galaxian1 23.09.09, 18:46 - The Forgotten 2009 S01E01 - The Good Wife S01E01 Nie wiem o czym, bo nawet poczytac o tym nie bardzo jest gdzie Pierwszy zdaje sie ze Slaterem. Ktos cos bierze na ruszt ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: dzisiejsze nowości 23.09.09, 18:48 Nie mam w rozpisce . Zaraz poczytam, może gdzieś jest i wtedy zobaczymy . Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: dzisiejsze nowości 23.09.09, 18:51 Z tych dwoch jesli juz to tylko forgotten, ale sama nie wiem.. jak mi wpadnie pod rece to moze zobacze;> Odpowiedz Link
aniuta75 Re: dzisiejsze nowości 23.09.09, 18:53 Forgotten to ze Slaterem i kurde jakieś mieszane uczucia mam po jego ostatniej klapie serialowej . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: dzisiejsze nowości 23.09.09, 18:56 aniuta75 napisała: > Forgotten to ze Slaterem i kurde jakieś mieszane uczucia mam po jego ostatniej klapie serialowej . Slater to ostatnio gra glownie w samych shitach! Ale kto wie, moze to wlasnie jest punkt zwrotny w jego karierze Odpowiedz Link
magdawaw1 Re: dzisiejsze nowości 23.09.09, 19:24 na Popcornerze ten serial ze Slater został zjechany-do zapomnienia. Zachwyty nad Good Wife Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: dzisiejsze nowości 23.09.09, 19:28 magdawaw1 napisała: > na Popcornerze ten serial ze Slater został zjechany-do zapomnienia. Zachwyty na > d > Good Wife znajac popcornera, oznacza to ze good wife nawet nie tkne, a forgotten mnoze mi przypasc do gustu;P Odpowiedz Link
galaxian1 Re: dzisiejsze nowości 23.09.09, 19:50 Poza tym jak popcorner ocenia seriale? Najpierw czyta komenty na roznych forach - i jesli na forach serial polecaja, to i popcorner go poleca. Jesli ludzie z for serial "zjada", to popcorner robi tak samo. Zero wlasnego zdania! Odpowiedz Link
aniuta75 Re: dzisiejsze nowości 23.09.09, 20:47 Na tą żonę to już się wkurzyłam bo strasznie wolno idzie . Zobaczę tego Forgottena jak będzie szedł . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: dzisiejsze nowości 23.09.09, 22:06 "Żona" nie dla mnie, nie lubie dramatów sądowych, zawsze mnie wkurzają Za to Forgottena jako mrocznego kryminała może zobacze, kto wie... Ale poczekam na jakies opinie, tak w ciemno to strach Odpowiedz Link
galaxian1 The Beautiful Life 24.09.09, 07:54 A The Beautiful Life ktos oglada? Wlasnie 2 odcinek sie ukazal. Co to wogole jest ? Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: The Beautiful Life 24.09.09, 08:57 ja ogladalam pierwszy, swiat mody i modelingu w zasadzie.liczylam na duzo scen u fotografow (lubie popzazdroscic co oni maja a ja nie;P), ale bida. glowna (chyba ) bohaterka,to taka cipka,co to ona zawsze chce dobrze, i przypadkiem robi kariere, ale chce pomagac wszystkim dookola.. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: The Beautiful Life 24.09.09, 09:02 No tez słyszałam, że to nic ciekawego . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: The Beautiful Life 24.09.09, 10:31 Czyli nie dla mnie. No chyba ze zapragne popatrzec na "cipki" (jak ja nazwala iKobieta) Odpowiedz Link