sanyu 27.11.06, 11:37 a można z innej beczki? mam dylemat dotyczący kolczyków? przekłuwać uszy czy nie? i gdzie? czy salon Hest w Wawie jest dobry? i czy zakładać te kolczyki ktore daja w salonie czy lepiej od razu swoje? no i czy to boli??!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sanyu Re: Kolczyki-pytanka 27.11.06, 14:25 oj jaka cisza? nikt nie ma kolczyków? dodam zeby było bardziej w temacie że chcę sobie przekuć uszy żeby zrobić niespodziankę ukochanemu :))) marudzi od kilku tygodni że nie mam kolczyków!! Odpowiedz Link Zgłoś
pomysl.po.wypiciu Re: Kolczyki-pytanka 27.11.06, 15:12 przekuwaj :) oczywiscie ze troche boli z tego co mi sie zdaje to przekuwa sie specjalnymi kolczykami Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Kolczyki-pytanka 27.11.06, 16:15 Ja mam uszy przekłute i namiętnie noszę duże wiszące kolczyki. Przekłuwała mi kiedyś pielęgniarka, już nie pamiętam czy bolało, chyba niebardzo :) Ważne żeby robił to ktoś doświadczony, żeby dziurki były w dobrych miejscach i czyste. Ja kupiłam sobie bardzo luciutkie zawieszane kolczyki, zdjęłam zawieszki i do wygojenia chodziłam tylko z uchwytami. Wydaje mi się że na początek nie są dobre kolczyki na zatrzaski. Ranki trzeba często przemywać, kolczyk powinien swobodnie ruszać się. Powodzenia :) Na pewno z kolczykami będzie Ci pięknie :) Odpowiedz Link Zgłoś
sanyu Re: Kolczyki-pytanka 27.11.06, 18:17 juz zrobione! w salonie Hest w Wawie,bardzo profesjonalnie i chyba niezbyt drogo:) mam specjalne kolczyki do noszenia na 6 tygodni!! nie bolało samo przekłuwanie takim specjalnym pistoletem juz nabitym kolczykami, ale potem uszy mi pulsowały z godzine:( juz jest ok i jestem bardzo happy!! Odpowiedz Link Zgłoś
screen Re: Kolczyki-pytanka 27.11.06, 19:26 Sanyu skoro zrobiłas to dla niego to wnioskuję, że między Wami się wyjasniło. Cieszę się:-) Gratulacje za odwagę przy przekłuwaniu uszu;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sanyu Re: Kolczyki-pytanka 27.11.06, 22:21 i tak i nie..jest w miarę ok, ale ciagle dużo mam-y pracy w tym związku :) Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Kolczyki-pytanka 28.11.06, 19:45 Sanyu nad każdym związkiem trzeba pracować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sanyu Re: Kolczyki-pytanka 29.11.06, 12:16 wiem, wiem, ale chyba nie AŻ tak jak u mnie, nie z takim niemal poświęceniem i założę się że wasze związki nie wymagają TYLE kompromisu z waszej strony :) Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Kolczyki-pytanka 29.11.06, 17:04 mój związek rozleciał się, ale z innych powodów... praca obustronna daje dobre efekty :) Odpowiedz Link Zgłoś