justysbytomianka 15.09.06, 09:42 Czasami w realu jest tak,ze ma się ochotę na dobrą komedię choć na ekranie ;) Zawsze rozbawia mnie "Pół żartem pół serio" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vivalabeer Re: najlepsza komedia 15.09.06, 09:44 M.A.S.H.; Allo, Allo; i inne. :) Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: najlepsza komedia 15.09.06, 11:15 Mnie bawi bardzo "Szpital na perypetiach" i "Daleko od noszy". humor lekki, aluzje czytelne, samo życie, nie bardzo przerysowane postacie takie akurat. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: najlepsza komedia 15.09.06, 14:47 Polska komedia z lat 70 tych i lat 80 -tych, dla mnie nie do przebicia. Oczywiście stare, amerykańskie komedie. Generalnie trudno zrobić komedię, dobrą komedię, dużo łatwiej płaczliwy serial. Ale są też filmy, nieco bardziej "poważne", dobre filmy, w których sceny powodują nie jakieś salwy śmiechu, ale tylko uśmiech. Specyficzny uśmiech, który przy powrocie do scenki z tego filmu wraca, nawet po kilkunastu latach po jego obejrzeniu. Odpowiedz Link Zgłoś