nutopia 08.03.06, 23:35 facetami:)))))) pokażcie jacy potraficie być mili w dniu kobiet jeszcze tylko 30 min dacie radę) :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamilar Re: dobrz mi tu między wami 08.03.06, 23:36 Nie, bo mam jutro na rno zajęcia. Skandalicznie wczesna pora. Kto to widział na 8:45 zajęcia robiś, świnstwo Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: dobrz mi tu między wami 08.03.06, 23:37 kamilar napisał: > Nie, bo mam jutro na rno zajęcia. Skandalicznie wczesna pora. Kto to widział na > 8:45 zajęcia robiś, świnstwo wiedziałam wiedziałam wiedziałam! Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: dobrz mi tu między wami 08.03.06, 23:39 Co wiedziałaś, co wiedziałaś, co wiedziałaś. A ja dzisiaj na szczęscie mało z domu wychodziłem poza pewną drobnostką to i mało życzeń się naskłądałem. UFFFFFFFFFfff Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: dobrz mi tu między wami 08.03.06, 23:40 kamilar napisał: > Co wiedziałaś, co wiedziałaś, co wiedziałaś. > A ja dzisiaj na szczęscie mało z domu wychodziłem poza pewną drobnostką to i > mało życzeń się naskłądałem. UFFFFFFFFFfff a jak wyszedłeś to gdzie byłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: dobrz mi tu między wami 08.03.06, 23:41 A już byś waćpanna wszystko wiedzieć chciała. Zaskocze Cię, na zakupach po sniadanie poszedłem:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: dobrz mi tu między wami 08.03.06, 23:42 A już byś waćpanna wszystko wiedzieć chciała. Zaskocze Cię, na zakupach po sniadanie poszedłem:) Dla mnie środa jest w tym półroczu dniem świętym, przeznaczonym na odpoczynek Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: dobrz mi tu między wami 08.03.06, 23:43 kamilar napisał: > A już byś waćpanna wszystko wiedzieć chciała. > Zaskocze Cię, na zakupach po sniadanie poszedłem:) > Dla mnie środa jest w tym półroczu dniem świętym, przeznaczonym na odpoczynek odpoczywaj czynnie np poodkurzaj Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: dobrz mi tu między wami 08.03.06, 23:47 No było czynnie, pozmywałem naczynia, wyczyściłem telewizor, przeczytalem 60 stron lektury, którą czytam od grudnia i pochwalę się, że jestem już na 120 stonie:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: dobrz mi tu między wami 08.03.06, 23:49 kamilar napisał: > No było czynnie, pozmywałem naczynia, wyczyściłem telewizor, przeczytalem 60 > stron lektury, którą czytam od grudnia i pochwalę się, że jestem już na 120 sto > nie:) ooo ja tak czytam książkę jeeeezu jaka nudna ale już tak mam jak zacznę to musze skończyć jest tak nudna że nawet nie pamiętam tytułu coś o toskanii jakaś babska i z przepisami w dodatku Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: dobrz mi tu między wami 08.03.06, 23:50 Ciekawe, ja tak czytam "Zaczarowaną górę" od wakacji:) A ta co teraz tak męczę to na zaliczenie egzaminu z historii Orange Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: dobrz mi tu między wami 08.03.06, 23:57 kamilar napisał: > Ciekawe, ja tak czytam "Zaczarowaną górę" od wakacji:) > A ta co teraz tak męczę to na zaliczenie egzaminu z historii Orange no to przeczytalam ale tej durnej toskanii to juz nie przetrwam Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: dobrz mi tu między wami 08.03.06, 23:59 Polecam książkę "Złodzieje na wolności" doktora Zalewskiego. Jak przeczytasz to bedziesz mogla podzielić się swoimi spostrzeżeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: dobrz mi tu między wami 09.03.06, 00:01 kamilar napisał: > Polecam książkę "Złodzieje na wolności" doktora Zalewskiego. Jak przeczytasz to > bedziesz mogla podzielić się swoimi spostrzeżeniami. :) Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: dobrz mi tu między wami 09.03.06, 07:36 To jak Ci się znudziła ta o Toskanii, to polecam ci coś innego: www.merlin.com.pl/frontend/towar/434649 Jest fajna, są przepisy i jest o Prowansji. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: A jak tam moja nowa fotka sie podoba?? 08.03.06, 23:43 kamilar napisał: > ekhm.... wyrośnięty jesteś, jak na swój wiek.... Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: dobrz mi tu między wami 08.03.06, 23:46 jestem miłek i chociaż się będę powtarzał to proszę na koniec dnia sobie cukierka muzycznego do łóżeczka wybrać .... www.sezamek.com/artpoetica/muza/ Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: wydaje Ci się 08.03.06, 23:48 koczisss napisał: > nie mogę nic wybierać bo mi tu mąż śpi obok i jak zaodam muzykę to wygoni z kompa Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: dobrz mi tu między wami 08.03.06, 23:51 ja to zdzirowaty jestem dla kobiet wiec pewnie nic mądrego nie stworzę Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: dobrz mi tu między wami 08.03.06, 23:51 makbrajd napisał: > ja to zdzirowaty jestem dla kobiet > wiec pewnie nic mądrego nie stworzę > ty zdziro! pisz! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: dobrz mi tu między wami 08.03.06, 23:56 nutopia napisała: > makbrajd napisał: > > > ja to zdzirowaty jestem dla kobiet > > wiec pewnie nic mądrego nie stworzę > > > ty zdziro! pisz! > ;))) kola ol de best Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: kocham cię kochanie moje żem wybrałek 08.03.06, 23:53 morfeusz_1 napisał: > > dobry gust mnie się tamta anna podobała Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Anathema 08.03.06, 23:55 Empty vessel, empty veins, empty bottle, wish for rain Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Anathema 08.03.06, 23:56 makbrajd napisał: > Empty vessel, empty veins, empty bottle, wish for rain > ooooo to taki zespół na A Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: A Armię lubisz Maku? 09.03.06, 00:00 makbrajd napisał: > Arbeit Macht Frei Morfi > > tak maku już wszyscy wiedzą że znasz jezyki w dodatku wierzymy że sam to wszystko piszesz a nie wklejasz:) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: A Armię lubisz Maku? 09.03.06, 00:02 nutopia napisała: > makbrajd napisał: > > > Arbeit Macht Frei Morfi > > > > > tak maku > już wszyscy wiedzą że znasz jezyki > w dodatku wierzymy że sam to wszystko piszesz a nie wklejasz:) i jeszcze znam kuala lumpur Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: A Armię lubisz Maku? 09.03.06, 00:03 makbrajd napisał: > nutopia napisała: > > > makbrajd napisał: > > > > > Arbeit Macht Frei Morfi > > > > > > > > tak maku > > już wszyscy wiedzą że znasz jezyki > > w dodatku wierzymy że sam to wszystko piszesz a nie wklejasz:) > > i jeszcze znam > kuala lumpur > nauczę cię jeszcze puerto rico kiedyś maial chłopaka stamtąd > Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Anathema 08.03.06, 23:57 na A, wierny po trzykroć nawet od lat wielu (a na metalmanie nie pojechał ja:( Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 A to jak lubi to niech Ma! 09.03.06, 00:03 teledyski.onet.pl/10174,934587,teledyski.html Odpowiedz Link Zgłoś
maggpie Re: kocham cię kochanie moje żem wybrałek 09.03.06, 01:43 a ja Nalepe, kołysankowo tak, bo coś spać nie mogę ;) Odpowiedz Link Zgłoś