12.10.09, 11:19
Jak tam idzie nadrabianie serialowych zaległości? suspicious
Na jakim etapie jestes babo, bo sprawozdań żadnych nie zdajesz i my w takiej
nieświadomości żyjemy suspicious.
Obserwuj wątek
    • ilekobietamalat Re: Pszczoła 12.10.09, 11:40
      ty aniutka zamiast innych do tablicy wywolywac,to moze powiedz jak ci
      kosci ida?suspicious
      • luczijka Re: Pszczoła 12.10.09, 14:08
        Właśnie też jestem ciekawa czy Aniucie "Kości" wchodzą, czy raczej stają w
        gardle? big_grin suspicious Już nawet o to pytałam w innym wątku, ale nie odpowiedziała skubana suspicious

Aha i oczywiście jestem ciekawa jak idzie Pszczółce nadrabianie zaległości
        serialowych big_grin
        • aniuta75 Re: Pszczoła 12.10.09, 14:12
          Moje Kości stanęły ale nie w gardle ale na 1x08 tongue_out. Jak tylko sie pozbieram z
          zaległościami (tak, tak, mam zaległości z bieżących rzeczy tongue_out) to powolutku
          ruszę do przodu dalej hihihi.
          • galaxian1 Re: Pszczoła 12.10.09, 18:58
            A juz myslalem ze Aniuta obejrzala wszystkie sezony po 3 razy wink

Jak sie podobalo grzebanie w wnetrzosciach niedzwiedzia ? big_grin
            To chyba najwiekszy WTF z pierwszego sezonu wink

Za to wczoraj w TV byl odcinek co babeczke wrzucili do szybu windy i ja
            rozmazało na scianach szybu. A z dachu windy ludziom na glowe spadla kosc w
            bucie, miejscami jeszcze z mięskiem! Oj, niektorym moglo sie zrobic slabo, oj
            moglo ! smile
    • aniuta75 up 13.10.09, 13:30

• lenkaaa Re: up 13.10.09, 20:39
        Aniuta, on tak wsiakla w te seriale, ze nie ma juz czasu na lolumowanie !
    • pszczolaasia Re: Pszczoła 13.10.09, 21:19
      juz juz jestem!big_grin juz sie spowiadalam Aniucie zem dziecka pielegnowala w chorobie i swoje nerwy na ta okolicznosc. to wyklucza niestety ogladanie tiwizji bo po dniu spedzonym z dwojka rozwscieczonych przymusowym pobytem w domu 16 miesieczniakow mowiac lapidarnie padam na twarz w locie! nie pamietam ostatnio kiedy klade sie na poduszke wtedy juz spie.
      no ale dzisiaj w pracy znalazlam chwilke i obejrzalam 6-stke supcia. noooo to moj debesciak. scena z rozrywniem "starego ciala" wpadajace zeby. nie no mialam dreszcze. w domu sparwdzalam w lustrze odcien ócz mych na wszelki pozarnyj. zaluje tylko , co juz pisalalm Aniucie ze nie pokazali czym byl pierwotnie ten tam...duch/demon*

niepotrzebne skreslic
      • pszczolaasia Re: Pszczoła 13.10.09, 21:27
        no i hausa nadrabiam sie przyznam. wczoraj obejzralam ponagrywane spoznione
        czesci z 5 sezony i ryczalam razem z Cuddy i z ta malenka i szczena mi opadla
        jak numer 13 za czarniawego sie wzial. szok!big_grin i ogladam tez od pozatku, od
        pierwszego odcinka 1 wszej serii. pzyznaje sie tez ze namierzam sie na cuguar
        town. ogladacie? mam odpuscic? nadrabiam tez - z trzy odcinki moonlight sobie
        obejrzalam. coraz bardziej mi sie wampirek podoba...wink takze mimo zem padnieta
        to cos tam jednak prawda...nie tylko macierzynstwu sie oddalam no!
        • ka_thy Re: Pszczoła 13.10.09, 21:39
          > pzyznaje sie tez ze namierzam sie na cuguar
          > town. ogladacie? mam odpuscic?

Ja sobie odpuściłam - nie mój typ humoru. Obejrzyj sobie pierwszy odcinek, będziesz wiedziec czego się spodziewać

> nadrabiam tez - z trzy odcinki moonlight sobie
          > obejrzalam. coraz bardziej mi sie wampirek podoba...wink

smile
        • luczijka Re: Pszczoła 13.10.09, 23:18
          Pszczoła, gratuluję wspaniałej organizacji czasu big_grin Żeby przy chorych
          dzieciakach wyrobić się z oglądaniem seriali - toż to godne prawdziwego
          lolumowicza big_grin big_grin big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka