mina.mina 09.01.02, 22:32 kurde panbocek na kacu abo co, nic sensownie nie portafi dzis doradzic. jako fanka porad lezioxowych proponuje lezia naszego na boga. niech nam doradza w naszych problemach. kto za? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yess Re: Bog wypadl z formy - Leziox na Boga! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.01.02, 22:34 tamten to oszust ! odrazu bylo widac ze cos sciemna. Leziox madrze gada niech on nas oswieca. aloha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: Bog wypadl z formy - Leziox na Boga! IP: 195.136.69.* 09.01.02, 22:35 pod warunkiem przyslania nagiego swego zdjecia. w koncu bog to bog - nawet nagi. Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: Bog wypadl z formy - Leziox na Boga! 09.01.02, 22:37 dobra to ja pierwsza po porade, bo panbocek kazal mi cosmopolitana czytac, jak ja w ogole babkich pism do reki nie biore. Leziu! zycie mnie nuzy jak chuj. poradz cos kurwa wuju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Bog Re: Bog wypadl z formy - Leziox na Boga! IP: *.cyfronet.krakow.pl 09.01.02, 22:40 No i to wlasnie jest Twoj blad droga Mino, ja czytam i dlatego moge Wam udzielac takich swiatlych porad. Banda wszetecznych heretykow!!! Poczekajcie tylko kutasy Wam zwiedna, a cipki zarosna, dopiero Wam leziox pomoze, hehe, a wtedy juz bedzie za pozno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: a ja wale w uszy IP: 62.26.69.* 09.01.02, 23:11 A ja pierdolę Bogiem być,nie mam zamiaru dla paru miliardów kurwa lumpów dupy nadstawiać,co się tylko wyrzynać potrafią,gwałcić,okradać i męczyć. I jeszcze się cholera krzyżować dawać na koniec za hołotę,psiakrew.A co,ja napis na dropsach jaki,czy inny chuj?Macie Mine świętą,jak wam za mało to do Osamy się pomódlta,tylko mnie w spokoju zostawta,kto widział Boga zapierdalającego motorem,czy was wszystkich już do reszty popierdoliło?Jak już Pan Bóg,chociaż tylko pozorny,ale człek o sercu dobrym zdecydował się na to,by go potem krzyżować,to niech wypełnia rolę swoją,ostatecznie dobrze nam doradzał ostatnio.No.Ja tam abdykuję i wypierdalam na zwiedzanie najciekawszych burdeli świata.Niech się tam kuwa inni o pierduły martwią.To że czuję,iż was wszystkich kocham,wynika tylko z chwilowej psychozy wywołanej aktualnym brakiem browaru. Auto-zdymisjonowany Bóg Leziox. Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: a ja wale w uszy 09.01.02, 23:17 to co kurwa - nie bdzie porad lezioxowych????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpOver Zbuntowany Bóg ...dyć, że to SZATAN!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.01.02, 23:22 Apage leziox! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: bedom porady IP: 194.162.84.* 09.01.02, 23:39 Pewnie że porady nadal bedom ale nie Boże tylko lezioxowe.No.Bóg jakiś tam z wami rebiata. Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: bedom porady 09.01.02, 23:51 Gość portalu: leziox napisał(a): > Pewnie że porady nadal bedom ale nie Boże tylko lezioxowe.No.Bóg jakiś tam z > wami rebiata. Aut Leziox aut nihil ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: bedom porady IP: *.arcor-ip.net 09.01.02, 23:58 I niby w tej Philadelfia tak dobrze? a ja też nikogo nie zmuszam do czytania moich niewatpliwie popierdolonych wypocin-dawno powiedziano-to forum demokratyczne i tyle. Pozdrowienia pomimo tornado.No. Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: bedom porady 10.01.02, 00:12 Gość portalu: leziox napisał(a): > I niby w tej Philadelfia tak dobrze? > (...) > Pozdrowienia pomimo tornado.No. Zrecznie powiedziane. OK, niech beda pomimo tornado. Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: bed 10.01.02, 00:11 no juz nie warcz, nie warcz, pancia da ci croca dla pieskow i wytarga za uszami. no, doooobry peisek, grzeeeeczy. a teraz to siebie i spac! Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: bed 10.01.02, 00:17 no dobra, to jeszcze puche i mozesz spac w lozku. no juz, dobry piesek, ja wiem ze poprzedni pan bil. Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Bog wypadl z formy - Leziox ! 10.01.02, 07:45 LezioX slusznie prawi. Poza tym Bog byl kobieta. No w ostatecznosci moge sie zgodzic na obojnaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: expanbog Re: Bog wypadl z formy - Leziox ! IP: *.cyfronet.krakow.pl 11.01.02, 19:47 maryjo2 napisał(a): > LezioX slusznie prawi. Poza tym Bog byl kobieta. No w ostatecznosci moge sie > zgodzic na obojnaka. No i tu mi mario wyrastasz ponad zwyklego glaba. Rzeczywiscie jako coincydentia opositorum jestem i kobieta i mezczyzna. Boska Androgyne. Czzego Wam wszystkim zycze! Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: Bog wypadl z formy - Leziox ! 11.01.02, 19:49 a ja pierdole hermafrodytyzm, nie chce sie dupczyc sama z soba!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: expanbog Re: Bog wypadl z formy - Leziox ! IP: *.cyfronet.krakow.pl 11.01.02, 20:11 mina.mina napisał(a): > a ja pierdole hermafrodytyzm, nie chce sie dupczyc sama z soba!!!!! Oj Mino! Jakze mi Cie szkoda! Nie wiesz co to prawdziwa rozkosz! Byc naraz kobieta i mezczyzna i NIGDY nie odczuwac samotnosci... Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: Bog wypadl z formy - Leziox ! 11.01.02, 20:21 kuwa kiedy ja lubie chlopow!!! taka mnie stworzyles to sie teraz nie wymadrzaj!!! a tak poza tym - jak sie sam wydymasz to se musisz rano sam sniadanko i kapiel robic - to ja dziekuje za taki seks, przypominam ze stworzyles mnie rowniez leniwa, wygodnicka i rozpuszczona jak dziadowski bicz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: expanbog Re: Bog wypadl z formy - Leziox ! IP: *.cyfronet.krakow.pl 11.01.02, 20:32 nie przypominam sobie jednak, zebym nie dal Ci odrobiny wyobrazni.... Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: Bog wypadl z formy - Leziox ! 11.01.02, 20:38 do dales, dales, ale nie zapominaj o pragmatyzmie, ktory zawsze zwycieza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: expanbog Re: Bog wypadl z formy - Leziox ! IP: *.cyfronet.krakow.pl 11.01.02, 20:42 Kiedy pragmatyzm zwycieza - boj sie Boga! Bo toz po prostu litosc i trwoga. Ja kocham szalencow, pomazancow bozych. Ci wszyscy pragmatysci wygladaja dla mnie jak mrowki... Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: Bog wypadl z formy - Leziox ! 11.01.02, 20:50 powtarzam po raz kolejny: taka mnie stworzyles, i nie zacznij teraz pierdzielic o wolnej woli, bo sam wiesz najlepiej, w jakie dna mnie wyposazyles!!! a zes mnie przy okazji uczynil pierdolnieta, to mi tylko zycie utrudnia hahaha Odpowiedz Link Zgłoś