suzume 11.10.02, 15:14 też tylko ja to widzę, czy nikt inny nie wchodzi w opcję "edytuj"? agick, agniecha27, aise_, amor_latino, bukowski27, gero1, kasiulek, krystynad, kwik, pumex1, rashomon, reniatoja, sagan2, vika4, wasia, xeptrek, ydorius Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aise_ wiesz co? 11.10.02, 15:21 ja na przykład nie mam opcji edytuj mam tylko usun i publikuj moze tylko Ty to masz? hę? Odpowiedz Link Zgłoś
suzume moja droga 11.10.02, 16:14 nie sądzę, żeby dupa miala cokolwiek wspólnego z ogrodnictwem. nawet dupa maryni... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: moja droga 11.10.02, 16:25 chyba, ze tory byly obok sadu. ps. glowa do gory. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume nowe nabytki 11.10.02, 16:14 eela, jedza1, malorolny, matrek, szarywilk, zlakobieta Odpowiedz Link Zgłoś
jendza1 Re: nowe nabytki 11.10.02, 16:49 jestem? Chyba jestem... Juz slysze swist kosy... Omamy? Guciu, moze sie schowam za Ciebie? Bukosiu, prawda musi byc - jestem blondynka. I co teraz bedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius nieeee... 11.10.02, 17:00 żaden świst kosy... to buki ćwiczy rzucanie do celu. nożykiem. do tapet. nie przejmuj się. w końcu to tylko bagno. każdy znajdzie tu tylko to, co sam wnosi. .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
jendza1 Re: nieeee... 11.10.02, 17:28 ydorius napisał: > > żaden świst kosy... > to buki ćwiczy rzucanie do celu. > nożykiem. > do tapet. > > nie przejmuj się. > w końcu to tylko bagno. > > każdy znajdzie tu tylko to, co sam wnosi. > > .y. > > ---------------------------------- > What is home without Plumtree's Potted Meat? > Incomplete. Az bagno, Ygreku! Dzieeekiii za wsparcie! A na tle tapety szczesliwie sie odznaczam... :-) Bukos sie rozczaruje... :-))) Sciskam i dobrego lykendu Wszystkim!!! jendza Odpowiedz Link Zgłoś
zlakobieta Raz, dwa, trzy... 11.10.02, 21:33 Proba mikrofonu Mi mi mi miiiii ♪ ♫ ♫ ♪ ♫ ♪ ♪ ♪ ♫ ♫ (podobno spiewam cudnie).\ No, jak sie udalo, to zaraz napisze jakiegos posta. Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: Raz, dwa, trzy... 14.10.02, 11:27 zlakobieta napisała: > Proba mikrofonu > Mi mi mi miiiii ♪ ♫ ♫ ♪ ♫ ♪ ♪ ♪ > ♫ ♫ (podobno spiewam cudnie).\ > No, jak sie udalo, to zaraz napisze jakiegos posta. > Odpowiedz Link Zgłoś
zlakobieta Re: Raz, dwa, trzy... 14.10.02, 17:33 No, mowilam, ze umiem s i stad te nutki co nie? Mozesz sobie skopiowac - prosze bardzo :) Posdroofka Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: sloggi (bardzo text) 04.11.02, 17:01 Jestem tu, szkoda że aise_ u mnie się nie pojawia. Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: goga.74, ostinato (nt) 30.10.02, 19:46 suzume napisała: > Ja sie tak qjwa nie bawie,biore lopatke,wiadro i foremki i ide do domu.Wszystko przez to,ze byly imieniny cioci jadzi sa Gutek olal wisnioweczke i nie przyszedl.A umawial sie na wiosne.I to jest Gutek?Nie to jest...nie bede sie wyrazac bo nessi slucha!:-( Odpowiedz Link Zgłoś
suzume droga viko 31.10.02, 10:40 gutek coś przebąkiwał (jak to truteń), że do 4 XI br będzie nieobebny - ni ciałem, ni duchem daj mu szansę, bo będzie buczał :) ps: maila wysłanego na pocztę viki411 odebrała? Odpowiedz Link Zgłoś
goga.74 Re: goga.74, ostinato (nt) 31.10.02, 12:53 Witam i dziekuje za dopuszczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
jendza1 Re: goga.74, ostinato (nt) 31.10.02, 16:52 Witaj serdecznie w czwartek, choc glownie mieszam tu w sobote...:-)))) jendza Odpowiedz Link Zgłoś
mala20033 Re: mala20033 (nt) 23.03.03, 14:48 Tez Cie witam..lubie mile slowka i Remarquea.. Odpowiedz Link Zgłoś
mala20033 Re: dopuszczeni do obrotu 22.03.03, 14:31 jestem tutaj nowa..musze sie zorientowac co, kto i dlaczego..a narazie buziaczki.. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: xanatos1 - witamy :) (nt) 25.03.03, 12:21 Ciekawe czy obecność kolejnych dopuszczanych Utopców i Rusałek pozwoli bagnu na wiosnę się ożywić? Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja tu Ateny tu Ateny slychac mnie? 02.04.03, 20:31 Dobrywieczor. Tak postanowilam zabrac glos, bo normalnie smutek mnie taki ogarnął, taka załosc życiowa, ze az strach. Zyje jeszcze to bagenko? Co robicie srodowym wieczorem? Ja mam dola. Chyba sobie zapale znowu. Ale kurka, nie mam fajek, ooojjjj!!!!! Nutki sobie skopiowalam od kogos i Wam tu zalosnie zaintonuje : ♪ ♫ ♫ ♪ ♫ ♪ ♪ ♪ ♫ ♫ Odpowiedz Link Zgłoś
mala20033 Re: tu Ateny tu Ateny slychac mnie? 03.04.03, 23:12 I mnie dzis smutno..smutno..smutno..a czemu..ktos nie pisze..nie pisze..zal. Odpowiedz Link Zgłoś
xanatos1 Re: tu Ateny tu Ateny slychac mnie? 04.04.03, 00:12 mala20033 napisała: > I mnie dzis smutno..smutno..smutno..a czemu..ktos nie pisze..nie pisze..zal. Mogę do Ciebie napisać. Tylko co? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rashomon Unii sex 05.05.03, 15:54 nuda panie w Pakistanie... Nie wiem natomiast czy slyszalyscie Najdrozsze kobiety i niemniej drodzy kuledzy, ze po wejsciu do Unii bedziemy musieli zamknac bagno... 1 Mamy osobowosc ale nie-prawna 2 Nie wiadomo przez kogo przechodza pieniadze na naszym forum, a wiadomo ze przechodza (patrz niejedna historia z przemytem absyntu na supermala skale) 3 Jestesmy bezkonkurencyjni (to juz doprawdy nie uchodzi!) 4 czy sa wsrod nas rolnicy? Nie wiem jaki zwiazek ma 4 poprawka, ale zachcialo mi sie wylegiwac na sianie z jakas truskaweczka... dobra, juz milcze, Biore swoj miecz i ide pozostawiajac za soba echo Wielkiego Pytania: Zrobmy BagnoFerendum? scisle jawne r. Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: kochani, brawa dla drugiej_kobiety i kini (nt 24.06.03, 09:06 Dziękuję za przyjęcie! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
druga_kobieta Re: kochani, brawa dla drugiej_kobiety i kini (nt 30.06.03, 23:43 i ja dziękuję ;)) czy wystaczy wejśc po kostki, czy trzeba się rzucić po szyję w bagienko ? Odpowiedz Link Zgłoś
suzume martynika2 i aise 15.07.03, 21:49 tak, ta aise od miotły, ino bez szufelki z tylu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: martynika2 i aise 16.07.03, 11:08 Niby nas co raz więcej - a cisza nadal trwa. Odpowiedz Link Zgłoś