chudyy 22.01.02, 09:59 Parka, jak sobie życzysz, wczoraj mnie nie było, ale nie odpoczywałem, oj jak się zmęczyłem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yess Re: wtorek - początek tygodnia 22.01.02, 10:14 wlasnie zjadlam duze ciastko na sniadanie. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: wtorek - początek tygodnia 22.01.02, 11:32 Precz ze słodyczami! Niech żyją wspaniałe ciała - bez nadiaru wałków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parka Re: wtorek - początek tygodnia IP: *.chello.pl 23.01.02, 18:19 motor napisał(a): > Precz ze słodyczami! > Niech żyją wspaniałe ciała - bez nadiaru wałków Precz z precz! Nich zyją wspaniałe ciała bez ograniczeń! Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy trzymam z Tobą Parka 23.01.02, 18:20 Gość portalu: parka napisał(a): > motor napisał(a): > > Precz ze słodyczami! > > Niech żyją wspaniałe ciała - bez nadiaru wałków > Precz z precz! > Nich zyją wspaniałe ciała bez ograniczeń! A co to, nadrabiasz zaległości? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parka Re: trzymam z Tobą Parka IP: *.chello.pl 23.01.02, 18:22 tak, nadrabiam zaległości. Niedawno wyczyta łam, że kula jest kształtem idealnym. Kto nie chce mieć idealnych kształtów? Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: wtorek - początek tygodnia 22.01.02, 11:54 yess napisał(a): > wlasnie zjadlam duze ciastko na sniadanie. polecam co dzień zajadam duże ciastka, co dzień napycham się batonami, uwielbiam słodycz naturalną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parka Re: wtorek - początek tygodnia IP: *.chello.pl 23.01.02, 18:43 niedawno na forum pojawił się Burak - podobno cukrowy. Może on Ci życie dosłodzi? Odpowiedz Link Zgłoś