Dodaj do ulubionych

Bog wypadl z formy - Leziox na Boga!

09.01.02, 22:32
kurde panbocek na kacu abo co, nic sensownie nie portafi dzis doradzic. jako
fanka porad lezioxowych proponuje lezia naszego na boga. niech nam doradza w
naszych problemach. kto za?
Obserwuj wątek
    • Gość: yess Re: Bog wypadl z formy - Leziox na Boga! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.01.02, 22:34
      tamten to oszust ! odrazu bylo widac ze cos sciemna. Leziox madrze gada niech
      on nas oswieca.
      aloha
      • mario2 Re: Bog wypadl z formy - Leziox na Boga! 09.01.02, 22:35
        shallom Leziu!
    • Gość: czort Re: Bog wypadl z formy - Leziox na Boga! IP: 195.136.69.* 09.01.02, 22:35
      pod warunkiem przyslania nagiego swego zdjecia. w koncu bog to bog - nawet nagi.
      • mina.mina Re: Bog wypadl z formy - Leziox na Boga! 09.01.02, 22:37
        dobra to ja pierwsza po porade, bo panbocek kazal mi cosmopolitana czytac, jak
        ja w ogole babkich pism do reki nie biore.
        Leziu! zycie mnie nuzy jak chuj. poradz cos kurwa wuju
        • Gość: Pan Bog Re: Bog wypadl z formy - Leziox na Boga! IP: *.cyfronet.krakow.pl 09.01.02, 22:40
          No i to wlasnie jest Twoj blad droga Mino, ja czytam i dlatego moge Wam
          udzielac takich swiatlych porad.
          Banda wszetecznych heretykow!!!
          Poczekajcie tylko kutasy Wam zwiedna, a cipki zarosna, dopiero Wam leziox
          pomoze, hehe, a wtedy juz bedzie za pozno
          • Gość: leziox Re: a ja wale w uszy IP: 62.26.69.* 09.01.02, 23:11
            A ja pierdolę Bogiem być,nie mam zamiaru dla paru miliardów kurwa lumpów dupy
            nadstawiać,co się tylko wyrzynać potrafią,gwałcić,okradać i męczyć.
            I jeszcze się cholera krzyżować dawać na koniec za hołotę,psiakrew.A co,ja
            napis na dropsach jaki,czy inny chuj?Macie Mine świętą,jak wam za mało to do
            Osamy się pomódlta,tylko mnie w spokoju zostawta,kto widział Boga
            zapierdalającego motorem,czy was wszystkich już do reszty popierdoliło?Jak już
            Pan Bóg,chociaż tylko pozorny,ale człek o sercu dobrym zdecydował się na to,by
            go potem krzyżować,to niech wypełnia rolę swoją,ostatecznie dobrze nam doradzał
            ostatnio.No.Ja tam abdykuję i wypierdalam na zwiedzanie najciekawszych burdeli
            świata.Niech się tam kuwa inni o pierduły martwią.To że czuję,iż was wszystkich
            kocham,wynika tylko z chwilowej psychozy wywołanej aktualnym brakiem browaru.
            Auto-zdymisjonowany Bóg Leziox.
            • mina.mina Re: a ja wale w uszy 09.01.02, 23:17
              to co kurwa - nie bdzie porad lezioxowych?????
              • Gość: XpOver Zbuntowany Bóg ...dyć, że to SZATAN!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.01.02, 23:22
                Apage leziox!
                • Gość: leziox Re: bedom porady IP: 194.162.84.* 09.01.02, 23:39
                  Pewnie że porady nadal bedom ale nie Boże tylko lezioxowe.No.Bóg jakiś tam z
                  wami rebiata.
                  • phi_ Re: bedom porady 09.01.02, 23:51
                    Gość portalu: leziox napisał(a):

> Pewnie że porady nadal bedom ale nie Boże tylko lezioxowe.No.Bóg jakiś tam z
                    > wami rebiata.

Aut Leziox aut nihil !
                    • Gość: leziox Re: bedom porady IP: *.arcor-ip.net 09.01.02, 23:58
                      I niby w tej Philadelfia tak dobrze?
                      a ja też nikogo nie zmuszam do czytania moich niewatpliwie popierdolonych
                      wypocin-dawno powiedziano-to forum demokratyczne i tyle.
                      Pozdrowienia pomimo tornado.No.
                      • phi_ Re: bedom porady 10.01.02, 00:12
                        Gość portalu: leziox napisał(a):

> I niby w tej Philadelfia tak dobrze?
                        > (...)
                        > Pozdrowienia pomimo tornado.No.

Zrecznie powiedziane.
                        OK, niech beda pomimo tornado.
                    • mina.mina Re: bedom porady 09.01.02, 23:58
                      sam wywalaj, nie twoj kosciolek
                      • bokserrrrr Re: bed 10.01.02, 00:09

WRRRRRRRR!!!!!!!
                        • mina.mina Re: bed 10.01.02, 00:11
                          no juz nie warcz, nie warcz, pancia da ci croca dla pieskow i wytarga za
                          uszami. no, doooobry peisek, grzeeeeczy. a teraz to siebie i spac!
                          • bokserrrrr Re: bed 10.01.02, 00:13
                            WRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!
                            • mina.mina Re: bed 10.01.02, 00:17
                              no dobra, to jeszcze puche i mozesz spac w lozku. no juz, dobry piesek, ja wiem
                              ze poprzedni pan bil.
                      • phi_ Re: bedom porady 10.01.02, 00:15
                        Twarde prawo, ale lewo !
    • maryjo2 Re: Bog wypadl z formy - Leziox ! 10.01.02, 07:45
      LezioX slusznie prawi. Poza tym Bog byl kobieta. No w ostatecznosci moge sie
      zgodzic na obojnaka.
      • Gość: expanbog Re: Bog wypadl z formy - Leziox ! IP: *.cyfronet.krakow.pl 11.01.02, 19:47
        maryjo2 napisał(a):

> LezioX slusznie prawi. Poza tym Bog byl kobieta. No w ostatecznosci moge sie
        > zgodzic na obojnaka.

No i tu mi mario wyrastasz ponad zwyklego glaba. Rzeczywiscie jako coincydentia
        opositorum jestem i kobieta i mezczyzna. Boska Androgyne. Czzego Wam wszystkim
        zycze!
        • mina.mina Re: Bog wypadl z formy - Leziox ! 11.01.02, 19:49
          a ja pierdole hermafrodytyzm, nie chce sie dupczyc sama z soba!!!!!
          • Gość: expanbog Re: Bog wypadl z formy - Leziox ! IP: *.cyfronet.krakow.pl 11.01.02, 20:11
            mina.mina napisał(a):

> a ja pierdole hermafrodytyzm, nie chce sie dupczyc sama z soba!!!!!

Oj Mino! Jakze mi Cie szkoda! Nie wiesz co to prawdziwa rozkosz! Byc naraz
            kobieta i mezczyzna i NIGDY nie odczuwac samotnosci...
            • mina.mina Re: Bog wypadl z formy - Leziox ! 11.01.02, 20:21
              kuwa kiedy ja lubie chlopow!!! taka mnie stworzyles to sie teraz nie
              wymadrzaj!!! a tak poza tym - jak sie sam wydymasz to se musisz rano sam
              sniadanko i kapiel robic - to ja dziekuje za taki seks, przypominam ze
              stworzyles mnie rowniez leniwa, wygodnicka i rozpuszczona jak dziadowski bicz!
              • Gość: expanbog Re: Bog wypadl z formy - Leziox ! IP: *.cyfronet.krakow.pl 11.01.02, 20:32
                nie przypominam sobie jednak, zebym nie dal Ci odrobiny wyobrazni....
                • mina.mina Re: Bog wypadl z formy - Leziox ! 11.01.02, 20:38
                  do dales, dales, ale nie zapominaj o pragmatyzmie, ktory zawsze zwycieza!
                  • Gość: expanbog Re: Bog wypadl z formy - Leziox ! IP: *.cyfronet.krakow.pl 11.01.02, 20:42
                    Kiedy pragmatyzm zwycieza - boj sie Boga! Bo toz po prostu litosc i trwoga.
                    Ja kocham szalencow, pomazancow bozych. Ci wszyscy pragmatysci wygladaja dla
                    mnie jak mrowki...
                    • mina.mina Re: Bog wypadl z formy - Leziox ! 11.01.02, 20:50
                      powtarzam po raz kolejny: taka mnie stworzyles, i nie zacznij teraz
                      pierdzielic o wolnej woli, bo sam wiesz najlepiej, w jakie dna mnie
                      wyposazyles!!! a zes mnie przy okazji uczynil pierdolnieta, to mi tylko zycie
                      utrudnia hahaha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka