Dodaj do ulubionych

BACHOR!! muczacza

03.03.03, 11:58
jestes tu? daj znac bo Ci kurna fon nie dziala!!!

ps. i juz uwierze ze sie o mnie martwisz, tja.... ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: dzieciak Re: BACHOR!! muczacza IP: *.wne.uw.edu.pl 03.03.03, 12:01
      dupa! nie martwie sie i tyle:)
      • saqqara Re: BACHOR!! muczacza 03.03.03, 12:04
        ja wiem ze jestes dupa, nie musisz mi przypominac:)))
        cotu robisz, patafonie? zlazles w koncu z drzewa? czy przestales byc ogniwem,
        nie powiem ktorym zreszta:))
        i co slychac? w skrocie prosze:))
        • Gość: dzieciak Re: BACHOR!! muczacza IP: *.wne.uw.edu.pl 03.03.03, 12:08
          dupa to Ty jestes. tylko ze gruba:) ja czekam na wyklad i sprawdzam czy zepsuje
          wydzialowy komp:) poza tym mam w sobote poprawke logiczny leniwcu i tak wogole
          to fak ju
          • saqqara Re: BACHOR!! muczacza 03.03.03, 12:14
            heheheh, jakies kompleksy kurduplu:)))
            logike bedziesz poprawial? przeciez Ci juz mowilam zebys sobie dal spokoj i
            znowu wzial sie za obalanie tatry, to ci idzie wysmienicie:))

hehehe, fak mi? chcialbys ale nic z tego, darling:))

ps. tesknilam:))
            • Gość: dzieciak Re: BACHOR!! muczacza IP: *.wne.uw.edu.pl 03.03.03, 12:16
              nie chcesz fak? szkoda:) za czym tesknilas? za tym zeby ktos Ci dopieprzal na
              forum? masochistaka. tez tesknilem. low ju:)
              • saqqara Re: BACHOR!! muczacza 03.03.03, 12:19
                dopieprzal? Ty mi? slonce, nie kus mnie bo za chwile znowu stac Cie bedzie
                jedynie na zrobienie: yyyyy, beeeee, yyyyy itd:)))

wez mnie tak milosci na glos nie wyznawaj bo mi sie uleje:)))
                aha, bedziesz home wieczorem? bo musze zeby troche spilowac... :)
                • Gość: dzieciak Re: BACHOR!! muczacza IP: *.wne.uw.edu.pl 03.03.03, 12:23
                  no spiluj te zeby. bo wystaja Ci jak koniowi:) bede w domciu na pewno o 19. a z
                  miloscia nie moglem sie powstrzymac - tak na mnie dzialasz. cukierezku
                  landrynkowy he he
                  • saqqara Re: BACHOR!! muczacza 03.03.03, 12:28
                    odezwal sie krotkozebny:))) zamknij paszcze bo podloge rysujesz:))
                    no dobra, koniec tych czulosci, sreniu, czas na konstruktywna dyskusje:) co sie
                    stalo ze w necie siedzisz?
                    i przestan z ta landrynka, bo sobie przypomne lemoniadowego joe.... i innne tez
                    sobie przypomniec moge....
                    • Gość: dzieciak Re: BACHOR!! muczacza IP: *.wne.uw.edu.pl 03.03.03, 12:31
                      uwazaj bo nale na Ciebie skrzata wiadomo skad razem z jego sliczna inaczej
                      kobietka i bedziesz miala przejebane:) na wyklad czekam, o 13 mi sie zaczyna,
                      wiec tak sobie stukam.
                      • saqqara Re: BACHOR!! muczacza 03.03.03, 12:33
                        karzelkiem mnie nie strasz, bo sam niewiele od niego wiekszy jestes, hehehe:)))
                        aaa, czyli zaraz sie zbierasz.... szkoda:(
                        • Gość: dzieciak Re: BACHOR!! muczacza IP: *.wne.uw.edu.pl 03.03.03, 12:36
                          no, zaraz sie zbieram. nie chcesz fak to uciekam:) kiedy pic idziemy? moze w
                          weekend, nie ten, tylko nastepny? ha?
                          • saqqara Re: BACHOR!! muczacza 03.03.03, 12:39
                            hm... jak mnie ladnie poprosisz to moze sie na fak dam namowic:))

oki, jestesmy umowieni. weekend po 14-tym. dil?
                            • Gość: dzieciak Re: BACHOR!! muczacza IP: *.wne.uw.edu.pl 03.03.03, 12:46
                              pliz:)
                              oki - wtedy idziemy pic. musze juz konczyc pokrako paskudna. ide na wyklad -
                              zajebiscie ciekawy - mikroekonomia.

buzka buraku
                              • saqqara Re: BACHOR!! muczacza 03.03.03, 12:48
                                no dobra, fak ju tu:)
                                zrobie call wieczorem. narka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka