary wylniały kocie, won do kąta IP: 193.74.43.* 05.09.02, 12:15 i nawet nikt po tobie nie zapłacze ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijanka poczekamy aż ci mróz dupe ściśnie IP: 193.74.43.* 05.09.02, 12:17 he he he i będziesz mieć szron na jajach !!! no właśnie....jajach?! Odpowiedz Link Zgłoś
bocianek_ Re: odezwała się super 05.09.02, 12:24 babożabochłop - a wuj wiadomo, co to za dziwoląg !!! Gość portalu: kijanka napisał(a): > he he he i będziesz mieć szron na jajach !!! no właśnie....jajach?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijanka kochani ignor dla bociana !!! IP: 193.74.43.* 05.09.02, 12:25 a ja poczekam na zimę, i na to jak będziesz lecieć z wysokiego nieba na ryj (znaczyt się na długi czerwony sterczący dziób) bo zimeczka cię zaskoczy. Tak więc komu w drogę temu czas!!! Hasta la vista bocianie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bocianek_ Re: kochani ignor dla bociana !!! 05.09.02, 12:32 a ciebie juz jakis inny bociek skonsumuje dawno - ale chyba taki, który za czymś lepszym nie da rady się rozejrzeć ! Gość portalu: kijanka napisał(a): > a ja poczekam na zimę, i na to jak będziesz lecieć z wysokiego nieba na ryj > (znaczyt się na długi czerwony sterczący dziób) bo zimeczka cię zaskoczy. Tak > więc komu w drogę temu czas!!! > > Hasta la vista bocianie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: te,..tygrys,stary wylniały kocie, won do kąta 05.09.02, 12:17 zapłacze?? po nim??,..kurwa!! jeszcze szpadlem go w ziemi dojebią!!!haha.. Odpowiedz Link Zgłoś
bocianek_ Re: tetygrys, wsadź sobie obslizły 05.09.02, 12:22 ogon tego paskudztwa w ryj i ssij bo kłów to już dawno nie masz ! A ciebie szkoda łopatą nawet, bo takiego wylniałego futra po tobie to nawet na dywanik do kibla nikt nie weźmie ! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: tetygrys, wsadź sobie obslizły 05.09.02, 12:36 eee tam,..nie pierdol bo ci sie dziób plącze!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijanka tygrysku!!!!! wychodzimy!!!!! IP: 193.74.43.* 05.09.02, 12:37 idziemy do domu... Odpowiedz Link Zgłoś
bocianek_ Re: ha, ha - ty to chyba wypaełzniesz, 05.09.02, 12:41 a tetygrys niech uważa pod łapy, aby z ciebie nie została obślizła plama ! Gość portalu: kijanka napisał(a): > idziemy do domu... Odpowiedz Link Zgłoś
bocianek_ Re: tetygrys, ty to potrafisz 05.09.02, 12:39 pierdolic na ekranie !:) tygrysek_ napisał: > eee tam,..nie pierdol bo ci sie dziób plącze!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
shreczek Bocianek 05.09.02, 12:21 Ty mi życie rujnujesz. Moja Ksiezniczka mysli ze Bocianem jestem ja. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczka_fiona Re: Bocianek 05.09.02, 12:33 No coś Ty Kochanie już tak nie myślę. Ty i takie teksty? Kijanka, chodź stąd co będziesz czas marnowała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijanka Re: Bocianek IP: 193.74.43.* 05.09.02, 12:35 no juz idę, idę kochana ;))) boooooooże! że też w dałam się w taką kretyńską dyskusję ;( Odpowiedz Link Zgłoś
shreczek Re: Bocianek 05.09.02, 12:39 Moje szczescie, że on tak pisze, bo bym sie chyba nie wywinał ;-)))). Ja z kobietami jak z jajkiem Odpowiedz Link Zgłoś