Dodaj do ulubionych

Męska.................

06.11.02, 10:29
...niecierpliwośc.
Ledwie to Dzień Dobry powie, a już by chciał zeby na szyji mu się wieszać.
Ot, cały mężczyzna................
Obserwuj wątek
    • saqqara Re: Męska................. 06.11.02, 10:31
      zazdrosc to jest to co mnie doprowadza do szalu, szewskiej pasji, wscieklosci
      itd.
      • randia_ Re: Męska................. 06.11.02, 10:33
        ...bo oni nie więdzą jak być zazdrosnym :)))
        • saqqara Re: Męska................. 06.11.02, 10:35
          hehe, powiedzialabym, ze nie maja pojecia kiedy jest o co byc zazdrosnym:))
          • randia_ Re: Męska................. 06.11.02, 10:53
            Coż ale to dla nas lepsze, przynajmniej wtedy kiedy coś broimy, mamy
            spokój :))))
            • saqqara Re: Męska................. 06.11.02, 11:07
              ja nie lubie dostawac po uszach za cos, czego jeszcze nie zdazylam zbroic:))
              • randia_ Re: Męska................. 06.11.02, 11:21
                To trzeba zrobić, wtedy będziesz wiedzieć za co dostajesz :))))
                • saqqara Re: Męska................. 06.11.02, 11:37
                  ja tak nie umiem, prosta baba od pługa jestem, ja tylko z jednym jednoczesnie,
                  taki moj los....
                  :)
                  • randia_ Re: Męska................. 06.11.02, 12:17
                    Nie no, ja za zwyczaj z szecioma :)))))
                    Przykazuję to com usłyszała od starszyzny, a teraz młodszym przekazuję :))
                    • saqqara Re: Męska................. 06.11.02, 12:26
                      hehehehe, jasne:))

wiesz jak sie sprawdzasz daty w dowodzie to nie patrz na miesiac tylko na
                      rok:)))))
    • Gość: Rayoff Re: Męska................. IP: *.warszawa.tpnet.pl 06.11.02, 10:37
      E tam, tylko wieszac...
      • saqqara Re: Męska................. 06.11.02, 10:43
        to moze lokciem w bok byloby lepsze?;))
        • hunter_ Re: Męska................. 06.11.02, 10:46
          Lepiej nas wyciac w pien po cholere wam takie nieroby:)
          • saqqara Re: Męska................. 06.11.02, 10:48
            nie da rady, czasem sie przydajecie;)
            • hunter_ Re: Męska................. 06.11.02, 10:57
              Gwozdzia w sciane wbijesz, samochód poprowadzisz.
              Mówie ci wyciac w pien i bedzie spokój :)
              • saqqara Re: Męska................. 06.11.02, 11:06
                ale sama siebie do szewskiej pasji nie zdolam doprowadzic a adrenalina
                doskonale wplywa na cere:)
                • hunter_ Re: Męska................. 06.11.02, 11:09
                  Tego ci brakuje. W tym to wy jestescie doskonałe, mówie o szewskiej pasji
                  • saqqara Re: Męska................. 06.11.02, 11:17
                    wam tez niczego nie brakuje, jesli chodzi o te doprowadzanie;)
                    • hunter_ Re: Męska................. 06.11.02, 11:34
                      Taaa wracam do domu i widze mina kwasna humor kiepski i od drzwi słysze tz czegos zapomniałem:)
                      • saqqara Re: Męska................. 06.11.02, 11:47
                        zawsze powtarzam, zmija nie sprowokowana pierwsza nie zaatakuje:)
                        • hunter_ Re: Męska................. 06.11.02, 11:52
                          Powinno byc tak: Maz wraca do domu, zona wita go w drzwiach szerokim szczerym usmiechem
                          całuje i mówi jak sie cieszy ze juz jest w domu.
                          co ty na to?:)
                          • randia_ Re: Męska................. 06.11.02, 12:23
                            Jasne wkłada mu kapciuszki na nogi, podaje gazetkę, leci szybciutko do kuchni
                            po obiad...............i co jeszcze ??? A wieczorem zaś przepoczwarza się w
                            wampa i do rana sobie harcują....
                            Jaka beztroska :))))
                            • hunter_ Re: Męska................. 06.11.02, 13:14
                              randia_ napisała:

> Jasne wkłada mu kapciuszki na nogi, podaje gazetkę, leci szybciutko do kuchni
                              > po obiad...............i co jeszcze ??? A wieczorem zaś przepoczwarza się w
                              > wampa i do rana sobie harcują....
                              > Jaka beztroska :))))

Bez przesady do rana....:))). Wystarczy ze bedzie miła i wesoła.
                          • saqqara Re: Męska................. 06.11.02, 12:23
                            ze duzo zalezy od tego jaki mezus z pracy wraca. gdyby wracal z takim samym
                            szczerym usmiechem, to dostalby to samo:)
                            • hunter_ Re: Męska................. 06.11.02, 13:17
                              Prawie zawsze wracam pogodny i z usmiechem na twarzy i co z tego?
                              • saqqara Re: Męska................. 06.11.02, 14:10
                                no wlasnie, "prawie zawsze". wiec ona pewnie "prawie" zawsze wita Cie z
                                usmiechem i innymi atrakcjami w postaci przypalonego obiadku:)

aha, lepiej docen, inne kobiety (np. ja) ZAWSZE witalyby Cie z przypalonym
                                obiadem
                                • hunter_ Re: Męska................. 06.11.02, 15:09
                                  saqqara napisała:

> no wlasnie, "prawie zawsze". wiec ona pewnie "prawie" zawsze wita Cie z
                                  > usmiechem i innymi atrakcjami w postaci przypalonego obiadku:)
                                  >
                                  > aha, lepiej docen, inne kobiety (np. ja) ZAWSZE witalyby Cie z przypalonym
                                  > obiadem

Najwazniejsz by sie chciało do domu wracac. To czy obiad jest przypalony nie jest wazne.......
                                  • saqqara Re: Męska................. 06.11.02, 15:32
                                    tak sie mowi na poczatku, potem ten obiad staje sie gwozdziem do trumny.
                                    nie ma akcji bez reakcji, wina lezy po obu stronach. chyba (tak mi sie wydaje)
                                    najwazniejsza jest umiejetnosc rozmowy, kiedy jeszcze nie jest za pozno, kiedy
                                    mozna cos zmienic, potem to juz konie po betonie, lawina ruszyla...
                                    • hunter_ Re: Męska................. 06.11.02, 15:48
                                      Wazne jest tez przyznanie racji drugiej stronie, ustapienie raz na jakis czas
                                      nierozmawianie na wazne tematy niewatpliwie doprowadzi do rozpadu
                                      • saqqara Re: Męska................. 06.11.02, 16:04
                                        czasem latwiej jest powiedziec "nie kocham Cie juz" niz "kocham Cie",
                                        zauwazyles?

ech, smutno nam sie tu zrobilo, a zaczelo sie tak przyjemnie czyli "czy facetow
                                        nalezaloby wybic czy jednak nie"
                                        • hunter_ Re: Męska................. 07.11.02, 09:55
                                          saqqara napisała:

> czasem latwiej jest powiedziec "nie kocham Cie juz" niz "kocham Cie",
                                          > zauwazyles?
                                          >
                                          > ech, smutno nam sie tu zrobilo, a zaczelo sie tak przyjemnie czyli "czy facetow
                                          >
                                          > nalezaloby wybic czy jednak nie"

Jezeli juz nie kochasz i nie masz innych zobowiazan (dzieci) lepiej powiedziec nie kocham i odejsc.

Nie zmieniam zdania, bezwzglednie powinnyscie wybic facetów :)
                                          • saqqara Re: Męska................. 07.11.02, 10:27
                                            nie zrozumielismy sie, nie chodzilo mi o sytuacje kiedy ludzi juz nic nie laczy
                                            a mimo to sa nadal razem. myslalam o opcji kiedy cos dzieje sie nie tak, mimo
                                            ze oboje nadal sie kochaja i oboje chca to naprawic, jednak z powodu wlasnej
                                            dumy lub obawy przed odrzuceniem decyduja sie na powiedzenie "nie kocham" niz
                                            na zawalczenie z samym soba i powiedzenie "kocham" zreszta mniejsza o to...

powinno sie wybic facetow? nie zgadzam sie. zostaja przy zyciu jako zwierzatka
                                            udomowione:)
          • randia_ Re: Męska................. 06.11.02, 10:52
            No wiesz :)))
            Czasmi się do czegos przydajecie, choć nie dokładnie wiem do czego :))))
            • Gość: Rayoff Re: Męska................. IP: *.warszawa.tpnet.pl 06.11.02, 10:53
              To faktycznie po cholere sie takiemu na szyje rzucac... :)
              • saqqara Re: Męska................. 06.11.02, 10:56
                Gość portalu: Rayoff napisał(a):

> To faktycznie po cholere sie takiemu na szyje rzucac... :)

ługryzć mozna:))
                • randia_ Re: Męska................. 06.11.02, 10:59
                  ......i życie z niego wyssać ;)
                  • saqqara Re: Męska................. 06.11.02, 11:00
                    i inne soki tyz:)))
                    • Gość: Rayoff Re: Męska................. IP: *.warszawa.tpnet.pl 06.11.02, 11:27
                      Modliszki
                      • saqqara Re: Męska................. 06.11.02, 11:34
                        łowieczki
                      • randia_ Re: Męska................. 06.11.02, 11:44
                        No nie!!!
                        My nie zżeramy patnera po :)))))
                        • saqqara Re: Męska................. 06.11.02, 11:46
                          no pewnie ze nie, ja np zzeram przed:))
                          • Gość: Rayoff Re: Męska................. IP: *.warszawa.tpnet.pl 06.11.02, 12:09
                            Mhm, jeszcze Wam na slowo uwierze...
                            • saqqara Re: Męska................. 06.11.02, 12:24
                              a dlaczego by nie? przeciez wiesz ze ja nie klamie:))
                              • Gość: Rayoff Re: Męska................. IP: *.warszawa.tpnet.pl 06.11.02, 17:14
                                Inaczej - wiem jak Ty nie klamiesz... :)
                            • randia_ Re: Męska................. 06.11.02, 12:26
                              Nie musisz na słowo, możesz się przekonać :))))
                              • Gość: Rayoff Re: Męska................. IP: *.warszawa.tpnet.pl 06.11.02, 17:13
                                Wole nie, mlody jestem chce zyc
                                • randia_ Re: Męska................. 06.11.02, 17:24
                                  Młodość to pojęcie wzglądne :))))
                                  • Gość: Rayoff Re: Męska................. IP: *.warszawa.tpnet.pl 07.11.02, 16:48
                                    Teoretycznie, w praktyce jak wiadomo bywa roznie :)
                                    • randia_ Re: Męska................. 07.11.02, 16:59
                                      Oczywiście, lepiej zawsze się przekonać :)))
                                      • Gość: Rayoff Re: Męska................. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.02, 00:46
                                        Czy to oficjalna propozycja? :)
                                        • randia_ Re: Męska................. 08.11.02, 11:56
                                          W pełni oficjalna, ja nigdy nic nie ukrywam :))))
                                          • Gość: Rayoff Re: Męska................. IP: *.warszawa.tpnet.pl 08.11.02, 12:21
                                            Zatem nie pozostaje mi nic innego niz porzucic swe leki i na nia przystac ;)
                                            • randia_ Re: Męska................. 08.11.02, 12:52
                                              :)))))))))))))))
                                              Jakieś propozycje????
                                              Może dziś, w Dekadzie???
                                              • Gość: Rayoff Re: Męska................. IP: *.warszawa.tpnet.pl 08.11.02, 13:15
                                                dzis nie moge dzis ciezko pracuje fizycznie przy kopaniu grobu, za to w innych
                                                dostepnych terminach oczywiscie i tak :)
                                                • randia_ Re: Męska................. 08.11.02, 13:24
                                                  Nastepny dostępny termin,hmmmmmmmmmmmmmmm, juz mam !!!!
                                                  Najwcześniej wtorek w godz. 18.00-18.30.

A czyjego grobu ???? Szaki ??? Przcież ona już ma :)))
                                                  • Gość: Rayoff Re: Męska................. IP: *.warszawa.tpnet.pl 08.11.02, 14:11
                                                    ja wiem, ze to zle wyjdzie i w ogole, ze marudze, ale ja pracuje do 18... ;)
                                                    grob swoj, nie chcialo sie nosic teczki trzeba kopac doleczki
                                                    Szaki ma? Przeciez ona na torach chciala lezec i mowila, zeby jej nie
                                                    podnosic? :o
                                                  • randia_ Re: Męska................. 08.11.02, 14:44
                                                    Malkontent :)))))
                                                    Oki to może ty podasz czas i miejsce ??? :)
                                                  • Gość: Rayoff Re: Męska................. IP: *.warszawa.tpnet.pl 08.11.02, 15:23
                                                    O 19, przy grobie Sakary, dil? :)
                                                  • randia_ Re: Męska................. 08.11.02, 15:31
                                                    Łot??? :))))
                                                  • Gość: Rayoff Re: Męska................. IP: *.warszawa.tpnet.pl 08.11.02, 15:35
                                                    Knot :)
                                                  • randia_ Re: Męska................. 08.11.02, 15:39
                                                    :)P
                                                  • Gość: Rayoff Re: Męska................. IP: *.warszawa.tpnet.pl 08.11.02, 15:42
                                                    Alez masz uadny jezyk! Mozna dotknac czy prawdziwy? :)
                                                  • randia_ Re: Męska................. 08.11.02, 15:55
                                                    Prawdziwy :))))
                                                    A jak chcesz to zrobić ???
                                                    Tak poprostu, paluchamy ? :))))
                                                  • Gość: rayoff Re: Męska................. IP: *.warszawa.tpnet.pl 08.11.02, 16:11
                                                    nie no, troche bardziej subtelnie...
                                                    oczywiscie wszelakie sugestie/zachcianki mile widziane ;)
                  • dr_mengele wyssać... wyssać... 06.11.02, 15:56
                    ...życie... i na dodatek pieniądze...
                    ;)))
            • hunter_ Re: Męska................. 06.11.02, 10:58
              randia_ napisała:

> No wiesz :)))
              > Czasmi się do czegos przydajecie, choć nie dokładnie wiem do czego :))))

Chyba tylko do rozrywki:))
              • randia_ Re: Męska................. 06.11.02, 11:14
                Dokładnie :))))
                W dodatku różnago rodzaju,hmmmmmmmmm, rozrywki :)
                • hunter_ Re: Męska................. 06.11.02, 11:31
                  Pamietasz starowinke z sexmisji?:))). Ładnie nas podsumowała.
                  Ach wy baby
                  • randia_ Re: Męska................. 06.11.02, 11:39
                    Zgadzam się z nią w 100 % :))))
                    "Zwłaszcza w nocy", no może nie z tym, ale do rozrywki jak najbardziej :))
                    • hunter_ Re: Męska................. 06.11.02, 11:59
                      Doczego jeszcze jestesmy wam potrzebni ?:)))) tylko do rozrywki??
                      • randia_ Re: Męska................. 06.11.02, 12:28
                        Nie do końca...............czasamijakieś roboty na działce, przesunięcie
                        regału, naprawa lodówki :))))))
                        • hunter_ Re: Męska................. 06.11.02, 13:18
                          Zmywanie garów, sprzatanie, odrabianie lekcji z dzieckiem.....:)
                          • randia_ Re: Męska................. 06.11.02, 13:46
                            :))))

Daj spokój, jesteście też po to żebyśmy się miały do czego przytulać, co
                            kochać, na co się wkurzać, i komu wybaczać........... :))))
                            • hunter_ Re: Męska................. 06.11.02, 13:54
                              randia_ napisała:

> :))))
                              >
                              > Daj spokój, jesteście też po to żebyśmy się miały do czego przytulać, co
                              > kochać, na co się wkurzać, i komu wybaczać........... :))))

Wiem, wiem tak tylko marudze :))). Tak naprawde całkiem dobrze mi sie z wami kobietami
                              układa. Nierazaz za słodko :))).
                              • randia_ Re: Męska................. 06.11.02, 14:05
                                Z nami nie może być źle, przeca my ideały :))))
                                • hunter_ Re: Męska................. 06.11.02, 15:11
                                  Jasne ze ideały w to nie watpie:)))
        • rayoff Re: Męska................. 06.11.02, 10:46
          A Ty caly czas w drzwiach stoisz? :)
          • saqqara Re: Męska................. 06.11.02, 10:49
            stoje, bo sie zadna nie pcha:))
            • rayoff Re: Męska................. 06.11.02, 10:50
              Stoisz bo sie zaklinowalas tylko gupio Ci sie przyznac :)
              • saqqara Re: Męska................. 06.11.02, 10:55
                jasne, tak sobie tlumacz, poczujesz sie lepiej ze chetnych nie bylo:)
                • Gość: Rayoff Re: Męska................. IP: *.warszawa.tpnet.pl 06.11.02, 11:28
                  Nie mam co sobie tlumaczyc, rusz sie choc troche i wpusc powietrza chociaz...
                  • saqqara Re: Męska................. 06.11.02, 11:34
                    a cio? dusisz sie? łojejejejej.... jak przyjdzie jakas zblakana sponsorka to
                    sie rusze i przegonie:)
                    • Gość: Rayoff Re: Męska................. IP: *.warszawa.tpnet.pl 06.11.02, 12:08
                      za pozno, juz przegonilas... :)
                      • saqqara Re: Męska................. 06.11.02, 12:25
                        tak? a nawet nie zauwazylam. sie fcale nie dziwie, bo nie mialam co przegonic:)
                        • Gość: Rayoff Re: Męska................. IP: *.warszawa.tpnet.pl 06.11.02, 14:14
                          Bo sie zaklinowalas wentylem do wyjscia wiec nie moglas widziec tlumu za Twoimi
                          plecami :)
                          • saqqara Re: Męska................. 06.11.02, 14:29
                            dobra dobra, mydla mi chyba rzucac nie chciales, nie?:)))
                            • Gość: rayoff Re: Męska................. IP: *.warszawa.tpnet.pl 06.11.02, 15:01
                              i tak bys sie nie dala rady schylic, ciesz sie ze Ci zarcie donosze :)
                              • saqqara Re: Męska................. 06.11.02, 15:27
                                alez ciesze sie ciesze, tylko czekam zebys przy okazji kubel tez zabral;P
                                • Gość: Rayoff Re: Męska................. IP: *.warszawa.tpnet.pl 06.11.02, 17:12
                                  A co, zapelnilas? :)
    • men_ Noooo, święta racja, Wy babeczki 06.11.02, 11:01
      za to jesteście anielsko cierpliwe dla nas i cholernie tolerancyjne w temacie
      zazdrości, O !:)
      • tygrysek_ Re: ja już dawno mówiłem!!!!! 06.11.02, 11:03
        baby do piachu albo na Marsa!!!!!!!!:)
        • saqqara Re: ja już dawno mówiłem!!!!! 06.11.02, 11:05
          kotowaty siedzi cicho bo podkabluje:)
      • randia_ Re: Noooo, święta racja, Wy babeczki 06.11.02, 11:16
        A jak !!!!!
        My przynajmniej od razu mówimy co nam na wątrobie leży, a nie idziemy kumplom
        przy piwie się zwierzać :)))
        • mawyr Re: Noooo, święta racja, Wy babeczki 06.11.02, 11:23
          tak i z zachowaniem tajemnicy nie macie problemu tylko te wasze przyjaciółki są
          takie gadatliwe :))))))
          • randia_ Re: Noooo, święta racja, Wy babeczki 06.11.02, 11:41
            Gadatliwe są wtedy, jak same o to poprosimy :)))
            Nic nie dzieje się bez celu.............
            • mawyr Re: Noooo, święta racja, Wy babeczki 06.11.02, 12:26
              taa wychodzą dwie kobiety z więzienia po 15 letnim wyroku w jednej celi i przy
              bramie jedna mówi drugiej ach poczekaj coś Ci miałam jeszcze do
              powiedzenia ;))))))))
              • randia_ Re: Noooo, święta racja, Wy babeczki 06.11.02, 13:48
                Toż nie jest tak źle :)))))
                Nie wszystkie tyle gadają :)))
                • mawyr Re: Noooo, święta racja, Wy babeczki 06.11.02, 14:00
                  tak jak i nie wszyscy są od razu napaleni..e e niecierpliwi;))))))))
                  • randia_ Re: Noooo, święta racja, Wy babeczki 06.11.02, 14:12
                    To też prawda, nie wszyscy :))))
                    Wyjątek potwierdza regułę...........
                    • mawyr Re: Noooo, święta racja, Wy babeczki 06.11.02, 14:17
                      jeśli wyjątka jast warta grzechu :))))))))))))))
                      • randia_ Re: Noooo, święta racja, Wy babeczki 06.11.02, 14:34
                        A to juz nie mnie oceniać :))))
        • men_ To sa poważne meskie rozmowy przy 06.11.02, 11:40
          piwie, a że czasami kolega to "baba" lub pantofelek ..:)

p.s.: no tak, odrazu mówicie co Wam leży na wątrobie, ale u fryzjera, na
          baskich pogaduszkach, a jak sie zapomnicie to na koniec nam też :)
          randia_ napisała:

> A jak !!!!!
          > My przynajmniej od razu mówimy co nam na wątrobie leży, a nie idziemy kumplom
          > przy piwie się zwierzać :)))
          • randia_ Re: To sa poważne meskie rozmowy przy 06.11.02, 12:33
            hahaha !!!!

Moja fryzjerka jest za razem moją przyjaciółką, więc czemu nie :))))
            Ale do magla nie chodzę!!!!!! :)))
            • men_ Ja tez do magla i magielki nie chodzę, 06.11.02, 17:16
              u fryzjera nie plotkuję, jak pije piwo to rozmawiam o ..maryni - cholera, a i
              tak zawsze słyszę to cykanie wróbelków, sikorek itede :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka