bromden1 20.08.07, 13:24 a im dłużej się nad tym zastanawiam tym mniej jestem pewien, co o tym sądzę, a nawet coraz mniej pewien o czym. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutopia Re: Tak się zastanawiam 20.08.07, 21:38 bromden1 napisał: > a im dłużej się nad tym zastanawiam tym mniej jestem pewien, co o > tym sądzę, a nawet coraz mniej pewien o czym. to spróbuj się pocałować w łokieć Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: Tak się zastanawiam 20.08.07, 22:07 ja myślę,że już nadeszła pora zająć się czymś pożytecznym,tzn. jak się robi z wklęsłego wypukłe;) Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: Tak się zastanawiam 20.08.07, 22:13 jak się robi z wklęsłego wypukłe;) O, to bardzo proste. Wystarczyć obrócić na drugą stronę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: Tak się zastanawiam 20.08.07, 22:23 Rozumiem, Skoro, pominąłeś menisk na kielonku;) Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: Tak się zastanawiam 20.08.07, 22:31 Tu też jest łatwa odpowiedź. Wystarczy wypić. :) Czyli wracamy na początek wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: Tak się zastanawiam 20.08.07, 23:07 Czyli nadal jest to problem Bromdena;) ale może niech robi z wypukłego wklęsłe... Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 To dla mnie za łatwe 20.08.07, 23:09 z wklęsłego wypukłe robi się bardzo prosto. należy wylać z kieliszka ciecz (no ewentualnie wypić) a potem wlać rtęć, która ma manisk wypukły w przeciwieństwie do menisku wody (ewntualnie wódy) Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: To dla mnie za łatwe 20.08.07, 23:10 a przy robieniu wklęsłego z wypukłego trzeba odwrócić kolejność czynności. przy czym nie należy pić rtęci Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: To dla mnie za łatwe 20.08.07, 23:12 Nie trzeba rtęci! Wystarczy nie żałować i nalewać "z górką". :) Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: To dla mnie za łatwe 20.08.07, 23:32 Dla mnie rtęć jest zbyt banalna. :P Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: To dla mnie za łatwe 21.08.07, 12:10 czyżbyś często chorował w dzieciństwie? Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: Tak się zastanawiam 20.08.07, 23:12 generalnie skłaniam się ku ocenie pozytywnej, choć istnieją też aspekty niepokojące, które czasami chwieją osądem Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: Tak się zastanawiam 20.08.07, 23:18 chwiejący się osąd czasem a nawet generalnie, oznacza,że przyszedł czas na inne koicydencje czasowe;) czyli na rozwiązania proste,jak podanie ręki;) Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: Tak się zastanawiam 20.08.07, 23:24 czas jest aspektem niestotnym w tym kontekście, więc kwestię koicydencji pozostawiam na boku. no chyba że przyjmiemy ogólną konsiliencję wszelkiech zagadnień wtedy czas będzie miał właściwości istotowe, ale ja teorię konsiliencji traktuję raczej jako ekscentryczną nowinkę niemozliwą w praktycznym zastosowaniu ze zwględu na nadmierny szum informacyjny i metodologiczne niespójności a nawet sprzeczności Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: Tak się zastanawiam 20.08.07, 23:44 Jezeli pozostawimy czas na boku,rozumiem,jako nieistotny,i w zastosowaniu mało pragmatyczny, wobec ekscentrycznych zachowań kobiet, których umysł jest szerszy,niż szerokość blatu kuchennego,nie pozostaje nam nic innego,niż przyjąć, że konfiguracja planet ma jednak zastosowanie w odniesieniu do kart Tarota;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Tak się zastanawiam 21.08.07, 02:06 zebyście nie wiem jak tu zaplątali i próbowali ukryć i wysilali się merytorycznie to ja wam powiem, że ja wiem i już. Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: Tak się zastanawiam 21.08.07, 12:10 już? a może dopiero? to jest casus, gdzie czasowe kategorie są istotne Odpowiedz Link Zgłoś