goraca_kicia 04.11.02, 09:36 a ja taka goraca:)))) Kocurze moj, wybacz, zem tak dlugo milczala, ale ta krotka rozlaka jeszcze tylko bardziej rozgrzala me czlonki! mraułłłłłłłł....... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygrysek_ Re: Brrrrrr, zimno, zimnooooo..... 04.11.02, 09:43 jestes wreszcie maj kici hot babe!!!!!!!!! ...umieralem z tęsknoty i pożądania!!! tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_kicia Re: Brrrrrr, zimno, zimnooooo..... 04.11.02, 09:53 nie umieraj! przytul, caluj i kochaj! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Brrrrrr, zimno, zimnooooo..... 04.11.02, 10:06 już pędze do Ciebie kici moje słodkie babe !!!!! juz trzymam!!! juz całuje!!! kocham!!!!! ..a ty co mi zrobisz jak mnie złapiesz!???:))) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_kicia Re: Brrrrrr, zimno, zimnooooo..... 04.11.02, 10:17 z milosci na smierc Cie zadusze, oplącze Cie ramionami jak korzenie debu oplatuja kamien i juz nigdy nie zdolasz sie oswobodzic, bedziesz moj na zawsze:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Brrrrrr, zimno, zimnooooo..... 04.11.02, 10:20 ach kici moje słodkie!!!!! rozgrzewasz Tygrysa do białości!!!!! szaleje gdy cie widze!!!!, nie panuje nad sobom!!!!! ..a nogami też opleciesz!!???:)) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_kicia Re: Brrrrrr, zimno, zimnooooo..... 04.11.02, 10:34 czy Ty wiesz co ze mna robisz? lamiesz mnie powoli na drobne kawalki, ktore przesypuja Ci sie miedzy palcami jak piasek;)) ba! powiedziala Kicia oplatujac Kocurka lapkami:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Brrrrrr, zimno, zimnooooo..... 04.11.02, 10:36 och kiciuniu moja!!!! a co Ty ze mna robisz!!! nawet nie wiesz!!!! przy Tobie siły trace! pręgi gubie! pazurki chowam! serce na dłoni ściskam!!!! o good of pain and love!!!!pomóż!!!!!!! ta miłośc nas zabija!!!!! opleć mnie mocno my babe!!!! i nie puszczaj!!!!:)) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_kicia Re: Brrrrrr, zimno, zimnooooo..... 04.11.02, 10:54 ach, niektorzy mowia ze milosc to motylki w zoladku, a ja mowie ze stado sepow mam w trzewiach, i sepy te rwa me podroby tka strasznie, tak mocno... boli, gdy Cie nie ma, boli gdy jestes blisko... bol, rozkoszy, uniesienia, pozadania.. kurna, juz ciasniej nie moge oplatywac, juz Ci oczy na wierzch wychodza:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Brrrrrr, zimno, zimnooooo..... 04.11.02, 11:00 kiciuniu moja!!!! ja w zoładku czuje nie sępy ale piranie conajmniej!!!! ból rozstania jest tak mocny że już rady nie daje!!!! umieram gdy cie nie ma obok!!! umieram w twych ramionach!!!! czy jezd ratunek dla nas!!!!?? ..oplataj!!! oplataj tak dalej!!!!:)) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_kicia Re: Brrrrrr, zimno, zimnooooo..... 04.11.02, 11:24 och, tez cierpisz beze mnie? tez wnetrznosci Ci rwie bol straszliwy? ja prawie krwawymi lzami placze, kiedy nadchodzi rozstania godzina! serce stukac mi przestaje, krew krzepnie w zylach...oczy nie widza, uszy nie slysza, Tys moim powietrzem, i swiatlem i woda! oplatywac dalej? szkoda ze nie mam nog z gumy, rozciagneloby sie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Brrrrrr, zimno, zimnooooo..... 04.11.02, 11:33 ach sweet babe of mine!!!! ja juz w ogóle nie płacze bo łez mi brakło!!! uczycia moje tak skolowane ze sam nie wiem co robie, gdzie żyje... w głowie tylko jedna mys .. TY!!!!!,..nic wiecej nie zajmuje mi mysli... ja tez cierpie straszliwie gdy Ciebie obok nie ma!!! tyś moja religią!, mym wyznaniem!! mym ołtażem miłości!!!! oplataj dalej kiciuniu!!! ja mam gume ale nie moge sie nia opleśc bo na co innego mi potrzebna teraz bendzie!:)) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_kicia Re: Brrrrrr, zimno, zimnooooo..... 04.11.02, 11:45 jestesmy dla siebie religia, bogiem, ofiara i oltarzem. skladamy sie sobie nawzajem w ofierze, palimy sie w ogniu naszego pozadania, nasze ciala trawi temperatuta zdolna topic najtwardsze lody i metale. nasza milosc rozgania chmury na niebie, slonce ozywia swiat. kochajac sie zywimy przyrode, tworzymy nowy rozdzial ziemi, oswitlamy mroki kosmosu!!! masz tylko jedna gume?! o....;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Brrrrrr, zimno, zimnooooo..... 04.11.02, 12:33 ach kiciuniu babe!!!!! twe słowa rozpalajom me zmysły!!!!!! badź moja teraz!!! natychmiast!!!! pozwól sie ponieść rozkoszy!!!! och mła kicia!!!! ..mam całą paczke!:) Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_kicia Re: Brrrrrr, zimno, zimnooooo..... 04.11.02, 12:55 Twe usta wpijaja sie w me cialo, Twe pazurki znacza scizki milosci na moim ciele, ostrymi zabkami zostawiasz na mnie pieczecie swojego pozadania. Skronie mi pulsuja, zyly zdaja sie pekac pod naporem goracej krwi... oddaje Ci sie zupelnie, naleze do Ciebie calkowicie, rob ze mna co chcesz! paczka? o smaku....?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Brrrrrr, zimno, zimnooooo..... 04.11.02, 13:05 a czy mojej kiciuni jest już cieplej???, bo jeszcze rano było jej zimno... czy Tygrysek rozgrzał już kici babe dostatecznie mocno!?? czy pożądanie sięgneło zenitu????:)) i może sie kochać do świtu!!??:) tygrysek... PS..tak, całą paczke...o smaku bananowym, malinowym i brzoskwiniowym!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_kicia Re: Brrrrrr, zimno, zimnooooo..... 04.11.02, 13:38 o tak, lapki me jak dwie grzalki bez oslonek, moglabym wypalac znaki na Twym futerku, oczy me jak pochodnie, pala wszystko dookola, oddech moj tworzy temperature jak w dzungli amazonskiej! bananowe odpadaja, malo soczyste :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Brrrrrr, zimno, zimnooooo..... 04.11.02, 13:49 alez babe moje!!!! nawilże ją i bedzie soczysta jak malina!!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_kicia Re: Brrrrrr, zimno, zimnooooo..... 05.11.02, 08:08 jestem juz Kiciorze moj, bieglam do Ciebie niesiona skrzydlami milosci! moje pazurki wybijaly rytm na dachowkach, na chodnikach i plotach! zaden pies nie byl mi grozny, bieglam, bieglam, o Tobie jedynie myslalam! o malo jakis duren w samochodzie nie zrobil ze mnie kociej skorki, ale juz jestem!:))) nawilzaj, nawilzaj, ja popatrze:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Brrrrrr, zimno, zimnooooo..... 05.11.02, 08:13 ach babe moje słodkie i kochane!!!!! dla mnie tak biegłaś!!?? do mnie!!! ..ja też ledwom oczy otworzył to juz mysli o Tobie mój umysł i serce zajmowały!! ..znowum rozpalony i spragniony Ciebie jezd!!!! ..juz pedze do Ciebe tym światłowodem aby w ramiona wziąć i na tym daszku wziąc!!, i rozgrzac moja sweet kici babe from tehe stars do białości!!!!!! tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_kicia Re: Brrrrrr, zimno, zimnooooo..... 05.11.02, 08:26 alez oczywiscie ze do Ciebie, bieglam jak szalona, jeszcze troche i futro bym zgubila! ale bieglam, bieglam i bieglam, nie zwracalam uwagi na inne koty, ktore mnie po drodze zaczepialy, necily swoimi ogonami, dla mnie jestes tylko Ty!!! rozgrzej mnie, spal mnie, zacaluj na smierc, zakochaj, zmiec z powierzchni ziemi!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Brrrrrr, zimno, zimnooooo..... 05.11.02, 08:32 kiciuniu moja zrobie z Tobom wszystko czego zapragniesz!!!! rozpale, rozniece, rozbucham ogień miłości Twej do nieba samego!!!! abyś wiecznie spragniona i wiecznie goraca była zawsze gotowa na przyjęcie do siebie Tygryska swego!!!!! babe moje !!! darlin of my heart!!! tylko ty i zadna inna tobie nie dorówna!!! boś Ty najgorętsza!!! najpiękniejsza!!! najbardziej sexi jezd!!!! ..i Ty zawsze wiesz jak i kiedy tego sexapilu używać!!!!, och bogini moja!!! nimfo moja!!!! bądź niegrzeczna!!! wyuzdana tak jak Ty to tylko potrafisz!!!! a ja wezme Cie na tyle sposobów na ile tylko zapragniesz!!!! bo takiej drugiej jak ty nie ma na świecie całym!!!!! ..a inne baby to tylko o pledzikach, poduszeczkach i szaliczkach pieprzą!!! ..ale co ona tam o pożądaniu wiedza!!!!:)) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_kicia Re: Brrrrrr, zimno, zimnooooo..... 05.11.02, 10:14 wybacz mi moj Kochany dzien dziwny dzisiaj, tak bardzo chcialabym sie do Ciebie przytulic, zanurzyc twarz w Twoich wlosach i sluchac jak bije Ci serce. to najpiekniejsza muzyka dla mych uszu...czuje jak zanurzasz dlonie w moich wlosach, pleciesz mi male warkoczyki lekko ciagnac za kosmyki wlosow, a ja piszcze z radosci... uwielbiam kiedy drapiesz mnie delikatnie po szyi, przechodza mi wtedy ciarki po lecach, takie male dreszcze, poczatek wielkich uniesien... potem leciutko szczypiesz mnie w ramie, zeby sciagnac mnie na ziemie z chmur, gdzie ostatnio ciagle przebywam... to uszczypniecie zdejmuje mi mgle z oczu, patrze na Ciebie a wtedy Ty pokazujesz mi jezyk, usmiechasz sie... lubie Twoj usmiech:)) ot, dzisiaj jestem zwykla kicia... Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Brrrrrr, zimno, zimnooooo..... 05.11.02, 10:22 hahahaaaaaa....... taaaaak .... a pozniej przyleci smok i zje wszystkich:)))) (kurna, kicia, co ty wachasz ze krecisz takie filmy? :))) ) goraca_kicia napisała: > wybacz mi moj Kochany > dzien dziwny dzisiaj, tak bardzo chcialabym sie do Ciebie przytulic, zanurzyc > twarz w Twoich wlosach i sluchac jak bije Ci serce. to najpiekniejsza muzyka > dla mych uszu...czuje jak zanurzasz dlonie w moich wlosach, pleciesz mi male > warkoczyki lekko ciagnac za kosmyki wlosow, a ja piszcze z radosci... uwielbiam > > kiedy drapiesz mnie delikatnie po szyi, przechodza mi wtedy ciarki po lecach, > takie male dreszcze, poczatek wielkich uniesien... potem leciutko szczypiesz > mnie w ramie, zeby sciagnac mnie na ziemie z chmur, gdzie ostatnio ciagle > przebywam... to uszczypniecie zdejmuje mi mgle z oczu, patrze na Ciebie a wtedy > > Ty pokazujesz mi jezyk, usmiechasz sie... lubie Twoj usmiech:)) > > ot, dzisiaj jestem zwykla kicia... Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_kicia Re: Brrrrrr, zimno, zimnooooo..... 05.11.02, 10:25 smok juz nadlecial;))) nie musze nic wachac, zeby byc zwykla kobieta, co Cie tak dziwi? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Brrrrrr, zimno, zimnooooo..... 05.11.02, 10:25 Kiciuniu moja najsłodsza!!!!! Ty nawet zwykła jezdes niezwykła!!!!! dla mnie najpiękniejsza, najlepsza, najgoretsza!!!!!!:)) ..zrobie z Tobom wszystko co zechcesz!!!!!:)) ..nastaw swoją szyjke cudna a bede cie drapał za uszkami do końca życia!!:)) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_kicia Re: Brrrrrr, zimno, zimnooooo..... 05.11.02, 10:33 drap drap.... ja mrucze:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Brrrrrr, zimno, zimnooooo..... 05.11.02, 10:59 drapie, drapie my kici babe!!:)) a może jeszcze jakieś życzenie???:)) Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_kicia Re: Brrrrrr, zimno, zimnooooo..... 05.11.02, 11:27 hm.... jeszcze pytasz? przeciez wiesz, co lubie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Brrrrrr, zimno, zimnooooo..... 05.11.02, 11:38 a więc kiciuniu ma słodka i gorąca!!!! rozpalony przez Ciebie do granic wszechświata zakasuje rękawy i biore sie do roboty!!!!!:)) ..zdejmij bluzeczke my babe i rozchyl nogi....:)) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_kicia Re: Brrrrrr, zimno, zimnooooo..... 05.11.02, 11:46 łeee, tak od razu mam sie na daszku rozkladac?! ja mam dzisiaj romantyczny nastroj!no, pokaz ze wiesz co znaczy gra wstepna, a nie zabierasz sie od razu do gmerania w bluzce i w majtkach!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Brrrrrr, zimno, zimnooooo..... 05.11.02, 11:54 Boszszszszszzzzzzzzzz..!!!!! ratuj!!!!!!! moja sweet hot cracy kici babe straciła gorąco swe!!!!!!!! buuuuuuuuuuuuuu!!!!!!,..co teraz!!!!???? Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_kicia Re: Brrrrrr, zimno, zimnooooo..... 05.11.02, 11:57 nic nie stracilam!!! ale kurna, mnie sie tez troche przyjemnosci nalezy, nie? a Ty mi kazesz od razu ogon zadzierac!!!;) oho, czuje ze nastala nuda w naszym pozyciu. co powiesz na jakies gadzety?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Brrrrrr, zimno, zimnooooo..... 05.11.02, 12:06 nuda!!!??? Kiciuniu moja najdroższa !!! darlin of my heart nigdy!!!!! wybacz!!!! to ja głupi byłem!!! zbyt podniecony!!! nie rozumiałem Twoich potrzeb ciepła i delikatności!!!! ale jedynym usprawiedliwieniem może być to że tak na mnie działasz że głowe trace przy Tobie i myśli mi sie mieszają.... zapominam wtedy o całym swiecie i tylko Ciebie widze!!!!! to siem zmieni maj kici darlin of love babe sugar!!!! choć do Tygryska!! przytul siem!! , obejmij!! pocałuj!!! obiecuje Ci taką grę wstępna babe moje że rozpalona sama bedziesz błagała o więcej!!!!:) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_kicia Re: Brrrrrr, zimno, zimnooooo..... 05.11.02, 12:17 wybacz mi, to ja dzisiaj wydziwiam, jakos tak trudno mi sie pozbierac, jestes, a jakby Cie nie bylo:(( czuje ze wystarczy wyciagnac reke a dotkne Cie, wyciagam dlon i trafiam na pustke... dobra, koncze, bo znowu ktos tu przyjdzie i powie ze cos wacham. a ja potrzebuje ciepla, ramion mocnych ktore obejma i przytula, dloni ktora poglaszcze i otrze lze z policzka, czy to tak wiele? juz blagam:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Brrrrrr, zimno, zimnooooo..... 05.11.02, 13:01 kiciuniu nie żądasz zbyt wiele!!!! możesz żądać od Tygryska czego tylko zapragniesz!!! wiesz o tym!!:))),..dla Ciebie wszystko!!!!!!:)) już!!??,..mogę????:)) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_kicia Re: Brrrrrr, zimno, zimnooooo..... 05.11.02, 13:18 nie chce niczego oprocz Ciebie:)) czy moglabym powiedziec: nie?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Brrrrrr, zimno, zimnooooo..... 05.11.02, 13:33 och słodka moja bebe!!!!! Tys esencjom wszelkiej miłości, powabności i sexapealu jezd!!!!! już żadnej nigdy tak nie pokocham!!!! po stokroć dzięki Ci o Good from heaven za to ześ dał mi moją kiciunie sweet and crazy na tym daszku spodkać!!!! to był cud!!! prawdziwy cud!!!!!! juz kiciuniu wchodze,....delikatnie , powoli , rozkoszując siem kazdą chwilą w Tobie my darlin of you naturlich of korse!!!!:)) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_kicia Re: Brrrrrr, zimno, zimnooooo..... 05.11.02, 13:45 och, upragniona chwila nadeszla, czekalam tak dlugo a teraz jestes tak blisko, juz leze na daszku, juz rozciagam sie w pozycji rozjechanych kocich zwloczek, juz napinam sie drzac w oczekiwaniu, juz czuje .... auuuućć, auććććć, aućććć... kurna....co to jest? dlaczego ten cudowny narzad milosci oblozyles sobie osikowym drewnem???!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Brrrrrr, zimno, zimnooooo..... 05.11.02, 13:58 ależ kiciuniu of mine!!!! obłozyłem bo sama o to wczoraj prosiłaś!!:))) ..pamietasz!??:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_kicia Re: Brrrrrr, zimno, zimnooooo..... 05.11.02, 14:16 nie pamietam, zebym wczoraj delirke miala:))) zdejmuj to, ale juz!!! inaczej nie da rady, nie mam zamiaru sobie potem drzazg z tylka wyciagac;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Brrrrrr, zimno, zimnooooo..... 05.11.02, 14:22 dobra zdejmuje for my kici babe darlin of mine!!!:)) ..to może bez gumki wejde co???:)) ..najwyzej małe Tygryski bendom!:)))) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_kicia Re: Brrrrrr, zimno, zimnooooo..... 05.11.02, 14:29 gumka zostaje, nie chce sie zmienic w dojna kotke, tfu, tfu, tfu!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Brrrrrr, zimno, zimnooooo..... 06.11.02, 07:37 witaj kiciuniu babe moje sweet and sexi!!!!:)) juz przygnałem na daszek co sił z rana aby Cie w miłosnym uścisku powitać z rana!!:))) ..jesteś już my darlin of you!!??? ..to Ty nie wiedziałaś że kocurek lubi na gitarce rzempolić??:)) ..przecież jezd powiedzenie "kocia muzyka":))) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_kicia Re: Brrrrrr, zimno, zimnooooo..... 06.11.02, 08:23 jestem dla Ciebie, moj ukochany, plonaca jak zyrafa Dali'ego! Pocaluj mnie, ukolysz w swych ramionach, sciskaj az do bolu, niech me kosci wiedza, co znaczy real love:))) a widzisz, nie wiedzialam. a te rzepolenie na gitarce uskuteczniasz? myslalam ze na czyms innym moj Kocurek daje czadu:)))nie wiesz co to jest kocia muzyka, ja jestem w tym dobra, sasiedzi sie czesto skarza;)))) dzieki za pozdrowionka sygnalem, ten prywatny numer to bylam ja:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Brrrrrr, zimno, zimnooooo..... 06.11.02, 08:33 ach kiciuniu!!!! jazdem już przy Tobie!!!!!!!:))) to byłaś Ty????:)))) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_kicia Re: Brrrrrr, zimno, zimnooooo..... 06.11.02, 09:10 badz przy mnie zawsze, zawsze przy mnie badz:)))) aha, ja! Twa kiciunia wieczorowa porą:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Brrrrrr, zimno, zimnooooo..... 06.11.02, 09:15 kuciuniu maja!!!! zawsze bende przy Tobie i Twoim rozgrzanym piecu!!!!:))) ..a o jakich to duperelach my babe rozmyslało wczoraj!???:)) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_kicia Re: Brrrrrr, zimno, zimnooooo..... 06.11.02, 09:31 aha, i pamietaj! odchodzac zabierz mnie:))) to Ciechowskiego... o roznych duperelach, ktore mi sie placza po glowie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Brrrrrr, zimno, zimnooooo..... 06.11.02, 09:49 to Tygrysek też kiciuni swojej coś zaspiewa!!!:)), rzempoląc przy tym na gitarce!!:))) .."zaopiekuj sie mnom, nawet gdy nie bende chciał.... zaopiekuj sie mną .... mocno tak!!!!!!!!".... :))))) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_kicia Re: Brrrrrr, zimno, zimnooooo..... 06.11.02, 10:25 a moglbys kiedys nie chciec?;)) im wiecej Ciebie, tym mniej...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Brrrrrr, zimno, zimnooooo..... 06.11.02, 10:45 no co ty!!! my kicia forever!!!!!!!!:))) "nie chce wolności bez Ciebie!":)) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_kicia Re: Brrrrrr, zimno, zimnooooo..... 06.11.02, 10:57 :)) aj łil olłejs low juuuu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Brrrrrr, zimno, zimnooooo..... 06.11.02, 11:04 kiciuniu my babe!!! znowu zaczynam siem rozgrzewać a wiesz co to oznacza!!:))) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_kicia Re: Brrrrrr, zimno, zimnooooo..... 06.11.02, 11:15 tja? to moze I wanna sex you up... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Brrrrrr, zimno, zimnooooo..... 06.11.02, 11:21 ach kici babe moje gorące!!!! jak ty zawsze wiesz czego Tygryskowi trzeba!!!:) ...no to jazda na ten daszek!!!:)) ..a wiesz ta moja znajoma,..Saqqara co sie na początku do nas dowalała... dowiedziałem sie że jezd w ciąży!!!!!:))), ciesze sie razem z nią bo ja lubie!!!:))))) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_kicia Re: Brrrrrr, zimno, zimnooooo..... 06.11.02, 11:31 you're drivin me crazy:))))) moze dlatego wlasnie sie do nas dowalala? bo to Ty jestes sprawca tej ciazy? ;(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Brrrrrr, zimno, zimnooooo..... 06.11.02, 11:35 alez kiciuniu babe moje słodkie i najgoretsze na świecie całym!!!! jam nie sprawca , jam tylko prowodyl!!!:))) Ciebie only lovju i z tobom kinder garten bende mieć!!!:))) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_kicia Re: Brrrrrr, zimno, zimnooooo..... 06.11.02, 11:45 chcialabym Ci wierzyc, ale teraz rozumiem dlaczego ona mnie tak nie znosi od samego poczatku i ja jej sie nie dziwie:(((( cierpie, you're killin me softly.... :(( Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Brrrrrr, zimno, zimnooooo..... 06.11.02, 12:00 kiciuniu nie masz o co my babe!!!!! nic mnie z nia nie łączy, nie łączyło i nie będzie!!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_kicia Re: Brrrrrr, zimno, zimnooooo..... 06.11.02, 12:18 teraz tak mowisz, bo wiesz ze umieram, wbiles mi ten PAL gleboko a teraz patrzysz jak zycie ze mnie wycieka, wiec klamiesz:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Brrrrrr, zimno, zimnooooo..... 06.11.02, 12:35 nie kłami kiciuniu moja boska!!!!! jam tylko Twój jezd po wsze czasy i ino ciebie love forever and ever!!!!!:)) ..a na ten PAL to ciem nabije nie bój sie!!!! Twoje ostatnie słowa kiciu my babe from the stars będą : "yyyeeeeezzzzoooooooooo!!!!!!....ale rozkosz!!!! Tygrysku umieram!!!!":))) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_kicia Re: Brrrrrr, zimno, zimnooooo..... 06.11.02, 14:01 nie klamie, zranionam okrutnie, przebiles mnie na wylot swym palem, czuje jak mi serce zamiera, powietrza mi braknie, och! czuje ze to Twoja milosc mnie opuszcza.... serce za chwile przestanie bic! powiedz ze mnie kochasz, ostatni raz!!!yezoooooooooooooo... :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Brrrrrr, zimno, zimnooooo..... 06.11.02, 14:09 kiciuniu moja!!!! babe moje!!!! nie strasz Tigera swego!!!!!! co ja poczne bez Ciebie!!!! dziecka sam ze sobom nie poczne!!!! umre w samotności...buuu!!!!! ...ja Ciem love forever!!!! skąd te watpliwości my sweet crazy woman kici babe from hell!!!!???? bende Cie mym palem przebijał co dzień, co noc , co minute, co sekunde jeżeli zechcesz!!!!! tutaj na tym daszku goracym!!!!! tylko nie umieraj mi plizzzzzz!!!! bo bez ciebie i mój żywot nędzny sensu mieć nie będzie!!!!!!!! tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_kicia Re: Brrrrrr, zimno, zimnooooo..... 06.11.02, 14:25 ach, ach, Twe lzy sa prawdziwe, czuje to, bol Cie straszny szarpie, kiedy mnie tak mocno obejmujesz, kiedy calujesz me zamkniete oczy. nasluchujesz bicia serca, ktore juz juz mialo przestac krew pompowac, ale .... bije nadal! Twa milosc budzi mnie do zycia, bo zyciem dla mnie jestes Ty, o moj Mily! wiem, ze nie zdolasz zyc beze mnie tak jak ja umieram bez Ciebie. dla siebie stworzeni zyc bez siebie zyc nie moga!!! juz nie mam watpliwosci, juz pewna jestem, tylko Ty i zaden inny. kochaj mnie teraz, zdejmuj z siebie wszystko, czuje w sobie uczucia macierzynskie, chce z Toba byc jednoscia, chce patrzec jak owoc naszej milosci rosnie!chce patrzec ze nasza milosc nie minie juz nigdy. przebijaj, jestem gotowa:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Brrrrrr, zimno, zimnooooo..... 06.11.02, 14:34 ach kiciuniu my hot and sweet!!!!! szaleje już z pożądania!!!!! uważaj właże!!!!! będzie troche boleć mła kicia ale to ino moment!!!! potem rozpłyniesz siem w obłokach!!!:))) tygrysek.. PS..jak bendzie chłopak to damy mu na imie Alfred ok??:) Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_kicia Re: Brrrrrr, zimno, zimnooooo..... 06.11.02, 14:42 doprawdy, Kocurki sa bardzo dziwne... naprawde Kochanie nie wiem dlaczego mialoby mnie bolec, skoro postanowiles wlazic na linie wysokiego napiecia, ale skoro masz na to ochote to prosze bardzo:)))) aaaa, tu chcesz wlazic.... to trzeba bylo tak od poczatku...ej ej... ale poczekaj, cholera, ale sie chlopina napalil... no dobrze dobrze, ale przestan mi wbijac palce w oczy, jesli juz to tutaj.... ufff... poszlo!!!! ps. daj mu Alfred a Cie wykastruje. bedzie Apoloniusz albo Perpetua:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Brrrrrr, zimno, zimnooooo..... 06.11.02, 14:51 kiciuniu maj sweet and sexi darlin of you!!!!! prosze,.. nie rób ze mnie niezdary na oczach całego land of Poland!!!!:) przeciez wiesz że jam kochanek doskonały i takich głupstw nie robie!!!:)) jam Tygrys i w miłosnych bojach jezd!!!!!!:)) tygrys... PS..a może Benedykt??? Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_kicia Re: Brrrrrr, zimno, zimnooooo..... 06.11.02, 14:57 o tak, Tys kochanek najwspanialszy a ze mnie troche kuper boli to juz inna bajka:)))ooo, jakis Ty czuly, jakis namietny, oooo tak, tak, tak............................................................................. ......... juz?!;)) ps. Kanigula Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_kicia cicho dookola.... 06.11.02, 15:45 ...a moj Kocurek spi, zmeczony. oddycha przez lekko uchylone usta. patrze z boku i widze dlugie rzesy rzucajace cien na rozluzniona teraz twarz. klade reke na unoszacej sie rytmicznie piersi, gorace pulsujace serce jest dokladnie pod moja dlonia, czuje mrowienie pod palcami...poruszyl sie niespokojnie, zabieram reke, opieram glowe na jego ramieniu i zamykam oczy. spij, malutki, spij...buziaki :)))) ps. co powiesz na Adolfa?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: cicho dookola.... 07.11.02, 10:56 ach jak cudownie spało siem Tygryskowi obok swej kici babe from universe!!:))) ...już siem zbudził, przeciągną leniwie, oblizał pysk i patrzy teraz na śpiącą jeszcze kici babe...:)) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_kicia Re: cicho dookola.... 07.11.02, 13:38 Kicia nie lubi, kiedy spi a ktos jej sie przyglada, nawet jesli to robi takim wzrokiem;)) uaaaaaa, przeciagne sie troche, bo mi zesztywnialy lapki, zrobie kocia toalete a potem ... hmmm..... :))))))poduszką Kocurka przez grzbiecik, zasluzyl sobie dzisiaj;PPPP buzka! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: cicho dookola.... 07.11.02, 13:45 Kiciuniu moja!!!!!!! babe moje!!! jaki spioch z ciebie jezd!!!:))) ..a czym kocurek Twój sobie zasłużył???:) Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_kicia Re: cicho dookola.... 07.11.02, 14:24 owszem, lubie sie w lozeczku wylegiwac, niekoniecznie sama, mraułłłł... :))) zasluzyl, zasluzyl, juz kicia wie, czym;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: cicho dookola.... 07.11.02, 14:33 wiem że nie sama !!:)))) no powiedz kiciuniu czym!!???:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_kicia Re: cicho dookola.... 07.11.02, 14:41 alez Ty mnie dobrze znasz, nonono:))) to doskonale powinienes zatem wiedziec, na co mam teraz ochote))) wystarczy ze ja wiem, Ty juz nie musisz, teraz to juz tylko powinienes potulnie kare zniesc. co powiesz na ... drapanie za uszkiem? moim, rzecz jasna:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: cicho dookola.... 07.11.02, 14:48 wiem kiciuniu na co!!:)) ja tez mam ale zaraz musze z daszku zchodzić..:(( może być taka kara!!:)),.. to nastawiaj uszka my kici babe!!:)))) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_kicia Re: cicho dookola.... 07.11.02, 14:50 wiem, ze juz musisz isc, wiem ze dlugo Cie nie bedzie, wiem ze mielismy sie spotkac i nic z tego nie bedzie:(((( lzy wielkie jak grochy spadaja mi na futetko... podrap mnie prosze, uszka nadstawiam:))) Odpowiedz Link Zgłoś