Dodaj do ulubionych

JAK MAM WEJSC NA CZAT?????

13.12.01, 20:12
gdzie te instruktory?????????? Nie moge sie zalogowac bo mam pusta tablice z
napisem :czat.Tylko tyle jest!!!help!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • samanta1 Re: JAK MAM WEJSC NA CZAT????? 13.12.01, 20:14
      czy ktos mi wreszcie do k..nedzy powie??/kto uczyl Lezia??????
      • crimen Re: JAK MAM WEJSC NA CZAT????? 13.12.01, 20:19
        Nie ma mocnych Samantko:(
        • samanta1 Re: JAK MAM WEJSC NA CZAT????? 13.12.01, 20:21
          Co to znaczy kurwa nie ma mocnych???To nie wina sieci,mam cos posrane w
          ustawieniach i tyle!!!!!!Heeeeeeeeeeeeeeeeeeelp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • czort Re: JAK MAM WEJSC NA CZAT????? 13.12.01, 20:26
            karita uczyla, ale podobno leziu cos sam zrobil
            leziuuu krzycz!!!!
          • crimen Re: JAK MAM WEJSC NA CZAT????? 13.12.01, 20:26
            Wylogowalem sie z dziada.Jestem tylko tu.Mialem to samo.Pamietasz? :(
            • samanta1 Re: JAK MAM WEJSC NA CZAT????? 13.12.01, 20:28
              Co innego nie moc wejsc a co innego brak mozliwosci zalogowania.
              • crimen Re: JAK MAM WEJSC NA CZAT????? 13.12.01, 20:30
                Ja nie moglem sie zalogowac.Jestes na forum, to tez cos:)
                • samanta1 Re: JAK MAM WEJSC NA CZAT????? 13.12.01, 20:36
                  Pocieszaj mnie dalej to moze zamkne to pieprzone okno.....:)
                  • crimen Re: JAK MAM WEJSC NA CZAT????? 13.12.01, 20:39
                    No, zaczynasz sie usmiechac;)To juz cos.
                    • samanta1 Re: JAK MAM WEJSC NA CZAT????? 13.12.01, 20:40
                      Boze,men ma chyba jakas tajemnice w zanadrzu...moze on cos zapda co pomoze!!!
                      • crimen Re: JAK MAM WEJSC NA CZAT????? 13.12.01, 20:44
                        Jesli pomoze to slowo ze nigdy mu nie dokopie;)
                        • samanta1 Re: JAK MAM WEJSC NA CZAT????? 13.12.01, 20:46
                          jesli pomoze to z dupy nogi powyrywam jak ktos bedzie go kopal!!:))
                          • crimen Re: JAK MAM WEJSC NA CZAT????? 13.12.01, 20:52
                            Przezornie znikam.Pomoc Ci nie moge, to nie zawracam glowy.Do jutra.Buziaczki
                            przedswiateczne :-*
    • men_ Re: JAK MAM WEJSC NA CZAT????? 13.12.01, 20:36
      Czy przypadkiem nie miałas reinstalowanych od nowa windows i nowa przegladarkę
      MS/IE 6,0 En ?
      • samanta1 Re: JAK MAM WEJSC NA CZAT????? 13.12.01, 20:39
        MIALAM!!!!!!!!!PRZED CHWILA..I CO DALEJ!!MEN!BEDE CIE KOCHAC DO SMIERCI ALE
        POOOOMOZ!mOGE BYC CIELAKIEM AZ DO TRUMNY ALE .POOOMOZ!!!!!!!!!!!!
        • men_ Re: JAK MAM WEJSC NA CZAT????? 13.12.01, 20:41
          hi,hi
          MS/IE angielska czy polska i czy 6,0
          • samanta1 men 13.12.01, 20:43
            jezu !!Z cielakiem rozmawiasz!!ja sie nie znam!!!!!! Jasniej men!!!jak
            CIELAKOWI!!!!!!!!!
            • men_ Re: men 13.12.01, 20:46
              samanta1 napisał(a):

> jezu !!Z cielakiem rozmawiasz!!ja sie nie znam!!!!!! Jasniej men!!!jak
              > CIELAKOWI!!!!!!!!!

to kogo się słuchasz wreszcie ?:)
              chcesz sie dzisiaj poprzytulac do kogoś na czacie :)

Internet explorer - bez tego nie ma poczty i żadnego internetu

• samanta1 Re: men 13.12.01, 20:48
                No przeciez to mam !Poczte odbieram ,na forum wchodze! I co teraz?
                • men_ Re: men 13.12.01, 20:51
                  sprawdź:
                  narzędzia/opcje/wysyłanie/ustawienia międzynarodowe/ -> ŚRODKOWOEUROPEJSKI iso,
                  NIE ZACHODNIOEUROPEJSKI
                  • men_ Re: raczej nie działa ? dalej 13.12.01, 20:57
                    men_ napisał(a):

> sprawdź:
                    > narzędzia/opcje/wysyłanie/ustawienia międzynarodowe/ -> ŚRODKOWOEUROPEJSKI i
                    > so,
                    > NIE ZACHODNIOEUROPEJSKI

dalej czy działa ? -wątpie

• Gość: yess Re: raczej nie działa ? dalej IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 20:59
                      powinna sciagnac nowa przegladarke i po klopocie
                      • men_ Re: yees 13.12.01, 21:01
                        Gość portalu: yess napisał(a):

> powinna sciagnac nowa przegladarke i po klopocie

guzik prawda - jakis domorosły informatyk instalował jej przeglądarkę

• Gość: yess Re: yees IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 21:02
                          wlasnie ze prawda. jesli jej cos sknocil i zle usatwil to jak sciagnie nawa
                          przegladarke tam bedzie wszystko oki. zawodowiec sie znalazl
                          • men_ Re: yees - nie denerwuj się Kotku 13.12.01, 21:05
                            Ja poprostu zadzwoniłem w międzyczasie do mojego informatyka-zawodowca, ale
                            Samanta jest upearta i chyba radzi sobie sama ..:))
                            ość portalu: yess napisał(a):

> wlasnie ze prawda. jesli jej cos sknocil i zle usatwil to jak sciagnie nawa
                            > przegladarke tam bedzie wszystko oki. zawodowiec sie znalazl

• Gość: yess Re: yees - nie denerwuj się Kotku IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 21:37
                              jak tu sie nie denerwac jak zimno jak pies
                              • men_ Re: yees - nie denerwuj się Kotku 13.12.01, 21:39

> jak tu sie nie denerwac jak zimno jak pies

unwersalny sposób: coś-ktoś do ogrzania :)

• Gość: samanta men! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 21:45
                                  Zas bedziesz cholero grzal !!!! Idz i ratuj czlowieka bezduszna istoto!!!!!!
                                • Gość: yess Re: yees - nie denerwuj się Kotku IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 21:49
                                  to durny pomysl. wlacze sobie kaloryfer. przynajmniej nie bedzie zrzedzil
                                  • men_ Re: yees - nie denerwuj się Kotku 13.12.01, 21:51

> to durny pomysl. wlacze sobie kaloryfer. przynajmniej nie bedzie zrzedzil

no jest bardzo dużo takich sposobów włączyc-wyłaczyc :)))

• yess Re: yees - nie denerwuj się Kotku 13.12.01, 22:15
                                      ja sie tam nie znam na wylacznikach. skonczylam nauke na podstawowce
      • Gość: yess Re: JAK MAM WEJSC NA CZAT????? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 20:41
        samanta zobacz ustawienia firewalla jesli masz takowy. byc moze masz tam
        wlaczona blokade na jave
        • samanta1 Re: JAK MAM WEJSC NA CZAT????? 13.12.01, 20:42
          yess mow do mnie jak do krowy bo nie rozumiem!!jaki znowu firreval??Co to?
          Gdzie to???????
          • niunieczka Re: JAK MAM WEJSC NA CZAT????? 13.12.01, 20:51
            a moze MSIE 6 teraz zainstalowalas, a ona podobno bez javy,
            • Gość: yess Samanta !!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 20:57
              jesli przegladarka nie uruchamia ci javy to moze sprobuj takiewi wyjscia. wejdz
              pod ten adres fabryka.republika.pl/strefa/strefa_cat.asp?id=20&pid=728
              sciagnij sobie nowego Netscapa i zainstaluj. Instalacja jest prosta program
              samprowadzi. Tam napewno bedzie java dzialac.
              yesska
          • Gość: pomerank Re: JAK MAM WEJSC NA CZAT????? IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.01, 20:53
            Spoko-zen Sam. Też tak mam czasem. Restartuj, moze zadziała.
            • Gość: samanta Na razie dupa!!!Co teraz?:((( IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 21:06
              • Gość: Sam Re: Na razie dupa!!!Co teraz?:((( IP: 204.174.215.* 13.12.01, 21:14
                Co teraz?
                Strzel se kielicha. Uspokoj sie, pogadaj z ludzmi na forum. Za jakies trzy
                godziny pojdziesz spac tak czy siak. Jutro zlap tego faceta, ktory Ci
                zainstalowl Explorer i bedziesz mogla roczatowac sie do woli! W takim stanie
                jakim jestes teraz i tak nie wiele by wyszlo z tego dziada?!
                oxoxoxo
                Sam
                PS. Widzisz co zrobilas. Musialem wyjsc ze swojej nory. Swiatlo, ten blask mnie
                oslepia.
                • Gość: samanta sam I Ty ... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 21:20
                  Nawt niedzwiedziu wyszedles ze swojej gawry???????:))))))))O w morde jeza!!!:)))
                  Sam ja jestem zodiakalnym bykiem!!! Moj upor graniczy wrecz z
                  szalenstwem!!!:))) Musi cos w koncu zadzialac! Moze nie uciekal juz ze swiatla?
                  czasami dobrze sie doswietlic..zwlaszcza zima!:))
                  • Gość: samanta Re: sam I Ty ... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 21:38
                    Acha!kartka nie dzoszla:((((((((((((((((((
                    • Gość: leziox Re: sammy uszy w górę... IP: 145.253.38.* 13.12.01, 21:55
                      Samanta,pies jest pogrzebany w ustawieniach tzw.Java.Firewall to program
                      blokujący dostęp obcych osób chcących się wedrzeć do twojego pc siłą.Jeśli nie
                      wiesz,co to firewall,to zakładam,że tego nie posiadasz.Wejdź tam,gdzie są opcje
                      internetowe i gdzie jest dział z java-ustawianie stopni bezpieczenstwa.Musisz
                      odblokować dostęp do scriptów java,czyli nacisnąć takie puste kółeczko by w
                      pustym kółku pojawiła się kropka.Inaczej-tam gdzie zaczyna się java,naciśnij
                      poczynając od góry 4 kółeczka w każdej grupie czyli w java -ustawienia,java
                      scripting,wprowadzanie przez java script i java applets.każde pierwsze od góry
                      kólko w kolejnych grupach ma być wypelnione kropeczka.Jak to zrobisz,czat
                      powinien chodzic.No.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka