Dodaj do ulubionych

Mario2 Prezesem !!!

15.11.01, 12:22
Został ten jegomość prezesem, prezesem gumki od majtek. Naciąga i puszcza,
naciąga i puszcza itd. w koło. E, nie ma co, prezes to prezes. Posada, kasa,
bryki, panienki ho, ho.

Jeno pamiętaj prezesie, jak zużyje się gumeczka, trzeba znaleźć i założyć nowe
gatki, a więc ubieraj, tylko pamiętaj i zajrzyj do środka, żółty na przód -
brązowy na tyłu, nie pomyl, to bardzo ważne hi, hi
Obserwuj wątek
    • mario2 Re: Mario2 Prezesem !!! 15.11.01, 12:26
      Ty nie masz tego dylematu- sciagasz przez glowe- jak w kroku przegnija.
      Poza tym nieraz pisalem tutaj o takich jak Ty zaczepliwych kurwach, co to dla
      wlasnego populizmu czyjegos nicka w napastliwych nickach uzywaja. Dlatego tak
      jak i pozostale kurwy, ktore kiedys mialy ambicje w ten niewyszukany sposob
      zostac moimi adwersarzami, sapuszczam Cie w ciemnosci zapomnienia.
      Zegnaj Szmato
      • onlyania Re: Maaaaarioooooo?!?!?!? 15.11.01, 12:32
        ale zes gatke strzelil .......................................
      • foa_ming Re: Mario2 Prezesem !!! 15.11.01, 12:40
        Pięknie, bardzo pięknie jesteś godnym przeciwnikiem, nie dla mnie rzecz jasna.
        Idź pod śmietnik tam takimi tekstami rzucają. Tam twe miejsce, dwój dom i
        znajomi, jestem pewien i nie tylko ja mam tą pewność. Dałeś się poznać z
        najlepszej strony prezesie od gumek.
        Nie powiem żebym miał przyjemność. Jesteś cieniutki, aż strach się bać.
        • mario2 Re: Mario2 Prezesem !!! 15.11.01, 12:47
          Wiecej komentarzy do wybroczyn twojego(specjalnie z malej litery bo bez
          szacunku)przepoconego mozgu nie bedzie. Z kurwami sie nie dyskutuje. Trzeba je
          rznac, zaplacic i o nich zapomniec.
          Na przyszlosc miast czczej retoryki proponuje szpady, szable lub pistolety.

A teraz adieu
          • foa_ming Re: Mario2 Prezesem !!! 15.11.01, 12:59
            mario2 napisał(a):

> Wiecej komentarzy do wybroczyn twojego(specjalnie z malej litery bo bez
            > szacunku)przepoconego mozgu nie bedzie. Z kurwami sie nie dyskutuje. Trzeba je
            > rznac, zaplacic i o nich zapomniec.
            > Na przyszlosc miast czczej retoryki proponuje szpady, szable lub pistolety.
            >
            > A teraz adieu

Jestem już pewny, jesteś zwykłym gnojkiem, używającym słów o których nie masz
            pojęcia. I pomyśleć, że takie byleco szpady chce użyć. Płowiec mi, do czego byś
            jej użył? Do podłubania w nosie zapewne!
    • jasmina_tdi !!! 15.11.01, 12:43
      jak już napisałam, jesteście siebie warci! Jeden zakłada durny wątek, a drugi odpisuje. Ciekawe,
      który z was będzie na tyle rozgarnięty aby powiedzieć "dość"... chyba żaden! Fajna zabawa, co
      szczeniaki?????
      • malena+ Re: !!! 15.11.01, 12:46
        Jasmina- moim zdaniem niech sobie tu gadaja obaj do woli moze im sie nie bedzie
        chcialo odzywac w innych watkach /pomarzyc mozna....:( /
        • Gość: magnolia Re: !!!Malena IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.11.01, 12:49
          Żartujesz chyba,nie licz na jakiś luz dzisiaj, tacy wyposzczeni...(a
          przynajmniej jeden),że zasilają dzisiaj portal wyborczej, aż łącza się
          przegrzewają!
          • malena+ Re: !!!Malena 15.11.01, 12:51
            hi hi , dlatego mowie ze to tylko marzenia...
      • mario2 Malena i Magnolia 15.11.01, 12:58
        Dla obydwu rozhisteryzowanych a nieobiektywnych pan proponuje przesledzenie
        genezy: watek "szukam" wpis z godz 10.00.
        Poza tym kilka razy na tych lamach ostrzegalem jak beda traktowane napastlliwe
        posty z czyims nickiem w tytule. Obojetne czyj nick to bedzie.
        Zdaje sie na Wasza obiektywna ocene!
        • Gość: magnolia Re: Malena i Magnolia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.11.01, 12:59
          histerią drogi kolego wionie od Ciebie
          PA!
          • mario2 Re: Malena i Magnolia 15.11.01, 13:04
            na jakims tam watku chcialas, by opatrznosc chronila Cie przed takimi jak ja.
            Wiec modl sie dalej, zeby nie przyszlo mi do glowy zaintonowac jakiegos postu z
            Toba w roli glownej. Opiszesz mi wtedy swoje odczucia- zgoda. Zreszta niech
            zyje obiektywizm!!!
            • Gość: magnolia Re: Malena i Magnolia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.11.01, 13:06
              No to zaintonuj ten post
              A co ty możesz o mnie napisać?
              Mój czarny charakter do pięt nie dorasta Twojemu.
            • lord_nick Re: Malena i Magnolia 15.11.01, 21:06
              Dołączam do magnolii: proszę, "zaintonuj" wątek na na mój temat również. Proszę
              Cię o to, bo już Samanta używa tego jako straszaka na mnie - za to, że
              ośmieliłem się skrytykować Cię (wątek "Kim jest Pan Mario2")

Nick
        • malena+ Re: Malena i Magnolia 15.11.01, 13:05
          Mario- obiektywnie Ci mowie : "masz prawo zachowac milczenie" .
          Ale rob sobie co chcesz - Twoja wola i wlasciwie mnie to nie obchodzi.
          Ciesz sie i szukaj naiwnych ..... dopóki mozesz :))
          Bye.

• mario2 Re: Malena i Magnolia 15.11.01, 13:17
          no wiec dobrze- macie racje przeswiete matrony. Mam propozycje- nie czytajcie
          tego co pisze- po co mam moim pisaniem obrazac Wasze poczucie etyki i
          estetyki. ?? Zreszta- juz niedlugo, nie martwcie sie, a znikne sobie na dobre.
          • mag_nolia Re: Malena i Magnolia 15.11.01, 13:21
            Ależ nie znikaj sobie!
            Jeśli chodzi o mnie -całe forum do Twojej dyspozycji,
            • mario2 Re: Malena i Magnolia 15.11.01, 13:30
              Znasz moje zdanie na ten temat. Nieraz zostalo one przedyskutowane. Wiec
              jeszcze tylko do jutra. Potem 3 miesiace spokoju!!! Odetchniecie nudzac sie jak
              przez ostatni miesiac.
              • mag_nolia Re: Malena i Magnolia 15.11.01, 13:32
                A dlaczego przez 3-y m-ce nie będzie Cię?
              • mag_nolia Re: Malena i Magnolia 15.11.01, 13:33
                Czyżby ruszyła w przyspieszonym tempie jakaś kampania wyborcza?
                • mario2 Re: Malena i Magnolia 15.11.01, 13:40
                  tam gdzie bede niepotrzebny jest internet. I nie jest to wiezienie. :o)))
                  • foa_ming Re: Malena i Magnolia 15.11.01, 13:45
                    O Boże, jeszcze tu jesteś. Idzi już sobie, no idź. Twoja specjalizacja nie jest
                    już przydatna, wulgaryzm i chamstwo, ups nie tedy droga.
              • mag_nolia Re: Malena i Magnolia 15.11.01, 13:34
                Wieeeem!
                Idziesz na emeryturę????
            • malena+ Mario.. 15.11.01, 13:34
              ojej! odchodzisz??!!
              czulam podswiadomie ze tak sie objawia stan przedagonalny u niektorych...
              w takim wypadku blagam o wybaczenie win zawinionych , w koncu przed smiercia
              trzeba sie pojednac :))
              ale teraz medycyna jest dobrze rozwinieta wiec moze jednak da sie jeszcze ten
              zywot /jaki jest to jest ale jest/ uratowac? :)
              badz dobrej mysli! chorym naleza sie w koncu wzgledy specjalne.
              bye.

• mario2 Re: Mario.. 15.11.01, 13:44
                objawow chorobowych zespolu rozdwojenia jazni, zwanych schizofrenia moglbym sie
                u kogo innego doszukiwac. Niestety nie chce mi sie bawic w pschychoanalityka,
                tudziez w bardziej skomplikowanych przypadkach w psychiatre.
                Musze Cie niestety zmartwic - nie wybieram sie w zaswiaty.
                "Bede tam gdzie serca bija rowniej,
                gdzie zegary rtaca rytm,
                tam gdzie mozna smiac sie w niepogode..."
                Ale kto to dzis zrozumie?
                • mag_nolia Re: Mario.. 15.11.01, 13:46
                  I niech jeszcze, wszystko w co wierzysz, broni cię przed obłudą i fałszem!
                  Już stęsknona
                  M.
                  • mario2 Re: Mario.. 15.11.01, 13:49
                    Dzieki, pamietaj, ze ja:
                    "szukam, szukania mi trzeba, domu, gitara i piorem
                    a gory nademna jak niebo, a niebo nademna, jak gory"
                    • mag_nolia Re: Mario.. 15.11.01, 13:52
                      ,,naucz się wszystkich zasad, byś wiedział, które można łamać", ale ,,czasem,
                      milczenie jest najlepszą odpowiedzią"
                      PA!
                    • anka1 Re: Mario.. 15.11.01, 13:54
                      znow sie jakis mackie do Ciebie przychrzanil:))) zalosny, zazdrosny pewnie nicka zmienil ze
                      strachu :)))
                      gdzie Samanta? juz Ona by mu przylozyla!?:)))
                      • mag_nolia Re: Mario.. 15.11.01, 13:57
                        Aniu!
                        Do roboty, trzeba wygłosić jakąś mowę pożegnalną bo prezes zakał i gumek
                        odchodzi.
                        Gdzie się podział nasz najlepszy poeta??
                • mathildae Re: Mario.. 15.11.01, 14:16
                  mario2 napisał(a):

> objawow chorobowych zespolu rozdwojenia jazni, zwanych schizofrenia moglbym sie
                  >
                  > u kogo innego doszukiwac. Niestety nie chce mi sie bawic w pschychoanalityka,
                  > tudziez w bardziej skomplikowanych przypadkach w psychiatre.
                  > Musze Cie niestety zmartwic - nie wybieram sie w zaswiaty.
                  > "Bede tam gdzie serca bija rowniej,
                  > gdzie zegary rtaca rytm,
                  > tam gdzie mozna smiac sie w niepogode..."
                  > Ale kto to dzis zrozumie?

no tak.... wstal z lozka lewa noga. oklamuja go cudze diably. i choc jarac sie
                  chce, to nawet peta nie mozna podniesc z ulicy, bo wszyscy sie gapia.
                  bis dann
                  m.
                  • mario2 Re: Mario..Mathilde 15.11.01, 14:28
                    und hier haben wir die wahre Seele einer Frau kennengelehrnt. Tja, aber ich bin
                    froh, dass ich endeckte, dass Frauen auch eine seele haben koennen.
                    • mathildae Re: Mario..Mathilde 15.11.01, 16:14
                      mario2 napisał(a):

> und hier haben wir die wahre Seele einer Frau kennengelehrnt. Tja, aber ich bin
                      >
                      > froh, dass ich endeckte, dass Frauen auch eine seele haben koennen.

czy ja Kobieta moze miec dusze? chyba sw.Augustyn twierdzil, ze nie. popraw mnie
                      mario, jesli sie myle

• mario2 Re: Mario..Mathilde 15.11.01, 16:40
                        wierzysz mnie, czy Sw. Augustynowi???
                        • Gość: mathilda Re: Mario..Mathilde IP: 10.0.126.* 16.11.01, 13:41
                          mario2 napisał(a):

> wierzysz mnie, czy Sw. Augustynowi???

zadnemu, bo beczki soli z zadnym nie zjadlam;-) poza tym ty mario niestaly i
                          niekonsekwenty jestes, a ten drugi juz martwy, a gdyby zyw byl, pewnie tez
                          radykalnie by zmienil swiatopoglad, o!

• mario2 Re: Mario..Mathilde 16.11.01, 13:43
                            oo w moich pogladach to ja bardzo staly jestem. Czerwony jak cegla. W tym mozna
                            mi wierzyc!
                            • mathildae Re: Mario..Mathilde 16.11.01, 14:34
                              a podobno tylko krowa nie zmienia pogladow;-)))))))))
                              • mario2 Re: Mario..Mathilde 16.11.01, 14:42
                                bo zre trawe. Ja tam wole pogierkowska kaszanke
              • ja_nek Re: Mario.. 15.11.01, 13:59
                Mario, coś Ty taki bojowo dziś nastawiony?
                Tak często traktowałeś przeciwników z uśmiechem i ironią....
                Wygląda na to, że przeciwko lancom używasz czołgu.

Dystansu Mario2....

Pozdrowienia
                Janek
                P.S. Kobieta Ci jakaś zalazła za skórę czy co?
                Na pewno.
                • mag_nolia Re: Mario.. 15.11.01, 14:00
                  Witaj Janku, ale już nie o poranku!
                  Pojawiasz się i znikasz!
                  Wytłumacz się teraz dlaczego tak dłuuugooo Cię nie było???!
                  • ja_nek Re: Mario.. 15.11.01, 14:07
                    "Pojawiasz się i znikasz!"
                    Tu i praca i poczta i listy i forum

"Wytłumacz się teraz dlaczego tak dłuuugooo Cię nie było???!"
                    To że nie pisuję, nie znaczy, że nie czytam, choć coraz bardziej wybiórczo.
                    Przyznaję i biję się w piersi.
                    Cieszy mnie powrót Mario2, ale mam nadzieję, że wróci do swej własnej lekkości.

Pozdrawiam wierne wielbicielki Mario i jego samego. No i Ciebie Magnolio
                    Janek

• anka1 Re: Mario co z Nie? 15.11.01, 14:04
                  nie bede wyglaszac zadnej mowy Mario wyjezdza a nie tfu! tfu! umiera!!! i mam nadzieje ze
                  wroci mimo roznych zalosnych typkow ktorzy sie na forum pojawili i roszcza sobie pretensje
                  jakby wlascicielami portalu byli.
                  Mario co z tym portalem Nie? jest szansa ze bedzie?

• mag_nolia Re: Mario co z Nie? 15.11.01, 14:07
                    opisał Ci wszystko??
                    no to całe szczęście, że nie ma się o co martwić
                  • mario2 Re: Mario co z Nie? 15.11.01, 14:08
                    Aniu- ponoc sie tworzy. Zobaczymy.

Janku- kobiety mimo wszystko takich reakcji nie wywojuja. To dla mnie typowa
                    reakcja na glupote i nierozgarniecie typow, dla ktorych wlaczenie kompa to kres
                    intelektualnych mozliwosci.
                    • anka1 Re: Mario co z Nie? 15.11.01, 14:17
                      Mario jak sie utworzy bedziesz mogl zawiadomic o tym? zrobimy z Samanta secesje!:)) a nie
                      moglbys zalatwic zeby wchodzic tam nam ( tzn. weteranom ) znanym tylko haslem? wtedy nie
                      byloby takich przypadkow jak zalozyciel tego watku?:)))
                      • mario2 Re: Mario co z Nie? 15.11.01, 14:29
                        niestetn nie znam jeszcze konwencji tego Forum. Gdy jednak sie ono ukonstytuuje
                        nie omieszkam Was powiadomic :o))
                        • anka1 Re: Mario co z Nie? 15.11.01, 14:31
                          czekamy niecierpliwie gotowi do wymarszu:)))
                        • Gość: Cato Re: Mario co z Nie? IP: 10.72.44.* 15.11.01, 14:32
                          Mario!
                          Jestes cham, prostak i kawal buraka, ktoremu sloma z butow wychodzi... Wstyd!!!
                          Czekamy, az znikniesz z tego forum imbecylu!!!
                          • mario2 Re: Mario co z Nie? 15.11.01, 14:43
                            czekamy?? Kto?? Czy moze Tobie "wy" mowic? Poza tym z tchorzami pisujacymi
                            jako "gosc portalu,tudziez nie potrafiacymi korzystac z goscinnosci, a nie
                            potrafiacymi sie przyznac, ze jeszcze przed chwila jakimis "Fiutami" byli nie
                            dyskutuje sie.
                            • Gość: Cato Re: Mario co z Nie? IP: 10.72.44.* 15.11.01, 14:46
                              Twoj post buraczku cwiklowy jest tylko kolejnym dowodem na twoj intelektualny
                              imbecylizm... Wypaluj sie - dobrze ci to zrobi prymitywie!
                              • malena+ Jakie zycie taki zgon..la la la..pelny obiektywizm 15.11.01, 14:53
                                Ale chlopcy nudzicie. Znaczy - sie nudzicie .

• Gość: Cato Re: Jakie zycie taki zgon..la la la..pelny obiektywizm IP: 10.72.44.* 15.11.01, 14:56
                                  mario - ty impotentny palancie z Zabrza!
                                • anka1 Re: Jakie zycie taki zgon..la la la..pelny obiektywizm 15.11.01, 14:57
                                  kolejny kulturalny na forum sie znalazl. tym razem sie Cato nazywa:)))
                                  • onlyania Re: Jakie zycie taki zgon..la la la..pelny obiektywizm 15.11.01, 16:17
                                    Cato ty stara szmato!!!!
                                    hi hi hi
                                  • pomeranka Re: Jakie zycie taki zgon..la la la..pelny obiektywizm 15.11.01, 16:22
                                    Na POLITYCE pisuje jeden o nicku KAT. W podobnej konwencji. Może to ten sam
                                    albo jakaś mutacja.
                                    • Gość: samanta1 tak sie zastanawiam... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.01, 18:09
                                      co by bylo gdyby Mario poklocil sie z Bizonem?:)))))))))))))))
                                      Ps.skad ten cato wyskoczyl? Przydupasek Apollo?
                                      • mario2 Re: tak sie zastanawiam... 15.11.01, 18:21
                                        a dlaczego o co i po co mialbym sie klocic z Bizonem- skoro go bardzo lubie ?
                                        • Gość: samanta1 Re: tak sie zastanawiam... IP: 213.76.59.* 15.11.01, 18:24
                                          bo on jest w opozycji!:)) Mario! jestes zajebisty!!!!Powaga!Chlop z jajami!:)
                                          • mario2 Re: tak sie zastanawiam... 15.11.01, 18:34
                                            eee o pozycjach nie czas rozmawiac!
                                            • Gość: samanta1 Re: tak sie zastanawiam... IP: 213.76.59.* 15.11.01, 18:38
                                              Dlaczego?Kochaaany...ostatni raaaaz..-szepnela kuszaco:)
                                              • Gość: Apollo Re:Samanta IP: 63.94.130.* 15.11.01, 21:13
                                                Kochanie prosze nie wspominaj mojej osoby za bardzo jestem rozczarowany Twoja.
                                                Jezeli mam problem daje sobie sam z nim rade.Caluje rasie Szanownej milego
                                                dnia Zycze i niedozobaczyska.Z Powazaniem Apollo
                                                • Gość: samanta1 Re:Samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.01, 21:15
                                                  krotko:spadaj chamie!Bez odbioru!
                                                • Gość: XYZ Re:Mario IP: 63.94.130.* 15.11.01, 21:19
                                                  Towarzystwo wzajemnej adoracji
                                                  Ps.Mario potrzebujesz poplecznikow, nie Takiego Cie znalem no coz starzejemy
                                                  sie Pozdrawiam XYZ
                                                  • Gość: Apollo Re:Racja Macka IP: 63.94.130.* 15.11.01, 21:22
                                                    Maciek mial chyba duzo racji piszac o Tobie Kochanie Pozdrawiam Apollo
                                                  • Gość: samanta1 Re:Racja Macka IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.01, 21:27
                                                    jestescie z maciusiem jak dwie kropelki wody ,niczym od niego nie odbiegasz!!!
                                                  • Gość: Apollo Re:Racja Macka-watpie IP: 63.94.130.* 15.11.01, 21:31
                                                    Jak zazwyczaj jestes w duzym bledzie.Wyobraz sobie iz jestem duzym patriota
                                                    lokalnym/pochodze z Pomorza/Caluski jak zwykle Apollo
                                                  • Gość: Apollo Re:Racja Macka-watpie IP: 63.94.130.* 15.11.01, 21:34
                                                    Male sprostowanie,nie zgadzam sie z opiniami tego jakiegos tam Macka/nawet
                                                    jezeli to jest Maciek S/
                                                  • Gość: samanta1 Re:Racja Macka-watpie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.01, 21:43
                                                    Sluchaj moj drogi!Nigdy nie rzucam sie nikomu do gardla bez powodu.jestem osoba
                                                    z natury wesola i pokojowo nastawiona. Zapominasz ,ze to Ty pierwszy zahaczyles
                                                    mnie ,zlosliwie docinajac i obrazajac. Do Ciebie dobil kolega Macius i ten
                                                    wielonickowy z Wa-wy .Ja nikomu w droge nie wchodze ,chyba ze ktos mi nadepnie
                                                    na odcisk . Nie zaczynalam tej wojny i wierz mi ,ze nie mam ochoty jej ciagnac
                                                    dalej .Albo wypal ze mna fajke pokoju albo omijajmy sie na 10 km.Oki?
                                                  • mario2 Re:Do XYZ 16.11.01, 09:04
                                                    Nie potrzeba mi poplecznikow, chociaz przyznaje, ze milo mi, gdy ktos sie za
                                                    moja skromna racja ujmuje. Zauwaz, ze to nie ja prosilem o poparcie moich tez,
                                                    czy wystapien. Osoby ktore to czynia, robia to z wlasnej i nieprzymuszonej
                                                    woli. Natomiast uwazam, ze zakladanie takich lub podobnych watkow jest wyrazem
                                                    populizmu, gdzie ich autor liczy na napietnowanie przez mydlanych i bogobojnych
                                                    wspolforumowiczow mojej osoby. Tym razem sie przeliczyl. Coz, jestem weteranem
                                                    na tym Forum i troche ludzi mnie zna. Nie napadam nigdy na nikogo bez powodu.
                                                    Od jutra zaprzestaje na jakis czas dzialalnosci tutaj, co nie znaczy, ze nie
                                                    bede Was uwaznie czytal. I wierz mi zabawie sie w Janosika, jesli uznam, ze
                                                    komus dzieje sie niesprawiedliwa krzywda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka