Dodaj do ulubionych

*****a gdzie moi ulubieńcy?

10.01.06, 14:10
oto kolejny post bez powodu i sensu, coby z wprawy nie wychodzić:]]]
robaki z dedykacją wiadomo komu;))
Obserwuj wątek
    • girl32 Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 10.01.06, 14:55
      Dziekuję bardzo.
      • menk.a Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 10.01.06, 15:13
        oj Dziewczynko, kusisz los;))))
        • girl32 Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 10.01.06, 15:14
          :))
          • menk.a Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 10.01.06, 15:31
            a tak ni z gruszki, ni z pietruszki , niczym najarany Filip z Konopii
            (indyjskich) zapytam: jak tam dziś się dzieje???:]]]
            • schizoo Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 10.01.06, 15:42
              nie wywołuj wilka z lasu;
              • menk.a Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 10.01.06, 15:44
                oj wilka ciągnie do lasu;)
                • leziox Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 10.01.06, 20:02
                  Moze nie jestem ulubiencem ale przybywam aby zawiadomic iz bylem sie
                  zeszmacac.Wlasnie wrócilem.
                  • pistolett Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 10.01.06, 23:20
                    czy to jest to słowo ?
                  • menk.a Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 08:39
                    Leziox, no jak nie jak tak;))
                    Zeszmacenie?? mrmrmrmmm, czyli wszystko po staremu;)
                • schizoo Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 07:50
                  menk.a napisała:

> oj wilka ciągnie do lasu;)
                  nie igraj,nie igraj,bo kilku chetnych zauwazylem;
                  • menk.a Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 08:40
                    Schizoostomie, oj prowokujesz, żebym to powiedziała głośno i przy
                    wszystkich ;)))
                    • schizoo Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 11:55
                      menk.a napisała:

> Schizoostomie, oj prowokujesz, żebym to powiedziała głośno i przy
                      > wszystkich ;)))

ulegasz internetowej ułudzie....to tylko słowa wysłane w kosmos:)
                      • menk.a Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 11:59
                        słowa, które są czytane, może źle rozumiane, na opak, ale czytane;)
    • t-800 Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 08:24
      Jestem, jestem! ;-]
      • piotr_321 Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 08:40
        I ja sie podlacze ;)
        • menk.a Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 08:41
          Ciebie Piotrze wyklęłam do 7 pokolenia
          tak jak Ty mnie:]]
          (i tym postem złamałam swoje wielomiesieczne milczenie jakie uskuteczniałam
          wobec Ciebei)
          • piotr_321 Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 08:42
            To bylo miedzy nami az tak zle ? ;) O qrcze ;)
            Przynajmniej zlamalas, ale nie reke ;)
            • menk.a Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 09:42
              tylko to milczenie przerwałam
              między nami na szczęście nic nie było ufff
              oprócz tego, że zostałam nazwana różnie, m.in. frustratką :D do dziś mnie to
              bawi
              • piotr_321 Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 10:35
                Az tak bylo zle ? :) Ja nawet tego nie pamietam :))))
                Ciekawie sie takie rzeczy na nowo slyszy :)))
                • menk.a Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 10:44
                  może dlatego, że nie zauważyłeś, iż mlesniewska zmieniła login:]]]
                  to by było tyle gwoli wyjaśnień:)
      • menk.a Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 08:42
        gdzie byłeś jak Cię nie było;)
        • piotr_321 Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 08:42
          Bylem w pokoju obok ;)
    • anahita_jedyna Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 09:33
      jestem, jestem, SS, tylko czaję się z boku ;)
      • neita33 Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 09:35
        anahita_jedyna napisała:

> jestem, jestem, SS, tylko czaję się z boku ;)

Jak możesz do Marzenki mówić "zboku".....;))
        • anahita_jedyna Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 09:37
          a, tak mi się jakoś wymsknęło ;PP
          myślałam, że nikt nie zauwazy ;)
          • menk.a Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 09:39
            widziałam i spłonęłam rumieńcem, ach ta moja nieśmiałość;)))
            • neita33 Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 09:40
              Prawda,chcąc nie chcąc,wylazła na światło dzienne ;)))
            • anahita_jedyna Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 09:40
              oj, tak - jesteś niemal tak nieśmiała jak ja :P
              • menk.a Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 09:43
                tak, wyszło szydło z worka :PPP
                a ta nieśmiałość to oczywiscie u nas rodzinna, SS:]
                • nonmolto Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 10:09
                  jestem nie smiały ....itt.
    • wesolutka72 Czy lista ulubieńcow zostala juz zamknieta?:)) 11.01.06, 10:15
      • menk.a Re: Czy lista ulubieńcow zostala juz zamknieta?:) 11.01.06, 10:18
        Wesoła:D:D:D:D:D:D
        • wesolutka72 Re: Czy lista ulubieńcow zostala juz zamknieta?:) 11.01.06, 10:22
          Mam to rozumiec jako ze tak, czy ze ja niby ta ulubienica jestem? :)))))

menk.a napisała:

> Wesoła:D:D:D:D:D:D
          • menk.a Re: Czy lista ulubieńcow zostala juz zamknieta?:) 11.01.06, 10:24
            ale ja o moich ulubieńcach stąd to na poważnie napisałam, bez "", kpiny i
            ironii:))
            • wesolutka72 Re: Czy lista ulubieńcow zostala juz zamknieta?:) 11.01.06, 10:26
              ladnie wybrnelas hehehehe :))))))
              • menk.a Re: Czy lista ulubieńcow zostala juz zamknieta?:) 11.01.06, 10:31
                poważnie, jeden z nielicznych moich postów bardziej poważnych
                • wesolutka72 Re: Czy lista ulubieńcow zostala juz zamknieta?:) 11.01.06, 10:33
                  az tak sie za nimi stesknilas? :)))
                  • menk.a Re: Czy lista ulubieńcow zostala juz zamknieta?:) 11.01.06, 10:43
                    steskniłam? raczej próbowałam zebrać do kupy:D a kupy nikt nie ruszy:D
                  • wesolutka72 Re: Czy lista ulubieńcow zostala juz zamknieta?:) 11.01.06, 10:44
                    Pomalutku wyjda ze swoich norek i pokaza sie swiatu :)))
                    • menk.a Re: Czy lista ulubieńcow zostala juz zamknieta?:) 11.01.06, 11:06
                      przyjdą:) nadejdą;) będą oczy me pieścić:D
      • nonmolto Re: Czy lista ulubieńcow zostala juz zamknieta?:) 11.01.06, 10:18
        tego nikt nie wie chyba....
        • menk.a Re: Czy lista ulubieńcow zostala juz zamknieta?:) 11.01.06, 10:22
          ja moich faworytów, bohaterów mojego romansu to... ech.. i ach...;))
          jeno moja atencja jt jakaś bez wzajemności :]
          • nonmolto Re: Czy lista ulubieńcow zostala juz zamknieta?:) 11.01.06, 10:27
            ach.........
    • pazerny Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 10:55
      Mowisz o Bolku i Lolku? :)
      • menk.a Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 10:59
        nie trafiłeś;)))) ale na złodzieju czapka z norek;)))))))
        • pazerny Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 11:02
          zazwyczaj nie nosze czapki, a berecik mi sie zgubil :)
          • menk.a Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 11:04
            ja swój różowy beret wiążę pod szyją: wiatr nie straszny;)))
            • pazerny Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 11:05
              Mozna tez gwozdziem przybic :)
              • menk.a Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 11:07
                nie interesuje mnie s/m:D
                • pazerny Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 11:07
                  no ok, to polecam butaprem :)
                  • menk.a Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 11:15
                    śmierdzi:-/
                    jt kropelka, ośmiorniczka,... i inne podobne wynalazki;))
                    pozostanę jednak przy wiązaniu pod szyją:D
                    • pazerny Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 11:19
                      Smierdzi, ale mozna poczuc czad :)
                      • menk.a Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 11:23
                        heh za takie przyjemności dziekuję, postoję :D
                        • pazerny Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 11:29
                          To moze chociaz zakurzysz :)
                          • menk.a Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 11:39
                            jestem tania w użyciu
                            nie dość, że małolitrażowa, to na dodatek mało palę;)) ze mną same oszczędności
                            • pazerny Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 11:42
                              ja myslalem o paleniu ziolek :)
                              • menk.a Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 11:48
                                tyle lat żyję na tym świecie i jeszcze nie spróbowałam:]]
                                • pazerny Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 11:51
                                  Moze szkoda :) Ja dlatego tak bardzo lubie jezdzic do Holandii :)
                                  • menk.a Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 11:53
                                    może i szkoda, może dlatego , że nikt mnie nie poczęstował :D
                                    • pazerny Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 11:55
                                      To da sie zawsze nadrobic :)
                                      • menk.a Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 11:57
                                        póki życia, póty nadziei;)
                                        • pazerny Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 11:59
                                          wiec masz to jak w banku, moze na jakims zlocie FT? :)
                                          • menk.a Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 12:01
                                            zloty? zapachniało nomenklaturą z czata;) nie widzę pzreszkód;))
                                            • pazerny Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 12:03
                                              Nie chodze na czat. Juz o tym myslalem. Dlugi weekend w maju :) 4 dni w
                                              Pieninach :)
                                              • menk.a Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 12:10
                                                zorganizujesz zlot ft w majowy długi weekend???:D a moze coś bliżej mojej
                                                prowincji, bo raczej osiadły tryb życia prowadzę;)
                                                • pazerny Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 12:16
                                                  A gdzie Ty mieszkasz?
                                                  Bo ja akurat w Pieninach moge zalatwic tanie kwatery
                                                  • menk.a Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 12:18
                                                    wybierz sobie: kaczygród, ptasie miasto czy 100lica
                                                  • pazerny Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 12:20
                                                    to masz kapitalne polaczenie :)
                                                    21.20 PKS z Zachodniego, rano jestes w szczawnicy :)
                                                  • menk.a Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 12:22
                                                    ehhehehehehh no proszę i już weekend za 5 miesięcy mam zaplanowany:D:D:D
                                                  • pazerny Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 12:24
                                                    mam nadzieje ze bedzie wiecej osob. Tak naprawde to miejsca musze zarezerwowac
                                                    juz na poczatku marca :)
                                                  • menk.a Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 12:30
                                                    do marca kupa czasu :D znając forumowiczów chętnych będziesz miał od metra ;)))
                                                  • pazerny Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 12:35
                                                    chetnych na papierze ;)
                                                  • menk.a Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 12:39
                                                    właśnie, właśnie
                                                    ja sie np. nie mogę wstrzelić na piwo forumowe
                                                    jak nie urok to przemarsz wojsk napoleońskich na przeszkodzie ciągle:-/
                                                  • pazerny Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 12:42
                                                    Dlatego termin podaje tak wczesnie :)
                                                  • menk.a Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 12:45
                                                    słusznie, ale im dalej jt deadline tym mniejsza motywacja przy określaniu się:D
                                                  • pazerny Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 12:52
                                                    Wiesz, ja dam w marcu zaliczke na rezerwacje pokoi, wiec musze miec pewnosc, ze
                                                    ten kto sie zapisz, przyjedzie na 100%
                                                  • menk.a Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 12:58
                                                    na twoim miejscu nie ufałabym forumowiczom
                                                    to tylko maleńka dygresja;))
                                                  • pazerny Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 13:02
                                                    Komus ufac trzeba :) A moze zaliczka? :) bezposrednio w pensjonacie? :)
                                                  • menk.a Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 13:10
                                                    oj tak, pieniądze przywołują do porządku;)
                                                    gentlemani nie rozmawiają o pieniądzach;))))
                                                  • pazerny Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 13:12
                                                    mam nadzieje, ze gentelmenk.i tez przyjada :)
                                                  • menk.a Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 13:23
                                                    nie wiem;))) nic nie wiem i niewielu rzeczy jestem pewna;))
                                                  • pazerny Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 13:25
                                                    Lepiej gdybys zdobyla te pewnosc. Z pewnoscia nie pozalujesz :)
                                                  • menk.a Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 13:27
                                                    jakie atrakcje są przewidziane??? może wawa to nie szczawnica, ale tutaj też jt
                                                    co robić :D co bedę miała tam, czego nie mam tu??:]]]]
                                                  • pazerny Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 13:51
                                                    Jadlas kiedys bunc, albo zentyce?
                                                    Lubisz pstragi z grila ( sama mozesz zlowic)
                                                    bylas kiedys w autentycznej bacowce?
                                                    zwiedzilas Wawoz Homole
                                                    Bylas w Muzycznej Owczarni? muzycznaowczarnia.pl

itp itd :)
                                                  • menk.a Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 13:53
                                                    powaliłeś mnie na łopatki siłą argumentów;)))
                                                  • pazerny Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 14:00
                                                    Bo ja naprawde wiem, co proponuje ;)
                                                  • menk.a Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 14:02
                                                    do tego góry, powietrze...;) ciekawa perspektywa:PP
                                                  • pazerny Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 14:18
                                                    I przystojni faceci z FT :)
                                                  • menk.a Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 14:20
                                                    a fakt, poznaję kolejnych panów stąd:]
                                                  • pazerny Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 14:22
                                                    No w Wawce masz duze mozliwosci :)
                                                  • menk.a Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 14:30
                                                    heheheh kwestia potrzeb;)))
                                                  • pazerny Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 14:31
                                                    Zawsze masz Konrado na podoredziu :)
                                                  • menk.a Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 14:32
                                                    On nie należy do bohaterów mojego romansu :]]]
                                                  • pazerny Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 14:33
                                                    To sa jescze jacys inni amanci w wawce? :)
                                                  • menk.a Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 14:35
                                                    trafiają się;} ale ja nie mam takowych na celowniku:D
                                                  • pazerny Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 14:39
                                                    to sie przyznaj w co celujesz :)
                                                  • menk.a Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 14:45
                                                    nie powiem, nie zeby odpędzić pecha, bo w to nie wierzę:P zwyczajnie nie ma o
                                                    czym mówić:D mam chwilę pzrerwy :P
                                                  • pazerny Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 14:52
                                                    Cos mi to mowi :)
                                                  • menk.a Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 14:54
                                                    co?? rozwiń to :]
                                                  • pazerny Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 15:06
                                                    domysl sie :)
                                                  • menk.a Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 15:10
                                                    nie chcę się domyślać, bo nóż widelec moje domysły będą zanadto odbiegać od
                                                    tego czego powinnam się domyślać:]]] mów!!!
                                                  • pazerny Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 15:14
                                                    Nic nie powiem! Co to spowiedz? :)
                                                  • menk.a Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 15:20
                                                    zaraz spowiedź:P mów mi szeptem czy coś, ale mów:]]]
                                                  • pazerny Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 15:22
                                                    za duzo ciekawskich uszu :)
                                                  • menk.a Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 15:25
                                                    moich dwoje :D i innych chyba nie ma;))
                                                  • pazerny Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 15:26
                                                    wierz mi- sa :)
                                                  • menk.a Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 15:42
                                                    podsłuchują?? podglądają??
                                                    to dlatego big brothery mają taką oglądalność:]]]]
                                                  • pazerny Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 15:45
                                                    Nie mam do tego powolania :)
                                                  • menk.a Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 15:55
                                                    to już udowodnione czy tylko podejrzewasz?:PP
    • irish76 Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 11:26
      jestem
      • menk.a Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 11:31
        powiedz stary gdzieś Ty był ;))))
    • zydmason Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 11:50
      co to za granda?
      • menk.a Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 11:55
        jaka granda :] ja wybieram tylko brylanciki ;)
        • zydmason Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 11:56
          to może... seks na pierwszej randce bez randki? ;D

wiem, wiem ;]
          • menk.a Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 11:58
            to powiedz od razu: umówmy się na seks , a nie na randkę :P
            • zydmason Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 12:06
              nah, ten plan został już zarzucony. ale, jako wcielone zło, wcią knuję coś nowego ;]
              • menk.a Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 12:08
                ha ja umówie się na randkę, ty na seks, a końcówka przebieg czy końcówka
                spotkania skończy się... no:D
                • zydmason Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 12:10
                  to interesujący projekt... ;)
                  czy mogłabyś to rozwinąć?
                  • menk.a Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 12:19
                    od razu chcesz kawę na ławę, interes na stół
                    tak łatwo nie bywa;)
                    • menk.a Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 12:32
                      spasował czy co?????
                      • paola80 Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 13:52
                        Chyba tak :(
                        • menk.a Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 13:54
                          kibicowałaś, że się smucisz???;)
                          • paola80 Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 13:55
                            OCZYWIŚCIE ,że kibicowalam, bo troche mi się nudzi
                            • menk.a Re: *****a gdzie moi ulubieńcy? 11.01.06, 13:57
                              nudzisz się, a z braku laku dobry...:]]
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka