Dodaj do ulubionych

kosmogram - interpretacja ?

16.06.14, 17:27
Cześć, zwracam się z prośbą o możliwość interpretacji kosmogramu. Podaję dane osoby: data ur. 19/8/1988, g. 5.55, miejsce: Dębica, woj. podkarpackie. Jeśli ktoś byłby chętny do pomocy w interpretacji to z góry dziękuję !
Obserwuj wątek
    • aarvedui Re: kosmogram - interpretacja ? 06.07.14, 17:17
      Do pomocy w interpretacji, czy do zrobienia za darmo pełnej usługi interpretacji ? ;p
      • actrice Re: kosmogram - interpretacja ? 06.07.14, 17:25
        raczej do pomocy smile
        • aarvedui Re: kosmogram - interpretacja ? 06.07.14, 17:38
          No to czekamy na zamieszczenie tej własnej interpretacji.
          • actrice Re: kosmogram - interpretacja ? 06.07.14, 17:53
            Interesuje mnie, czy położenie księżyca w skorpionie jest niekorzystne przy lwie w Asc. i w słońcu? Czytałam na ten temat i doszukałam się różnych informacji. Większość informacji, które znalazlam, są dość powierzchowne i nie wiem, czy rzeczywiście tak jest...
            Mam też mały problem z aspektami planet, ale próbuję to przetłumaczyć z j. angielskiego i może mi się uda...
            • aarvedui Re: kosmogram - interpretacja ? 06.07.14, 20:29
              "Czytałam na ten temat i doszukałam się różnych informacji."

różnych, tzn. które konkretnie książki podają co ?
              szczerze, nie przypominam sobie, żeby w którejś polskojęzycznej pozycji ktoś przytaczał przypadek, że Słońce i Asc w Lwie i Księżyc w Skorpionie są "niekorzystne".

tzn pod jakim względem niby mają być "niekorzystne" ?
              • actrice Re: kosmogram - interpretacja ? 06.07.14, 20:36
                dzięki za odpowiedź.
                • aarvedui Re: kosmogram - interpretacja ? 08.07.14, 02:55
                  Czyli ktoś w końcu podaje te informacje, czy to jest jakaś jedna niedzielna strona o astrologii, zbierająca albo banialuki, albo pomysły jednego autora ?
                  Jeśli tak, to brak jest wiedzy podstawowej pozwalającej na choćby szczątkową interpretację.
                  W celu jej zdobycia, należy najpierw zapoznać się z 2-3 książkami o podstawach (np Pronay, Weres, Prinke, Gronert, Wroński) i dopiero zabrać się za interpretację....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka