04.09.02, 12:11
kiedy podrośniesz, żebym mogł ciebie nadziać na mój sterczący, czerwony,
dlugi dziób ?-:)
Obserwuj wątek
    • ksiezniczka_fiona Re: Kijanko, 04.09.02, 12:18
      Oj, Adaś Adaś i myślisz że się nie domyślę????
      • shreczek Re: Kijanko, 04.09.02, 12:23
        To nie ja, ja sie nie ukrywam. Jak mogłas mnie posadzic o takie rzeczy.
        Fiono wstydz sie!!!!!!!. Pisze tylko jako Shrek.
        • ksiezniczka_fiona Re: Kijanko, 04.09.02, 12:26
          Wcale się nie wstydzę i uprzekmie donoszę, że pięć latek to ja dawno temu
          miałam i nie ze mną te numery Bruner... znaczy Shrek!!! Czy bocian czy inna
          cholera. Zawsze Cie poznam!
          • shreczek Re: Kijanko, 04.09.02, 12:29
            Nie bede sie tłumaczył, bo tylko winni sie tłumaczą.
            Z Kijanka pisze tylko jako Shrek.
          • bocianek_ Re: Księżniczko, 04.09.02, 14:59
            ja to nie ja !
            Słowo humoru -:)
    • Gość: kijanka Re: Kijanko, IP: 193.74.43.* 04.09.02, 14:40
      uważaj bo ci nakopię do dupy!!! mój wrogu nr jeden ;)
      • shreczek Re: Kijanko, 04.09.02, 14:54
        zapewniam Cie Kijanko że to nie ja.
      • bocianek_ Re: Kijanko, martw sie o swoja dupke malutką, 04.09.02, 14:56
        żebym jej tez nie nadział na mój dziób, jak podrośniesz oczywiście -:)

Gość portalu: kijanka napisał(a):

> uważaj bo ci nakopię do dupy!!! mój wrogu nr jeden ;)
        • Gość: kijanka Re: Kijanko, martw sie o swoja dupke malutką, IP: 193.74.43.* 04.09.02, 15:01
          no ciekawe skąd ty się wziąłeś, co? Na razie musisz sie zadowolić innymi
          żabsakmi bo ja jestem dziewczą kijanką i nie zamierzam tego zmieniać he he he!!!
          • bocianek_ Re: Kijanko, 04.09.02, 15:07
            może masz racje - nie rośnij już, bo potem zrobią ci sie ogromne usta
            (pyszczek) nawet na mój dziób za duże -:(
            • Gość: kijanka Re: Kijanko, IP: 193.74.43.* 04.09.02, 15:11
              no widzisz, mój pyszczek jest za malutki,
              w związku z tym nie pozostaje ci nic innego jak włożyć sobie swój: długi,
              sterczący, czerwony - jednym słowem zaaaajebisty dziób w SWOJĄ DUPĘ ;)
              • bocianek_ Re: Kijanko, 04.09.02, 15:15
                poczekam, a na razie mogę połaskotać tą twoją malutką, co masz, piórkami lub
                koniuszkiem dzioba -:)
                • Gość: KIJANKA Re: Kijanko, IP: 193.74.43.* 04.09.02, 15:18
                  malutką co? dupkę ? nie możesz!! bo mnie uszkodzisz, jestem za delikatna dla
                  ciebie, musisz sobie znaleść babe bociana i możecie się trykać dziobami, i
                  wsadzać jeden dziób do drugiego (możesz sobie wybrać który w który), pewnie
                  wolisz na górze ...;)))
                  • bocianek_ Re: Kijanko, 05.09.02, 11:45
                    z ciebie taka mała dupka-kijanka, jak ze mnie czapla, albo słoń !

A powiesz przed lustrem: mermolada żabo ?:)

Gość portalu: KIJANKA napisał(a):

> malutką co? dupkę ? nie możesz!! bo mnie uszkodzisz, jestem za delikatna dla
                    > ciebie, musisz sobie znaleść babe bociana i możecie się trykać dziobami, i
                    > wsadzać jeden dziób do drugiego (możesz sobie wybrać który w który), pewnie
                    > wolisz na górze ...;)))
                    • Gość: kijanka Re: Kijanko, IP: 193.74.43.* 05.09.02, 11:47
                      Spadaj klekotać gdzie indziej, wkurzasz mnie na maksa!!!!!
                      • bocianek_ Re: Kijanko, 05.09.02, 11:51
                        poszła rechotać ropucho na bagna !:)
                        • Gość: kijanki Re: Kijanko, IP: 193.74.43.* 05.09.02, 12:00
                          ty!!!! weź się odpitol!!!! ty mnie pierwszy zaczepiłeś !!!!! z nieznajomymi
                          nie gadam!!!
                          • bocianek_ Re: Kijanko, 05.09.02, 12:03
                            Gość portalu: kijanki napisał(a):

> ty!!!! weź się odpitol!!!! ty mnie pierwszy zaczepiłeś !!!!! z nieznajomymi
                            > nie gadam!!!

chciałaś powiedzieć, że nie ruchoczesz, aj, pomyliłem się, miało być
                            rechoczesz :)
                            • tygrysek_ Re: te,..bociuś!!!! 05.09.02, 12:07
                              ..może byś tak spierdolił do ciepłych krajów??
                              ..jesień nadchodzi...
                              • bocianek_ Re: te,..tygrys,stary wylniały kocie, won do kąta 05.09.02, 12:10
                                mendy wydłubywać z resztek sierści na jajach - jeśli je (te jaja)masz jeszcze !
                                • tygrysek_ Re: te,..tygrys,stary wylniały kocie, won do kąta 05.09.02, 12:13
                                  te,...bociek!,..nie klekocz tyla bo ci kto dziób pokrzywi i z głodu
                                  zdechniesz!!:)
                                  • Gość: kijanka Re: te,..tygrys,stary wylniały kocie, won do kąta IP: 193.74.43.* 05.09.02, 12:15
                                    i nawet nikt po tobie nie zapłacze ;)))
                                    • Gość: kijanka poczekamy aż ci mróz dupe ściśnie IP: 193.74.43.* 05.09.02, 12:17
                                      he he he i będziesz mieć szron na jajach !!! no właśnie....jajach?!
                                      • bocianek_ Re: odezwała się super 05.09.02, 12:24
                                        babożabochłop - a wuj wiadomo, co to za dziwoląg !!!

> he he he i będziesz mieć szron na jajach !!! no właśnie....jajach?!
                                      • Gość: kijanka kochani ignor dla bociana !!! IP: 193.74.43.* 05.09.02, 12:25
                                        a ja poczekam na zimę, i na to jak będziesz lecieć z wysokiego nieba na ryj
                                        (znaczyt się na długi czerwony sterczący dziób) bo zimeczka cię zaskoczy. Tak
                                        więc komu w drogę temu czas!!!

Hasta la vista bocianie!!!!
                                        • bocianek_ Re: kochani ignor dla bociana !!! 05.09.02, 12:32
                                          a ciebie juz jakis inny bociek skonsumuje dawno - ale chyba taki, który za
                                          czymś lepszym nie da rady się rozejrzeć !

> a ja poczekam na zimę, i na to jak będziesz lecieć z wysokiego nieba na ryj
                                          > (znaczyt się na długi czerwony sterczący dziób) bo zimeczka cię zaskoczy.
                                          Tak
                                          > więc komu w drogę temu czas!!!
                                          >
                                          > Hasta la vista bocianie!!!!
                                    • tygrysek_ Re: te,..tygrys,stary wylniały kocie, won do kąta 05.09.02, 12:17
                                      zapłacze?? po nim??,..kurwa!! jeszcze szpadlem go w ziemi dojebią!!!haha..
                                      • bocianek_ Re: tetygrys, wsadź sobie obslizły 05.09.02, 12:22
                                        ogon tego paskudztwa w ryj i ssij bo kłów to już dawno nie masz !

A ciebie szkoda łopatą nawet, bo takiego wylniałego futra po tobie to nawet na
                                        dywanik do kibla nikt nie weźmie !
                                        • tygrysek_ Re: tetygrys, wsadź sobie obslizły 05.09.02, 12:36
                                          eee tam,..nie pierdol bo ci sie dziób plącze!!:)
                                          • Gość: kijanka tygrysku!!!!! wychodzimy!!!!! IP: 193.74.43.* 05.09.02, 12:37
                                            idziemy do domu...
                                            • bocianek_ Re: ha, ha - ty to chyba wypaełzniesz, 05.09.02, 12:41
                                              a tetygrys niech uważa pod łapy, aby z ciebie nie została obślizła plama !

> idziemy do domu...
                                          • bocianek_ Re: tetygrys, ty to potrafisz 05.09.02, 12:39
                                            pierdolic na ekranie !:)

tygrysek_ napisał:

> eee tam,..nie pierdol bo ci sie dziób plącze!!:)
                                            • tygrysek_ Re: sam nie wiesz co p*****!!... 05.09.02, 12:58
                                              ..niedoróbku!:),..
                                • shreczek Bocianek 05.09.02, 12:21
                                  Ty mi życie rujnujesz. Moja Ksiezniczka mysli ze Bocianem jestem ja.
                                  • ksiezniczka_fiona Re: Bocianek 05.09.02, 12:33
                                    No coś Ty Kochanie już tak nie myślę.
                                    Ty i takie teksty?
                                    Kijanka, chodź stąd co będziesz czas marnowała.
                                    • Gość: kijanka Re: Bocianek IP: 193.74.43.* 05.09.02, 12:35
                                      no juz idę, idę kochana ;))) boooooooże! że też w dałam się w taką kretyńską
                                      dyskusję ;(
                                      • shreczek Re: Bocianek 05.09.02, 12:39
                                        Moje szczescie, że on tak pisze, bo bym sie chyba nie wywinał ;-)))).
                                        Ja z kobietami jak z jajkiem
                                    • shreczek Re: Bocianek 05.09.02, 12:36
                                      Musze poczytać tego bocka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka