Dodaj do ulubionych

lekarz w Krakowie

IP: *.krakow.sint.pl 25.07.03, 12:44
witam; mozecie polecic mi jakiegos dobrego gin-pol w Krakowie, wybralam
jednego, podobno dobry specjalista, ale czekanie w 3-godz kolejce do jego
prywatnego gabinetu nie dziala na mnie zbyt dobrze, a troche wizyt mnie
jeszcze czeka, bo to 7 tydzien
Jenny z poTomkiem
Obserwuj wątek
    • Gość: el Re: lekarz w Krakowie IP: *.bajt.krakow.pl 25.07.03, 13:48
      jest świetna pani lekarz nazywa sie Beata Kosiba i przyjmuje w ZOZ dla Szkół
      Wyższych na ul.Armii Krajowej jest super, a poza tym zna sie na rzeczy
    • Gość: adka Re: lekarz w Krakowie IP: *.kim.pl / 10.0.3.* 04.09.03, 13:06
      ja tez chodzilam do dr kosiby, ale nie powiedzialabym, ze jest rewelacyjna.
      Zachecam do odwiedzenia dr Barbary Kwiecinskiej, przyjmuje prywatnie na
      Sławkowskiej-super kobieta, czlowiek i lekarz. ja nie chodzilam do niej tylko
      dlatego, ze byla wtedy na wychowawczym.Jest swiezo upieczona mama wiec
      dochodzi wlasne doswiadczenie.
      • Gość: kostruszka Re: lekarz w Krakowie IP: w3cache.* / 192.168.1.* 04.09.03, 23:04
        Dr Kwiecińska jest rzeczywiście bardzo miła, ale ginekologia jest jej drugą
        specjalizacją (po internie) i to się czuje. Ja wprawdzie udałam się do niej z
        nieciążowymi problemami, więc trudno mi powiedzieć, czy przyszłymi mamami
        zjmuje się kompetentnie czy nie. Ja nie byłam do końca zadowolona, bo zamiast
        leczenia przyczyn dolegliwości zaproponowała mi doraźne usuwanie ich skutków.
        Ale rzeczywiście jest niezwykle sympatyczna i empatyczna (podała mi nawet nr
        pryw.komórkowca, by dzwonić w razie potrzeby). Co do lekarza położ. w Krakowie
        polecam p. dr Marię Szczawińską, kt. zresztą na Sławkowskiej także przyjmowała.
        Jest dokładna, miła i zna się na temacie (wiele lat w zawodzie), kiedyś
        pracowała (nie wiem, czy dalej) w szpitalu na Narutowicza, teraz przyjmuje w
        domu przy ul. Lukasiewicza 6 (chyba ten numer). Jest jedno ale... Pani ma
        ustalone poglądy na prokreację - tylko "po bożemu" i w zbożnym celu - więc na
        przykład o pigułki po porodzie nawet nie warto pytać. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka