Dodaj do ulubionych

PRZEZYLAM WSTRZAS !!!!

IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 20:23
Moi drodzy ! Przezylam wstrzas i nie moge dojsc do siebie !Rzuccie kilka slow
otuchy bo nie moge sie pozbierac. Samanta
Obserwuj wątek
    • Gość: Jazon Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!! IP: 213.25.166.* 05.10.01, 20:30
      Nie tnij się, nie wieszaj, zawsze mogło być gorzej idź do Samanty
      samanta1poczta.gazeta.pl
      • Gość: samanta1 Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 20:43
        Alez kto powiedzial ze ze mam tak niecne zamiary !? pewnie ze poslucham
        Samanty ,Ona ma duze wyczucie!!:)
    • Gość: bachuu Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!! IP: 193.227.223.* 05.10.01, 20:42
      Gość portalu: samanta1 napisał(a):

> Moi drodzy ! Przezylam wstrzas i nie moge dojsc do siebie !Rzuccie kilka slow
      > otuchy bo nie moge sie pozbierac. Samanta

dziele sie swoja radoscia ->> za godzine ide z pracy !!!hurra !!!!!
      bede pil twoje zdrowie w domu juz za 74 min

• Gość: samanta1 Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 20:46
        Dzieki Ci dobry czleku!!! A moze podrzucisz kieliszeczek przez monitor?;)))
        • Gość: bachuu Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!! IP: 193.227.223.* 05.10.01, 20:49

> Dzieki Ci dobry czleku!!! A moze podrzucisz kieliszeczek przez monitor?;)))

flaszke !!!! conajmniej.

• Gość: samanta1 Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 20:55
            Az tak ze mna zle????????????????
            • Gość: bachuu Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!! IP: 193.227.223.* 05.10.01, 20:59

> Az tak ze mna zle????????????????

sluchaj co sie ograniczac :-))
              flaszka to brzmi dumnie !!!!
              • Gość: samanta1 Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!! IP: 213.76.59.* 05.10.01, 21:07
                A wiesz jak dumnie brzmia dwie flaszki???:))
                • Gość: bachuu Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!! IP: 193.227.223.* 05.10.01, 21:25

> A wiesz jak dumnie brzmia dwie flaszki???:))

idac dalej ta metoda zgarniemy cala produkcje browarow polmosow szulerni etc.
                  dumy zabraknie :-))))
                  • Gość: samanta1 Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 22:03
                    Dumy nie zabraknie,aby zdrowko tylko dopisalo!!:))
    • crimen Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!! 05.10.01, 22:17
      Samantko!Co Ci to:)
      • Gość: samanta1 Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 22:19
        Mam zawroty glowy Crimenku,galopade mysli ,oczoplas i ...czerwone ucho!!
        Hi,hi!:))
        • crimen Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!! 05.10.01, 22:26
          Masz szczęście że je masz(mimo że czerwone).Ktoś na przykład mógł Ci je
          odgryzć:)
          • Gość: samanta1 Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!! IP: 213.76.59.* 05.10.01, 22:27
            Ktos moglby ale czy chcial??? :)
            • crimen Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!! 05.10.01, 22:31
              Gdyby chciał to by odgryzł:)))
              • Gość: samanta1 Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 22:34
                Cale szczescie ze nie chcial!:)) A Ty nie jestes w lekkim szoku?;)
                • crimen Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!! 05.10.01, 22:37
                  Ależ skąd.Ja jestem pod wrażeniem:)))
                  • Gość: samanta1 Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 22:40
                    Nie badz taki wielki Brat ...brachu!
                    • crimen Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!! 05.10.01, 22:48
                      Załatwione, mała Siostro:)
                      • Gość: samanta1 Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 22:52
                        Pusto dzis cos brachu!Wymarli wszyscy czy do wojny sie szykuja???;)))
                        • crimen Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!! 05.10.01, 22:59
                          Jeśli jesteśmy sami to może spróbuję Cię wyprowadzić z tego wstrząsu.Może Ci
                          coś pomasować? :)
                          • Gość: samanta1 Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 23:01
                            Chyba mozg!!:) Ale poniewaz to niemozliwe to prosze ladnie mnie po glowie
                            poglaskac .
                            • crimen Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!! 05.10.01, 23:04
                              Ależ z rozkoszą kochanie:)
                              • Gość: samanta1 Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!! IP: 213.76.59.* 05.10.01, 23:19
                                No prosze jaki ugodowy i kto by pomyslal?:)) Oj,luuuubie takie glaskanie...;)))
                                Bizonkowe limeryki chyba w krew mi wchodza.Oto cos dla Ciebie!

Byl sobie Crimen rozrabiaka
                                Co zabawial sie w pijaka
                                Pod mostem sie zalewal
                                A pozniej glosno spiewal
                                taki z niego kawal cwaniaka!
                                • crimen Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!! 05.10.01, 23:24
                                  Twórz dalej, a ja zmienię rękę:)
                                  • Gość: samanta1 Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 23:58
                                    Nie badz taka pazera brachu! Limeryk byl?Byl! I starczy na dzisiaj!:)
                                    Poplatales mi wlosy ,starczy tego glaskania .:)
                                    • crimen Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!! 06.10.01, 00:13
                                      Zrobiłaś się strasznie pryncypialna.Sprawdz pocztę:)
                                      • Gość: samanta1 Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.01, 00:24
                                        Czego? pryncy..pycy...co???:))) Przypadkiem sprawdzilam.:)) Nie doceniasz mnie
                                        wiec uczyn to samo!:)
                                        • crimen Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!! 06.10.01, 00:46
                                          Nie strasz.Już mi się podobasz:)
                                          • Gość: samanta1 Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.01, 00:48
                                            Przeciez mnie nie widziales! jestem gruba,garbata i mam koltun na glowie!!!
                                            Dalej Ci sie podobam?
                                            • Gość: samanta1 Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.01, 00:49
                                              Zapomnialam wspomniec o swoich krzywych nogach ale to chyba detal nie?
                                            • crimen Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!! 06.10.01, 00:52
                                              Niestety dalej:)
                                              • Gość: samanta1 Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.01, 00:59
                                                Ale juz mowisz ze niestety!:( Dorzuce jeszcze te brodawki na nosie ale chyba to
                                                drobiazg???:)
                                                • crimen Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!! 06.10.01, 01:12
                                                  Ale wąsów nie masz? :)
                                                  • Gość: samanta1 Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!!Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.01, 12:03
                                                    Nie,codziennie sie gole!:)
                                                  • crimen Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!!Crimen 06.10.01, 19:01
                                                    Oh, jaka ulga:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!!Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.01, 21:57
                                                    No coz..dbam o swoj wizerunek:)
                                                  • Gość: crimen Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!!Crimen IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 06.10.01, 22:02
                                                    Tu chyba nikt nie ma wątpliwości:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!!Crimen IP: 213.76.59.* 06.10.01, 23:02
                                                    Na prawde nie masz zadnych watpliwosci?Przerazasz mnie!:)
                                                  • crimen Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!!Crimen 06.10.01, 23:59
                                                    Jestem wstrząśnięty jak martni Bonda.I Ty mi mówisz o przerażeniu:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!!Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.01, 00:08
                                                    Chyba sie pogubilam.A o czym mowilismy???:)
                                                  • crimen Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!!Crimen 07.10.01, 00:13
                                                    Oczywiście o tym, po czym kogo wstrząsa:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!!Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.01, 00:17
                                                    Mnie po czystej a Ciebie??:))
                                                    Ps.Toba za chwile wstrzasnie!
                                                  • crimen Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!!Crimen 07.10.01, 00:25
                                                    Najbardziej to po denaturacie.Chyba muszę się czegoś złapać:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!!Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.01, 00:42
                                                    Ty sie niczego nie lap,Ty lepiej usiadz wygodnie i przygotuj sie na PRAWDZIWY
                                                    wstrzas.teraz poszly juz bezwyglupowe:) Nogi tez chcesz ogladac?Bo juz jak
                                                    klacz sie czuje!:))
                                                  • crimen Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!!Crimen 07.10.01, 00:45
                                                    Nie mogę się podnieść z kolan:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!!Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.01, 01:04
                                                    Matko swieta,az tak zle??? Nie przesadzaj,psy nie wyly nigdy na moj widok!!!
                                                  • Gość: crimen Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!!Crimen IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 07.10.01, 01:17
                                                    Wybacz.Pisałem i znowu zjadło.
                                                  • Gość: samanta1 Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!!Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.01, 01:23
                                                    Wybaczam zwlaszcza po takich przezyciach...:)
                                                  • Gość: crimen Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!!Crimen IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 07.10.01, 01:26
                                                    Noooo.Ciągle jestem pod wrażeniem:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!!Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.01, 01:37
                                                    Brachu!Zapijesz sie na smierc!! No..ale jak musisz...Jeszcze szklaneczke??
                                                  • Gość: crimen Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!!Crimen IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 07.10.01, 01:38
                                                    Przecież wiesz że z Tobą zawsze:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!!Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.01, 01:42
                                                    Mimo TO????????:))
                                                  • Gość: crimen Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!!Crimen IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 07.10.01, 01:47
                                                    Nie próbuj brać mnie pod włos.Jeśli chcesz to wykrzyczę to
                                                    publicznie.Poooodooobasz mi się:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!!Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.01, 01:49
                                                    Ciiii...bo sie nie opedze a przeciez jestem juz sprzedana!:))))
                                                    Ps.bo trzeba bylo mi to na priv. powiedziec a nie kleczec na forum!:))
                                                  • Gość: crimen Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!!Crimen IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 07.10.01, 01:52
                                                    Na priv też coś powiem:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!!Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.01, 01:52
                                                    Ale nie musze sie denerwowac? :)
                                                  • Gość: crimen Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!!Crimen IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 07.10.01, 01:57
                                                    A co Cię denerwuje?
                                                  • Gość: samanta1 Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!!Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.01, 02:00
                                                    Denerwowala...ocena!:))Jesli jednak piszesz to znaczy ze przelknales:)
                                                    Skarbie,jest DRUGA godzina!!Idz na priv . zebym sobie jeszcze poczytala przed
                                                    snem bo nie usne!!:)
                                                  • Gość: crimen Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!!Crimen IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 07.10.01, 02:02
                                                    Dla Ciebie wszystko:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!!Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.01, 02:03
                                                    Wykaz troche cwaniactwa i mow: prawie wszystko! :)
                                                  • crimen Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!!Crimen 07.10.01, 02:18
                                                    Następnym razem się poprawię:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!!Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.01, 02:24
                                                    Jaki nastepny he????:)))
                                                    Ps. Dosyc na dzisiaj ,jeszcze Ci odpisze TAM i odpadam.Pa!
                                                  • crimen Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!!Crimen 07.10.01, 02:27
                                                    Pa.Do jutra:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!!Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.01, 11:45
                                                    czyzbys poszedl po nowa dostawe flaszencji???:)
                                                  • crimen Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!!Crimen 07.10.01, 12:15
                                                    No nie.Przecież zadeklarowałem abstynencję przy Tobie(tylko alkoholową,
                                                    oczywiście). :))))
                                                  • Gość: samanta1 Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!!Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.01, 12:31
                                                    Eeeeeeee...to co my teraz bedziemy robic ???????????????????;)
                                                  • crimen Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!!Crimen 07.10.01, 16:47
                                                    No co, to wiadomo.Tylko gdzie? :)))
                                                  • Gość: samanta1 Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!!Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.01, 17:06
                                                    Gdzie to pol biedy ale jak???Wirtualnie???;)
                                                  • crimen Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!!Crimen 07.10.01, 17:14
                                                    Od czegoś trzeba zacząć:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!!Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.01, 17:17
                                                    A jak nam to w krew wejdzie? Pozniej bez monitora mozemy nie dac rady!;))
                                                  • crimen Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!!Crimen 07.10.01, 17:22
                                                    To pójdziemy na odwyk.Razem!!!! :)
                                                  • Gość: samanta1 Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!!Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.01, 17:27
                                                    Nooo wiesz...Jakby Ci tu powiedziec.... Myslalam ze po Twoim wyjezdzie skocze z
                                                    Biziem na piwko!;)
                                                  • crimen Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!!Crimen 07.10.01, 17:32
                                                    To otrzymasz większą dawkę odwyku:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!!Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.01, 17:37
                                                    Ty chyba sumienia nie masz! chcesz mnie sama tu zostawic???? ja chce do Bizia i
                                                    jego lodowki!!!;))
                                                  • crimen Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!!Crimen 07.10.01, 17:43
                                                    Nie becz głupia.A co on ma w tej lodówce? :)
                                                  • Gość: samanta1 Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!!Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.01, 17:47
                                                    Caaala lodowka piiiiwa!!!!:)
                                                  • crimen Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!!Crimen 07.10.01, 17:51
                                                    Nie jadę!!!!!!!!
                                                  • Gość: samanta1 Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!!Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.01, 17:53
                                                    Niestety (hi,hi!) musisz a ja odwiedze lodowke,tfu!chcialam powiedziec Bizia!;)
                                                  • crimen Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!!Crimen 07.10.01, 18:00
                                                    A może by Cię wymienić na lodówkę?Tylko Bizio nie chce ze mną gadać:)
                                                  • samanta1 Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!!Crimen 07.10.01, 18:02
                                                    Sprobuj ale chyba bedzie wolal lodowke;)
                                                  • samanta1 Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!!Crimen 07.10.01, 18:03
                                                    Masz tam watek dla Bizia to rzuc pytanko:)))
                                                  • crimen Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!!Crimen 07.10.01, 18:11
                                                    Lepiej nie, bo jeszcze się zgodzi:)
                                                  • samanta1 Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!!Crimen 07.10.01, 18:17
                                                    Czuje sie zaszczycona ze jednak przedkladasz mnie nad peeeelna lodooowke
                                                    zimniutkieeego piiiiwa !!!;)))
                                                  • crimen Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!!Crimen 07.10.01, 18:32
                                                    Miałaś wątpliwości? :)
                                                  • Gość: samanta1 Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!!Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.01, 18:41
                                                    No wiesz ...pokusa silna,sam przyznasz!;)
                                                  • crimen Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!!Crimen 07.10.01, 18:46
                                                    Jestem twardy.Wytrzymam:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!!Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.01, 18:47
                                                    twoj trud zostanie wynagrodzony.:)
                                                  • crimen Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!!Crimen 07.10.01, 18:53
                                                    Niesamowite.Też masz lodówkę z piwem? :))))))))))))
                                                  • Gość: samanta1 Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!!Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.01, 18:56
                                                    Zebys wiedzial ze dostaniesz TYLKO lodowke z piwem!!!;)
                                                  • crimen Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!!Crimen 07.10.01, 19:05
                                                    Życie jest piękne, tylko ludzie do d... :)
                                                  • Gość: samanta1 Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!!Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.01, 19:17
                                                    Co maja do tego ludzie? sam tak wybrales!:)
                                                  • crimen Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!!Crimen 07.10.01, 19:31
                                                    Proszę mi tu nic nie imputować.Jeszcze nic nie wybrałem:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!!Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.01, 19:39
                                                    Ale sie zastanawiasz i juz za samo to masz kreche!!!!;)
                                                    Ps.czy ja sie wreszcie dowiem o ktorej jedziesz??? Musialabym zrobic przerwe do
                                                    22-ej a nie wiem czy Cie nie zniknie!
                                                  • crimen Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!!Crimen 07.10.01, 20:02
                                                    Nie zniknie.Wracam o 22:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!!Crimen IP: 213.76.59.* 07.10.01, 20:15
                                                    To co robisz tu teraz??? za chwile zajrzyj do skrzynki:)
                                                  • crimen Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!!Crimen 07.10.01, 22:37
                                                    Teraz Ty zajrzyj:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!!Crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.01, 22:45
                                                    A wlasnie ze Ty!!!!Hi,hi!!!:))
    • mario2 Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!! 06.10.01, 02:18
      Samanzo wstrzas?- barek okazal sie byc niedostatecznie zaopatrzony!? :o)))
      • Gość: samanta1 Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!!Mario IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.01, 12:04
        Nie ,to nie te,ale nie moge o tym glosno mowic bo to zbyt osobiste.troche juz
        dzisiaj doszlam do siebie.
    • Gość: enancjo Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.10.01, 19:30
      .. elektryczny ?
      .. jutro bedzie lepiej bo jest dalej od wczoraj !!! nie wiem czy Ci to
      pomoze , ale za to szczerze ...
      Trzymaj sie / Enancjo
      • Gość: samanta1 Re: PRZEZYLAM WSTRZAS !!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.01, 23:09
        Gość portalu: enancjo napisał(a):

> .. elektryczny ?
        > .. jutro bedzie lepiej bo jest dalej od wczoraj !!! nie wiem czy Ci to
        > pomoze , ale za to szczerze ...
        > Trzymaj sie / Enancjo
        Wstrzas to ja dopiro dzisiaj przezylam !!!!! Dzieki Enancjo ,Ty byc dobry
        czlowiek:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka