mrs_martini 29.09.05, 20:55 do dyskusji, zabawy i zwierzeń:D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trudna_18 Re: Zapraszam Państwa:))) 29.09.05, 21:06 Dziękuję Ci Kochanie, mam nadzieję, że będę mogła przetrwać tutaj trudne chwile, a w klasie maturalnej ich nie zabraknie, jak sądzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
soczysta_brzoskwinka Re: Zapraszam Państwa:))) 29.09.05, 21:16 witam i dziękuję za zaproszenie, czuję, że będzie tu się działo kotku, oj będzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
zyzania Re: Zapraszam Państwa:))) 29.09.05, 21:39 Witam serdecznie :) No proszę, jaka troskliwa gospodyni.;) Mam nadzieję, że zabawa będzie tutaj przednia, ale nie stracę nic ze swojej oziębłości ;) Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Zapraszam Państwa:))) 30.09.05, 20:51 Ano, chętnie poczytam, ale zwierzał się nie będę. Można tak? Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Zapraszam Państwa:))) 25.11.05, 23:17 A co jest z kobietami z tego wątku? Gdzie one się podziały? Odpowiedz Link Zgłoś
zyzania Re: Zapraszam Państwa:))) 25.11.05, 23:39 Poszły na herbatkę i szarlotkę do Pani Martini. Może Panu Martiniemu wpadły w oko i trzyma je w piwnicy, jak w "Kolekcjonerze" /J. Fowles/. :( Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Zapraszam Państwa:))) 09.01.06, 21:37 A gdzie się podziały szpareczki z tego wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
pinda13 Re: Zapraszam Państwa:))) 08.11.06, 12:47 jestem szparka sekretarka...i tym się chwalę że szparki nie używam wcale Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Zapraszam Państwa:))) 08.11.06, 10:19 mrs_martini napisała: > do dyskusji, zabawy i zwierzeń:D To był pierwszy wpis na tym Forum. Umieściłem go początkowo w kategorii "Kobieta" i założyłem drugi login "mrs_marini", który widniał tu jako założyciel Forum. Na początku rzeczywiście szło to jak krew z nosa. Namawiałem z sofką każdego z osobna na jakiś wpis. Zapraszałem, prosiłem, a większość miała w dupie;) mrs_martini wzięło się zapewne stąd, że założyłem kiedyś z sofką pokój w o2 o identycznej nazwie jakie ma to Forum i zrobiłem to na loginie martini(z cyfrą, której nie pamiętam). Pierwowzorem martini'ego był Martini z Kena Keseya "Lot nad kukułczym gniazdem". W filmie Formana grał go de Vito. Bociany zainspirowała niechcący sarka, która kazała nam oglądać jakieś pojebane bociany w necie, które nie chciały się wcale otwierać. To wszystko było inspiracją tego, co tu macie dziś. Teraz to spore Forum, przez pierwsze miesiące pisało tu parę osób i powstawało kilkanaście wpisów tygodniowo. Wprawdzie ten wątek miał odkopać ktoś inny, ale ja już nauczyłem się liczyć w necie na siebie, może trochę mi ciężej, ale pewniej i do przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: Zapraszam Państwa:))) 08.11.06, 10:33 na forum grzesia było też tak" bocianowo" a nie chciałeś tam pisać ... Martini;) sp. Czy twoja wisienka jest zielona czy czerwona Martini? Odpowiedz Link Zgłoś
kawa3603 Re: Zapraszam Państwa:))) 08.11.06, 10:39 Alinko proces nie lubi kolorów: zielonego i czerwonego...fioletowy też odpada. Ja stawiam na czarną wisienkę. Odpowiedz Link Zgłoś
grzes_wies Re: Zapraszam Państwa:))) 08.11.06, 22:49 A ja Kawo na " średni orzech":) lub "Kawę z mlekiem" :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
soczysta_brzoskwinka Re: Zapraszam Państwa:))) 08.11.06, 23:17 Pamiętam jak dziś początki tego forum, pierwotnie miało służyć zwierzeniom raczej ze sfery intymnej, stąd taki cudowny login:) Pozdrowionka procu, jesteś wielki:) Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_rybka Re: Zapraszam Państwa:))) 08.11.06, 23:23 No popatrz soczysta, a tego to mi już Proc nie powiedział.Ot, podstępny typek;) Odpowiedz Link Zgłoś