Dodaj do ulubionych

MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!!

02.01.02, 12:11
....UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
UUUUUUUUUUUUUUUU......albo i jeszcze gorzej......
Obserwuj wątek
    • mario2 Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 12:13
      zawal??? w tym wieku???
      • jasmina_tdi Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 12:15
        buhuhuhuhuhu...... tak - w XXI :-))))

mario2 napisał(a):

> zawal??? w tym wieku???

• mario2 Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 12:16
          nie klam!!!!! nie masz XXI tylko XXVI
          • jasmina_tdi Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 12:18
            ale wiesz jak to jest na przełomie wieków!! XVI na XVII - no mówie Ci, tragedia!!!

mario2 napisał(a):

> nie klam!!!!! nie masz XXI tylko XXVI

• mario2 Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 12:21
              Karinka ma przelom XVII na XVIII
              • jasmina_tdi Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 12:22
                pomyliło mi się!!!!!! pomyliło!!! hehehehe.....

mario2 napisał(a):

> Karinka ma przelom XVII na XVIII

• Gość: leopard Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! IP: 195.117.142.* 02.01.02, 12:18
        Nie, to nie zawał, osłuchowy dźwięk ciągły typu "UUU" oznacza coś znacznie
        gorszego!
        Kto żyw ratować Jasminę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • jasmina_tdi Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 12:20
          .....no nie..... a juz myslałam, ze gorzej nie moze być!!!!!!
          buhuhuhuhuhuuuuu.....

Gość portalu: leopard napisał(a):

> Nie, to nie zawał, osłuchowy dźwięk ciągły typu "UUU" oznacza coś znacznie
          > gorszego!
          > Kto żyw ratować Jasminę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• mag_nolia Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 12:14
      ...hm może masaż...serca...???
      • jasmina_tdi Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 12:15
        ....tu juz nic nie pomoze...!!!!!!

mag_nolia napisał(a):

> ...hm może masaż...serca...???

• mag_nolia Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 12:16
          ...niech Mario podzieli się z Tobą szkocką...to chociaż może
          doraźnie...pomoże....
          • jasmina_tdi Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 12:19
            nie nie nie nieeeeeeeeeeee..... ja juz i tak w kratke widze :-)))

mag_nolia napisał(a):

> ...niech Mario podzieli się z Tobą szkocką...to chociaż może
            > doraźnie...pomoże....

• kropka! Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 12:19
            a ja myslę, że reanimacja usta-usta to jest to....
            • woland? Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 12:20
              Kropka jak Ci nie wstyd, za chłopami sie oglšdaj !!!!
              • kropka! Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 13:44
                Woland, coś Ty??? ma się rozumieć, że w wykonaniu osobnika płci męskiej!!!
            • jasmina_tdi Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 12:20
              ...tu pomoze tylko długotrwałe leczenie.... i zadnych eksperymentów :-)))

kropka! napisał(a):

> a ja myslę, że reanimacja usta-usta to jest to....

• woland? Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 12:19
          to moze sztuczne oddychanie usta-usta ??? ;-)
          i szklanica grzanego miodku trojniaczna na rozgrzewke ????
          • jasmina_tdi Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 12:21
            mmmmmmmmmm......miodek......pycha :-))))))

woland? napisał(a):

> to moze sztuczne oddychanie usta-usta ??? ;-)
            > i szklanica grzanego miodku trojniaczna na rozgrzewke ????

• Gość: leopard Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! IP: 195.117.142.* 02.01.02, 12:22
            A czy ktoś choruje może na reumatyzm? Ponoć przykładanie "sierściucha" pomaga
            • Gość: onlyanka Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.02, 12:52
              no wlasnie, gdzie sa siersciuchy?????????
            • kolczatka Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 13:27
              Uważaj, podobno pomaga przykładanie skórki z sierściucha.
          • Gość: onlyanka Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.02, 12:24
            ja protestuje - mario co najwyzej polska wodka a nie jakas tam szkocka.....
            jasmin. ust swoich nie podaje, wolanda polecam......
            • jasmina_tdi JEST JESZCZE GORZEJ....... 02.01.02, 12:26
              BUHUHUHUHUHUUUUUUUUUUU.....!!!!!
            • woland? Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 12:28
              :-))))))))))))))))))
              • jasmina_tdi Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 12:32
                chlip chlip chlip.....

woland? napisał(a):

> :-))))))))))))))))))

• anka1 Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 12:48
                  a powyj sobie Kwiatuszku! w koncu pelnia jeszcze jest:)
                  • jasmina_tdi Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 12:53
                    ....dzięki :-)))))
                    ....UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU.......!!!!!!!

anka1 napisał(a):

> a powyj sobie Kwiatuszku! w koncu pelnia jeszcze jest:)

• anka1 Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 12:56
                      he zaponmialam tylko dodac indianska ludowa madrosc:) uwaga cytuje:) <kojot
                      ktory siedzi na kamieniu i drze morde moze dostac wilka:)>
                      podkreslam ze to byl cytat li i jedynie!:)
                      • Gość: onlyanka Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.02, 13:00
                        to ja bylam tym kojotem...........
                        i nawet Indianie to zapamietali????????
                        • anka1 Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 13:03
                          i teraz opowiadaja to sobie only z ojca na syna :) nie inaczej:)
                          • jasmina_tdi Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 13:08
                            ....toć mnie only serce boli, a nie dupa!!

anka1 napisał(a):

> i teraz opowiadaja to sobie only z ojca na syna :) nie inaczej:)

• anka1 Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 13:12
                              i dlatego to Only a nie Ty ma wilka:)
                            • Gość: onlyanka Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.02, 13:12
                              powinnam tu zdradzic to co moj brat na to powiadal, ale nie chce zdradzac
                              tozsamosci swej...........
                            • woland? Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 13:13
                              na serducho ni ma rady. trza przeczekać. ni cholery inaczej.
                              • jasmina_tdi Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 13:14
                                ....taaaaaaaaa......albo klin klinem!!!!!!!

woland? napisał(a):

> na serducho ni ma rady. trza przeczekać. ni cholery inaczej.

• anka1 Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 13:17
                                  w ostatecznosci przeszczep:)
                                  • jasmina_tdi Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 13:18
                                    ....ewentualnie wkrece se katarynke albo bączka!!! powinno zadziałać!

anka1 napisał(a):

> w ostatecznosci przeszczep:)

• Gość: onlyanka Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.02, 13:19
                                    mojego przeszczepu nikt nie chce.........
                                    raczej chca mi przyszczepiac!!!!!!!!1
                                    • kolczatka Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 13:30
                                      Serce Ci chcą przeszczepiać, nie wyglądasz na kobietę beż serca, ale podobno
                                      pozory mylą.
                                      • jasmina_tdi Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 13:33
                                        ...ale moje serce wyje!!!!!!!! jak tu żyć z takim????? tylko przeszczep mnie uratuje....

kolczatka napisał(a):

> Serce Ci chcą przeszczepiać, nie wyglądasz na kobietę beż serca, ale podobno
                                        > pozory mylą.

• kolczatka Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 13:35
                                          Z przyjemnością oddam Ci swoje. Jakoś cholernie zimne jest ostatnio, więc może
                                          Tobie bardziej się przyda.
                                          • jasmina_tdi Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 13:37
                                            dołącz do kompletu zimny prysznic i tępy nóż!!!

kolczatka napisał(a):

> Z przyjemnością oddam Ci swoje. Jakoś cholernie zimne jest ostatnio, więc może
                                            > Tobie bardziej się przyda.

• Gość: leopard Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! IP: 195.117.142.* 02.01.02, 13:36
                                        Te lekarsko-szamańsko-intelektualne porady można sobie w d... buty wsadzić,
                                        niechże w końcu ten tajemniczy Ktoś odwzajemni tą szczerą miłość bo mnie już
                                        serce zaczyna boleć!
                                        • jasmina_tdi Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 13:38
                                          a kto tu mówi o miłości????????????? kaca mam!!!

Gość portalu: leopard napisał(a):

> Te lekarsko-szamańsko-intelektualne porady można sobie w d... buty wsadzić,
                                          > niechże w końcu ten tajemniczy Ktoś odwzajemni tą szczerą miłość bo mnie już
                                          > serce zaczyna boleć!

• Gość: leopard Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! IP: 195.117.142.* 02.01.02, 13:41
                                            To w takim razie nie serce a inne kichy, to najlepiej eferalgan, bulionik z
                                            żółtkiem i albo się cofnie, albo nie - obie opcje dobre.
    • rayoff Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 13:45
      Pani! Zamknij Pani tego wyjca! Spac porzadnym ludziom nie daje!
      • jasmina_tdi Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 13:47
        ales Ty romantyczny.....buhuhuhuhuuuuuuuuuuuuuu!!!!

rayoff napisał(a):

> Pani! Zamknij Pani tego wyjca! Spac porzadnym ludziom nie daje!

• rayoff Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 14:02
          Romantyczny to ja moge byc przy swietle ksiezyca (patrz inszy watek) a nie o 13
          nad ranem po Sylwestrze... Pani, bo policje wezwe!!!
          :)
          • jasmina_tdi Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 14:09
            panei jaka policja sie na pana nabierze!!! ja bym tam nie ryzykowała!!!

rayoff napisał(a):

> Romantyczny to ja moge byc przy swietle ksiezyca (patrz inszy watek) a nie o 13
            >
            > nad ranem po Sylwestrze... Pani, bo policje wezwe!!!
            > :)

• Gość: Rayoff Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! IP: 157.25.88.* 02.01.02, 14:19
              ...to ja jestem policja...
              • jasmina_tdi Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 14:23
                ...pobawimy się kajdankami?????

Gość portalu: Rayoff napisał(a):

> ...to ja jestem policja...

• Gość: Rayoff Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! IP: 157.25.88.* 02.01.02, 14:39
                  Oprócz kajdanek w standardowym wyposażeniu mam jeszcze parę inszych ciekawych
                  zabawek...
                  Pewnie, że się pobawimy... Tylko niech już tak nie wyje... :)
                  • jasmina_tdi Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 14:42
                    ...no jak tu nie wyć??????? ciemno, zimno i do domu daleko....:-((((((((((((

> Oprócz kajdanek w standardowym wyposażeniu mam jeszcze parę inszych ciekawych
                    > zabawek...
                    > Pewnie, że się pobawimy... Tylko niech już tak nie wyje... :)

• Gość: Rayoff Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! IP: 157.25.88.* 02.01.02, 14:52
                      Podrzucic Ci te zapalke? Jasniej sie zrobi, cieplej... Od razu do domu bedzie
                      przyjemniej wracac...
                      • jasmina_tdi Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 14:58
                        podrzuć mi całą wytwórnię zapałek!!!!!! ja do domu mam daleko! no i do odpalania chętnego, co bym se
                        paluszków nie poparzyła...

> Podrzucic Ci te zapalke? Jasniej sie zrobi, cieplej... Od razu do domu bedzie
                        > przyjemniej wracac...

• rayoff Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 15:07
                          myslalem, ze funkcja odpalajacego te zapalki jest przyznawana dozywotnio, a tu
                          widze z Nowym Rokiem...
                          ja tego w kontrakcie nie mialem, ja sie bede procesowal :)))
                    • Gość: XpOver Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.01.02, 14:58
                      jasmino, prawdopodobnie jesteś w zasięgu tych samych zakładów wodociągowych co
                      ja.
                      To musiało być coś w wodzie.

ja też
                      strasznie się bać... wyję!
                      bo się
                      tak strasznie wyje... bać!
      • mario2 Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 13:49
        Czesc Rayciu! Piatek godz 19 we wiadomym miejscu. Moze nawet wczesniej! :o)))
        • rayoff Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 15:09
          Cze Super Mario. Zatem postanowione :)
        • ja_nek Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 15:19
          Rayoff, przyprowadź w piątek naszą dziewczynkę z zapałkami choćby w kajdankach!

Pozdrowienia
          Janek
          • Gość: Rayoff Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! IP: 157.25.88.* 02.01.02, 15:32
            W kajdankach to jej nie przyprowadze, bo bym musial razem z kaloryferem, albo
            inszym sprzetem ;) Moze sie da zaciagnac jakos inaczej? Jakby ktos wiedzial na
            co reaguje najlepiej to wdzieczny bylbym za podpowiedz...

PS Swego czasu najlepiej reagowala na barmana w Vikingu, ale chyba przestal
            dzialac...
            • ja_nek Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 15:46
              Hmmmm może ciągnik ze stalową liną? Ale to będzie romantyczna randka!

Pozdrawiam mającą kaca
              Janek
              • rayoff Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 15:51
                Myslisz, ze zadziala? Tylko trzeba by jakos spetac najsampierw chyba, bo
                inaczej moze wypasc po drodze...
                Dobra - tylko jak ja spetac znienacka? :)
                • jasmina_tdi chłopaki....!!!!! 02.01.02, 16:13
                  no ładnie - na sekundę z oka was spuścić!!!!! jak będziecie tak wygadywać.....to...no....eeeee...tego
                  jakby tu powiedzieć...!!! coś wymyślę :-))))
                  • rayoff Re: chłopaki....!!!!! 02.01.02, 16:36
                    jasmine, a jak wymyslisz, to powiesz? bo Ty to zawsze taka skryta... Buziak!
                    • jasmina_tdi Re: chłopaki....!!!!! 02.01.02, 16:41
                      nawet ci zademonstruję :-)))))

rayoff napisał(a):

> jasmine, a jak wymyslisz, to powiesz? bo Ty to zawsze taka skryta... Buziak!

• rayoff Re: chłopaki....!!!!! 02.01.02, 16:46
                        ou je!!! bejbe!!! mmm....
                        • jasmina_tdi Re: chłopaki....!!!!! 02.01.02, 16:51
                          milo pomarzyć, co???? hehehe

rayoff napisał(a):

> ou je!!! bejbe!!! mmm....

• rayoff Re: chłopaki....!!!!! 02.01.02, 16:58
                            bywalo lepiej...
                            hahahaha!!!!
                            :)))
                            • jasmina_tdi Re: chłopaki....!!!!! 02.01.02, 16:59
                              młody jesteś - wszystko przed tobą!!!!

rayoff napisał(a):

> bywalo lepiej...
                              > hahahaha!!!!
                              > :)))

• rayoff Re: chłopaki....!!!!! 02.01.02, 17:02
                                taaa... jest czego zazdroscic...
                                :))))))
                                • jasmina_tdi Re: chłopaki....!!!!! 02.01.02, 17:03
                                  daj spokój - zazdrość to taka brzydka cecha!

rayoff napisał(a):

> taaa... jest czego zazdroscic...
                                  > :))))))

• rayoff Re: chłopaki....!!!!! 02.01.02, 17:08
                                    przyganial kociol garnkowi...:)
                                    • jasmina_tdi Re: chłopaki....!!!!! 02.01.02, 17:15
                                      ale ja nikomu nieczego nie zazdroszczę!

rayoff napisał(a):

> przyganial kociol garnkowi...:)

• rayoff Re: chłopaki....!!!!! 02.01.02, 17:17
                                        aha... jasne... aha...
                                        poza tym sama obiecalas, ze jak wymyslisz to pokazesz :)
                                        buziak!
                                        • kitek1 co Jasminka obiecala pokazac? 02.01.02, 17:19
                                          mlodemu,
                                          • rayoff Re: a co to Kitka obchodzi? 02.01.02, 17:24
                                            ne ne, stary... mlodemu obiecala, wiec mlody bedzie wiedzial... a Kitek to
                                            sobie moze pomarzyc... podomyslac sie... a sie i tak Kitek nie dowie... nie dla
                                            Kitka, oj nie...
                                            • jasmina_tdi buuuuuuuuuziaczek 02.01.02, 17:24
                                              ....dla Raya...!!!!!! ;-))))

rayoff napisał(a):

> ne ne, stary... mlodemu obiecala, wiec mlody bedzie wiedzial... a Kitek to
                                              > sobie moze pomarzyc... podomyslac sie... a sie i tak Kitek nie dowie... nie dla
                                              >
                                              > Kitka, oj nie...

• kitek1 a mi? 02.01.02, 17:26
                                                buuuuuuuuuuuziaczek, obiecywalas!!!!!!
                                                • jasmina_tdi Re: a mi? 02.01.02, 17:27
                                                  ami zdechł, wsadzili go w mech!!!!!!!

kitek1 napisał(a):

> buuuuuuuuuuuziaczek, obiecywalas!!!!!!

• rayoff Re: buuuuuuuuuziaczek 02.01.02, 17:29
                                                mmm... dziękuję :)
                                                I już Cię muszę zostawić na pastwę Kitka, ale Ty jesteś dzielna dziewczyna więc
                                                sobie na pewno poradzisz!!!
                                                Buziaki!
                                                • jasmina_tdi Re: buuuuuuuuuziaczek 02.01.02, 17:30
                                                  jasne - buzi dostałes to uciekasz buhuhuhuhu.......... a tak ci dobrze z oczu
                                                  patrzy....

rayoff napisał(a):

> mmm... dziękuję :)
                                                  > I już Cię muszę zostawić na pastwę Kitka, ale Ty jesteś dzielna dziewczyna więc
                                                  >
                                                  > sobie na pewno poradzisz!!!
                                                  > Buziaki!

• rayoff Re: buuuuuuuuuziaczek 02.01.02, 17:31
                                                    oj to nie tak... przeciez wiesz, ze ja nie z tych...
                                                    buziaczek i dla Ciebie Słoneczko! i do jutra!
                                                  • jasmina_tdi Re: buuuuuuuuuziaczek 02.01.02, 17:32
                                                    wszyscy tak mówicie.....a ja juz nawet po kajdanki poleciałam.....

rayoff napisał(a):

> oj to nie tak... przeciez wiesz, ze ja nie z tych...
                                                    > buziaczek i dla Ciebie Słoneczko! i do jutra!

• jasmina_tdi Re: chłopaki....!!!!! 02.01.02, 17:23
                                          mozesz sie nie doczekaC! u mnie krucho z wyobraznia :-)))

rayoff napisał(a):

> aha... jasne... aha...
                                          > poza tym sama obiecalas, ze jak wymyslisz to pokazesz :)
                                          > buziak!

• rayoff Re: chłopaki....!!!!! 02.01.02, 17:25
                                            cierpliwy jestem i mlody wiec jakos se poradze... Ty lepiej kombinuj, bo juz mi
                                            tyle naobiecywalas, ze hej... ;)
                                            • jasmina_tdi Re: chłopaki....!!!!! 02.01.02, 17:26
                                              nie stresuj się młody! ja tam nie lubie jak mnie kto pogania!

rayoff napisał(a):

> cierpliwy jestem i mlody wiec jakos se poradze... Ty lepiej kombinuj, bo juz mi
                                              >
                                              > tyle naobiecywalas, ze hej... ;)

• jasmina_tdi JUZ SKONCZYŁO....!!!!!! 03.01.02, 09:32

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka