Dodaj do ulubionych

ŚPIOCHY :-)

03.06.03, 22:43
dlaczego jest taki spokój i cisza??? gdzie wszyscy jesteście? Nie ma jeszcze
23 a mam wrazenie że wszyscy śpią. Nawiasem mówiąc dziś też bym poszla ale
mam mokre włosy i czekam aż wyschną :-)

Najdłużej na internecie (jak do tej pory) siedziałam do 1.30 a Ty? :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: maryjo2 Re: ŚPIOCHY :-) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.06.03, 06:47
      No właśnie, nie ma jeszcze 23.00, a wszyscy śpią.
      Zupełnie tego nie rozumiem ;)
      • mawyr Re: ŚPIOCHY :-) 04.06.03, 07:15
        Dziwne zjawisko, też nie rozumiem ;)))
        • Gość: martuha Re: ŚPIOCHY :-) IP: *.chello.pl 04.06.03, 07:18
          czy ktos moze mi to wytlumaczyc?
          • mawyr Re: ŚPIOCHY :-) 04.06.03, 07:24
            Bo to Córcia ziemia się kręci z zachodu na wschód a słońce po niebie ze wschodu
            na zachód a mówia ze słońce stoi a ziemia sie obraca, rozumiesz bo ja nie ;)))
          • Gość: maryjo2 Re: ŚPIOCHY :-) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.06.03, 07:24
            Wątpię. Wszyscy kompetentni śpią.
            ;)
            • Gość: martuha Re: ŚPIOCHY :-) IP: *.chello.pl 04.06.03, 07:28
              hahahaha. juz wszystko rozumiem, za wytlumaczenie tego w szkole dostane
              piatke :)
              • mawyr Re: ŚPIOCHY :-) 04.06.03, 07:31
                bo to Córcia nie trzeba było romansować z panem od geografii i mu zawrócić w
                głowie to by dokładnie to wytłumaczył a nie stale chodził śpiący.
                • Gość: maryjo2 Re: ŚPIOCHY :-) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.06.03, 07:36
                  Jak on ma nie chodzić śpiący, kiedy ma stale zawroty głowy od tego ziemskiego
                  i słonecznego kręcenia? Dobrze, że choroby lokomocyjnej przy tym nie ma.
                  ;)
                  • mawyr Re: ŚPIOCHY :-) 04.06.03, 07:44
                    A ja myślałem że od tego wzdychania przy księżycu który jest lub go niema i nie
                    wiadomo jak sie porusza:))))
                    • Gość: maryjo2 Re: ŚPIOCHY :-) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.06.03, 07:52
                      Wzdychanie do księżyca? To takie niemodne! Wycie, to co innego. To na pewno
                      dobrze wpływa na senność podczas dnia.
                      • mawyr Re: ŚPIOCHY :-) 04.06.03, 07:58
                        Rozwiązałaś zagadke, ten skórkojad na pewno wył i ludziom spać nie dał dla tego
                        takie pustki :)))) Wygrałaś cztery wolne wpisy na dowolny temat :)))
                        • Gość: maryjo2 Re: ŚPIOCHY :-) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.06.03, 08:08
                          Naprawdę? Och, jakie to ekscytujące! Jeszcze nigdy niczego nie wygrałam, to
                          mój pierwszy raz. Teraz nie będę mogła zasnąć w pracy z emocji.
                          ;)
                          • Gość: mario2 Re: ŚPIOCHY :-) IP: 212.106.152.* 04.06.03, 17:51
                            wlasnie :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka