jasmina_tdi 02.01.02, 12:11 ....UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUU......albo i jeszcze gorzej...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mario2 Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 12:13 zawal??? w tym wieku??? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 12:15 buhuhuhuhuhu...... tak - w XXI :-)))) mario2 napisał(a): > zawal??? w tym wieku??? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 12:16 nie klam!!!!! nie masz XXI tylko XXVI Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 12:18 ale wiesz jak to jest na przełomie wieków!! XVI na XVII - no mówie Ci, tragedia!!! mario2 napisał(a): > nie klam!!!!! nie masz XXI tylko XXVI Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 12:21 Karinka ma przelom XVII na XVIII Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 12:22 pomyliło mi się!!!!!! pomyliło!!! hehehehe..... mario2 napisał(a): > Karinka ma przelom XVII na XVIII Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leopard Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! IP: 195.117.142.* 02.01.02, 12:18 Nie, to nie zawał, osłuchowy dźwięk ciągły typu "UUU" oznacza coś znacznie gorszego! Kto żyw ratować Jasminę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 12:20 .....no nie..... a juz myslałam, ze gorzej nie moze być!!!!!! buhuhuhuhuhuuuuu..... Gość portalu: leopard napisał(a): > Nie, to nie zawał, osłuchowy dźwięk ciągły typu "UUU" oznacza coś znacznie > gorszego! > Kto żyw ratować Jasminę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 12:14 ...hm może masaż...serca...??? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 12:15 ....tu juz nic nie pomoze...!!!!!! mag_nolia napisał(a): > ...hm może masaż...serca...??? Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 12:16 ...niech Mario podzieli się z Tobą szkocką...to chociaż może doraźnie...pomoże.... Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 12:19 nie nie nie nieeeeeeeeeeee..... ja juz i tak w kratke widze :-))) mag_nolia napisał(a): > ...niech Mario podzieli się z Tobą szkocką...to chociaż może > doraźnie...pomoże.... Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 12:19 a ja myslę, że reanimacja usta-usta to jest to.... Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 12:20 Kropka jak Ci nie wstyd, za chłopami sie oglšdaj !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 13:44 Woland, coś Ty??? ma się rozumieć, że w wykonaniu osobnika płci męskiej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 12:20 ...tu pomoze tylko długotrwałe leczenie.... i zadnych eksperymentów :-))) kropka! napisał(a): > a ja myslę, że reanimacja usta-usta to jest to.... Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 12:19 to moze sztuczne oddychanie usta-usta ??? ;-) i szklanica grzanego miodku trojniaczna na rozgrzewke ???? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 12:21 mmmmmmmmmm......miodek......pycha :-)))))) woland? napisał(a): > to moze sztuczne oddychanie usta-usta ??? ;-) > i szklanica grzanego miodku trojniaczna na rozgrzewke ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leopard Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! IP: 195.117.142.* 02.01.02, 12:22 A czy ktoś choruje może na reumatyzm? Ponoć przykładanie "sierściucha" pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyanka Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.02, 12:52 no wlasnie, gdzie sa siersciuchy????????? Odpowiedz Link Zgłoś
kolczatka Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 13:27 Uważaj, podobno pomaga przykładanie skórki z sierściucha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyanka Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.02, 12:24 ja protestuje - mario co najwyzej polska wodka a nie jakas tam szkocka..... jasmin. ust swoich nie podaje, wolanda polecam...... Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi JEST JESZCZE GORZEJ....... 02.01.02, 12:26 BUHUHUHUHUHUUUUUUUUUUU.....!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 12:28 :-)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 12:32 chlip chlip chlip..... woland? napisał(a): > :-)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 12:48 a powyj sobie Kwiatuszku! w koncu pelnia jeszcze jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 12:53 ....dzięki :-))))) ....UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU.......!!!!!!! anka1 napisał(a): > a powyj sobie Kwiatuszku! w koncu pelnia jeszcze jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 12:56 he zaponmialam tylko dodac indianska ludowa madrosc:) uwaga cytuje:) <kojot ktory siedzi na kamieniu i drze morde moze dostac wilka:)> podkreslam ze to byl cytat li i jedynie!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyanka Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.02, 13:00 to ja bylam tym kojotem........... i nawet Indianie to zapamietali???????? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 13:03 i teraz opowiadaja to sobie only z ojca na syna :) nie inaczej:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 13:08 ....toć mnie only serce boli, a nie dupa!! anka1 napisał(a): > i teraz opowiadaja to sobie only z ojca na syna :) nie inaczej:) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 13:12 i dlatego to Only a nie Ty ma wilka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyanka Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.02, 13:12 powinnam tu zdradzic to co moj brat na to powiadal, ale nie chce zdradzac tozsamosci swej........... Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 13:13 na serducho ni ma rady. trza przeczekać. ni cholery inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 13:14 ....taaaaaaaaa......albo klin klinem!!!!!!! woland? napisał(a): > na serducho ni ma rady. trza przeczekać. ni cholery inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 13:17 w ostatecznosci przeszczep:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 13:18 ....ewentualnie wkrece se katarynke albo bączka!!! powinno zadziałać! anka1 napisał(a): > w ostatecznosci przeszczep:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyanka Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.02, 13:19 mojego przeszczepu nikt nie chce......... raczej chca mi przyszczepiac!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
kolczatka Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 13:30 Serce Ci chcą przeszczepiać, nie wyglądasz na kobietę beż serca, ale podobno pozory mylą. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 13:33 ...ale moje serce wyje!!!!!!!! jak tu żyć z takim????? tylko przeszczep mnie uratuje.... kolczatka napisał(a): > Serce Ci chcą przeszczepiać, nie wyglądasz na kobietę beż serca, ale podobno > pozory mylą. Odpowiedz Link Zgłoś
kolczatka Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 13:35 Z przyjemnością oddam Ci swoje. Jakoś cholernie zimne jest ostatnio, więc może Tobie bardziej się przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 13:37 dołącz do kompletu zimny prysznic i tępy nóż!!! kolczatka napisał(a): > Z przyjemnością oddam Ci swoje. Jakoś cholernie zimne jest ostatnio, więc może > Tobie bardziej się przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leopard Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! IP: 195.117.142.* 02.01.02, 13:36 Te lekarsko-szamańsko-intelektualne porady można sobie w d... buty wsadzić, niechże w końcu ten tajemniczy Ktoś odwzajemni tą szczerą miłość bo mnie już serce zaczyna boleć! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 13:38 a kto tu mówi o miłości????????????? kaca mam!!! Gość portalu: leopard napisał(a): > Te lekarsko-szamańsko-intelektualne porady można sobie w d... buty wsadzić, > niechże w końcu ten tajemniczy Ktoś odwzajemni tą szczerą miłość bo mnie już > serce zaczyna boleć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leopard Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! IP: 195.117.142.* 02.01.02, 13:41 To w takim razie nie serce a inne kichy, to najlepiej eferalgan, bulionik z żółtkiem i albo się cofnie, albo nie - obie opcje dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 13:45 Pani! Zamknij Pani tego wyjca! Spac porzadnym ludziom nie daje! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 13:47 ales Ty romantyczny.....buhuhuhuhuuuuuuuuuuuuuu!!!! rayoff napisał(a): > Pani! Zamknij Pani tego wyjca! Spac porzadnym ludziom nie daje! Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 14:02 Romantyczny to ja moge byc przy swietle ksiezyca (patrz inszy watek) a nie o 13 nad ranem po Sylwestrze... Pani, bo policje wezwe!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 14:09 panei jaka policja sie na pana nabierze!!! ja bym tam nie ryzykowała!!! rayoff napisał(a): > Romantyczny to ja moge byc przy swietle ksiezyca (patrz inszy watek) a nie o 13 > > nad ranem po Sylwestrze... Pani, bo policje wezwe!!! > :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! IP: 157.25.88.* 02.01.02, 14:19 ...to ja jestem policja... :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 14:23 ...pobawimy się kajdankami????? Gość portalu: Rayoff napisał(a): > ...to ja jestem policja... > :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! IP: 157.25.88.* 02.01.02, 14:39 Oprócz kajdanek w standardowym wyposażeniu mam jeszcze parę inszych ciekawych zabawek... Pewnie, że się pobawimy... Tylko niech już tak nie wyje... :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 14:42 ...no jak tu nie wyć??????? ciemno, zimno i do domu daleko....:-(((((((((((( Gość portalu: Rayoff napisał(a): > Oprócz kajdanek w standardowym wyposażeniu mam jeszcze parę inszych ciekawych > zabawek... > Pewnie, że się pobawimy... Tylko niech już tak nie wyje... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! IP: 157.25.88.* 02.01.02, 14:52 Podrzucic Ci te zapalke? Jasniej sie zrobi, cieplej... Od razu do domu bedzie przyjemniej wracac... :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 14:58 podrzuć mi całą wytwórnię zapałek!!!!!! ja do domu mam daleko! no i do odpalania chętnego, co bym se paluszków nie poparzyła... Gość portalu: Rayoff napisał(a): > Podrzucic Ci te zapalke? Jasniej sie zrobi, cieplej... Od razu do domu bedzie > przyjemniej wracac... > :) Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 15:07 myslalem, ze funkcja odpalajacego te zapalki jest przyznawana dozywotnio, a tu widze z Nowym Rokiem... ja tego w kontrakcie nie mialem, ja sie bede procesowal :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpOver Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.01.02, 14:58 jasmino, prawdopodobnie jesteś w zasięgu tych samych zakładów wodociągowych co ja. To musiało być coś w wodzie. ja też strasznie się bać... wyję! bo się tak strasznie wyje... bać! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 13:49 Czesc Rayciu! Piatek godz 19 we wiadomym miejscu. Moze nawet wczesniej! :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 15:09 Cze Super Mario. Zatem postanowione :) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 15:19 Rayoff, przyprowadź w piątek naszą dziewczynkę z zapałkami choćby w kajdankach! Pozdrowienia Janek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! IP: 157.25.88.* 02.01.02, 15:32 W kajdankach to jej nie przyprowadze, bo bym musial razem z kaloryferem, albo inszym sprzetem ;) Moze sie da zaciagnac jakos inaczej? Jakby ktos wiedzial na co reaguje najlepiej to wdzieczny bylbym za podpowiedz... PS Swego czasu najlepiej reagowala na barmana w Vikingu, ale chyba przestal dzialac... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 15:46 Hmmmm może ciągnik ze stalową liną? Ale to będzie romantyczna randka! Pozdrawiam mającą kaca Janek Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Re: MOJE SERCE WYJE JAK PIES......!!!!!!! 02.01.02, 15:51 Myslisz, ze zadziala? Tylko trzeba by jakos spetac najsampierw chyba, bo inaczej moze wypasc po drodze... Dobra - tylko jak ja spetac znienacka? :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi chłopaki....!!!!! 02.01.02, 16:13 no ładnie - na sekundę z oka was spuścić!!!!! jak będziecie tak wygadywać.....to...no....eeeee...tego jakby tu powiedzieć...!!! coś wymyślę :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Re: chłopaki....!!!!! 02.01.02, 16:36 jasmine, a jak wymyslisz, to powiesz? bo Ty to zawsze taka skryta... Buziak! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: chłopaki....!!!!! 02.01.02, 16:41 nawet ci zademonstruję :-))))) rayoff napisał(a): > jasmine, a jak wymyslisz, to powiesz? bo Ty to zawsze taka skryta... Buziak! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: chłopaki....!!!!! 02.01.02, 16:51 milo pomarzyć, co???? hehehe rayoff napisał(a): > ou je!!! bejbe!!! mmm.... Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: chłopaki....!!!!! 02.01.02, 16:59 młody jesteś - wszystko przed tobą!!!! rayoff napisał(a): > bywalo lepiej... > hahahaha!!!! > :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Re: chłopaki....!!!!! 02.01.02, 17:02 taaa... jest czego zazdroscic... :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: chłopaki....!!!!! 02.01.02, 17:03 daj spokój - zazdrość to taka brzydka cecha! rayoff napisał(a): > taaa... jest czego zazdroscic... > :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: chłopaki....!!!!! 02.01.02, 17:15 ale ja nikomu nieczego nie zazdroszczę! rayoff napisał(a): > przyganial kociol garnkowi...:) Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Re: chłopaki....!!!!! 02.01.02, 17:17 aha... jasne... aha... poza tym sama obiecalas, ze jak wymyslisz to pokazesz :) buziak! Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Re: a co to Kitka obchodzi? 02.01.02, 17:24 ne ne, stary... mlodemu obiecala, wiec mlody bedzie wiedzial... a Kitek to sobie moze pomarzyc... podomyslac sie... a sie i tak Kitek nie dowie... nie dla Kitka, oj nie... Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi buuuuuuuuuziaczek 02.01.02, 17:24 ....dla Raya...!!!!!! ;-)))) rayoff napisał(a): > ne ne, stary... mlodemu obiecala, wiec mlody bedzie wiedzial... a Kitek to > sobie moze pomarzyc... podomyslac sie... a sie i tak Kitek nie dowie... nie dla > > Kitka, oj nie... Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: a mi? 02.01.02, 17:27 ami zdechł, wsadzili go w mech!!!!!!! kitek1 napisał(a): > buuuuuuuuuuuziaczek, obiecywalas!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Re: buuuuuuuuuziaczek 02.01.02, 17:29 mmm... dziękuję :) I już Cię muszę zostawić na pastwę Kitka, ale Ty jesteś dzielna dziewczyna więc sobie na pewno poradzisz!!! Buziaki! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: buuuuuuuuuziaczek 02.01.02, 17:30 jasne - buzi dostałes to uciekasz buhuhuhuhu.......... a tak ci dobrze z oczu patrzy.... rayoff napisał(a): > mmm... dziękuję :) > I już Cię muszę zostawić na pastwę Kitka, ale Ty jesteś dzielna dziewczyna więc > > sobie na pewno poradzisz!!! > Buziaki! Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Re: buuuuuuuuuziaczek 02.01.02, 17:31 oj to nie tak... przeciez wiesz, ze ja nie z tych... buziaczek i dla Ciebie Słoneczko! i do jutra! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: buuuuuuuuuziaczek 02.01.02, 17:32 wszyscy tak mówicie.....a ja juz nawet po kajdanki poleciałam..... rayoff napisał(a): > oj to nie tak... przeciez wiesz, ze ja nie z tych... > buziaczek i dla Ciebie Słoneczko! i do jutra! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: chłopaki....!!!!! 02.01.02, 17:23 mozesz sie nie doczekaC! u mnie krucho z wyobraznia :-))) rayoff napisał(a): > aha... jasne... aha... > poza tym sama obiecalas, ze jak wymyslisz to pokazesz :) > buziak! Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Re: chłopaki....!!!!! 02.01.02, 17:25 cierpliwy jestem i mlody wiec jakos se poradze... Ty lepiej kombinuj, bo juz mi tyle naobiecywalas, ze hej... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: chłopaki....!!!!! 02.01.02, 17:26 nie stresuj się młody! ja tam nie lubie jak mnie kto pogania! rayoff napisał(a): > cierpliwy jestem i mlody wiec jakos se poradze... Ty lepiej kombinuj, bo juz mi > > tyle naobiecywalas, ze hej... ;) Odpowiedz Link Zgłoś