15.02.06, 17:13
nigdy z nia nie ozenisz sie, prawda?

Nigdy (ani wkrotce ani w dalekiej przyszlosci) tego nie zrobisz, a ja glupi
Cie namawiam.

Nie namawiac?

Przyjemnosc tez mojej stronie:)

M.S.
Obserwuj wątek
    • mathias_sammer Re: Zorba 15.02.06, 17:27
      Zorba, a moze jednak ozenisz sie? Stan wcale nie jest taki zly (pod warunkiem,
      ze znajdziesz wlasciwa kandydatke) Hihihi

M.S.
      • mathias_sammer Re: Zorba 15.02.06, 17:35
        Zorba, zrobmy deal. Ty podasz kryteria swietnej kobiety, kandydatki na zone ,
        a ja znajde dla Ciebie odpowiednia pasujaca osobe:)

Na wodke bysmy mogli znowu chodzic:))) Ale pamietaj z "kaczym dziobem " sie nie
        zen :DDD

M.S.
        • mathias_sammer Re: Zorba 15.02.06, 17:42
          ale wiesz, ze jak sie ozenisz z kaczym dziobem to na wodke nie bedziesz mogl
          chodzic. kaczy dziob peknie z zazdrosci:))))))))))

Ale wiesz to moze ja na te wodke zabieraj, bedzie dodatkowa atrakcja:)))hihihi

POd warunkiem, ze bedziesz oczywiscie pewny, ze Kaczy Dziob mialby byc Twoja
          zona:)))))

M:S.
          • mathias_sammer Re: Zorba 15.02.06, 17:50
            No dobra Zorba, mow szybko jaka ma byc, bo inaczej uznam ze Kaczy Dziob jest
            spelnieniem Twoich wyobrazen o kobiecie:)

No, ale co zrobimy z tym dziobem i zazdroscia, jesli powiesz ze Kaczy Dzion ma
            zostac Zorbowym Kaczym Dziobem?

Gdybys jednak potrzebowal troche czasu do namyslu to daj znac. Mam kilka
            fajnych kolezanke- na pewno Ci sie spodobaja. Zapoznam Cie:))))

M.S.
            • mathias_sammer Re: Zorba, dla jasnosci- zeby pomylek nie bylo 15.02.06, 18:07
              Ja Kaczego Dzioba nie chce ( no moze troszke, by ja poruszyc:)) no wiem o czym
              mowie, ale jak powiesz, ze Kaczy Dziob Twoj to przysiegam- nie rusze:)))

Tak babe, gdyby byla moja, musialbym w ciagu 1 tygodnia zabic (to sie nazywa
              niezgodnosc charakterow), ale jesli Ty chcesz Kaczego Dzioba to bierz, tylko
              daj znac, czy szukac jakis innych kandydatek, zebys mial lepsze rozeznanie
              jakie kobiety moga byc:DDD

M.S.
    • mathias_sammer Re: Zorba 15.02.06, 21:14
      A teraz Zorba odpowiem na Twoje pytanie, ktore mi zadales:
      Odpowiedz zatem brzmi: nie wiem.

Nie wiem jak dlugo masz zamiar jeszcze dac sie ponizac. I tylko prosze nie mow
      mi, ze na bezrybiu i rak ryba, bo zaczne watpic we wszystkie wczesniejsze slowa
      odnosnie Hegla i calej reszty. Nie mow mi tez, ze godzisz sie na takie
      traktowanie z milosci. Nie uwierze, uwierze natomiast, ze boisz sie samotnosci.

Pytasz mnie o moja maksyme? Brzmi " Lepsza samotnosc od nieciekawego
      towarzystwa". Pomysl prosze nad tymi slowami i pomysl nad co jeszcze Ci zostalo.

Kazdy ma wybor. Ty tez. Jesli natomiast z przyjemnoscia przyjmujesz to co Cie
      spotyka nie narzekaj. Nie zapominaj Zorba, 2006 r to mial byc Twoj rok. Nie
      zmarnuj go.

Pisze do Ciebie te slowa po starej znajomosci, te akurat sobie cenie.

Klaniam sie,

M.S.
    • mathias_sammer Re: Zorba 15.02.06, 22:03
      A teraz Zorba, czas juz na mnie. Musze te czesc Ciebie pogrzebac tam, gdzie
      jest jej miejsce.

Moze jeszcze kiedy odzyje w Tobie, czego Ci zycze.

Czy nauczylem sie czegos dzisiejszego dnia na forum, dla ktorego poswiecilem
      caly dzien?

Tak. Nauczylem sie troche wiecej siebie.

Czy nauczylem sie czegos od Ciebie lub o Tobie?

Tak, zrozumialem, ze szukasz najcenniejszych wlasnych utraconych okruchow.

Czy nauczylem sie czego od Niej lub o Niej?

Tak, ze bedzie do konca walczyc o bezsens, az sama siebie pogrzebie. Zaden
      czlowiek na dluzsza mete nie wytrzyma takiego napiecia.

Czy Ty nauczyles sie czegos ode mnie?

Tak, ale nie wiem, czy wprowadzisz znaczenie slow do wlasnego slownika. mam na
      mysli szeroki kontekst niekoniecznie w stosunku do mnie.

Klaniam sie i zamykam watek.

Dobranoc.

To slowa w formie cytatu, ktore zaczerpnalem od lepszych od siebie:

"Prawdziwy wojownik nigdy nie poświęca swoich przyjaciół w walce z wrogiem"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka