sereni 18.04.07, 16:56 Nabrałam dystansu.Jeszcze nie jest idealnie, ale jest lepiej.Jest dobrze. Jednak czas - to dopiero jest potęga. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zeppelia Re: Dystans 19.04.07, 09:24 nic na siłę. Czasami warto popłynąć, nawet w ciemna otchłań. Mimo wszystko, zawsze się wypływa, prędzej czy później. Trzymam kciuki, tęsknię za uśmiechcem i optymizmem Sereni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zonaniezona1 Re: Dystans 19.04.07, 18:13 czasem wato się zaszyć, przeczekać..... Odpowiedz Link Zgłoś
puzzle33 Re: Dystans 29.08.07, 17:52 sereni napisała: > Nabrałam dystansu.Jeszcze nie jest idealnie, ale jest lepiej.Jest dobrze. Żebyś nie przedobrzyła. Gdy dystans stanie się zbyt duży, możesz mieć problem, żeby się odnaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: Dystans 25.12.07, 23:30 puzzle33 napisała: > Żebyś nie przedobrzyła. Gdy dystans stanie się zbyt duży, możesz > mieć problem, żeby się odnaleźć. Wiesz... chyba jestem typem,który zawsze potrafi sie odnaleźć. Jesli idzie mi marnie, zmieniam. Na szczescie rzadko musze zmieniac :) Odpowiedz Link Zgłoś
vangelis2 Re: Dystans 24.11.07, 14:45 Witam !Zaglądam tu i widzę wpis ostatni z przed kilku miesięcy.Widzę ,że zniknęły niebieskie oczy. Hihihi. Czy pamiętasz mnie jeszcze? Znajomość wirtualna tak jakoś zaniknęła. Zatem zapytam , co u Ciebie słychać? Sorry , że ośmielam sie zakłócać Ci spokój , ale odważyłem sie napisać jakieś słowa . Pozdrawiam Vangelis. Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: Dystans 16.12.07, 13:46 Miło Cię tutaj widzieć :-) Jak mogłabym Cię zapomnieć ? U mnie zmiany.Pozytywne oczywiście. Nowa praca i bardzo samodzielne stanowisko. Walczę z brakiem czasu ostatnio.Ogólnie wszystko idzie w dobrym kierunku. I nawet chyba tak, jak chciałam :) Prosiłam i zostało mi dane. :-) Teraz tylko wierzyc, ze rozwinie się tak, jak bym chciala :) Odpowiedz Link Zgłoś
zonaniezona1 Re: Dystans 25.12.07, 22:18 Oby te dobre zmiany trwały i trwały..... Miło Was widzieć Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: Dystans 25.12.07, 23:16 Zmiany są po to Moja Droga zeby była stabilizacja :) P.S. Wzajemnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra999 Re: Dystans 30.12.07, 18:59 ładnie napisane...... jakbyś mi to z ust wyjęła:-) Prawda jak czas pomaga Odpowiedz Link Zgłoś