men_ Re: MEN - PROSZE O TRANSPORCIK, MIGUSIEM 05.12.01, 21:46 onlyania napisał(a): > JAK WYZEJ A Tą co za cholera czy inny waglik ugryzł ? Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: MEN - PROSZE O TRANSPORCIK, MIGUSIEM 05.12.01, 21:54 NA CHATE SIE ZBIERAM, A CO TY MYSLISZ, JAK KTO MNIE MA JUZ ZGWALCIC NA TYM WYGWIZDOWIE TO NIECH PRZYNAJMIEJ WIEM CO TO ZA SWIR.... Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: MEN - PROSZE O TRANSPORCIK, MIGUSIEM 05.12.01, 21:55 onlyania napisał(a): > NA CHATE SIE ZBIERAM, A CO TY MYSLISZ, JAK KTO MNIE MA JUZ ZGWALCIC NA TYM > WYGWIZDOWIE TO NIECH PRZYNAJMIEJ WIEM CO TO ZA SWIR.... pod mariott ? Odpowiedz Link Zgłoś
niunieczka Re: MEN - PROSZE O TRANSPORCIK, MIGUSIEM 05.12.01, 22:02 oj pod wariottem, faktycznie pizdzi, Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: MEN - PROSZE O TRANSPORCIK, MIGUSIEM 05.12.01, 22:05 zwlawszcza pod mariotem jadac zeń z wariatem..... A przyjedziesz to ci powiem????? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: MEN - PROSZE O TRANSPORCIK, MIGUSIEM 05.12.01, 22:06 onlyania napisał(a): > zwlawszcza pod mariotem jadac zeń z wariatem..... wszak tam derekcja twojej firmy > > A przyjedziesz to ci powiem????? Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: MEN - PROSZE O TRANSPORCIK, MIGUSIEM 05.12.01, 22:11 pudelko, pudelko menie.... cos ty nie obeznany w sprawach..... Ale pa, w takim razie ide na ten gwalt z nieznajomym Pa, po gwalcie znow na czacie Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: MEN - PROSZE O TRANSPORCIK, MIGUSIEM 05.12.01, 22:12 Nie da rady, ja ostatnio czesto słucham radia maryja - jak zdrada, to ..pa Odpowiedz Link Zgłoś