alutta 16.09.06, 09:17 Jak byscie w najprostszy sposob wyjasnili pojecie milosci...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wesola_kicia Re: KOCHAC 16.09.06, 09:19 miłosc to takie nic ktore moze wszystkim byc. nie da sie okreslic ogolnie pojecia milosci Odpowiedz Link Zgłoś
slimaczek14 Re: KOCHAC 16.09.06, 09:40 wesola_kicia napisała: > miłosc to takie nic ktore moze wszystkim byc. > nie da sie okreslic ogolnie pojecia milosci dzisiaj jest, jutro jej nie ma..... Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: KOCHAC 16.09.06, 09:43 miłość to przeogromna chęć bycia z tą kochaną osobą Odpowiedz Link Zgłoś
slimaczek14 Re: KOCHAC 16.09.06, 10:45 alutta napisała: > Jak byscie w najprostszy sposob wyjasnili pojecie > milosci...... "Miłość jest jak spacer podczas drobniutkiego deszczu. Idziesz, i dopiero po chwili orientujesz się, że przemokłeś... do głębi serca." Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: KOCHAC 16.09.06, 11:27 do spaceru po deszczu to mi się jakoś nie kojarzy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
slimaczek14 Re: KOCHAC 16.09.06, 11:30 fantka napisała: > do spaceru po deszczu to mi się jakoś nie kojarzy ;) a mi się kojarzy, jest cudowny:) Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: KOCHAC 16.09.06, 11:32 pewnie kojarzy Ci się z jakimś wspaniałym przeżyciem w przeszłości ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
slimaczek14 Re: KOCHAC 16.09.06, 11:34 fantka napisała: > pewnie kojarzy Ci się z jakimś > wspaniałym przeżyciem w przeszłości ;-) między innymi tak Odpowiedz Link Zgłoś
girl32 Re: KOCHAC 16.09.06, 19:31 KOCHAĆ Kochać, jak to łatwo powiedzieć Kochać, tylko to więcej nic. Bo miłość jest niepokojem, Nie zna dnia, który da się powtórzyć. Nagle świat się mieści w twoich oczach, Już nie wiem, czy ciebie znam. Chwile, kolorowe przeźrocza, Biegną, szybko zmienia je czas. Kochać, jak to łatwo powiedzieć. Kochać, to nie pytać o nic. W tym słowie jest kolor nieba, Ale także rdzawy pył gorzkich dni. Jeszcze obok ciebie moje ramię, A jednak szukamy się. Może nie pójdziemy już razem, Słowa z wolna tracą swój sens. Kochać, jak to łatwo powiedzieć. Kochać, to nie pytać o nic. Bo miłość jest niewiadomą, Lecz chcę wiedzieć, czy wiary starczy mi. Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: KOCHAC 16.09.06, 19:38 Kochać, jak to łatwo powiedzieć oj tak tak ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: KOCHAC 16.09.06, 19:43 "Kochać to nie znaczy patrzeć na siebie nawzajem. Kochać to znaczy patrzeć w tę samą stronę" /Antoine de Saint-Exupery/ Dla mnie to kwintesencja miłości. Odpowiedz Link Zgłoś
hellena8 Re: KOCHAC 20.09.06, 14:41 Miłośc to opętanie, któś wchodzi do twojej duszy, obejmuje nad nia władzę i niszcy ja, twoje zycie i wszystko co kiedyś lubiłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: KOCHAC 20.09.06, 18:20 hellena8 napisała: > Miłośc to opętanie, któś wchodzi do twojej duszy, obejmuje nad nia władzę i > niszcy ja, twoje zycie i wszystko co kiedyś lubiłaś. ale też potrafi budować, daje siłę która góry przenosi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hellena8 Re: KOCHAC 21.09.06, 06:47 fantka napisała: > ale też potrafi budować, > daje siłę która góry przenosi :-) Możliwe, ale ja mam siły za każdym razem coraz mniej. Odpowiedz Link Zgłoś