saqqara 03.03.03, 11:58 jestes tu? daj znac bo Ci kurna fon nie dziala!!! ps. i juz uwierze ze sie o mnie martwisz, tja.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dzieciak Re: BACHOR!! muczacza IP: *.wne.uw.edu.pl 03.03.03, 12:01 dupa! nie martwie sie i tyle:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: BACHOR!! muczacza 03.03.03, 12:04 ja wiem ze jestes dupa, nie musisz mi przypominac:))) cotu robisz, patafonie? zlazles w koncu z drzewa? czy przestales byc ogniwem, nie powiem ktorym zreszta:)) i co slychac? w skrocie prosze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: BACHOR!! muczacza IP: *.wne.uw.edu.pl 03.03.03, 12:08 dupa to Ty jestes. tylko ze gruba:) ja czekam na wyklad i sprawdzam czy zepsuje wydzialowy komp:) poza tym mam w sobote poprawke logiczny leniwcu i tak wogole to fak ju Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: BACHOR!! muczacza 03.03.03, 12:14 heheheh, jakies kompleksy kurduplu:))) logike bedziesz poprawial? przeciez Ci juz mowilam zebys sobie dal spokoj i znowu wzial sie za obalanie tatry, to ci idzie wysmienicie:)) hehehe, fak mi? chcialbys ale nic z tego, darling:)) ps. tesknilam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: BACHOR!! muczacza IP: *.wne.uw.edu.pl 03.03.03, 12:16 nie chcesz fak? szkoda:) za czym tesknilas? za tym zeby ktos Ci dopieprzal na forum? masochistaka. tez tesknilem. low ju:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: BACHOR!! muczacza 03.03.03, 12:19 dopieprzal? Ty mi? slonce, nie kus mnie bo za chwile znowu stac Cie bedzie jedynie na zrobienie: yyyyy, beeeee, yyyyy itd:))) wez mnie tak milosci na glos nie wyznawaj bo mi sie uleje:))) aha, bedziesz home wieczorem? bo musze zeby troche spilowac... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: BACHOR!! muczacza IP: *.wne.uw.edu.pl 03.03.03, 12:23 no spiluj te zeby. bo wystaja Ci jak koniowi:) bede w domciu na pewno o 19. a z miloscia nie moglem sie powstrzymac - tak na mnie dzialasz. cukierezku landrynkowy he he Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: BACHOR!! muczacza 03.03.03, 12:28 odezwal sie krotkozebny:))) zamknij paszcze bo podloge rysujesz:)) no dobra, koniec tych czulosci, sreniu, czas na konstruktywna dyskusje:) co sie stalo ze w necie siedzisz? i przestan z ta landrynka, bo sobie przypomne lemoniadowego joe.... i innne tez sobie przypomniec moge.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: BACHOR!! muczacza IP: *.wne.uw.edu.pl 03.03.03, 12:31 uwazaj bo nale na Ciebie skrzata wiadomo skad razem z jego sliczna inaczej kobietka i bedziesz miala przejebane:) na wyklad czekam, o 13 mi sie zaczyna, wiec tak sobie stukam. Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: BACHOR!! muczacza 03.03.03, 12:33 karzelkiem mnie nie strasz, bo sam niewiele od niego wiekszy jestes, hehehe:))) aaa, czyli zaraz sie zbierasz.... szkoda:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: BACHOR!! muczacza IP: *.wne.uw.edu.pl 03.03.03, 12:36 no, zaraz sie zbieram. nie chcesz fak to uciekam:) kiedy pic idziemy? moze w weekend, nie ten, tylko nastepny? ha? Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: BACHOR!! muczacza 03.03.03, 12:39 hm... jak mnie ladnie poprosisz to moze sie na fak dam namowic:)) oki, jestesmy umowieni. weekend po 14-tym. dil? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: BACHOR!! muczacza IP: *.wne.uw.edu.pl 03.03.03, 12:46 pliz:) oki - wtedy idziemy pic. musze juz konczyc pokrako paskudna. ide na wyklad - zajebiscie ciekawy - mikroekonomia. buzka buraku Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: BACHOR!! muczacza 03.03.03, 12:48 no dobra, fak ju tu:) zrobie call wieczorem. narka Odpowiedz Link Zgłoś