actrice 16.06.14, 17:27 Cześć, zwracam się z prośbą o możliwość interpretacji kosmogramu. Podaję dane osoby: data ur. 19/8/1988, g. 5.55, miejsce: Dębica, woj. podkarpackie. Jeśli ktoś byłby chętny do pomocy w interpretacji to z góry dziękuję ! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aarvedui Re: kosmogram - interpretacja ? 06.07.14, 17:17 Do pomocy w interpretacji, czy do zrobienia za darmo pełnej usługi interpretacji ? ;p Odpowiedz Link
aarvedui Re: kosmogram - interpretacja ? 06.07.14, 17:38 No to czekamy na zamieszczenie tej własnej interpretacji. Odpowiedz Link
actrice Re: kosmogram - interpretacja ? 06.07.14, 17:53 Interesuje mnie, czy położenie księżyca w skorpionie jest niekorzystne przy lwie w Asc. i w słońcu? Czytałam na ten temat i doszukałam się różnych informacji. Większość informacji, które znalazlam, są dość powierzchowne i nie wiem, czy rzeczywiście tak jest... Mam też mały problem z aspektami planet, ale próbuję to przetłumaczyć z j. angielskiego i może mi się uda... Odpowiedz Link
aarvedui Re: kosmogram - interpretacja ? 06.07.14, 20:29 "Czytałam na ten temat i doszukałam się różnych informacji." różnych, tzn. które konkretnie książki podają co ? szczerze, nie przypominam sobie, żeby w którejś polskojęzycznej pozycji ktoś przytaczał przypadek, że Słońce i Asc w Lwie i Księżyc w Skorpionie są "niekorzystne". tzn pod jakim względem niby mają być "niekorzystne" ? Odpowiedz Link
aarvedui Re: kosmogram - interpretacja ? 08.07.14, 02:55 Czyli ktoś w końcu podaje te informacje, czy to jest jakaś jedna niedzielna strona o astrologii, zbierająca albo banialuki, albo pomysły jednego autora ? Jeśli tak, to brak jest wiedzy podstawowej pozwalającej na choćby szczątkową interpretację. W celu jej zdobycia, należy najpierw zapoznać się z 2-3 książkami o podstawach (np Pronay, Weres, Prinke, Gronert, Wroński) i dopiero zabrać się za interpretację.... Odpowiedz Link