zegnam_pana 11.11.05, 18:41 Zochna - nie widze Ciebie ostatnio i zamilkles cos :))) Moze bede w Twoim miasteczku w grudniu. Za tydzien plyne do Wikinga i lece z kanarami sie poopalac :)))) To sie porobilo :))) pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
t-800 Re: Zochna - osobiste 11.11.05, 20:52 Zocha abdykował: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45&w=31373480 ;-) Pozdrawiam. ;-] Odpowiedz Link Zgłoś
zegnam_pana Re: Zochna - osobiste 11.11.05, 21:37 Witaj Piecyk - Zochna nie abdykowała, Zochana się spotkała i dziękowała. Ale cos dzisiaj na posterunku nieobecna! pozdrowiam również :) Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: Zochna - osobiste 11.11.05, 22:21 to fakt ,że zyta tnie teraz z ukrycia:( Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Zochna - osobiste 11.11.05, 22:43 Czy te oczy mogą kłamać? ;-> No jak to nie abdykował? Zobacz, już nie ma go na winiecie w opisie forum. Ewentualnie poczytaj podlinkowany wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: Zochna - osobiste 11.11.05, 22:54 t-800 napisał: > Czy te oczy mogą kłamać? ;-> > > No jak to nie abdykował? Zobacz, już nie ma go na winiecie w opisie forum. > Ewentualnie poczytaj podlinkowany wątek. nie jesteś na bieżąco; Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: Zochna - osobiste 12.11.05, 22:45 zosia.samoosia napisała: > > > aha prosze nie korzystac z maila zoski, od poniedzialku przestaje istniec > zawsze wiedziałeś,że nie masz jaj ! Odpowiedz Link Zgłoś
zosia.samoosia Re: Zochna - osobiste 13.11.05, 01:47 chyba nie zrozumiales, w sprawach FT, nie widze powodu blaźnie by mial likwidowac swoj login tylko dlatego ze nie jestem moderatorem Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: Zochna - osobiste 13.11.05, 16:35 zosia.samoosia napisał: > chyba nie zrozumiales, w sprawach FT, nie widze powodu blaźnie by mial > likwidowac swoj login tylko dlatego ze nie jestem moderatorem > > udajesz głupszego niż jesteś.... prawdziwe oblicze prostaka coraz bardziej z ciebie wychodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
zosia.samoosia Re: Zochna - osobiste 14.11.05, 01:19 schizoo Ty chyba z frustracja nie radzisz, polecam wizyte i psychoanalityka bo nie jestem w stanie podjac sie leczenia :)) wybacza mistrzu ale Ty chyba nie wiesz co znaczy slowo prostactactwo, proponuje zajrzec tutaj: www.pwn.pl poszukaj w slowniku ;))) pozdrawiam ... Twoja ulubiona zyta transwestyta :)) ps. baranie moj login istnial nim zostalem moderatorem ... skonczony osiol jestes ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
bebe80 Re: Zochna - osobiste 14.11.05, 02:02 zosia.samoosia napisał: > schizoo Ty chyba z frustracja nie radzisz, polecam wizyte i psychoanalityka bo > nie jestem w stanie podjac sie leczenia :)) > > wybacza mistrzu ale Ty chyba nie wiesz co znaczy slowo prostactactwo, proponuje > > zajrzec tutaj: www.pwn.pl poszukaj w slowniku ;))) > > pozdrawiam ... Twoja ulubiona zyta transwestyta :)) > > ps. baranie moj login istnial nim zostalem moderatorem ... skonczony osiol > jestes ;)) > > zosiek idz sie poloz spac:) snij o samych slodkosciach a nie na koniec tygodnia sie zadreczasz glupotami ;) slodkich snow zycze bebe Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: Zochna - osobiste 14.11.05, 20:57 weź zyta pogadaj sobie z bebe,będziesz mógł się wykazać; Odpowiedz Link Zgłoś
zosia.samoosia Re: Zochna - osobiste 14.11.05, 21:48 schizoo mam wrazenie ze wciaz nie mozesz sobie poradzic z faktem iz zosia wycinala Twoje wypociny, odrobina dystansu jest Ci potrzebna, ale tego mozna sie nauczyc :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zosia.samoosia Re: Zochna - osobiste 12.11.05, 09:34 to sie laskawie do mła odezwij, telefon chyba jeszcze masz, gg tez działa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zegnam_pana Re: Zochna - osobiste 12.11.05, 10:18 dzię dobry Zosiaczek. Cos rano dzisiaj dzialasz - na GG nie widze Ciebie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
zosia.samoosia Re: Zochna - osobiste 12.11.05, 16:48 wlasnie wrocilem z łodzi ... odezwe sie jak dojde do siebie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
zegnam_pana Re: Zochna - osobiste 12.11.05, 17:47 no Zocha - tylko nie mów, że byłeś na Pogotowiu! zresztą, gdziekolwiek byłeś nie zabrzmiało to optymistycznie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zegnam_pana Re: Zochna - osobiste 15.11.05, 20:02 no tak! nawciskali Tobie Zocha na tym moim wątku - nie wiem po co. A Ciebie jak dalej na GG nie było i nie ma na Skype też się gdzieś odłączyłeś. Trudno Zocha - jak przyjdzie Mikołaj -to ja mu to wszystko powiem - z odpowiednim komentarzem oczywiście :) :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zosia.samoosia Re: Zochna - osobiste 15.11.05, 21:02 babsko okropne troche zalatany jestem ;))) odezwe sie blizej weekendu ... obiecuje tak to jest jak frustrata wpuscic na watek skierowany do zochy ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
zegnam_pana Re: Zochna - osobiste 16.11.05, 12:45 jak zwykle subtelny w wyrażaniu swoich uczuć - tak do jednych jak i drugich :)))) Bliżej weekendu to mnie juz nie ma. To na razie tyle :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zosia.samoosia Re: Zochna - osobiste 16.11.05, 17:03 przynajmniej nie udaje ze mam muchy w nosie, zwyczajnie je mam hahaha ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kowianeczka Re: Zochna - osobiste 16.11.05, 17:11 I za to Cie lubie:DDDDD Pozdrawiam najfajnieszego (poza Tebe i Jabburem) admina:) Musze do garow:) kowianeczka Odpowiedz Link Zgłoś
zegnam_pana Re: Zochna - osobiste 16.11.05, 21:35 witaj Zochna - znaczy się humorzasta jestes dzisiaj mnie jakos wszystko chce dzisiaj humor popsuc, ale z marnym skutkiem zeżarłam kanapke co ją rano zrobiłam - taka sobie. to tyle na dzisiaj :))) podobno ma u nas padać śnieg po co? nie wiem dzwonilam, u mnie pada deszcz tutaj jest sucho :) dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
zosia.samoosia Re: Zochna - osobiste 16.11.05, 22:53 Ty sie melduj u zochy, pojdziemy tym razem na spacer do zoo, nie dam sie oszukac tym razem ;))) wyjazd z garazu wypadl super wiec poradzisz sobie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
zegnam_pana Re: Zochna - osobiste 16.11.05, 23:07 moge iść do zoo - a co mi tam! ostatnio wyjeżdzałam z garażu - własnego a z tyłu miałam ładne bmw i dziurke w cylinderku i brak płynu hamulcowego - fajnie było! panika! lepsza niż przy podjeździe w garażu heheheheeeee ide spac :))) dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
zosia.samoosia Re: Zochna - osobiste 16.11.05, 23:15 spij slodko, ale nie zlosc mla takimi opowiessciami ... hmm to sie nazywa brak odpowiedzialnosci :P ech babsko, chyba musze skype uruchomic, tylko co ja wymysle??? ... pojde spac haha :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zegnam_pana Re: Zochna - osobiste 16.11.05, 23:18 nie ma głupich! znowu zaśniesz :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zosia.samoosia Re: Zochna - osobiste 16.11.05, 23:34 no wiesz, to nalezy sie cieszyc, uspic faceta taki glosem, mozna sie zakochac :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zegnam_pana Re: Zochna - osobiste 17.11.05, 06:46 wiesz co ja na to: ;P miłego dnia :)))) Odpowiedz Link Zgłoś