Dodaj do ulubionych

SZUKAM KOBIET do WIOSKI MĘŻCZYZN 8-)

18.01.06, 13:13
wątek..specjalnie dla Mnietki, żeby sie nie piekliła i na skargi nie
chodziła...
SKARŻYPYTA

Castingi do PROGRAMU przeprowadza się w łikędy poczynając od najbliższego
Obserwuj wątek
    • aga_ata Re: SZUKAM KOBIET do WIOSKI MĘŻCZYZN 8-) 18.01.06, 13:18
      Zakrztusiłam się herbatą przez Ciebie, gdzie castingi? W
      CityGródekParkforEverybody czy gdzieś indziej? ;)
      • drzejms-buond Re: SZUKAM KOBIET do WIOSKI MĘŻCZYZN 8-) 18.01.06, 13:21
        no jak dzie.. no u mnie!
        NA PARKINGUforEWERYBADY nie uchodzi..to takie nieprofesjonalne :)
        • aga_ata Re: SZUKAM KOBIET do WIOSKI MĘŻCZYZN 8-) 18.01.06, 14:03
          Może Kotowicz udostępni Ci swój gabinecik
          • drzejms-buond Re: SZUKAM KOBIET do WIOSKI MĘŻCZYZN 8-) 18.01.06, 14:12
            phi, jeszcze za lokal trzeba będzie płacić..poza tym tam wszędzie jedzie LIZOLEM
            to ja już wolę unoszący się wokól zapach kadzidełek i ...przypalonej kapuchy
            [wczoraj]
            :-[
            • mozambique Re: SZUKAM KOBIET do WIOSKI MĘŻCZYZN 8-) 18.01.06, 14:13
              jaki lizolem ? jakim lizolem ? Renias badyle przyniósł i pól sćiany nimi
              zatawił wiec bedzie upojna woń kwiecia
              • aga_ata Re: SZUKAM KOBIET do WIOSKI MĘŻCZYZN 8-) 18.01.06, 14:15
                A i dla każdego po jednym ogóreczku!
                • drzejms-buond Re: SZUKAM KOBIET do WIOSKI MĘŻCZYZN 8-) 18.01.06, 14:16
                  yeeeeeeeeeeessssssss! :-D
                  • mozambique Re: SZUKAM KOBIET do WIOSKI MĘŻCZYZN 8-) 18.01.06, 14:18
                    a tak w ogóel te badyle to mi na cmentarne asterki wyglądały
                    • aga_ata Re: SZUKAM KOBIET do WIOSKI MĘŻCZYZN 8-) 18.01.06, 14:21
                      Pewnie zawinęła spod cmentarza, a nam kit wciskają, że niby w kwiaciarni...
                      • drzejms-buond Re: SZUKAM KOBIET do WIOSKI MĘŻCZYZN 8-) 18.01.06, 14:24
                        a to nie były te...no MARGIIIEERYTKI?

chryzantemy , mówicie?
                        czy ona nam chce coś przekazać?

Ej A MOZE ONA MIAŁA JE PRZYGOTOWANE DLA CÓRKI???
                        ale nie wyszło..cholera..więc ........?
                        8-D))))))
                        • mozambique Re: SZUKAM KOBIET do WIOSKI MĘŻCZYZN 8-) 18.01.06, 14:26
                          wiez zeby jarzyna sie nie marnowała ......
                        • around_the_sun Re: SZUKAM KOBIET do WIOSKI MĘŻCZYZN 8-) 18.01.06, 14:26
                          To bankowo były białe mergerytki, śliczne zresztą...
                          • aga_ata Re: SZUKAM KOBIET do WIOSKI MĘŻCZYZN 8-) 18.01.06, 15:16
                            taa....to mogło mieć jakieś głębsze znaczenie..
                            • drzejms-buond Re: SZUKAM KOBIET do WIOSKI MĘŻCZYZN 8-) 18.01.06, 15:49
                              no i dlatego taka wściekła była bo nikt nie zrozumiał :-/
                              • aga_ata Re: SZUKAM KOBIET do WIOSKI MĘŻCZYZN 8-) 18.01.06, 15:58
                                Bo jak są takie sytuacje, to trzeba dolnym paskiem puścić tłumaczenie dla
                                bezOttkowców, tak jak z tymi kwiatami było przecież! Dołem powinno iść "Głębia
                                metaforyczna rychłego odejścia Krzysztofa Zduńskiego, ale to na razie tajemnica
                                i nikt nie może się dowiedzieć".
                                • drzejms-buond Re: SZUKAM KOBIET do WIOSKI MĘŻCZYZN 8-) 18.01.06, 16:02
                                  no...coś jak wiadomości .....smętarne...
                                  tak jak w sji-en-enie

::::kino kaczego niepokoju::::
                                  • aga_ata Re: SZUKAM KOBIET do WIOSKI MĘŻCZYZN 8-) 18.01.06, 16:08
                                    no, aż tak wysoko to raczej nie powinnismy mierzyć...
                                    • drzejms-buond Re: SZUKAM KOBIET do WIOSKI MĘŻCZYZN 8-) 18.01.06, 16:20
                                      jak wysoko ...? nisko miało być przecież na dole-dole nie na górze-górze

takie cuś jak tu ...W PODOBIE (moje ulubione słowo)
                                      taki paseczek od prawa do lewa
                                      _____________________________________________________________________________
                                      :::kwiaty dla Gazeli,który padnie w odc1004:::notowania DAŁ DŻONS spadły:::
                                      -----------------------------------------------------------------------------
                                      • invicta1 Re: SZUKAM KOBIET do WIOSKI MĘŻCZYZN 8-) 18.01.06, 16:50
                                        o matko Drzejmś!:))))))))))))))))))
                                        • aga_ata Re: SZUKAM KOBIET do WIOSKI MĘŻCZYZN 8-) 18.01.06, 16:52
                                          odpadłam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka