nutopia 25.11.05, 08:11 jeszcze będzie przepięknie, jeszcze będzie normalnie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
makbrajd Re: ciemny tłum kłębił się i wyciągał ręce... 25.11.05, 08:12 ...będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: ciemny tłum kłębił się i wyciągał ręce... 25.11.05, 22:30 makbrajd napisał: > ...będzie... i wciąż było mało i ciągle chciał więcej (to było najgorsze) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: ciemny tłum kłębił się i wyciągał ręce... 25.11.05, 22:35 ale poszedł sobie? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: ciemny tłum kłębił się i wyciągał ręce... 25.11.05, 22:36 makbrajd napisał: > ale poszedł sobie? > naciski się jak na razie skończyły. wolność uratowana. ale jest opcja że on się tylko przyczaił żeby uderzyć z podwójną siłą. raz już tak było.... Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: ciemny tłum kłębił się i wyciągał ręce... 25.11.05, 22:38 to smutne... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: ciemny tłum kłębił się i wyciągał ręce... 25.11.05, 22:39 makbrajd napisał: > to smutne... > ale prawdziwe........ Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: ciemny tłum kłębił się i wyciągał ręce... 25.11.05, 23:55 nutopia napisała: > makbrajd napisał: > > > ale poszedł sobie? > naciski się jak na razie skończyły. wolność uratowana. ale jest opcja że on się > > tylko przyczaił żeby uderzyć z podwójną siłą. raz już tak było.... Chyba nie piszecie o mnie Robaczki Odpowiedz Link Zgłoś
ulastop Re: ciemny tłum kłębił się i wyciągał ręce... 26.11.05, 08:37 no coś ty.... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: ciemny tłum kłębił się i wyciągał ręce... 26.11.05, 21:00 ulastop napisała: > no coś ty.... no coś ty... Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: ciemny tłum kłębił się i wyciągał ręce... 27.11.05, 14:31 no właśnie...no coś Ty... Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: ciemny tłum kłębił się i wyciągał ręce... 27.11.05, 15:02 A co rozdawałaś mąke w Mauretanii lub Nairobii, ze Cie ten ciemny tłum tak przestraszył;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: ciemny tłum kłębił się i wyciągał ręce... 27.11.05, 17:59 kamilar napisał: > A co rozdawałaś mąke w Mauretanii lub Nairobii, ze Cie ten ciemny tłum tak > przestraszył;) to było w Johannesburgu :) Odpowiedz Link Zgłoś
ela0508 Re: ciemny tłum kłębił się i wyciągał ręce... 28.11.05, 18:07 Nutopia co to za song? "jeszcze będzie przepięknie, jeszcze będzie normalnie" ? Gdzieś kiedyś to słyszałam... ale nic poza tym nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Tilt 28.11.05, 20:02 Widziałem domy o milionach okien A w każdym oknie czaił się ból Widziałem twarze, miliony twarzy Miliony masek do milionów ról Czarny tłum kłebił się i wyciągał ręce Wciąż było mało i ciagle chciał więcej I wciąż nie starczało i wciąż było brak Ciągle bolało, że ciagle jest tak Strach nie pozwalał głośno o tym mówić Strach nie pozwalał kochać się i śmiać Strach nakazywał opuścić w dół oczy Strach nakazywał cały czas się bać Mieszkańcy miasta i przyjeżdżający Tacy zmęczeni i tacy cierpiący Przeklinający swój codzienny los Słyszałem także taki głos | Jeszcze będzie przepięknie | Jeszcze będzie normalnie | x3 Jeszcze będzie przepięknie aaa... Czarny tłum kłebił się i wyciągał ręce Wciąż było mało i ciągle chciał więcej I wciąż nie starczało i wciąż było brak Ciągle bolało, że ciągle jest tak Odpowiedz Link Zgłoś
ela0508 Re: Tilt 30.11.05, 15:01 dziękuję ;) Trzeba mi czasem takich piosenek... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Tilt 30.11.05, 21:31 ela0508 napisała: > dziękuję ;) > Trzeba mi czasem takich piosenek... nie tylko tobie Elu, nie tylko tobie...... Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Tilt 30.11.05, 21:33 Głowy Lenina znad pianina, głowy Lenina znad pianina. Już miałem wstać i podejść do pianina, gdy nagle widzę sześć główek Lenina:) No to ja też se porymowałem i pośpiewałem:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Znam też taką 30.11.05, 21:35 W mieście Białystok, w tym w ktorym żyję, Oddałem serce drużynie. Wstań unieś barwy wsłuchaj się w słowa. Pieśni o mej Jagielloni Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Znam też taką 30.11.05, 21:38 kamilar napisał: > W mieście Białystok, w tym w ktorym żyję, > Oddałem serce drużynie. > Wstań unieś barwy wsłuchaj się w słowa. > Pieśni o mej Jagielloni ooooooooo jampa pampa! Odpowiedz Link Zgłoś