Dodaj do ulubionych

Wszystko mnie dzisiaj

19.05.06, 09:18
wkurwia, mam za chwile spotkanie, które jest mi potrzebne jak dziura w
moście, na które nie mam ochoty ani chęci, ludzie piątek jest, do cięzkiej
cholery, a nie dzień na spotkania!!!!!!!!!!!!!!1
nie podchodzic dzisiaj do mnie, bo zabiję.....
czy Wy tez tak czasem macie, czy tylko ja jestem jakaś nadpobudliwa?
Obserwuj wątek
    • chloe30 Re: Wszystko mnie dzisiaj 19.05.06, 09:22
      Ja tak mam i to niestety często. Lepiej się wtedy do mnei nawet nie odzywać.
      I sama siebie w takie dni wkurwiam.
      Czym się kochana, już prawie łykend!
      • jeanne_ne Re: Wszystko mnie dzisiaj 19.05.06, 09:27
        Próbuję, ale ciężko mi to idzie i ciężki dzień przede mną...
        a do tego, jak zwykle w moim przypadku, rozterki uczuciowe, rożżalenie,
        rozgoryczenie, i wszystko co najgorsze, zaraz się poryczę...
        niech to wszystko szlag trafi, nawet pogoda sie sprzysiegła przeciwko
        mnie...buro , nie ma słońca.
        i nikt nie może iść dzisiaj ze mna na imprezę, nigdzie, jak tu sie nie
        zdołowac????
        • mami2 Re: Wszystko mnie dzisiaj 19.05.06, 09:29
          Często jestem wkurwiona na cały swiat, a zwłaszcza dzisiaj. Aaaaaa!!!!!!
          • sonrie Re: Wszystko mnie dzisiaj 19.05.06, 09:32
            Ja też. W piątki szczególnie.
            • conejito13 Re: Wszystko mnie dzisiaj 19.05.06, 09:42
              ja w poniedzialki. w piatki pracuje do 14 i to jest normalnie zaaaajebiste.

acha, wczoraj sie wkurwilam na maxa. w zarze mi jebane spodnie zgubili, ktore
              dalam do skrocenia po ich zakupie. normalnie swiry!!! nie chodzi o spodnie, bo
              mi oddadza, tylko o to, ze tam polazlam i bede musiala jeszcze raz polezc!!:(:(
              a ja kurwa czasu nie mam na takie pierdolety a przy okazji ten tlum mnie zabija
              za kazdym razem jak tam jestem:(:(

ps. ja to bym chciala miec kupe forsy po to tylko, zeby moc sobie isc do
              sklepu, w ktorym nie ma kolejek ani przepychania i jest zawsze klima i
              chlodniutko;);)
              • mami2 Re: Wszystko mnie dzisiaj 19.05.06, 09:49
                No u nas w Zarze to raczej tłumów nie ma:D
                • conejito13 Re: Wszystko mnie dzisiaj 19.05.06, 09:51
                  ale zara jest hiszpanska, jest w niej tanio (tutaj). dlatego ciagle sa tlumy,
                  glownie mlodziezy. w mango tez (ten sam wlasciciel). i taki maja burdel
                  wiecznie tam, ze historia!
                  mysle, ze tu jest taniej niz w polsce.
                  • mami2 Re: Wszystko mnie dzisiaj 19.05.06, 09:54
                    Wiem ze Zara i Mango to hiszpańskie firmy. Jeszcze ostatnio pojawiły się u nas
                    buty goscia Salvadore Sapena (czy jakos tak)- czy to tez od Was gosciu jest?
                    • conejito13 Re: Wszystko mnie dzisiaj 19.05.06, 09:59
                      nie znaju tego salvador sapena.
                      mysle, ze w polsce winduja ceny ze wzgledu na to, ze hiszpanskie, a tutaj jest
                      to zwykla przecietna marka i nie kosztuje duzo no i z pewnoscia nie jest to
                      zaden sklep 'trendi' ani marka, ktora ktos by sie chwalil gdziekolwiek...;)
                      tak to juz z ta moda jest...;)
                      • sonrie Re: Wszystko mnie dzisiaj 19.05.06, 10:02
                        Tu też tak jest, przeciętna marka - przyznam, że ja to nawet myślałam, że to polskie, jak Gino Rossi (czy jakoś tak). Obciach. A ciuchy u nas ogólnie są drogie (te niby lepsze).
                        • conejito13 Re: Wszystko mnie dzisiaj 19.05.06, 10:06
                          no wlasnie z tymi ciuchami to jest szok, bo moja matula sie tutaj obkupila w
                          buty i ciuchy i mowila, ze...taniej!??
                          to chore jakies.
                          teraz bedzie na wsi swiecic zara i butami hiszpanskimi,hehehehehe.... no nie
                          moge!
                        • sonrie Re: Wszystko mnie dzisiaj 19.05.06, 10:10
                          Taniej, na pewno :) A perfumy... U nas Calvin Klein ok. 250, a na Kanarach 30 euro! (małż się wykosztował, hehe, to wiem; i nie żadna podróba, w tzw. autoryzowanej perfumerii :)
                          • chloe30 Re: Wszystko mnie dzisiaj 19.05.06, 10:12
                            Kurka, jakby kto widział Dior Pure Poison za 30 euro to prosze mi kupić!!!!
                            • sonrie Re: Wszystko mnie dzisiaj 19.05.06, 10:24
                              www.allegro.pl/item104308975_pure_poison_30_ml_parfum_oryginal.html
                              (ha, ha, ha)
                              • conejito13 Re: Wszystko mnie dzisiaj 19.05.06, 10:26
                                chloe, bede w sklepach to sprawdze ile kosztuje. podejrzewam jednak ze ok 50
                                euro, tak zazwyczaj kosztuja, chyba ze jest jakas oferta.
                              • chloe30 Re: Wszystko mnie dzisiaj 19.05.06, 10:34
                                Kurka no..... we wtorek mam urodziny.....może by tak....
                                Myślicie że za 30ml to sie opłaca?
                                Bo komentarze pozytywne.
                                • sonrie Re: Wszystko mnie dzisiaj 19.05.06, 10:38
                                  Raz zakupiłam (nie tu) - podróba była idealna: tłoczenia gdzie trzeba, opakowanie jak oryginał; zapach - jak oryginał, tyle że nie tak trwały. Turecka podróba, ale się ktoś napracował :)
                                  • chloe30 Re: Wszystko mnie dzisiaj 19.05.06, 10:41
                                    Ja kupiłam podróbę chyba chałupniczej produkcji - 40 zeta hehe.
                                    Na wygląd jeszcze jeszcze - zapach inny, ale co tam - tez ładny :DDDD
                                    • sonrie Re: Wszystko mnie dzisiaj 19.05.06, 10:42
                                      I nie szkoda - można się pociapać do woli :))
                                      • chloe30 Re: Wszystko mnie dzisiaj 19.05.06, 10:43
                                        O właśnie!
                                        I wiesz co - gościu co tym handlował z Tychów był, hehe.
                                        Ale po chyba tygodniu konto mu zamknęli (allegro) nie wiem czemu.
                                        • sonrie Re: Wszystko mnie dzisiaj 19.05.06, 10:45
                                          Może prowizja nie wpłynęła. Kurde, chyba też sobie coś kupię. To Kenzo, co je na glebę upuściłam :)
                      • mami2 Re: Wszystko mnie dzisiaj 19.05.06, 10:12
                        www.salvadorsapena.com
                        i dobrze myślałam bo to z Hiszpanii gosciu jest
                        ale stronka mi cos słabo chodzi...
                        • sonrie Re: Wszystko mnie dzisiaj 19.05.06, 10:15
                          Szkopuł w tym, że ten Klein to uniseks - połowy już nie ma, po jakimś miesiącu... Kupił mi jeszcze za grosze Chance, Chanel (nie lubię, niestety).
                        • conejito13 Re: Wszystko mnie dzisiaj 19.05.06, 10:25
                          wygladal mi na hiszpana. nie znam niestety, zazwyczaj buty markowe sa b.drogie,
                          wiec ja nawe nie ogladam. a poniewaz mam fiola na punkcie butow, tym bardziej
                          nie wchodze, bo jeszcze mnie co podkusi. a na oko, nie widzialam u nas ich
                          sklepow, chyba, ze sprzedaja z jakas inna marka (np. Pedro del Hierro, dosc
                          znany projektant, sprzedaje w sklepach Cortefiel, ktore sa sieciowka). zaraz
                          wejde na strone polukac.
                        • conejito13 Re: Wszystko mnie dzisiaj 19.05.06, 10:30
                          dobra wywiad zrobilam, ten sapena to naprawde b.drogi projektant. dosc dodac,
                          ze jego buty na swoim slubie miala nasza ksiezniczka Letizia;)
                          poza tym, wyczytalam, ze ostatnio wystawiali sie na targach mody luksusowej i
                          baaaardzo drogiej. juz wiem, dlaczego go nie znam, hehehehe...
                          ale nie widzialam produktow, bo strona ich u mnie nie wchodzi (w robocie mam
                          blokade na niektore rzeczy).
                          • mami2 Re: Wszystko mnie dzisiaj 19.05.06, 10:48
                            www.trans.superstacja.pl/obuwiedamskie.html
                            tutaj drugi od góry jest Sapena
                            te ceny jak na warunki polskie nie są znowu az tak zastraszające (zdarzyło mi
                            sie juz widziec buty za 1,5 czy 2 tys), ale te pewnie to jakies najtansze z
                            jego produkcji
                            gdzies poczytałam ze to są buty maksymalnie do 120 szt w serii więc faktycznie
                            cena 490 zł to chyba cos nie tak
                            a moze Polacy cos znowu sciemniają? moze to jakie podróby są?
                            stronka sapeny mi sie otworzyła, niektóre sa naprawde fajne
                            co do butów podobają mi sie tez z firmy Fly London (ale niestety nie mam
                            zadnych:D
                            • sonrie Re: Wszystko mnie dzisiaj 19.05.06, 10:50
                              Super! Ale coś za tanie! Tyle to kosztują buty Ecco i Baty u nas.
                              • mami2 Re: Wszystko mnie dzisiaj 19.05.06, 10:51
                                no własnie. moze te ceny to w Ojro są? A moze by sie któras przeszła do sklepu
                                w Katowicach i Chorzowie?:)
                                • sonrie Re: Wszystko mnie dzisiaj 19.05.06, 10:54
                                  Jak będę w Kato, to luknę :) Ostatnio małż kupił sobie jakieś buty ecco - patrzę (dyskretnie) na metkę - 600 zeta. No lekko zdębiałam. Na szczęście się okazało, że jakieś obniżki były - 200 zapłacił. Ale był dumny i blady - z wielką radościa patrzył, jak delikatnie zielenieję... Chłop i buty za 600 zeta...
                                  • mami2 Re: Wszystko mnie dzisiaj 19.05.06, 10:59
                                    No mój niestety tez ma czasem takie odpały! Lubi sie stroic skubany! Ale chyba
                                    bym mu łeb ukręciła jakby przyniósł buty za 600 zł! Tia...a potem sie
                                    zastanawiam gdzie te pieniądze z dwóch pensji sie podziewają....Tyle ze po tych
                                    takich droższych to ja sobie popatrzec w internecie mogę jedynie....Kupiłam
                                    niedawno sliczną lnianą marynarkę za 170 zł i przez trzy dni wyrzuty sumienia
                                    miałam:( Kurde, czemu to wszystko tyle kasy kosztuje?
                                    Dobra, spadam do roboty, dosc biadolenia!
                            • katimai ojoj 19.05.06, 11:04
                              a ja bym chciała takie sandały jan na samej górze na zdjeciu są
                              mozna cos takiego (ew. podobnego ) w necie spotkac??
                              • katimai Re: ojoj 19.05.06, 11:40
                                o te stąd mi chodzi
                                nic nie wiecie ?no dajcie cynk jakis :)

www.trans.superstacja.pl/obuwiedamskie.html
                                • mami2 Re: ojoj 19.05.06, 11:43
                                  O te to znaczy o które? Bo tam kilka firm jest wymienionych. Sklepy są na
                                  Śląsku (Katowice i Chorzów)
                                  • conejito13 Re: ojoj 19.05.06, 11:47
                                    wlasnie chcialam napisac, ze jesli ci chodzi o te sandalki 'rzymskie', to
                                    pewnie je w sklepie maja, aczkolwiek na zdjeciach nie pokazane. moze zadzwon
                                    katimai do sklepu i zapytaj, czy te, ktore sa na stronie internetowej to tez
                                    maja. czasami wsadza cos, co nijak sie ma do asortymentu w sklepie. lepiej
                                    wiedziec, bo jeszcze moga numeru nie miec, pojedziesz na darmo...
                                    • katimai Re: ojoj 19.05.06, 11:51
                                      własnie o te a'la rzymskie co są na zdjeciu w rogu
                                      chciałabym cos podobnego z takimi paskami sandały na płaskim ofkors- nie wiecie
                                      gdzie mozna cos takiego dorwac ale w internecie ( bo w rzeszowie to NA BANK nie
                                      ma takich :)
                                      • conejito13 Re: ojoj 19.05.06, 11:54
                                        katimai, ale jak buty kupisz nie przymierzajac wczesniej? a jak cie potem beda
                                        sciskac, czy za male? ja np. w polsce nosilam 36 a tutaj 37.
                                        moze lepiej zeby ktos ze slaska ci kupil te sandalki i przeslal. sa fajne,
                                        bardzo fajne. najwyzej wtedy przymierzysz i jak nie beda dobre, odeslesz i juz
                                        i ktos odniesie. nie wiem, czy tak mozna, czy przyjmuja buty spowrotem...
                                        • mami2 Re: ojoj 19.05.06, 11:56
                                          Sprawdz katimai na www.scholl.com.pl
                                          scholl robi tez z paskami, moze ciutke inne, ale moze cos Ci sie spodoba
                                        • katimai Re: ojoj 19.05.06, 12:02
                                          heh to ty Conejito japoneczka :)))
                                          ja mam 38 i zawsze wszedzie mi 38 pasuje
                                          a scholla to mam "obcykanego" całego , ale nie ma nic ciekawego,
                                          te ze zdjecia sa czaderskie, takie do latania :DDD
                                          • conejito13 Re: ojoj 19.05.06, 12:20
                                            tak. kurdupelek ze mnie:)
                                            a te sandaleczki naprawde fajne. tez mi sie podobaja, takie wlasnie na upal i
                                            gorac i do latania.
                                            a swoja droga ten scholl to tez porazka cenowa a buty...hm.... jakby tu
                                            powiedziec...moherowe;) moze i one wygodne. my mamy tu naszego geoxa
                                            (www.geox.com), ktory tez jest z tych ortopedycznych, ale ten scholl to juz
                                            przegiecie dizajnowskie;)
                                            • sonrie Re: ojoj 19.05.06, 12:22
                                              U nas też jest oddychający geox, ale brzydkie; scholl to Niemcy, mówi samo za siebie...
                                              • conejito13 Re: ojoj 19.05.06, 12:31
                                                tutaj geox w miare ladny, oczywiscie jak na tego typu obuwie. z pewnoscia o
                                                niebo ladniejszy od scholla. to to kompletne nieporozumienie. no i ceny!!!
                                                hehehehehe.... bosz....
                                                • sonrie Re: ojoj 19.05.06, 12:32
                                                  Widziałam tylko męskie - 200-300 zeta; jakoś mi niedobrze, jak widzę w tv te reklamy z tą parą jak z żelazka :)
                                                  • conejito13 Re: ojoj 19.05.06, 12:34
                                                    chodzi o geox?
                                                    maja teraz nowa reklame, gdzie ida bosi przez ulice miasta i wchodza do tego
                                                    samego sklepu. o ta ci chodzi?
                                                  • sonrie Re: ojoj 19.05.06, 12:35
                                                    U nas są takie z butem, z którego leci para jak z żelazka :) Fuj.
                                                  • conejito13 Re: ojoj 19.05.06, 12:46
                                                    hehe, wiem ktora to;)
                                • chloe30 Re: ojoj 19.05.06, 11:46
                                  A mi się te Salvadora podobaja z linku od mami, turkusowo zielone szpile -
                                  frymuśne są :))
                                  • conejito13 Re: ojoj 19.05.06, 11:48
                                    mnie za to Sinela. superanckie!
                            • conejito13 Re: Wszystko mnie dzisiaj 19.05.06, 11:10
                              mami, jak na markowe buty projektanta to sa bardziej niz zwyczajne. takie buty
                              za 500 zl to nie oplaca sie. mowie serio, ze za 50 euro, gora 100 mialabys
                              niepowtarzalne piekne butki a nie takie! zazwyczaj projektanci porazaja wzorem,
                              kolorem, oryginalnoscia a tutaj... przy okazji raczej sa zimowe (wydaje mi sie,
                              bo ten zamsz to raczej nie wiosenny jest a i kolor niebieski taki zdaje se ze w
                              tym roku juz nie ten teges...). tak, zdecydowanie moga to byc jego buty, ale na
                              rynek powiedzmy to 'sklepowy'. moze nawet z innych sezonow. nie wiem. mowie
                              porownujac buty 'ze sklepow', maja wiecej jaja, sa weselsze i
                              bardziej...hiszpanskie.
                              • mami2 Re: Wszystko mnie dzisiaj 19.05.06, 11:14
                                No moze tak byc, taka seria "casual";)
                                wiem,ze tak jest z butami u Was, zawsze jak tam jestem (a raczej bywałam) to
                                mnie głowa bolała od tych wzorów i kolorów!
                                • conejito13 Re: Wszystko mnie dzisiaj 19.05.06, 11:18
                                  no, dokladnie mami. moze to byc cos, co do sklepow wstawili na przynete, zeby
                                  ludzie poznali, a nuz ktos sie skusi.
                                  tylko potem jak wejdziesz do takiego, to zwykle klapki japonki kosztuja 200
                                  euro!;)
                                  ale poniewaz butow tutaj dostatek, nie trzeba koniecznie wydac tyle, zeby sie
                                  fajnie czuc:)
                  • jeanne_ne Re: Wszystko mnie dzisiaj 19.05.06, 12:14
                    ja sie chyba jednak do Ciebie wybiorę do tej Hiszpanii..czy październik Ci
                    odpowiada??
                    Ty wiesz dlaczego....:DDDDD
                    • conejito13 jeanne 19.05.06, 12:21
                      pazdziernik mi odpowiada. a czy TO nie jest w listopadzie? zobacz w rozpiski.
                      • chloe30 Re: jeanne 19.05.06, 12:23
                        conejito13 napisała:

> pazdziernik mi odpowiada. a czy TO nie jest w listopadzie? zobacz w rozpiski.

Rozpiski, spiski a ja nic nie wiem! No!!
                        • conejito13 Re: jeanne 19.05.06, 12:26
                          niech ci jeanne tlumaczy...
                          ja i tak jestem za danim pedrosa:)
                          • jeanne_ne Re: jeanne 19.05.06, 12:28
                            będzie okazja sie pokłócic...hihihihi:))))
                            dobra miej tego swego Pedrose, ja wierze w Rossiego:))))
                        • jeanne_ne Re: jeanne 19.05.06, 12:27
                          w październiku pod koniec...chloe, jakie spiski???
                          looknij sobie:
                          www.eurosport.com/motorcycling/g-p/calendar_sea55_dsc51.shtml:DDDD

-----------------
                          Nigdy nie krytykuj kobiety, która miała wielu mężczyzn. Ona po prostu szukała
                          stałego partnera.
                          • chloe30 Re: jeanne 19.05.06, 12:28
                            Aaaaa jakis wyścig, tak?
                            E, to ja nie jadę :PP
                            • jeanne_ne Re: jeanne 19.05.06, 12:29
                              E, nie wiesz co tracisz...::PP
                              • conejito13 Re: jeanne 19.05.06, 12:33
                                a poza tym, nie samym wyscigiem czlowiek zyje. wyscig to tylko maly aperitiffff.
                                nie wybrzydzaj. przyjezdzaj i juz. i bez zadnych wymowek!
                                • jeanne_ne Re: jeanne 19.05.06, 13:15
                                  własnie włąsnie, tyle atrakcji jeszcze przed nami...:))
    • conejito13 przed chwila 19.05.06, 11:44
      zadzwonili do mnie z zary, ze portki zgubili i ze mam pojsc i nowe wybrac i
      skroca... normalnie zenula. ale mowie, wczoraj jak zobaczylam ten bajzel tam i
      tyle ludzi, wszystko na podlodze lezalo pomiete eh...
      wiecie, ze zawsze jak cos kupie tam albo w mango to musze najpierw wyprac?
      • mami2 Re: przed chwila 19.05.06, 11:46
        No ja ostatnio w Zarze przymiarzałam fajną bluzeczke ale jej nie wzięłam bo
        była cała brudna od fluidu przy kołnierzyku. A innej nie mieli:) - moze to
        takie standardy w tej sieci;)
        • chloe30 Re: przed chwila 19.05.06, 11:49
          A nie mogli obniżyć ceny?? Ja mówię że albo obniżą albo w pizdu - zwykle
          obniżają, a pralke posiadam wszak :DDDD
        • conejito13 Re: przed chwila 19.05.06, 11:52
          hehehe... po prostu olewaja i juz. ja nawet jak nie jest brudne to piore, dla
          zasady, bo widze, jakie swinie przymierzaja brudne, albo spodnie na buty
          wkladaja, albo nieraz guziki poobrywane, bo grube swinie sie pakuja w S.ki:(
          zreszta, jak nieraz wejde do przymierzalni po kims, to normalnie...eh... a
          butow, jak mi nie dadza nowych (nie z wystawy czy te przymierzane), to nie
          biore! bo jak popatrze na stopeczki mierzacych, to...rzyg!:( lepiej by rajstopy
          zalozyly - mniej widac zenula.
          • mami2 Re: przed chwila 19.05.06, 11:59
            Kurde!W Polszy nie pozwalają przymierzac na bosą stope! Przynajmniej w sklepach
            do których ja chodzę.
            A tak na serio- bluzki nie wziełam bo mi do kiecki nie pasowała;)
            • sonrie Re: przed chwila 19.05.06, 12:02
              No właśnie - i dobrze. Czasami nawet dają skarpetkę.
              • conejito13 Re: przed chwila 19.05.06, 12:23
                no, przynajmniej kultura jakas.
                tutaj niemozliwe, wiekszosc czasu w roku nikt nie uzywa zadnych skarpet, ze o
                rajstopach nie wspomne. wiec nie wiem skad ktos by mial te skarpy wziac, kiedy
                na dworze upal 40.sto stopniowy.
                natomiast przymierzanie w skarpetach juz mierzonych to....rzyg podwojny!!:(:(
                ale rozumiem co macie na mysli i pomysl jako taki jest fajny, tylko dopracowac
                by go trzeba bylo na tutejsze warunki.
                • mami2 Re: przed chwila 19.05.06, 12:24
                  U nas na ladzie stoją pudełka z jednorazowymi skarpetkami pończoszniczymi:)
                  • conejito13 Re: przed chwila 19.05.06, 12:26
                    aaa. jak tak to tak. ja tego nie pamietam bynajmniej...
                    ale ja zawsze chodzilam w skarpetach przymierzac buty. dopiero tutaj sie
                    nauczylam mierzyc bez, a to dlatego, ze potem sie okazywalo, ze jak zakladalam
                    na gole nogi (czyli praktycznie caly czas), to mnie cos uciskalo, albo w ogole
                    byly niewygodne.
    • jeanne_ne Re: Wszystko mnie dzisiaj 19.05.06, 12:18
      już mi przeszło...juz czuje sie lepiej, niech to szlag trafi, rano miałam taki
      nastrój, że myslałam, że chyba będe musiała komuś przywalić....
      juz mi lepiej:))))
    • mami2 Re: Wszystko mnie dzisiaj 19.05.06, 12:18
      Czy butki Sapeny pasowałyby na nózie którymi dysponuje piękna Tatou?
      serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,35077,3354372.html?i=9
      pytam, bo jak patrze na swoje to sie nie mogę nadziwic ze ktos jeszcze ma takie
      patyczaki jak ja:D
      no, ale na tym niestety podobieństwa sie konczą....

• chloe30 Re: Wszystko mnie dzisiaj 19.05.06, 12:22
        Piękne nogi!!!
        Ja ostatnio jak patrzyłam na taniec z gwiazdeczkami to kręglicka wzrokiem
        zjdałam - kurde jak ja bym chciała miec taka figurę!!!
        • conejito13 Re: Wszystko mnie dzisiaj 19.05.06, 12:30
          kreglicka podobno cierpiala na anoreksje. czy to prawda?

kreglicka poznalam kilka lat temu. jest przyjaciolka mojego ex szefa.
          poznalysmy sie na jednym takim przyjeciu, ktore wydal moj szef na czesc nowo
          urodzonej coreczki. jest bardzo fajna kobitka i rzeczywiscie, nawet z bliska,
          bardzo ladna i elegancka. kiedy otwierala buzie zeby cos powiedziec, bylo
          to 'do rzeczy' a nie pierdzielenie blondyny. a to rzadkosc przy fejs tu fejs z
          modelkami, aktorkami etc.
      • conejito13 Re: Wszystko mnie dzisiaj 19.05.06, 12:24
        mami2 napisała:

> Czy butki Sapeny pasowałyby na nózie którymi dysponuje piękna Tatou?
        > serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,35077,3354372.html?i=9
        > pytam, bo jak patrze na swoje to sie nie mogę nadziwic ze ktos jeszcze ma
        takie
        >
        > patyczaki jak ja:D
        > no, ale na tym niestety podobieństwa sie konczą....
        >
        pasowalyby:):) one pasuja na kazda nozie, bo sa b.ladne:)
        mami, czy ja dobrze zrozumialam, ze jean jest ozeniony z jakas polka borucka???
        nie wiedzialam....
        • chytra_hydra Re: Wszystko mnie dzisiaj 19.05.06, 13:00
          ech, Baby... ja uwielbiam tę umiejętność nieustającego świergolenia o zakupach,
          dlaczego ja tak nie umiem?! wybrakowana egzemplarka jakaś, czy jak... niemniej
          humor mi poprawiłyście dyskusjami o butach i perfumach;) co do perfum, polecam
          na zmianę nastroju Davidoff Cool Water for Women:) zapewniam cud malina;)
          • sonrie Re: Wszystko mnie dzisiaj 19.05.06, 13:17
            ja się tym zajmuję tylko na tym forum, dlatego je lubię :)
            • conejito13 Re: Wszystko mnie dzisiaj 19.05.06, 13:19
              ja tez!
              a z chlopemmym nie moge o tym pogadac, bo on konkretnie: podoba ci sie - kup,
              nie - to nie kupuj. kupilas? - no ladne.
              a tusmy sie zebraly co sie rozumiemy w temacie:)
              • chytra_hydra Re: Wszystko mnie dzisiaj 19.05.06, 13:20
                ja Was będę tylko podziwiać, dobrze?;) i wtrącać uwagi nie na temat, żebyście
                się nie znudziły ani ciut;)
                • conejito13 Re: Wszystko mnie dzisiaj 19.05.06, 13:21
                  a potem mowia, ze kobiety nie sa dobre w mysleniu abstrakcyjnym;)
                  • chytra_hydra Re: Wszystko mnie dzisiaj 19.05.06, 13:25
                    ależ ja znakomicie myślę abstrakcyjnie! bardzo abstrakcyjnie;)
              • sonrie Re: Wszystko mnie dzisiaj 19.05.06, 13:20
                I po (w trakcie)pms sobie możemy pogadać, a co!!
              • mami2 Re: Wszystko mnie dzisiaj 19.05.06, 13:20
                Dokładnie. Nic dodac. Nic ując:)
                • chytra_hydra Re: Wszystko mnie dzisiaj 19.05.06, 13:22
                  w żadnym razie ująć!;)
                • mami2 Re: Wszystko mnie dzisiaj 19.05.06, 13:23
                  Kurde, ale tu dzisiaj ruch. Pisac nie nadanżam;)
                  • chloe30 Re: Wszystko mnie dzisiaj 19.05.06, 13:25
                    mami2 napisała:

> Kurde, ale tu dzisiaj ruch. Pisac nie nadanżam;)

I 10 000 zbliża siem.... moje moje moje!!!!!!!!!!
                  • sonrie Re: Wszystko mnie dzisiaj 19.05.06, 13:26
                    Ja też. W związku z tym spadam kończyć ścieki, bo muszę mieć na waciki i buty (Conejito - miłego łikendu, bo niedługo 14.00)...
                    • conejito13 Re: Wszystko mnie dzisiaj 19.05.06, 13:30
                      milego dla was!:)
                      ide do zary, niech mi moje portki oddadza swiniaki jedne!!! tylko sie wkurwiam
                      przez nich, bo dwa razy musze lazic bez sensu... na obiad sie spoznie, na
                      sjeste sie spoznie...nie lubie sie spozniac na sjeste:):)
                      • chloe30 Re: Wszystko mnie dzisiaj 19.05.06, 13:31
                        No ciekawe jakie Conejito ma plany na sjestę :PPP
                        Miłego :)))
                        • conejito13 Re: Wszystko mnie dzisiaj 19.05.06, 13:36
                          wyspac sie. wiesz, czym zazwyczaj sie konczy pms....;)
                          • chloe30 Re: Wszystko mnie dzisiaj 19.05.06, 13:38
                            conejito13 napisała:

> wyspac sie. wiesz, czym zazwyczaj sie konczy pms....;)
                            >
                            Buuu.... ale dla mnie zakończenie pmsa jest cudne, tego co po dzięki pigułom
                            nie odczuwam wcale :DDDD
                            • sonrie Re: Wszystko mnie dzisiaj 19.05.06, 13:39
                              Najlepsze na pms jest malowanie chaty. Nawet nie zauważyłam...
                              • chloe30 Re: Wszystko mnie dzisiaj 19.05.06, 13:40
                                Hehe, czy całe forum pmsuje w tym samym czasie???
                                :DDD
                                • sonrie Re: Wszystko mnie dzisiaj 19.05.06, 13:41
                                  No iezłe jaja...
                                  • chytra_hydra Re: Wszystko mnie dzisiaj 19.05.06, 13:42
                                    jajeczka wręcz, bym sprostowała;)
                                    • sonrie Re: Wszystko mnie dzisiaj 19.05.06, 13:43
                                      Może być :) Teraz to już idę do roboty. I aż boję się tu wracać...
                                      • conejito13 Re: Wszystko mnie dzisiaj 19.05.06, 13:45
                                        to i tak jestesmy mile jak na TEN CZAS:):):)
                                        no i tematy zbiorcze takie...niewinne:):) teraz juz zrozumiale dlaczego,
                                        hehehe...
                                        • chytra_hydra Re: Wszystko mnie dzisiaj 19.05.06, 13:46
                                          i jaka solidarność w popularności tychże;) to się mnie podoba, a jakże;)
                                          • conejito13 Re: Wszystko mnie dzisiaj 19.05.06, 13:51
                                            przejdzie czerwona fala, beda moze yntelygentniejsze tematy, hhehe..
                                            ja mam taka zlota zasade. jak mam okres, to nigdy nie zaczynam sie zastanawiac
                                            nad tematami egzystencjalnymi. a jak mnie co najdzie (bo nachodzi), to biore do
                                            reki jakas gazete kolorowa, np. z wnetrzami czy cos i przegladam, a w tv
                                            ogladam same najglupsze z glupich smieszne programy. tematy rozmow -
                                            niezobowiazujce, takoz rozrywka.
                                            inaczej - bym normalnie sie zajebala, bo normalnie z sila wodospadu do mnie
                                            przychodzi (w kazdej kwestii;)
                                            • chytra_hydra Re: Wszystko mnie dzisiaj 19.05.06, 13:55
                                              ja Cię rozumiem... niestety, mnie dopada egzystencjalny zgryz, popadam w
                                              marazm, melancholię oraz wkurw mentalny, który odznacza się w ilości
                                              posiadanych później szklanek. że w całości. jak również nieobliczalnie pozwalam
                                              sobie na przemyślenia. wiesz chyba, jak się to kurwa żesz w mordę mać,
                                              kończy... no:)
                                              • conejito13 Re: Wszystko mnie dzisiaj 19.05.06, 14:00
                                                chytra_hydra napisała:

> ja Cię rozumiem... niestety, mnie dopada egzystencjalny zgryz, popadam w
                                                > marazm, melancholię oraz wkurw mentalny, który odznacza się w ilości
                                                > posiadanych później szklanek. że w całości. jak również nieobliczalnie
                                                pozwalam
                                                >
                                                > sobie na przemyślenia. wiesz chyba, jak się to kurwa żesz w mordę mać,
                                                > kończy... no:)

wiem, kurwa w morde:):)
                                                ide na te okolicznosc sobie wybrac nowa pare spodni. niech sobie tamte wsadza w
                                                doopsko, hehehe...
                                                • chytra_hydra Re: Wszystko mnie dzisiaj 19.05.06, 14:02
                                                  idź:) i wybierz aby najpiękniejsze w sklepie:) do zobaczenia:)
                      • chytra_hydra Re: Wszystko mnie dzisiaj 19.05.06, 13:31
                        też bym nie lubiła... wszędzie indziej proszę bardzo: spotkanie biznesowe,
                        randka, kino, ale na sjestę?! nigdy w życiu;) miłego weekendu dla Ciebie
                        conejito:)
    • mami2 Sie tu dopisze 19.05.06, 13:35
      W zupełnie innej kwestii. Bo byłam se ja na emamie prze chwilą i jest taki
      wątek kobiety której umarło dziecko. Tak się zastanawiam, gdzie są moderatorki
      jak sie wazne rzeczy na emamie dzieją? Dlaczego nie zabrały głosu w tym wątku?
      • chloe30 Re: Sie tu dopisze 19.05.06, 13:37
        Ja trochę poczytałam, ale mnie strasznie smuca takie wątki.
        Swoją drogą jest forum o stracie dziecka, tam by może ta mama powinna trafić?
        Nie żeby ja przeganiać, ale tam jakies wsparcie może by dostała??
        Ktoś jej to propnował?
        • mami2 Re: Sie tu dopisze 19.05.06, 13:42
          No do przyjemnych to one moze nie należa takie wątki...Mnie tylko zastanawia ze
          moderatorki biją piane czasem o takie bzdury ze sie flaki wywracają, a jak
          przychodzi co do czego to głosu rozsądku jakos nie widac. Przeciez moderacja
          nie polega tylko na tym zeby wątki przenosić bądź wycinac posty.
          Tak, ta mama pewnie jest juz na Stracie dziecka- dostała link.
          Ona sie chciała wyzalic na emamie, bo kiedys na niej pisała. I niestety
          pomysliła sie- to jednak miejsce gdzie królują teściowe, pijany mąż i inne
          pierdoły (conejito pisała)
          • chloe30 Re: Sie tu dopisze 19.05.06, 13:46
            Dobra.
            Wiedziałam, że mam tego nie czytać.
            To ostatnie "Kocham Cię. Mama"
            No dobra, siedze i ryczę, i mówicie żem głupia.
        • conejito13 Re: Sie tu dopisze 19.05.06, 13:43
          o ja pierdole mami! normalnie sie poryczalam!!! ja cie, niech to chuj strzeli!
          serio, nawet bym sie nie odwazyla cokolwiek napisac. no serce w piesci...:( co
          za tragedia...
          • mami2 Re: Sie tu dopisze 19.05.06, 13:44
            Ja tez pisałam tylko na emamie- do czasu az sie urodził Mati i okazało się ze
            nie wiadomo co to w ogole z nim bedzie...Potem to juz nie było moje miejsce.
            Bardzo sie zmieniłam od czasu jak sie urodził...
            • conejito13 Re: Sie tu dopisze 19.05.06, 13:48
              ja nie za bardzo kumam ta emame. nie jestem czestym widzem, natomiast czy takie
              tematy sa tam zabronione czy jak? kto lepiej zrozumie ta dziewczyne niz inna
              matka?
              • mami2 Re: Sie tu dopisze 19.05.06, 13:49
                Wychodzi na to ze są. Zawsze lepiej czytac o przyjemnościach tego zycia, no nie?
                • chloe30 Re: Sie tu dopisze 19.05.06, 13:52
                  mami2 napisała:

> Wychodzi na to ze są. Zawsze lepiej czytac o przyjemnościach tego zycia, no
                  nie
                  > ?
                  Albo się pokłocić o teściową.
                • conejito13 Re: Sie tu dopisze 19.05.06, 13:52
                  tiaaa... jasne. a jak ktoras znowu setny watek zalozy o glupiej tesciowej, co
                  to za czesto vel za rzadko wnunia widuje, to jest ok. eh... koszmar, obluda,
                  hipokryzja.
                  zrezta, one sa za glupie, zeby cokolwiek inteligentnego odpowiedziec,
                  cokolwiek, co mogloby nie zaszkodzic w takim przypadku. nawet zamknac glupiego
                  ryja nie potrafia 'na tenczas'.
            • mami2 Re: Sie tu dopisze 19.05.06, 13:48
              Zeby było jasne. Nikogo tutaj nie chciałam zmuszac do czytania tamtego postu.
              Dużo czasu spędziłam na Chore dziecko i wiele takich rzeczy się naczytałam.
              Rzecz idzie tylko o moderatorki, które słowem sie nie odezwały kiedy nagonka
              trwała...
              • chloe30 Re: Sie tu dopisze 19.05.06, 13:51
                Mami, przeciez ja nie z pretensjami.
                Chore dziecko kiedys vzytałam az nie uznałam, że dołuję się na własne życzenie.
                O moderatorkach, co tu mówić...szkoda słów.

PS: często czytam że dzieci sie duszą pępowiną, a podobno jest jakieś USG
                przeoływpwe na to czy coś?? Ktoś wie?? Koleżanke mam w ciąży i mogłaby pójść.
                • conejito13 Re: Sie tu dopisze 19.05.06, 13:55
                  chloe30 napisała:

>
                  > PS: często czytam że dzieci sie duszą pępowiną, a podobno jest jakieś USG
                  > przeoływpwe na to czy coś?? Ktoś wie?? Koleżanke mam w ciąży i mogłaby pójść.

chloe, blagam, tylko zaraz nie pojdz do zaciazonej kolezanki i jej nie opowiedz
                  przypadku!! ja cie tylko prosze... i nie opowiadaj jej o zacisnietych
                  pepowinach. mysle, ze ona wie... no, chyba ze z ksiezyca, wtedy mozna
                  poinformowac. ja mysle, ze dziewczyny w ciazy maja dosc zmartwien, zeby im
                  jeszcze dokladac cudzych.
                • mami2 Re: Sie tu dopisze 19.05.06, 13:56
                  USG przepływowe to chyba tzw. Doppler (ale moge sie mylic- ja tego nie
                  miałam).Chyba to tylko w szpitalach robią. Jak pieprze głupoty to niech ktos
                  bardziej zorientowany mnie poprawi:)
                  • chloe30 Re: Sie tu dopisze 19.05.06, 13:57
                    Ja jej nie powiem o tym przypadku broń Boże, no czy wy mnie za głupią macie???
                    Tylko niech tego Dopplera zrobi, może nie wie???
                    W ogóle zabroniłam jej na CIPę wchodzić fajna jest, co sie ma popsuć :PP
              • conejito13 Re: Sie tu dopisze 19.05.06, 13:56
                mami, czytamy wszystko:) nie zawsze z przyjemnoscia... ja wiem, ze tamte
                moderatorki sa jakies...inne:(
                • mami2 Re: Sie tu dopisze 19.05.06, 13:58
                  Dobra, konczmy temat. Ja po prostu jestem wrażliwa na takie sprawy, chyba
                  nadwrażliwa.
                  • conejito13 Re: Sie tu dopisze 19.05.06, 14:01
                    na razie dziewczynki. zaczynam weekend!
                    milego:)
                  • katimai Re: Sie tu dopisze 19.05.06, 14:01
                    dobra dogoniłam was bo gnacie jak szalone :))

bardzo was proszę przykre tematy zostawmy w tyle juz
                    tez czytałam i łzy poelciały

moze w inną stronę
                    chcecie to wam opowiem o mojej mamie :DDDDD
                    • mami2 Re: Sie tu dopisze 19.05.06, 14:02
                      chcemy:)
                    • chloe30 O mamie! 19.05.06, 14:02
                      Opowiadaj :)
                      • katimai Re: O mamie! 19.05.06, 14:05
                        wczoraj przywiezli mi drzewo do kominka ( wkoncu) a ta "franca" :)sie nim
                        rozporządziła i pare metrówek dała sąsiadowi ( nosz kurwa z jakiej paki ja sie
                        pytam??) ..a i to najładniejszych bo parę grubych brzóz było i chciałam sobie
                        porobic cos z tego ... ale nie zdążyłam :((
                        dwa miesiące na to drzewo odkładam ehh...

aaaa i wcale sie do domu nie wybiera jeszcze :)
                        • katimai Re: O mamie! 19.05.06, 14:07

zalałam sobie autko za 2 stówy - wszystko wyjezdziła - o zatankowaniu nie
                          pomyśli , tylko stoi z suchym bakiem - cudnownie prawda?
                          no kurwa uroczo
                          a ja mam takiego wkurwa jak nigdy ( boszzzz niech juz ta "czerwona fala"
                          nadejdzie bo ją udusze
                        • chloe30 Re: O mamie! 19.05.06, 14:07
                          Ludzie kochani..... czy jakos zareagowałaś????
                          PS: może kup jej bitet z datą na jutro??

PS: a ja mam cos świeżego o mojej mamie chcecie???
                          • katimai Re: O mamie! 19.05.06, 14:09
                            a wiesz co ona wtedy ... tyle czasu na moim garnuszku siedziałas blablabla ...
                            nie no kurna rece mi opadły do samej podłogi
                            dawal Chloe
                            pociesz mnie hehe
                            • mami2 Re: O mamie! 19.05.06, 14:10
                              Kati, odpal sobie te filmiki z wątku o Szymusiu na pocieszenie:)
                              • katimai Re: O mamie! 19.05.06, 14:12
                                mami2 napisała:

> Kati, odpal sobie te filmiki z wątku o Szymusiu na pocieszenie:)

odpalałam , pomaga ale na chwile :)))
                                przed chwilą zadzwoniła że mam zakupy zrobic i dawaj liste dyktuje
                                aaa kurwa zaraz mnie odwiozą do jarlanu ... (wariatkowo w jarosławiu)
                            • sonrie Re: O mamie! 19.05.06, 14:10
                              Ja też o mamie!!! :PP
                              • mami2 Re: O mamie! 19.05.06, 14:11
                                Ja mam zazwyczaj taki mega giga wkurw na....teściową, która mi wiecznie cos
                                przekłada, układa...wrrrr, matka nie rusza bo wie ze wióry lecą potem! Z
                                pyszczyska mego rzecz jasna:)
                                • sonrie Re: O mamie! 19.05.06, 14:12
                                  No to tera ja o mamie...
                                  Moja mama jest... zajebista.
                                  I ją bardzo kocham.
                                  I tat też.
                                  :PPPPP
                                  • mami2 Re: O mamie! 19.05.06, 14:15
                                    No ja moją też, i tatula:)
                                    Bardzo, bardzo
                                    dzień matki juz niedługo
                                    • sonrie Re: O mamie! 19.05.06, 14:17
                                      No, u mnie i dzień matki, i urodziny mamy - jutro idę na łowy!
                                    • katimai Re: O mamie! 19.05.06, 14:23
                                      moja tez jest super (ale jak jest te 800 km ode mnie:))))
                                      a tak na serio to cos jej odbija
                                      nie wiem moze przeszkadza jej to że jestem przysłowiowa "pania" na
                                      gospodarstwie i świetnie sobie ze wszystkim radze , i że stac mnie na wszystkie
                                      moje widzimisie (ją tez stac - ale przeciez zawsze brałam od niej , a teraz od
                                      dwoch lat nie chce od niej nic?? moze to ją troche boli) nie wiem z czego to
                                      sie bierze, ale teraz to ja jej zwracam uwagę jak ma pielęgnowac róze,
                                      ewentualnie co gdzie ma byc ( a to przeciez był jej dom ) moze to o to chodzi
                                      ehhh...
                                      dlatego nie chce robic takiej strasznej zadymy
                                      staram sie ją troche zrozumiec - ale mam ogólnego wkurwa i dużo czasu musze
                                      spędzac poza domem, bo rozniosę
                                      • conejito13 Re: O mamie! 19.05.06, 19:53
                                        nie wiem moze przeszkadza jej to że jestem przysłowiowa "pania" na
                                        > gospodarstwie i świetnie sobie ze wszystkim radze , i że stac mnie na
                                        wszystkie
                                        >
                                        > moje widzimisie (ją tez stac - ale przeciez zawsze brałam od niej , a teraz
                                        od
                                        > dwoch lat nie chce od niej nic?? moze to ją troche boli) nie wiem z czego to
                                        > sie bierze, ale teraz to ja jej zwracam uwagę jak ma pielęgnowac róze,
                                        > ewentualnie co gdzie ma byc ( a to przeciez był jej dom ) moze to o to chodzi
                                        > ehhh...
                                        > dlatego nie chce robic takiej strasznej zadymy
                                        > staram sie ją troche zrozumiec - ale mam ogólnego wkurwa i dużo czasu musze
                                        > spędzac poza domem, bo rozniosę

katimai, moja juz mi drugi raz w przeciagu 1.5 miesiaca umyla okna. normalnie
                                        szok!!! tak sie chce przylozyc. a jutro wyjezdza. mowilam jej, na plaze idz,
                                        opal sie, w koncu w hiszpanii bylas, to nie, za te jebane okna sie wziela. bo
                                        ptak nasral. a chuj mu w dupe, ze nasral. mial sraczke to nasral. bosz... a ta
                                        drugi raz w calym domu umyla!!!???
                                        matczyna milosc....:):) juz tak jest, sa daleko od nas, to dlatego. chca byc
                                        potrzebne, zrobic cos za caly rok, kiedy nie sa z nami. chyba pepowine maja nie
                                        odcieta:):):)
                            • katimai Re: O mamie! 19.05.06, 14:10
                              a mój chłop...jesssu gorszego lizusa nie widziałam, rzygac mi sie chce jak jej
                              w dupe włazi... oj nic sie nie stało, alez super, no mam go ochote wytrzaskac
                            • chloe30 Re: O mamie! 19.05.06, 14:12
                              No więc teraz ja:
                              Moja mama bilety na Papę ma juz od dawna - sztuk pięć, nieobsadzone.
                              Pytam jej - dasz mi jeden, pójdziemy razem.
                              W odpowiedzi słyszę "No coś Ty, Ty krakowianka i biletów nie masz???"
                              Taka ze mnie krakowianka jak z koziej d...y trąbka.
                              Dobra se myślę, nie to nie.
                              No i dzisiaj dzwonię się pochwalić, że bilety mam, tylko nieopatrznie
                              dodałam "I łaski nie potrzebuję"
                              Rzuciła słuchawką.
                              A nie robiła mi łaski???
                              • mami2 Re: O mamie! 19.05.06, 14:12
                                Hłe, hłe:)
                                • katimai Re: O mamie! 19.05.06, 14:13
                                  heh to się mamusi głupio zrobiło :))
                                  chyba ją zatkało, a moze sie obraziła bo tylko się drażniła i dla ciebie bilet
                                  miała ?? hmm...
                                  • chloe30 Re: O mamie! 19.05.06, 14:20
                                    No sądzę, że może w ostateczności i z łaska właśnie by mi dała, ale kurka nie
                                    może jak człowiek???
                                    A tak będziemy osobno, i jeszcze z fochem.
                                    • edorka1 Re: O mamie! 19.05.06, 14:27
                                      E tam Chloe za to masz wypaśny sektor. Stałam w takim raz i widok był jak na
                                      dłoni. Los jest łaskawy :)))
                                      • chloe30 Re: O mamie! 19.05.06, 14:29
                                        No zgadza się sektor super :)
                                        • chytra_hydra Re: O mamie! 19.05.06, 14:30
                                          chloe, ja nie wytrzymam... święta kobieta się z Ciebie zrobiła, a tak ładnie
                                          wyklinałaś, no;)
                                          • chloe30 Re: O mamie! 19.05.06, 14:31
                                            Kochana, ja święta?????????
                                            Spoko spoko, jeszcze se poklniemy :PPP
                                            • chytra_hydra Re: O mamie! 19.05.06, 14:33
                                              uff... bo już się bałam, że tak Ci chronicznie zostanie;) trzymam za klina;)
                                          • edorka1 Re: O mamie! 19.05.06, 14:34
                                            No a może my po prostu jestesmy normalne - bez moheru ale za to z otwartm
                                            serduchem??? Bo mohery mawiają, że one to na naszego Papieża chodziły, a ten to
                                            jakiś taki nie taki...Znacie ten tekst????
                                            • chloe30 Re: O mamie! 19.05.06, 14:36
                                              Znamy ten tekst - mam chyba mohera w rodzinie, moja ciotka powiedziała, że
                                              ten "nie jest nasz"

PS: i nie poszła na wybory, bo nie było na kogo wg niej głosować i tęskni za
                                              peerelem. Nie bijcie, rodziny się nie wybiera!!!
                                              • chytra_hydra Re: O mamie! 19.05.06, 14:39
                                                Ty, kochana, nie chcesz wiedzieć, jaką ja mam rodzinę... oj, nie chcesz...
                                                Lepper rulezz! wyobrażasz sobie?! bo ja nie... co do otwartego serducha,
                                                zgadzam się, wierzących szanuję i poważam, jedynie fanatyków nienawidzę ze
                                                szczerego! mohery nie chodzą na "nie naszego" bo one w człowieka wierzyły, nie
                                                w Boga... w mordę, co za naród...
                                                • chytra_hydra Re: O mamie! 19.05.06, 14:40
                                                  a ponadto, oddalam się ku wizji roboty jeszcze do końca dnia, serdecznie się
                                                  żegnam i miłego życzę:) wypiję dziś wieczór na imprezce Wasze zdrowie, bo
                                                  polubiłam Was tutaj! do zobaczenia:)
                                              • edorka1 Re: O mamie! 19.05.06, 14:40
                                                No właśnie - jak to jest, że mohery tęsknią za prl-em??? Liznęłam tego prl-u
                                                nieco i pamiętam jeszcze kolejki po podpaski. Myślicie, że to dlatego, że
                                                mohery juz po menopauzie ???
                                                • sonrie Re: O mamie! 19.05.06, 14:42
                                                  Po watę były kolejki :))
                                                  • chloe30 Re: O mamie! 19.05.06, 14:44
                                                    Hydra, wypij za zdrowie, ja za Twoje :)))

A propos moherów - w peerelu nie trzeba było myśleć, partia myślała za ciebie.
                                                    A teraz trzeba samemu dbać o własna dupę i to jest beeee
                                                  • edorka1 Re: O mamie! 19.05.06, 14:45
                                                    Po podpaski też. Pamiętam te podpaski, upiorne były. No i tymi podpaskami było
                                                    zabawnie, w takich workach były przeźroczystych (opakowanie zastępcze) a chłopy
                                                    stały dla żon hahaha i się czerwienili straszliwie...
    • sonrie Re: Wszystko mnie dzisiaj 19.05.06, 14:54
      To były czasy... Teraz mój chłop mi dzwoni z apteki, jakie te podpaski mają być: taki, śmakie, owakie, bo on się kurde nie zna.
      • mami2 Re: Wszystko mnie dzisiaj 19.05.06, 14:55
        No, macie ostatnie dni co by sobie o podpaskach pogadac:)
        • edorka1 Re: Wszystko mnie dzisiaj 19.05.06, 14:56
          He, he dlaczego ostatnie ????? Kurna, jeszcze nie przekwitam !!!!!
          • sonrie Re: Wszystko mnie dzisiaj 19.05.06, 14:58
            Haha, bo tu wszyscy (prawie) pms-a mają, tzn. mają jednocześnie :))))
            • mami2 Re: Wszystko mnie dzisiaj 19.05.06, 15:00
              A ja nie o tym akurat:) Chodziło mi o wątek z tym ze jak Papa przyjdzie to nie
              wolno bedzie podpasek reklamowac- to moze i mówic tez nie?
              • edorka1 Re: Wszystko mnie dzisiaj 19.05.06, 15:02
                O, nie słyszałam.
                Dlaczego, coś z podpaskami nie tak???
                Tampony to jeszcze rozumiem, ale podpaski????
            • edorka1 Re: Wszystko mnie dzisiaj 19.05.06, 15:00
              ups...to sobie odliczajcie kobietki :))).
              Informuję, że ja aktualnie nie mam...
              • sonrie Re: Wszystko mnie dzisiaj 19.05.06, 15:18
                A... No będzie zakaz reklamy takich cudów techniki w czasie wizyty Papy :)
                • conejito13 Ale dlugi watek sie zrobil:):):) 19.05.06, 20:00
                  specjalnie wlazlam poczytac. dzisiaj, przy pmsach nam sie swietnie pisze,
                  hehehehehe...
                  dobra, lece.
                  kupilam spodnie, pojechalam do oszoloma i kupilam menzoju fotel taki do kompa,
                  bo mial taki ze zal za dupe scial. ten tez nie zaden luksus, ale fajny. zieluny
                  ciemny.
                  matula zakupow narobila, oliwek nadziewanych anchoa, oleje z oliwek kupila
                  takie super, kilka win rioja, syra kupila dobrego i innych tam pierdol. ma
                  wieksza waliche niz na przyjazd:) bedzie se miala. a jak kolezanki do niej
                  przyjda, to przynajmniej se popija kobitki porzadnie:)
                  • sonrie Re: Ale dlugi watek sie zrobil:):):) 19.05.06, 22:13
                    A ja hiszpan zaliczyłam :) Teraz idę leżeć (z piwkiem). Fajnie, że jutro sobota :)
    • conejito13 Na emamie 22.05.06, 12:03
      tam wlazlam i co widze???
      jaka nagonka na ta biedna kobiete, matke po stracie, zwinieta pewnie w bolu...
      to straszne, dziewczyny, to po prostu dla mnie niezrozumiale...
      jak mozna??? jak mozna dziewczynie mowic, ze to nie jej miejsce??? przeciez
      byla mama, przez chwile, byla nia!
      i na tej cipie tez... bosz... dziewczyny, mowie wam, ja nie jestem w stanie
      tego pojac! myslalam, ze wszytskie posty w tym watku byly dla niej, a te glupie
      baby, nie wiem jak je nazwac, przeciez to okrutne!
      gdybym to byla ja, gdyby mnie tak potraktowaly, chyba dolozylyby swoj paluch do
      kamienia, ktory pociagnalby mnie na dno...
      nie wiem, wiecie, dlaczego w tym zajebanym narodzie pseudokatolickim tak malo
      wspolczucia... w takich momentach mysle: oby cie to spotkalo! obys cierpiala
      tak samo! i oby ktos kiedys wypomnial ci twoj post. tak...ale net ma ta
      wlasciwosc, ze mozna...zmienic nicka i juz jakby sie jest...kims lepszym, innym.
      dziewuchi, jestem zniesmaczona. calkowicie.
      • edorka1 Re: Na emamie 22.05.06, 15:00
        Czytałam i padłam.Kretynki.Watek pierwotnie był na CiP, i te durnowate posty są
        w większosci od CiP-ek. Potem przenieśli na e-mamę....
        • chloe30 Re: Na emamie 22.05.06, 15:08
          Pięknie to podsumowała niejaka Moofka - rozczulają sie nad sobą i zastanawiają
          czy nie poronią od serka brie, ale jak przychodzi prawdziwa tragedia to....
          szkoda słów.
          CIPy i tyle.
          • jeanne_ne Re: Na emamie 22.05.06, 19:53
            Dobra Kobieto..czy możesz dać mi link do tej historii? przeczytam, a jak będzie
            to okrutne, to opierdolę...nie będę sobie żałować
            • conejito13 Re: Na emamie 22.05.06, 21:04
              prosze. sama chcialas, zeby potem na mnie nie bylo;)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=41849633
              • jeanne_ne Re: Na emamie 22.05.06, 22:03
                wiesz, co, przeczytałam i powiem, że ciekawe jaka by była reakcja, gdybym na
                emamach zamieściła post o trojaczkach i o tym, co przechodziła moja znajoma....
                szlag człowieka trafia, jak się czyta coś takiego, zero
                współczucia...zero...znieczulica społeczna zatacza coraz szersze kręgi, i
                pomyśleć, że osoby które wypisują takie rzeczy same będą miały dzieci, ciekawe
                co by powiedziały, gdyby one się wyżaliły, wypłakały i podzieliły swoim
                cierpieniem, a ktoś by je za to zganił i powiedział, ze to nie dla nich
                miejsce. Nie życzę im tego, ale może wtedy by zrozumiały, może wtedy dotarłoby
                do nich co mówią..szok
    • jeanne_ne aaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! 24.05.06, 09:56
      musiałam powrzeszczeć, sorry, jesli ktoś ogłuchł przeze mnie, ale musiałam..po
      prostu, bo czuję, że mnie cos zaraz strzeli...nie ma to jak wkurwić sie z
      samego rana, sama radość na resztę dnia.
      nie moge przeboleć tego piątku, szef nie dał nam dnia wolnego, a samego g onie
      będzie, kurwa....
      żadne urzędy nie pracują, nie wiem, nawet czy w czwartek też nie....a tylko my
      musimy zapierdalać, jak te mrówki, żeby nabic kabzę dla swiętej trojcy, którzy
      dostaną większą dywidendę, amy nic kurwa z tego nie mamy, nassze siedzenie do
      północy, w soboty, w niedziele i nawet nie mamy za to zapłacone, ani nie możemy
      odebrać godzin. może troche nieskładnie piszę, ale jestem tak wsciekła, że
      szok....
      • chloe30 Re: aaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! 24.05.06, 09:59
        Oddychaj, Jeanne_ne - wdech, wydech, wdech, wydech.
        I sie nie denerwuj bo zaszkodzisz sobie.
        My tez pracujemy :((
        A jakie miałas plany??
        • jeanne_ne Re: aaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! 24.05.06, 10:04
          wiesz, ja rozumiem, że pracujemy, ale ja jestem wściekła, że nie dostałam kasy
          za moje przesiedziane soboty, wieczory, po to, żeby kurwa robota była zrobiona.
          teraz sie zbuntowałam i wychodze punktualnie, nawet za cenę nie zroboienia
          czegoś. i co śłysze??? że sie nie wyrabiam, że mam opóźnienia, ale jak ktos ma
          5 problematycznych klientów, to jak ma się wyrabiać??!!!! no pytam jak??
          to jest chore, żeby człowiek wychodząc punktualnie z pracy mieli wyrzuty
          sumienia...
          a jeszcze się czegos dowiedziałam prywatnie i jestem zła na tego dupka, głupka,
          pacana...nie moge już, po prostu nie mogę...
        • katimai Re: aaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! 24.05.06, 10:09
          a to psi ogon jeb......
          ale na pocieszenie powiem ci ze ja tez pracuje i naokoło wszyscy tez,
          kolejne wolne na Boze Ciało :))
          juz nie długo
          ty masz jeanne dzis imieniny i se humoru nie psuj :))
          • jeanne_ne Re: aaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! 24.05.06, 10:11
            ja mam dzisiaj imieniny???
            powaznie mówisz? kjezu....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka