Dodaj do ulubionych

Przytłaczająca odpowiedzialność

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.06.03, 06:57
każe mi powiadomić Was, że już dochodzi siódma i pora WSTAWAĆ!!!
Zupełnie nie rozumiem, jak o tej porze można jeszcze beztrosko spać, kiedy
dookoła tyle ważnych spraw. Co za niefrasobliwość!
;))
Obserwuj wątek
    • kitek1 no wlasnie, np. wzwod poranny.............. 03.06.03, 07:13
      apropos powaznych,
      maryjkowych dyskusji,
      siemaneczko sloneczne:)*
      • Gość: maryjo2 Re: no wlasnie, np. wzwod poranny.............. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.06.03, 07:33
        Och, zagadnienie porannego wzwodu to kropla w morzu poważnych spraw, które
        mnie nurtują. Jest jeszcze tyle innych kwestii wymagających rozpatrzenia. Np.
        długość kobiecych włosów...
        :)
        • szkodnik1 Re: no wlasnie, np. wzwod poranny.............. 03.06.03, 07:39
          ....łonowych.....:)))))))))
          • makary0 Re: no wlasnie, np. wzwod poranny.............. 03.06.03, 07:46
            ......na kołnierzyku męskiej koszuli.....;)))))
            • szkodnik1 Re: no wlasnie, np. wzwod poranny.............. 03.06.03, 07:52
              ....którą ogląda właśnie bardzo zazdrosna żona......
              • Gość: maryjo2 Re: no wlasnie, np. wzwod poranny.............. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.06.03, 07:58
                Owszem, to też, bowiem nie należy ukrywać, ze wszystkie te sprawy mają w
                istocie niebagatelny wpływ na nasze życie. Zupełnie tak, jak wysokość obcasów
                na seksapeal kobiety. Czy zauważyliście Panowie, jak zmienia się chód kobiety,
                kiedy założy buciki na wysokim obcasie? Przy tym o wiele więcej mężczyzn się
                za nia ogląda, co niewątpliwie podnosi u niej poczuce własnej atrakcyjności.
                Nieprawdaż?
                • szkodnik1 Re: no wlasnie, np. wzwod poranny.............. 03.06.03, 08:05
                  ...moja żona jest dla mnie atrakcyjna zarówno na obcasie jak i bez......:))))
                  piekielny upał.....
                  • Gość: maryjo2 Re: no wlasnie, np. wzwod poranny.............. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.06.03, 08:11
                    Z pewnością, drogi szkodniku, ale weź pod uwagę, że nie wszyscy panowie tak
                    myślą o swoich żonach. I dlatego przyglądają się z uwagą innym kobietom, a im
                    więcej mają do oglądania, tym łatwiej o wpadki i wypadki, w tym np. drogowe,
                    kiedy zamiast zająć sie prowadzeniem auta, koncentrują wzrok na czyichś
                    ponętnych pośladkach...
                    • szkodnik1 Re: no wlasnie, np. wzwod poranny.............. 03.06.03, 08:19
                      ....to nie wina facetów że kobiety jeźdfzić nie potrafią.....:PPPPPPPPP
                      osobiście bardzo się boję kobiet za kierownicą, one są po prostu
                      nieobliczalne......:)))))))....są wyjątki, np. iwusia....ale to tylko mały
                      kamyczek na plaży......:)))))))
                      • mawyr Re: no wlasnie, np. wzwod poranny.............. 03.06.03, 09:04
                        Jakie cuda musi wyprawiać kobieta za kierownicą w atrakcyjnych szpilkach i
                        jeszcze mieć atrakcyjne pośladki :)))))
                        • Gość: maryjo2 Re: no wlasnie, np. wzwod poranny.............. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.06.03, 19:34
                          A kto powiedział, że to ona jest za kierownicą?? To on prowadzi, a one sobie
                          śmigają na wysokich obcasikach po ulicy, aż mu się samoistnie szyja wykręca
                          za nimi jak korkociąg.
                          • silverstone Re: no wlasnie, np. wzwod poranny.............. 03.06.03, 19:36
                            ale w szpilkach prowadzi sie najwygodniej! Nie trzeba nogi gdzies tam wpychac i
                            wogole :) Poza tym facet na odpowiednim miejscu to facet na miejscu pasazera.

Gość portalu: maryjo2 napisał(a):

> A kto powiedział, że to ona jest za kierownicą?? To on prowadzi, a one sobie
                            > śmigają na wysokich obcasikach po ulicy, aż mu się samoistnie szyja wykręca
                            > za nimi jak korkociąg.
                            • Gość: maryjo2 Re: no wlasnie, np. wzwod poranny.............. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.06.03, 19:39
                              Rany gościa, a gdzie te nogę można wtykać, jak facet jest na miejscu pasażera?
                              Chyba nie myślisz o....
                              A to ci heca :))
                              • silverstone Re: no wlasnie, np. wzwod poranny.............. 03.06.03, 19:41
                                Mysle o niewtykaniu w okolice ... o cholera! Jak ma z pamieci wymienic, po
                                ktorej stronie jest sprzeglo to NIE WIEM :) Kobieca intuicja ech....

> Rany gościa, a gdzie te nogę można wtykać, jak facet jest na miejscu
                                pasażera?
                                > Chyba nie myślisz o....
                                > A to ci heca :))
                                • Gość: maryjo2 Re: no wlasnie, np. wzwod poranny.............. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.06.03, 19:48
                                  Rany, jakie znowu sprzęgło? To w samochodzie w ogóle coś takiego istnieje?
                                  Sądząc po nazwie, to chyba gdzieś nisko po prawej ;)
                                  A co do jazdy w szpilkach, to mojej znajomej zdarzyło się wklinować taką
                                  szpilke pod pedał hamulca, jak zjeżdżała Tamką w dół. No i wjechała swoją
                                  Hondą w kuper pewnemu facetowi. Mówie Ci, jak wysiadła, to te szpilki żadnego
                                  wrażenia na nim nie zrobiły. Nieczuły był jakiś, czy co?
                                  • silverstone Re: no wlasnie, np. wzwod poranny.............. 03.06.03, 19:54
                                    Albo gej albo pijany. W koncu metoda "na kuper" to bardzo archaiczna metoda na
                                    nawiazywanie kontaktow miedzyludzkich podczas prowadzenia pojazdow! Na pewno
                                    wiedzial o co chodzilo tej pani, tylko dziwny jakis byl.

> Rany, jakie znowu sprzęgło? To w samochodzie w ogóle coś takiego istnieje?
                                    > Sądząc po nazwie, to chyba gdzieś nisko po prawej ;)
                                    > A co do jazdy w szpilkach, to mojej znajomej zdarzyło się wklinować taką
                                    > szpilke pod pedał hamulca, jak zjeżdżała Tamką w dół. No i wjechała swoją
                                    > Hondą w kuper pewnemu facetowi. Mówie Ci, jak wysiadła, to te szpilki żadnego
                                    > wrażenia na nim nie zrobiły. Nieczuły był jakiś, czy co?
                                    • Gość: maryjo2 Re: no wlasnie, np. wzwod poranny.............. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.06.03, 19:58
                                      W ogóle panowie za kierownicą są pozbawieni poczucia humoru, nie uważasz? No
                                      chyba, że zajeżdżają komuś drogę, albo wyprzedzają niewiastę za kierownicą.
                                      Wtedy cieszą sie jak dzieci :))
                                      • silverstone Re: no wlasnie, np. wzwod poranny.............. 03.06.03, 20:02
                                        Moim zdaniem najbardziej sa szczesliwi jak nie uda im sie wyprzedzic hehe...
                                        wystarczy poparzec w lusterku na miny. To na pewno wyraz szczescia; bo coz by
                                        innego :)

> W ogóle panowie za kierownicą są pozbawieni poczucia humoru, nie uważasz? No
                                        > chyba, że zajeżdżają komuś drogę, albo wyprzedzają niewiastę za kierownicą.
                                        > Wtedy cieszą sie jak dzieci :))
                                        • Gość: maryjo2 Re: no wlasnie, np. wzwod poranny.............. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.06.03, 20:10
                                          Jeśli oni tak wyglądają, jak sie cieszą...to wolę nie wyobrażać obie ich min,
                                          gdy sie smucą.
                                          • silverstone och dajmy spokoj tym za kolkiem... 03.06.03, 20:41
                                            ... znow bedzie ze sie za kims ogladam :)

> Jeśli oni tak wyglądają, jak sie cieszą...to wolę nie wyobrażać obie ich min,
                                            > gdy sie smucą.
                • ka_27 no wlasnie, np. wzwod poranny.............. 03.06.03, 11:09
                  Sama powłoka cielesna na wysokim obcasiku to nie wszystko :-)
                  Dbałość o szczegóły jest bardzo ważna, bądź co bądź to właśnie szczegóły tworzą
                  całość obrazu :-)
                  Fakt faktem, kobieta chodząc na wysokim obcasie porusza się i czuje się
                  zupełnie inaczej.
                  Chodzenie na obcasie do duża umiejętność, trzeba wiedzieć co i jak :-)

A najlepszym lustrem dla kobiety są oczy mężczyzny :-)

Dzień Dobry Maryjko :-) i miłego dnia
                  • Gość: maryjo2 Re: no wlasnie, np. wzwod poranny.............. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.06.03, 20:14
                    No właśnie, to tylko potwierdza moją teorię.
                    :))
                • kitek1 nie przeginaj maryjko z tymi wysokimi obcasami.... 03.06.03, 19:03
                  dzisiaj siedzialem sobie przy piweczku na ryneczku,
                  i obserwowalem te zjawiska na obcasach,
                  tragedia,
                  wiekszosc tak skolioza balansowala,
                  jakby sie za chwile,
                  wypierniczyc miala:(
                  • silverstone skolioza 03.06.03, 19:17
                    Drogi Kitku,
                    jakbys chlapnal jedno piwo wiecej to z miejsca docenilbys zapal tych
                    nieszczesnic.
                    No chyba, ze to nie byly kobiety :)

itek1 napisał:

> dzisiaj siedzialem sobie przy piweczku na ryneczku,
                    > i obserwowalem te zjawiska na obcasach,
                    > tragedia,
                    > wiekszosc tak skolioza balansowala,
                    > jakby sie za chwile,
                    > wypierniczyc miala:(
                    >
                    • Gość: maryjo2 Re: skolioza IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.06.03, 19:50
                      No i sam widzisz, kitku, jak kobiety sie starają podnieść własną atrakcyjność!
                      Nawet za cenę skoliozy i połamania kręgosłupa.
                      • kitek1 a moja, piwkowa towarzyska........................ 03.06.03, 20:13
                        biale tenisoweczki,
                        na sympatycznie,
                        opalonych juz nozkach miala.
                        i szczerze,
                        wieksze wrazenie,
                        to na mnie robilo,
                        niz,
                        te powyginane:)
                        • Gość: maryjo2 Re: a moja, piwkowa towarzyska................... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.06.03, 20:17
                          Ty, kiku, masz w ogóle specyficzne gusta, i za to Cię właśnie darzę dozgonną
                          sympatią :)
                          • kitek1 i wice wersa................................. 03.06.03, 22:52
                            czy, jakos tak:)
                        • silverstone Re: a moja, piwkowa towarzyska................... 03.06.03, 20:28
                          Kitku ale niektorym kobietom nie pasuja tenisowki :)

kitek1 napisał:

> biale tenisoweczki,
                          > na sympatycznie,
                          > opalonych juz nozkach miala.
                          > i szczerze,
                          > wieksze wrazenie,
                          > to na mnie robilo,
                          > niz,
                          > te powyginane:)
                          • kitek1 no, to tym bardziej................... 03.06.03, 22:53
                            nic juz,
                            im nie pasuje:(
                            • Gość: maryjo2 Re: no, to tym bardziej................... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.06.03, 07:07
                              Malkontentki to zmora mężczyzn. Ze wszystkiego niezadowolone : że się je
                              zdradza, i że się ich nie zdradza...
                              :)
                              • ka_27 no, to tym bardziej................... 04.06.03, 13:33
                                Na niezadowolone malkontentki zawsze jest sposób :-)
                                Trzeba tylko potrafić ...
                                i trzeba tylko chcieć :-)

I należy czynić tak, by pozbawić je powodu do ... :-)

Spóźnione - Miłego dnia :-)
                                I ciekawego popołudnia i wieczoru Maryjko :)
                                • Gość: maryjo2 Re: no, to tym bardziej................... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.06.03, 06:25
                                  Dziękuję. Z Ciebie to prawdziwe zjawisko, tak wszystko doskonale rozumiesz, że
                                  aż mnie niekiedy zatyka. Ty chyba musisz być wcieleniem matki Teresy z
                                  Kalkuty :)
                                  • ka_27 Wcielenia 05.06.03, 07:55
                                    Wcieleniem Matki Teresy może być wyłącznie kobieta.
                                    Za to mężczyzna takich przymiot może byc porównywany do św. Franciszka z Asyżu.
                                    Naturalna bezinteresowna dobroć, którą symbolizują te dwie postacie,
                                    nie ma ceny ...
                                    należy ją tylko cenić i szanować :-)

Dzień Dobry Maryjko i słonecznego dzionka :-)
                                    • Gość: maryjo2 Re: Wcielenia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.06.03, 08:06
                                      Ciekawe, czy św.Franciszek lubiłby pterodaktyle. Podejrzewam, że chyba by nie
                                      zdążył, bo wcześniej by go zjadły :)
                                      • ka_27 Pterodaktyle 05.06.03, 08:24
                                        Naturalnie :-)
                                        Bądź co bądź, takie zalety, to jak żywność bez konserwantów :-)

Przyjemnego cienia w ten upalny dzień Maryjko :-)
                                        • ka_27 Pterodaktyle 05.06.03, 09:32
                                          sorrki :-) miały być zwierzątka, a nie zalety :-)
                                          Ale jedno i drugie zaczyna się na "Z" :-)

Bądź co bądź, takie zwierzątka, to jak żywność bez konserwantów :-)
                                          • Gość: maryjo2 Re: Pterodaktyle IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.06.03, 21:11
                                            Hi,hi, jak dla mnie to i jedna i druga wersja zaletowo-zwierzątkowa ma sens.
                                            Bo co to by mogły być za zalety podobne do żywności z konserwantami? Chyba
                                            tylko silikonowe piersi :)
                                            • ka_27 Zalety 06.06.03, 07:37
                                              Zalety wynikające z podobieństwa do zywnosci z konserwantami?
                                              Brak nuty ekstrawagancji :-)

Miłego dnia Maryjko :-)
                                  • silverstone wcielenie... 05.06.03, 12:02
                                    cos mam podejrzenia co do tego wcielenia i na matke to one mi nie wygladaja...

> Dziękuję. Z Ciebie to prawdziwe zjawisko, tak wszystko doskonale rozumiesz,
                                    że
                                    > aż mnie niekiedy zatyka. Ty chyba musisz być wcieleniem matki Teresy z
                                    > Kalkuty :)
                                    • Gość: mario2 Re: wcielenie... IP: *.za.digi.pl 05.06.03, 12:06
                                      czyzby? hihi, mnie sie tez po lekku cos zaczyna przejasniac, nie- J28 ? :)))
                                      • silverstone Re: wcielenie... 05.06.03, 12:13
                                        myalalam, ze to bylo J23, no ale ja czasem za duzo mysle :)

Gość portalu: mario2 napisał(a):

> czyzby? hihi, mnie sie tez po lekku cos zaczyna przejasniac, nie- J28 ? :)))
                                        • Gość: mario2 Re: wcielenie... IP: *.za.digi.pl 05.06.03, 12:17
                                          nie ujmuj sobie wieku :)
                                          A myslemie jest ponoc zdrowe na cere :)
                                    • Gość: maryjo2 Re: wcielenie... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.06.03, 21:14
                                      O kurczaczki, jakie masz podejrzenia? Strasznie mnie to ciekawi, zwłaszcza, że
                                      sama, jak na razie, nie mam żadnych.

silverstone napisała:

> cos mam podejrzenia co do tego wcielenia i na matke to one mi nie
                                      wygladaja...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka