agagr 13.09.07, 11:11 Mój syn ma 9 lat, zrobił sie niedotykalski. Wiem, że to etap rozwoju, mój mąż mnie uspokaja, że on też sie tak zachowywał, ale trochę smutno. Dla mnie on jeszcze długo będzie małym chłopcem, do przytulania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azonka1 Re: Nie chce sie przytulać 13.09.07, 12:47 no to dałaś mi nadzieję że to kiedys przejdzie, mój synek ma teraz 5 lat i przytula sie do wszystkiego co chodzi, ostatnio jakis kolega przed nim uciekał, a on krzyczał "przytulic!!" tez miałam pisać na grupe co z nim zrobic D. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Nie chce sie przytulać 13.09.07, 12:55 Hm... ale on już nie jest małym chłopcem do przytulania. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_007 Re: Nie chce sie przytulać 13.09.07, 12:59 a mnie to nie dziwi toż to już spory chłopiec będzie się przytulał czasami jak koledzy nie będą widzieli może teraz się boi,że zaczniesz go przytulać przy innych i obciachu się naje? ja będąc mała też nie lubiłam tulenia Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Nie chce sie przytulać 13.09.07, 13:03 Az sie boję że moi synowie w taki wiek wejdą. Odpowiedz Link Zgłoś
ginny22 Re: Nie chce sie przytulać 13.09.07, 18:46 To pociesz się, że mogłabyś mieć takie dziecko, jakim ja byłam - przytulania nienawidziłam całe życie i od trzeciego roku życia wyrywałam się wszystkim przytulającym. Odpowiedz Link Zgłoś