monalajza 18.08.07, 18:02 dawno nie bylam. nikogo nie znam:( Pozdrawiam te ktore znam, te, ktorych nie znam tez... miesiac bez netu. wrrrr...dramat:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andzia9641 Re: wchodze ... 20.08.07, 22:18 hehe, ja też jak po dłuższej przerwie zajrzałam to prawie nikogo nie kojarzyłam:) Odpowiedz Link Zgłoś
frrancuzeczka Re: wchodze ... 21.08.07, 12:29 Ja też miałam 2 tygodnie przerwy, byłam na wakacjach, ale niestety wróciłam. Odpowiedz Link Zgłoś
nikusia85 Re: wchodze ... 21.08.07, 13:13 ,,stara gwardia" się wykrusza i tyle :-( Odpowiedz Link Zgłoś
goscinnie_ino Re: wchodze ... 21.08.07, 13:42 wakacjują pewnie. wszędzie cisza na forach, zaraz październik, wszyscy wrócą ;-))) poza tym starzejemy się, ja za pół roku (z maleńkim hakiem) będę musiała zmienić forum no to dla dziewczyn po trzydziestce ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: wchodze ... 21.08.07, 19:54 goscinnie_ino napisała: > wakacjują pewnie. wszędzie cisza na forach, zaraz październik, wszyscy wrócą ;- > ))) > poza tym starzejemy się, ja za pół roku (z maleńkim hakiem) będę musiała zmieni > ć > forum no to dla dziewczyn po trzydziestce ;-))) Tu jest Twoje miejsce! Odpowiedz Link Zgłoś
monalajza Re: wchodze ... 21.08.07, 20:57 bedziesz po dwudziestce nadal;) wiec zostajesz!;0 niki;) nic sie nie wykrusza;) odpoczywa tylko;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiatrom Re: wchodze ... 24.08.07, 11:02 a ja jestem tu pierwszy raz i mam ochotę na więcej. Odpowiedz Link Zgłoś