samanta1 13.12.01, 20:12 gdzie te instruktory?????????? Nie moge sie zalogowac bo mam pusta tablice z napisem :czat.Tylko tyle jest!!!help!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samanta1 Re: JAK MAM WEJSC NA CZAT????? 13.12.01, 20:14 czy ktos mi wreszcie do k..nedzy powie??/kto uczyl Lezia?????? Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: JAK MAM WEJSC NA CZAT????? 13.12.01, 20:21 Co to znaczy kurwa nie ma mocnych???To nie wina sieci,mam cos posrane w ustawieniach i tyle!!!!!!Heeeeeeeeeeeeeeeeeeelp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: JAK MAM WEJSC NA CZAT????? 13.12.01, 20:26 karita uczyla, ale podobno leziu cos sam zrobil leziuuu krzycz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: JAK MAM WEJSC NA CZAT????? 13.12.01, 20:26 Wylogowalem sie z dziada.Jestem tylko tu.Mialem to samo.Pamietasz? :( Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: JAK MAM WEJSC NA CZAT????? 13.12.01, 20:28 Co innego nie moc wejsc a co innego brak mozliwosci zalogowania. Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: JAK MAM WEJSC NA CZAT????? 13.12.01, 20:30 Ja nie moglem sie zalogowac.Jestes na forum, to tez cos:) Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: JAK MAM WEJSC NA CZAT????? 13.12.01, 20:36 Pocieszaj mnie dalej to moze zamkne to pieprzone okno.....:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: JAK MAM WEJSC NA CZAT????? 13.12.01, 20:39 No, zaczynasz sie usmiechac;)To juz cos. Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: JAK MAM WEJSC NA CZAT????? 13.12.01, 20:40 Boze,men ma chyba jakas tajemnice w zanadrzu...moze on cos zapda co pomoze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: JAK MAM WEJSC NA CZAT????? 13.12.01, 20:44 Jesli pomoze to slowo ze nigdy mu nie dokopie;) Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: JAK MAM WEJSC NA CZAT????? 13.12.01, 20:46 jesli pomoze to z dupy nogi powyrywam jak ktos bedzie go kopal!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: JAK MAM WEJSC NA CZAT????? 13.12.01, 20:52 Przezornie znikam.Pomoc Ci nie moge, to nie zawracam glowy.Do jutra.Buziaczki przedswiateczne :-* Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: JAK MAM WEJSC NA CZAT????? 13.12.01, 20:36 Czy przypadkiem nie miałas reinstalowanych od nowa windows i nowa przegladarkę MS/IE 6,0 En ? Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: JAK MAM WEJSC NA CZAT????? 13.12.01, 20:39 MIALAM!!!!!!!!!PRZED CHWILA..I CO DALEJ!!MEN!BEDE CIE KOCHAC DO SMIERCI ALE POOOOMOZ!mOGE BYC CIELAKIEM AZ DO TRUMNY ALE .POOOMOZ!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: JAK MAM WEJSC NA CZAT????? 13.12.01, 20:41 hi,hi MS/IE angielska czy polska i czy 6,0 Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 men 13.12.01, 20:43 jezu !!Z cielakiem rozmawiasz!!ja sie nie znam!!!!!! Jasniej men!!!jak CIELAKOWI!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: men 13.12.01, 20:46 samanta1 napisał(a): > jezu !!Z cielakiem rozmawiasz!!ja sie nie znam!!!!!! Jasniej men!!!jak > CIELAKOWI!!!!!!!!! to kogo się słuchasz wreszcie ?:) chcesz sie dzisiaj poprzytulac do kogoś na czacie :) Internet explorer - bez tego nie ma poczty i żadnego internetu Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: men 13.12.01, 20:48 No przeciez to mam !Poczte odbieram ,na forum wchodze! I co teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: men 13.12.01, 20:51 sprawdź: narzędzia/opcje/wysyłanie/ustawienia międzynarodowe/ -> ŚRODKOWOEUROPEJSKI iso, NIE ZACHODNIOEUROPEJSKI Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: raczej nie działa ? dalej 13.12.01, 20:57 men_ napisał(a): > sprawdź: > narzędzia/opcje/wysyłanie/ustawienia międzynarodowe/ -> ŚRODKOWOEUROPEJSKI i > so, > NIE ZACHODNIOEUROPEJSKI dalej czy działa ? -wątpie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: raczej nie działa ? dalej IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 20:59 powinna sciagnac nowa przegladarke i po klopocie Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: yees 13.12.01, 21:01 Gość portalu: yess napisał(a): > powinna sciagnac nowa przegladarke i po klopocie guzik prawda - jakis domorosły informatyk instalował jej przeglądarkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: yees IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 21:02 wlasnie ze prawda. jesli jej cos sknocil i zle usatwil to jak sciagnie nawa przegladarke tam bedzie wszystko oki. zawodowiec sie znalazl Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: yees - nie denerwuj się Kotku 13.12.01, 21:05 Ja poprostu zadzwoniłem w międzyczasie do mojego informatyka-zawodowca, ale Samanta jest upearta i chyba radzi sobie sama ..:)) ość portalu: yess napisał(a): > wlasnie ze prawda. jesli jej cos sknocil i zle usatwil to jak sciagnie nawa > przegladarke tam bedzie wszystko oki. zawodowiec sie znalazl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: yees - nie denerwuj się Kotku IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 21:37 jak tu sie nie denerwac jak zimno jak pies Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: yees - nie denerwuj się Kotku 13.12.01, 21:39 Gość portalu: yess napisał(a): > jak tu sie nie denerwac jak zimno jak pies unwersalny sposób: coś-ktoś do ogrzania :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta men! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 21:45 Zas bedziesz cholero grzal !!!! Idz i ratuj czlowieka bezduszna istoto!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: yees - nie denerwuj się Kotku IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 21:49 to durny pomysl. wlacze sobie kaloryfer. przynajmniej nie bedzie zrzedzil Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: yees - nie denerwuj się Kotku 13.12.01, 21:51 Gość portalu: yess napisał(a): > to durny pomysl. wlacze sobie kaloryfer. przynajmniej nie bedzie zrzedzil no jest bardzo dużo takich sposobów włączyc-wyłaczyc :))) Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: yees - nie denerwuj się Kotku 13.12.01, 22:15 ja sie tam nie znam na wylacznikach. skonczylam nauke na podstawowce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: JAK MAM WEJSC NA CZAT????? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 20:41 samanta zobacz ustawienia firewalla jesli masz takowy. byc moze masz tam wlaczona blokade na jave Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: JAK MAM WEJSC NA CZAT????? 13.12.01, 20:42 yess mow do mnie jak do krowy bo nie rozumiem!!jaki znowu firreval??Co to? Gdzie to??????? Odpowiedz Link Zgłoś
niunieczka Re: JAK MAM WEJSC NA CZAT????? 13.12.01, 20:51 a moze MSIE 6 teraz zainstalowalas, a ona podobno bez javy, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Samanta !!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 20:57 jesli przegladarka nie uruchamia ci javy to moze sprobuj takiewi wyjscia. wejdz pod ten adres fabryka.republika.pl/strefa/strefa_cat.asp?id=20&pid=728 sciagnij sobie nowego Netscapa i zainstaluj. Instalacja jest prosta program samprowadzi. Tam napewno bedzie java dzialac. yesska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomerank Re: JAK MAM WEJSC NA CZAT????? IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.01, 20:53 Spoko-zen Sam. Też tak mam czasem. Restartuj, moze zadziała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Na razie dupa!!!Co teraz?:((( IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 21:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sam Re: Na razie dupa!!!Co teraz?:((( IP: 204.174.215.* 13.12.01, 21:14 Co teraz? Strzel se kielicha. Uspokoj sie, pogadaj z ludzmi na forum. Za jakies trzy godziny pojdziesz spac tak czy siak. Jutro zlap tego faceta, ktory Ci zainstalowl Explorer i bedziesz mogla roczatowac sie do woli! W takim stanie jakim jestes teraz i tak nie wiele by wyszlo z tego dziada?! oxoxoxo Sam PS. Widzisz co zrobilas. Musialem wyjsc ze swojej nory. Swiatlo, ten blask mnie oslepia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta sam I Ty ... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 21:20 Nawt niedzwiedziu wyszedles ze swojej gawry???????:))))))))O w morde jeza!!!:))) Sam ja jestem zodiakalnym bykiem!!! Moj upor graniczy wrecz z szalenstwem!!!:))) Musi cos w koncu zadzialac! Moze nie uciekal juz ze swiatla? czasami dobrze sie doswietlic..zwlaszcza zima!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: sam I Ty ... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 21:38 Acha!kartka nie dzoszla:(((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: sammy uszy w górę... IP: 145.253.38.* 13.12.01, 21:55 Samanta,pies jest pogrzebany w ustawieniach tzw.Java.Firewall to program blokujący dostęp obcych osób chcących się wedrzeć do twojego pc siłą.Jeśli nie wiesz,co to firewall,to zakładam,że tego nie posiadasz.Wejdź tam,gdzie są opcje internetowe i gdzie jest dział z java-ustawianie stopni bezpieczenstwa.Musisz odblokować dostęp do scriptów java,czyli nacisnąć takie puste kółeczko by w pustym kółku pojawiła się kropka.Inaczej-tam gdzie zaczyna się java,naciśnij poczynając od góry 4 kółeczka w każdej grupie czyli w java -ustawienia,java scripting,wprowadzanie przez java script i java applets.każde pierwsze od góry kólko w kolejnych grupach ma być wypelnione kropeczka.Jak to zrobisz,czat powinien chodzic.No. Odpowiedz Link Zgłoś