Dodaj do ulubionych

Januszowi Werczyńskiemu mówie NIE

12.11.14, 16:14
Panie Werczyński jakie drogi chce Pan budować, z jakich środków, przez 18 lata nie wybudował Pan żadnej normalnej ulicy w Markach a teraz pokazuję Pan nam wizualizację ulic WSTYD, Gimnazjum buduję Pan 10 lat i wybudować Pan nie może a nasze dzieci jeżdżą do Warszawy do szkół. Pisze Pan o inwestycjach w szkołach gdzie fundusze pochodzą z Oświaty. Co Pan zrobił dla Marek?
Kanalizacja!!! Prawie 27 tyś. mieszkańców, dzisiaj na wsiach jest już kanalizacja, woda i ulice z chodnikami!!! Wystarczy się rozejrzeć po Sąsiadach.
Prowadzenie kampanii wyborczej przy takim święcie, jest mi wstyd za takiego gospodarza.
Piszę to bo mam dość Pańskiej niegospodarności i arogancji, powiem więcej działanie na niekorzyść miasta. Trzeba coś zrobić dla tego Miasta bo cofamy się z rozwojem do czasów kamienia łupanego!!!
Ludzie głosujcie z GŁOWĄ.
Obserwuj wątek
    • mirekzmarek Re: Januszowi Werczyńskiemu mówie NIE 12.11.14, 17:42
      Niegospodarność to fakt, ale to promowanie Nowej Prawicy Korwina Mikke w Markach to już szczyt, nie powiem czego ale państwo wiedzą.
      • mati9957 Re: Januszowi Werczyńskiemu mówie NIE 12.11.14, 19:06
        Mieszkam w Markach od 10 lat. I jak to obserwuję ten "ROZWÓJ" werczynskiego to rece rozkładam z jego niemocy i dziadostwa które z roku na rok jest coraz większe. Gość bez honoru.
    • 75monia Re: Januszowi Werczyńskiemu mówie NIE 12.11.14, 20:13
      mieszkam w Markach ponad 10 lat. Wody miejskiej doczekałam się 3 lata temu. Utwardzenia drogi - frezem - rok temu ..... i to po jakich błaganiach. A na kanalizację może się doczekam za kolejne 10 lat. Szkoda słów na takie rządy. Co Pan zrobił Panie burmistrzu? a jak nie nawrzeszczy się na Pana pracowników w urzędzie, to wszystkich mają w głębokim poważaniu. Mam nadzieję, że po tych wyborach się to zmieni. I nie ważne czy to będzie Pan X czy Pani Y. Ważne aby słuchać ludzi i robić coś dla tego miasta a nie tylko dobre wrażenie na targu lub przed kościołem w Strudze ze swoją świtą ....
      • vladtepes79 Re: Januszowi Werczyńskiemu mówie NIE 12.11.14, 21:25
        A próbował ktoś z Was wysłać maila do JW i dostał odpowiedź? Mnie burmistrz olał totalnie to i ja go oleje totalnie. Teraz przed wyborami pewnie by odpisał!. Wystarczyło napisać zajmę się sprawą, zobaczę co da się zrobić a ty nic!
        • bojkot1970 Re: Januszowi Werczyńskiemu mówie NIE 14.11.14, 08:30
          Szanowni Markowianie,

Nie krytykujcie JW w internecie tylko pojdźcie głosować. Proszę przyjrzeć się kandydaturze Arkadiusza Werelicha. Człowiek spoza układu mareckiego , niepowiązany z aferami . A Jego przynależność do PO to w sumie jest plus - kto rozdziela pieniądze z Uniii czy budżetu centralnego na samorządy ? NIe wspomnę oczywiście o fakcie zasiedzenia się obecnego burmistrza . Mądrze głosujcie !!!!
          • aabb11 Re: Januszowi Werczyńskiemu mówie NIE 14.11.14, 09:08
            Sorki ale przynależność do PO świadczy o tym Panie jak najgorzej
        • znie.smaczona Re: Januszowi Werczyńskiemu mówie NIE 14.11.14, 18:55
          Z tym Panem koresponduje tylko i wyłącznie drogą elektroniczną. Moje pisma ( nie maile) zawsze opatrzone były nazwiskiem, adresem jak i adresem mailowym ( patrz art.39 Kpa) Zdarzyło się iż J.W. pismo moje wysłane właśnie w taki sposób pominął milczeniem. Milczeniem pominął również pismo wysłane listem poleconym. Wówczas wniosłam skargę drogą elektroniczna do Rady Miasta Marki informując o tym fakcie samego burmistrza. I chociaż moja skarga została uznana za bezzasadna ( a jakże by inaczej!) odpowiedz od burmistrza przyszła natychmiast.
    • mario1244 Re: Januszowi Werczyńskiemu mówie NIE 14.11.14, 15:21
      Zgadzam się, że w mieście oddalonym od stolicy europejskiej o kilkanaście kilometrów wodociąg i kanalizacja wybudowana dopiero teraz to nie powód do dumy. To powód do wstydu, że dopiero teraz! Prawie wszędzie już jest. Mamy XXI wiek więc nie ma się czym chwalić.
      Pan Burmistrz przypomniał sobie o mieszkańcach dopiero teraz przed wyborami. Częstuje na targu i na przystankach mieszkańców ciastkami i kawą. Ciekawe, że dopiero teraz sobie o nas przypomniał. Gdzie jest jak na targu robi się zakupy w błocie i w brudzie? Czy widzi dzieci, które kilka godzin dziennie spędzają w autobusach po to aby dojechać do szkoły, bo w ich mieście jej nie ma. Ludzie nie dajcie sobie zamydlić oczu przedwyborczymi zagrywkami! Tylko małe dzieci dają się przekupić za cukierka.
      Kampania jest oparta na haśle PEWNOŚĆ. Pewność czego? Przez 16 lat mieliśmy pewność, teraz już jej nie mamy!
      • pkowalski123 Re: Januszowi Werczyńskiemu mówie NIE 14.11.14, 19:03
        >>Zgadzam się, że w mieście oddalonym od stolicy europejskiej o kilkanaście kilometrów

Odległość od ratusza mareckiego do ratusza warszawskiego jest mniejsza niż z Ursynowa do centrum Warszawy. "Miasto Marki" to jakieś kuriozum.
    • eulalja Re: Januszowi Werczyńskiemu mówie NIE 14.11.14, 16:31
      Panie Januszu Werczyński trzeba było posłuchać tego kto Panu odradzał kandydowanie.
      • zielu52 Re: Januszowi Werczyńskiemu mówie NIE 14.11.14, 21:37
        Rok temu JNPJW mówił do mnie:
        Mam dość nie będę kandydował. Wiedziałem, że blefuje. To gracz.
    • mati9957 Re: Januszowi Werczyńskiemu mówie NIE 14.11.14, 23:43
      nie obrazaj swini
    • mati9957 Re: Januszowi Werczyńskiemu mówie NIE 14.11.14, 23:49
      idzcie i glosujci byle nie na orycha bo i tak nie ma szans na druga ture. Pan Piotrowski zbuduje nam gimnazjum, wybudował boisko, straż, uniwersytet III wieku liczne kółka emeryckie i niezliczone inne instytucje. Super człowiek idealny menager, burmistrz. Poprostu super. Skromny, odważny, przyjacielski, dobry przywódca, wspałniały przewodniczący rady miasta, bezukładowy, radny miasta, pogodny, ciepły, szanujący innych, mający czas dla wszystkich. Poprostu głosujcie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka