papryka.chili 09.05.13, 10:44 Będę przenosić syna z innego miasta do SM we Wrocławiu. W grę wchodzi szkoła popołudniowa. Którą szkołę polecacie i dlaczego? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skarolina Re: Szkoły muzyczne Wrocław 14.05.13, 09:06 Najbliższą domu - popołudniowa szkoła plus dalekie dojazdy we Wrocławiu pozbawia dziecko wszystkich innych rozrywek. W jakim rejonie będziecie mieszkać? Odpowiedz Link
zgagusia Re: Szkoły muzyczne Wrocław 14.05.13, 12:52 a na jakim instrumencie gra? bo mozna tez wybrac taka szkole zeby isc do konkretnego nauczyciela Odpowiedz Link
papryka.chili Re: Szkoły muzyczne Wrocław 14.05.13, 12:56 Brałam pod uwagę szkołę na pl. Powstańców Śl. lub na Kłodnickiej. Gra na gitarze. To może jakiegoś nauczyciela polecicie? Odpowiedz Link
skarolina Re: Szkoły muzyczne Wrocław 14.05.13, 13:01 To na Powstańców niech się zgagusia wypowie, ona lepiej zorientowana w temacie, zwłaszcza gitary Gitara raczej lepiej stoi na Powstańców niż na Kłodnickiej. Za to szkoła na Kłodnickiej jest bardziej kameralna i mniej stresująca. Odpowiedz Link
zgagusia Re: Szkoły muzyczne Wrocław 16.05.13, 08:30 Gitara na Pows. jest dobra u dwoch nauczycielek, ja jestes zainteresowana to nazwiska podam na priv; w ktorej klasie jest dziecko? Musisz sie podowiadywac czy bedzie miejsce w tej klasie w szkole, no i na pewno dziecko czeka przesluchanie (przynajmniej na Powstancow nie przyjma tylko na podstawie swiadectwa z innej szkoly). Na Klodnickiej zdaje sie ze uczy B. Helwing - on dobrym gitarzysta jest Odpowiedz Link
papryka.chili Re: Szkoły muzyczne Wrocław 16.05.13, 11:31 To bardzo Cię proszę podeślij mi na maila gazetowego. Syn obecnie chodzi do 3 klasy, czyli 4 klasę będzie rozpoczynał w nowym miejscu (cykl 6-letni). Podania do szkół już są złożone, czekamy na informację, kiedy ma stawić się na przesłuchania. Tylko właśnie brakowało mi info co do nauczycieli, do którego najlepiej wnioskować o dostanie się Odpowiedz Link
mysiaapysia Re: Szkoły muzyczne Wrocław 17.05.13, 20:06 Witam! Czy mogłabyś mi napisać coś o nauczycielach fortepianu na Powstańc. Śl.? Którzy są dobrzy? Pozdrawiam Odpowiedz Link
zgagusia Re: Szkoły muzyczne Wrocław 18.05.13, 19:53 Niestety nie znam zupelnie nauczycieli fortepianu w szkole Odpowiedz Link