kamilar 22.09.06, 20:37 gryfita.pl/gryfita.php?numer=26&news=17 Bo ja tak do końca nie jestem przekonany, że Alex to dr Suski. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutopia Re: A Robert Suski używa WP 22.09.06, 20:51 kamilar napisał: > gryfita.pl/gryfita.php?numer=26&news=17 > Bo ja tak do końca nie jestem przekonany, że Alex to dr Suski. ale ty chyba on Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: A Robert Suski używa WP 22.09.06, 20:52 a ja wieki temu bylam z alexem w kinie Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: A Robert Suski używa WP 22.09.06, 20:54 annabl napisała: > a ja wieki temu bylam z alexem w kinie też nam przykro Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: A Robert Suski używa WP 22.09.06, 20:55 annabl napisała: > a ja wieki temu bylam z alexem w kinie nie powiem, że zazdroszczę... bo Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: A Robert Suski używa WP 22.09.06, 20:57 I co masz pewnosć, że Alex to dr Suski?? Ja byłem z nim dwa razy w pubie i moze człowiek nie potrafi przekazać wiedzy, ale nie jest sztywny, jak niektórzy. Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: A Robert Suski używa WP 22.09.06, 20:59 no w sumie to tak niczego sobie ( i pozdro Robert, jesli czytasz ) ale z Aandem sie tez wieki temu spotkalam, nie mowiac o Sluggim, ktoremu wlasnorecznie przywiozlam szalik PSV Eindhoven - Sluggard ! - odezwij sie ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: A Robert Suski używa WP 07.12.06, 20:29 annabl napisała: > no w sumie to tak niczego sobie ( i pozdro Robert, jesli czytasz ) > ale z Aandem sie tez wieki temu spotkalam To nie byłem ja, to był Alex :-)= Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: A Robert Suski używa WP 22.09.06, 21:03 makbrajd napisał: > mam > (rozmawiałem z nim) a ja świadkiem Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: A Robert Suski używa WP 22.09.06, 21:16 forum.demokraci.pl/profile.php?id=1014&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: A Robert Suski używa WP 22.09.06, 21:19 To dowodzi jedynie, że Robert Suski (nie wiadomo, czy to faktycznie On) ma podobne poglądy, jak Alex4:) Ale dowód o wysokiej mocy gatunkowej:) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: A Robert Suski używa WP 22.09.06, 21:21 dowodów jednoznacznych pokazać Ci nie mogę z dość oczywistych względów więc na tym zostańmy a to pewnie znasz:) ocen.pl/lecturer.php?action=show&who=521 Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: A Robert Suski używa WP 22.09.06, 21:24 na oceń pl jestem i ja. Nie pod kamilar, ponieważ zbyt dużo osób z wydziału zna mnie pod tym nickiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: A Robert Suski używa WP 22.09.06, 21:24 kamilar napisał: > na oceń pl jestem i ja. Nie pod kamilar, ponieważ zbyt dużo osób z wydziału zna > mnie pod tym nickiem. oczywiście, jako oceniający:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: A Robert Suski używa WP 22.09.06, 21:26 makbrajd napisał: > dowodów jednoznacznych pokazać Ci nie mogę z dość oczywistych względów > więc na tym zostańmy > > > a to pewnie znasz:) > ocen.pl/lecturer.php?action=show&who=521 a i jeszcze, ta strona nie jest dowodem, nie ma tam mowy o Alexie ale o dr Suskim. Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: A Robert Suski używa WP 22.09.06, 21:23 kamilar napisał: > To dowodzi jedynie, że Robert Suski (nie wiadomo, czy to faktycznie On) ma > podobne poglądy, jak Alex4:) > Ale dowód o wysokiej mocy gatunkowej:) niewierny tomasz! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: A Robert Suski używa WP 22.09.06, 21:22 makbrajd napisał: > forum.demokraci.pl/profile.php?id=1014&s=0 myślałam, że mówisz otym mejlowniu z nim Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: A Robert Suski używa WP 22.09.06, 21:23 nutopia napisała: > makbrajd napisał: > > > forum.demokraci.pl/profile.php?id=1014&s=0 > > myślałam, że mówisz otym mejlowniu z nim oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: A Robert Suski używa WP 22.09.06, 20:52 kamilar napisał: > gryfita.pl/gryfita.php?numer=26&news=17 > Bo ja tak do końca nie jestem przekonany, że Alex to dr Suski. to on Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: A Robert Suski używa WP 22.09.06, 20:53 zapytaj annabl, była z nim w kinie. ( cholera mam nazdieję, że to nie był sekret:/ ) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: A Robert Suski używa WP 22.09.06, 20:58 A skąd ta pewność?? Sam się nie przyznał nigdy a zresztą przyznanie się nie byloby dowodem, Miki też twierdzi, ze jest Litwinem. Odpowiedz Link Zgłoś
annabl o matko i córko 22.09.06, 21:02 Byłam w kinie na "tanczac w ciemnosciach" o, i bylo jak to w kinie muranów bodajże.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: o matko i córko 22.09.06, 21:04 annabl napisała: > Byłam w kinie na "tanczac w ciemnosciach" o, i bylo jak to w kinie > > muranów bodajże.... > > ;) no cóż... ludzie mają różne doświadczenia z kina:D Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: o matko i córko 22.09.06, 21:04 W jakich okolicznosciach byliście, przypadkowe spotkanie, umówiliście się, czy jak?? Czy spotkałas go jako Suskiego i powiedział, że Alex to On, czy jako Alexa i powiedział, że Suski to On?? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: A Robert Suski używa WP 22.09.06, 21:24 a tak właściwie to niewiele mnie obchodzi kim jest alex.4 Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: A Robert Suski używa WP 22.09.06, 21:27 Mnie też nie interesuje, kim jest Alex. Mnie interesuje, czy na forum nie obraza sie niesłusznie człowieka. Jeżeli Alex to nie Suski to rzucanie jego nazwiskiem byłoby chamstwem, nie sądzisz? Dlatego to sprawdzam. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: A Robert Suski używa WP 22.09.06, 21:29 kamilar napisał: > Mnie też nie interesuje, kim jest Alex. Mnie interesuje, czy na forum nie obraz > a > sie niesłusznie człowieka. Jeżeli Alex to nie Suski to rzucanie jego nazwiskiem > byłoby chamstwem, nie sądzisz? Dlatego to sprawdzam. no to ja ci mówię kamilar że alex to susuki bo się do tego przynał Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: A Robert Suski używa WP 22.09.06, 21:31 Ja mogę się przyznać, ze jestem profesorem Gnatowskim i przybyłem na forum Białystok na odsiecz Alexowi, tylko czy to będzie dowód?? To równie dobrze moze być student, który nie zaliczył pierwszego roku 5 lat temu i sie mści:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: A Robert Suski używa WP 22.09.06, 21:33 kamilar napisał: > Ja mogę się przyznać, ze jestem profesorem Gnatowskim i przybyłem na forum > Białystok na odsiecz Alexowi, tylko czy to będzie dowód?? > To równie dobrze moze być student, który nie zaliczył pierwszego roku 5 lat tem > u > i sie mści:) o bożesz kochanysz kamilarze nie bądz kretem! albo wierzysz albo nie nie zmienia to faktu, że alex to niestety porażka obojętnie czy wypowiad się na forum mówiać "zenuś jesteś głupiutki" "nutopio jesteś głupią gąską" "mcbride twoje poglądziki są naiwniutkie" czy też w kinie!:) Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: A Robert Suski używa WP 22.09.06, 21:36 no w kinie to bylo dawno i ogladalismy film ! Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: A Robert Suski używa WP 23.09.06, 09:42 no właśnie zgadzam się, że jego wypowiedzi na forum są denerwujące, dlatego pytam. Może po prostu wolałbym, żeby Alex nie był Suskim, no wiesz obniża prestiż mojego wydziału i muszę się za niego wstydzić. Nie podoba mi się też, kiedy podpina sie pod moimi wypowiedziami, kiedy np. polemizuję z kotwiczem albo zenonem i Alex pisze, że kotwicz jest naiwniutki. Odpowiedz Link Zgłoś
kotwicz69 Re: A Robert Suski używa WP 06.12.06, 19:57 kamilu; on sie zdradzil wieki temu.....opowiadal na TT o wlasnych wypowiedziach w radiu na temat Tolkiena...... reszta byla dziecinnie prosta..... co do wstydu.....to wystarczy przeczytac jego wypowiedz ponizej......;) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: A Robert Suski używa WP 22.09.06, 21:38 tak sądzę, to jest chamstwo i raz tez to zrobiłem i przesadziełm za co go przeprosiłem jedyne me usprawideliwinie to to, że nazwiska jego nie zdradziłem a krążyło ono wcześniej i sam alex nie protestuje chyba Odpowiedz Link Zgłoś