Dodaj do ulubionych

Szkoły muzyczne Wrocław

09.05.13, 10:44
Będę przenosić syna z innego miasta do SM we Wrocławiu.
W grę wchodzi szkoła popołudniowa.
Którą szkołę polecacie i dlaczego?

Obserwuj wątek
    • skarolina Re: Szkoły muzyczne Wrocław 14.05.13, 09:06
      Najbliższą domu - popołudniowa szkoła plus dalekie dojazdy we Wrocławiu pozbawia dziecko wszystkich innych rozrywek. W jakim rejonie będziecie mieszkać?
    • zgagusia Re: Szkoły muzyczne Wrocław 14.05.13, 12:52
      a na jakim instrumencie gra? bo mozna tez wybrac taka szkole zeby isc do konkretnego nauczyciela
      • papryka.chili Re: Szkoły muzyczne Wrocław 14.05.13, 12:56
        Brałam pod uwagę szkołę na pl. Powstańców Śl. lub na Kłodnickiej.
        Gra na gitarze. To może jakiegoś nauczyciela polecicie? smile
        • skarolina Re: Szkoły muzyczne Wrocław 14.05.13, 13:01
          To na Powstańców niech się zgagusia wypowie, ona lepiej zorientowana w temacie, zwłaszcza gitary smile

Gitara raczej lepiej stoi na Powstańców niż na Kłodnickiej. Za to szkoła na Kłodnickiej jest bardziej kameralna i mniej stresująca.
          • zgagusia Re: Szkoły muzyczne Wrocław 16.05.13, 08:30
            Gitara na Pows. jest dobra u dwoch nauczycielek, ja jestes zainteresowana to nazwiska podam na priv; w ktorej klasie jest dziecko? Musisz sie podowiadywac czy bedzie miejsce w tej klasie w szkole, no i na pewno dziecko czeka przesluchanie (przynajmniej na Powstancow nie przyjma tylko na podstawie swiadectwa z innej szkoly). Na Klodnickiej zdaje sie ze uczy B. Helwing - on dobrym gitarzysta jest smile
            • papryka.chili Re: Szkoły muzyczne Wrocław 16.05.13, 11:31
              To bardzo Cię proszę podeślij mi na maila gazetowego.
              Syn obecnie chodzi do 3 klasy, czyli 4 klasę będzie rozpoczynał w nowym miejscu (cykl 6-letni).
              Podania do szkół już są złożone, czekamy na informację, kiedy ma stawić się na przesłuchania.
              Tylko właśnie brakowało mi info co do nauczycieli, do którego najlepiej wnioskować o dostanie się smile
              • zgagusia Re: Szkoły muzyczne Wrocław 17.05.13, 09:46
                napisalam
                • mysiaapysia Re: Szkoły muzyczne Wrocław 17.05.13, 20:06
                  Witam!

Czy mogłabyś mi napisać coś o nauczycielach fortepianu na Powstańc. Śl.? Którzy są dobrzy?

Pozdrawiam
                  • zgagusia Re: Szkoły muzyczne Wrocław 18.05.13, 19:53
                    Niestety nie znam zupelnie nauczycieli fortepianu w szkole sad
                    • papryka.chili Re: Szkoły muzyczne Wrocław 20.05.13, 07:55
                      Dziękismile Odpisałamsmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka