onlyania 06.12.01, 01:23 taci automatycznie moje wsparcie w jakiejkolwiek dziedzinie zycia//// Jak najszybciej tego H... won z tej stony forum............. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czort Re: JEZELI KTOKOLWIEK WPISZE COS NA KUBEL.... 06.12.01, 01:25 popieram, w calej rozciaglosci. Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: JEZELI KTOKOLWIEK WPISZE COS NA KUBEL.... 06.12.01, 01:28 slowo stalo sie cialem.... Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: JEZELI KTOKOLWIEK WPISZE COS NA KUBEL.... 06.12.01, 01:29 onlyania napisał(a): > slowo stalo sie cialem.... AMEN Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: JEZELI KTOKOLWIEK WPISZE COS NA KUBEL.... 06.12.01, 01:31 tobie i tak ziemia lekka bedzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: JEZELI KTOKOLWIEK WPISZE COS NA KUBEL.... 06.12.01, 01:33 onlyania napisał(a): > tobie i tak ziemia lekka bedzie.... NO, JA PO NIEJ STAPAM, A NIE BUJAM W OBŁOKACH (INTERNETU)- WPISAC COS JESZCZE NA TAMTEN WĄTEK ???? Odpowiedz Link Zgłoś
czort menie 06.12.01, 01:40 jeszcze tak podlego czlowieka w zyciu nie widzialam, pomimo wszystko myslalam, ze jestes rozsadniejszy. coz, kolejne rozczarowanie! nauki nigdy za wiele! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: czorci 06.12.01, 01:42 To był prezent dla Ciebie ... Masz cholernie wybiórczą i krótka pamięc jak na swój zawód ... Przyganiał kocioł garnkowi ... czort napisał(a): > jeszcze tak podlego czlowieka w zyciu nie widzialam, pomimo wszystko myslalam, > ze jestes rozsadniejszy. coz, kolejne rozczarowanie! > nauki nigdy za wiele! Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: czorci 06.12.01, 01:44 jaki prezent? tuman glupoty wypisuje na temat milego czlowieka, a ty? ech zyzn, cztob ty miala zopu! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: czorci 06.12.01, 01:48 czort napisał(a): > jaki prezent? tuman glupoty wypisuje na temat milego czlowieka, a ty? > ech zyzn, cztob ty miala zopu! Czy ty juz tak szybko zgłupiałas w tej belgii ? Powtórzę: - g.. mnie obchodzi o co oni tam sie kłóca (choc wrewa nie znam, a mario2 to dla mnie powietrze) - powtarzam: przyganiał kocioł garnkowi - jasniej ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: czorci 06.12.01, 01:50 nie musisz jasniej, rozumiem przeciez, ale kurde, sa rowni i rowniejsi, prawda, cale zycie tak bylo Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: czorci 06.12.01, 01:56 czort napisał(a): > nie musisz jasniej, rozumiem przeciez, ale kurde, sa rowni i rowniejsi, prawda, > > cale zycie tak bylo To zostaw im te kłótnie i dyskusje - ja nie chowam głowy w piasek i nie uciekam przed najgorszym gadaniem, nawet przed ta zgorzkniała i zawiedziona idiotka ... (to nie o Ciebie chodzi) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: czorci 06.12.01, 02:12 men_ napisał(a): > To zostaw im te kłótnie i dyskusje - ja nie chowam głowy w piasek i nie uciekam > > przed najgorszym gadaniem, nawet przed ta zgorzkniała i zawiedziona idiotka ... > (to nie o Ciebie chodzi) ale ja nie mam zamiaru odpuscic, jak sie kogos lubi, to automatycznie staje sie w jego obronie - to ludzkie jest, nieprawdaz? ja tam akurat chce - ty nie musisz -twoja sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: czorci 06.12.01, 02:43 Dobra, rób co chcesz, tylko trzymaj troszke jezyczek na wodzy jak o mnie piszesz (to nie twoja zasługa0 Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: JEZELI KTOKOLWIEK WPISZE COS NA KUBEL.... 06.12.01, 01:40 chyba sie wyraznie wyrazilam dla osob umiejacych czytac......... pisz ile ci tylo (........nie powiem co i czego...........) przyniesie...... Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: JEZELI KTOKOLWIEK WPISZE COS NA KUBEL.... 06.12.01, 01:44 onlyania napisał(a): > chyba sie wyraznie wyrazilam dla osob umiejacych czytac......... > pisz ile ci tylo (........nie powiem co i czego...........) przyniesie...... po polsku proszę - tez byłaś ostatnio za granicą ? Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: JEZELI KTOKOLWIEK WPISZE COS NA KUBEL.... 06.12.01, 01:54 po spotakniu na forum czuba z pewnej ponoc preznie dzialajacej firmy z checia udam sie na ktorykolwiek biegun ........ za granice inteligencjii mena, bo zbyt dlugo staraLAM SIE TO COS ZROZUMIEC Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: onlyania 06.12.01, 02:01 nie za czesto jadasz te pizze w gabinecie szefa ? Bo cos mi te twoje studia wydaja sie podejrzane ? Czy tam tez profesorzy funduja ci pizze ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: onlyania IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.01, 07:02 Jakzez by to bylo gdybym nie udzielila swojego poparcia w tak szczytnym celu!! Pozdrowko Only!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Re: JEZELI KTOKOLWIEK WPISZE COS NA KUBEL.... IP: 10.0.4.* 06.12.01, 09:59 Całkowicie popieram Twój apel, aby nic nie wpisywać w wątku "KUBEŁ NA..."!!! Jego przeznaczenie jest zupełnie inne. Nie mam też nic przeciwko temu, aby ten wątek jak najszybciej spadł na pozycję niewidoczną... To zależy od Mario2. Natomiast moja obecność lub nieobecność na forum zależy od mojej wyłącznie decyzji. Pozdrowienia - wrew Odpowiedz Link Zgłoś
mongo Do Wrewa 06.12.01, 15:30 No i wdepnąłeś w Alfę i Omegę, a muszki podniosły się i brzęcząc strzasają z nóżek na Cię wiadomo co i cieszą się, że znowu mogą „ zaistnieć”. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Re: Do Wrewa IP: 10.0.4.* 06.12.01, 16:00 Nie jestem wcale zdziwiony. Cokolwiek jednak stanie się, to istnienia "kubła" nie da się przekreślić... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Do Wrewa 06.12.01, 17:40 Werw- przestan sobie parszywy ryj moim nickiem wycierac. Olalem Cie przy probie 1 zaczepki, olalem przy drugiej- ale teraz, niedojebany pseudointelektualisto przeginasz pale. Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: Do Wrewa 06.12.01, 17:47 marys, bez nerw. utopi sie we wlasnym gownie za chwile. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Poszło do kubła 06.12.01, 18:08 Widze, ze Twoje wypowiedzi, posrancu, coraz bardziej dobitne sa. Jak kurwa nie masz nic do powiedzenia- to nie wpisuj nicka do listy- po cholere zajmowac miejsce takim gownem? Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: JEZELI KTOKOLWIEK WPISZE COS NA KUBEL.... 06.12.01, 13:30 A niech wpisuje!!! Zrobi kawał dobrej roboty. Mario pstryka to tu to tam, nadążyć nie można. A tak w kupie będzie zebrane i nie trzeba będzie latać, żeby sobie poczytać coś z sensem. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: JEZELI KTOKOLWIEK WPISZE COS NA KUBEL.... 06.12.01, 18:17 chi chi Mario powinien oplat za prawa autorskie zazdac! i takiej stawki zeby co poniektorzy finansowo nie wyrobili:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Re: JEZELI KTOKOLWIEK WPISZE COS NA KUBEL.... IP: 10.0.4.* 06.12.01, 19:10 anka1 napisał(a): > chi chi Mario powinien oplat za prawa autorskie zazdac! Czy jesteś pewna, że ma do tego prawo? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: JEZELI KTOKOLWIEK WPISZE COS NA KUBEL.... 06.12.01, 19:15 a nie ma? teraz za wszystko sie placi Wrew. czyzbys o tym nie wiedzial? niekoniecznie pieniedzmi ale sie placi. nie wiem dlaczego tak Mario nienawidzisz. ale ja zawsze stane po Jego stronie, bo uwazam Go za przyjaciela. i nikt bluzgami ani niczym innym mojego zdania o Mario nie zmieni. jest Czlowiekiem przez duze C a Ty o Nim nic nie wiesz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Do Anki1 IP: 10.0.4.* 06.12.01, 19:27 Dzięki za odpowiedź. W sprawie płacenia: bądź uprzejma zajrzeć na wątek "KUBEŁ NA...", a znajdziesz tam m. in. przepis prawa autorskiego regulujący tę kwestię. Co do mojej rzekomej nienawiści do Mario2 mylisz się. Nie znam go nawet, więc jakże mógłbym mieć wobec niego tak zdecydowaną postawę? Więcej - jestem przekonany o tym, że może on być wspaniałym człowiekiem. Przynajmniej na forum daje na to dużo przekonywających dowodów. Nie jest to jednak powód, aby dać się obrażać przez niego. I temu chcę położyć kres. Im wcześniej Mario2 to zrozumie, tym lepiej dla nas wszystkich. Pozdrawiam - wrew Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Do Miny IP: 10.0.4.* 06.12.01, 19:33 mina.mina napisał(a): > o! wrewik zaczyna mieknac Może wbrew pozorom, ale z natury jestem dość miękki... Czasem życie mnie utwardza i potrafię wtedy być konsekwentny. Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: JEZELI KTOKOLWIEK WPISZE COS NA KUBEL.... 06.12.01, 19:16 pomcia! do roboty - wiesz, o co chodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Wrew 06.12.01, 19:32 nie wiem czy Ty udajesz czy naprawde nie rozumiesz. Mario sie bawi. a jeszcze lepiej sie bawi jak kilku Osobom z forum na jego posty zaczyna piana leciec z ust i klawiatur. wyluzuj i baw sie dobrze. nie rob z forum kolejnego miejsca dla swietych, dewotek, obroncow moralnosci itp. tego az za duzo jest w realu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Re: Wrew IP: 10.0.4.* 06.12.01, 19:39 Ja to rozumiem, ale nie akceptuję zabaw cudzym kosztem. To nie zabawa, lecz okrucieństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Wrew 06.12.01, 19:50 a jak ciebie mendo mozna brac na powaznie? Blaznisz sie tylko, a ludzie juz z uciechy sikaja w majtki jak tylko twojego nicka na forum zobacza. Nie widzisz, ze nawet nie musze sie wysilac, by robic z ciebie idiote. Sam sie blaznisz pustolbie. Mam tylko prosbe- nie odchodz z forum. Na wiekszego idiote bedziemy jeszcze dlugo musieli czekac- popierdolony kleryczku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xpOVER czas na marketing IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.12.01, 19:39 1) mario2 ile zapłacisz, żeby nie znaleźć się w kuble? 2) mario2 ile zapłacisz, za awans znlezienia się w kuble? 3) wrew, agresywna promocja mario2, miłego chłopaka, to śmiała, ale i pewna inwestycja! 4) jesteś konkurencją! ja też robię tu odwierty, ale taka złota żyła gnoju mi się nie trafiła, jakieś sporadyczne krowie placki, zdominujesz chyba forumrynek nawozów naturalnych! :( i to nie prowokując! Chylę czoła! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Re: czas na marketing IP: 10.0.4.* 06.12.01, 19:47 Witaj! A może Mario2 też prowadzi kampanię promocyjną? ... na moją rzecz, choć bez zlecenia... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: czas na marketing 06.12.01, 19:51 nie promuje papieru do dupy... ups- toaletowego:o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xpOVER uff&fu czyli strategia wojującej marki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.12.01, 20:04 wiesz, nie chciałbym dywagować, może to ktoś jak "Tancerz mecenasa Kraykowskiego", może kompleks Edypa? No, a może dzielny toczygnój jak ten z "pszczółka Maja"? Ciekawa Wasza współpraca! Umówiliście się na barter chyba, stąd - przegrywam! to przyciąga jak mi się roi rój w rui much so much uff &fu Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: uff&fu czyli strategia wojującej marki 06.12.01, 20:07 nie edypa, tluku, tylko dypa boleslawa! a z cappo di mutti capi to ty kurwa juz wystarczajaco zadarles, zeby zaraz moje psy cie obwachaly! strzez sie, padlino! rano znajdziesz glowe psa na wycieraczce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tłuku masz babo krowi placek IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.12.01, 20:20 mina.mina napisał(a): nie edypa, tluku, tylko dypa boleslawa! a z cappo di mutti capi to ty kurwa juz wystarczajaco zadarles, zeby zaraz moje psy cie obwachaly! strzez sie, padlino! rano znajdziesz glowe psa na wycieraczce! Twoje psy mnie obwąchają i z rana znajdę głowę psa na wycieraczce, czego mam się strzec...jako padlina ale jazda! piłaś coś z kubka jakiegoś pacjenta? jeśli te psy powąchają Ciebie, zdechną natychmiast i co? jaka mina? Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: masz babo krowi placek 06.12.01, 20:43 kurwa, jednak debil. na to lekarstwa jeszcze nie wymyslilim, ale proponuje lobotomie. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: uff&fu czyli strategia wojującej marki 06.12.01, 20:18 ostrzezenie po raz pierwszy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostrzżon autorytet w rachunkach IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.12.01, 20:27 mario2 napisał(a): > ostrzezenie po raz pierwszy! brawo! jeszcze panujesz nad liczbą ostrzeżeń! tak trzymaj!!! na razie wszystko się zgadza! Odpowiedz Link Zgłoś