czarnajagoda 26.08.03, 10:38 co na nie zajrzę, to inny zestaw wątków... otworzę jeden, poczytam, chcę otworzyć następny i już go nie ma... idą sobie stąd... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmpm Re: dziwne to forum 26.08.03, 10:40 Hyhy, inaczej nie mogę napisać coś w wątku ukrytym, niż go ujawnić... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: dziwne to forum 26.08.03, 10:43 to dziwne, bo ja mogę... jeśli tylko pierwszy post jest skasowany, to normalnie da sie pisać... z ałtopsji to wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: dziwne to forum 26.08.03, 10:44 Tak, ale ja pisałem nie jako mmpm. Musiałem najpierw ujawnić, a potem się przelogować... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: dziwne to forum 26.08.03, 10:48 aha, a nie możesz jako MMPM??? a teraz już rzeczywiście idę sobie na swoje włości... tam mi nic przynajmniej przed oczami nie miga... bo tu to iles jest wątków-widm ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: dziwne to forum 26.08.03, 10:54 U niektórych nastapiło niekontrolowane rozmnożenie nicków. Chyba mi sie też udzieliło... ;-) (Użyłem tylko tych powszechnie znanych; Ten_zly, ostatni.sprawiedliwy, m.egzekutor) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: dziwne to forum 26.08.03, 10:56 czy to rozmnożenie ma może związek jaki z intensywnymi kontaktami ze mną i Wirtualnym? - to się udziela, przyuważam dyskretnie...;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: dziwne to forum 26.08.03, 10:57 Nie przypominam sobie intensywnych kontaktów... Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: dziwne to forum 26.08.03, 11:00 już się lepiej nie zaczynaj tłumaczyć, sam wiesz przecie, że zeznania w obecności kobietki nagle mogą się niespodzianie wymknąć spod kontroli...;) Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: dziwne to forum 26.08.03, 14:35 aha a poza tem spiskuja sobie w jakims katku, edi nei daj sie tylko ciagnac za jezyk, wszak masz do czynienia ze spcejalista, pamietaj! Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: dziwne to forum 26.08.03, 14:40 jak tak na mnie spojrzy groźnie jak przed chwileczką i zapragnie zacisnąć kościste palce na mej szyjce łabędziej, to aż cierki po grzbiecie na samą myśl, brrrrr...;) Odpowiedz Link Zgłoś