aniuta75 12.10.09, 11:19 Jak tam idzie nadrabianie serialowych zaległości? Na jakim etapie jestes babo, bo sprawozdań żadnych nie zdajesz i my w takiej nieświadomości żyjemy . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilekobietamalat Re: Pszczoła 12.10.09, 11:40 ty aniutka zamiast innych do tablicy wywolywac,to moze powiedz jak ci kosci ida? Odpowiedz Link
luczijka Re: Pszczoła 12.10.09, 14:08 Właśnie też jestem ciekawa czy Aniucie "Kości" wchodzą, czy raczej stają w gardle? Już nawet o to pytałam w innym wątku, ale nie odpowiedziała skubana Aha i oczywiście jestem ciekawa jak idzie Pszczółce nadrabianie zaległości serialowych Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Pszczoła 12.10.09, 14:12 Moje Kości stanęły ale nie w gardle ale na 1x08 . Jak tylko sie pozbieram z zaległościami (tak, tak, mam zaległości z bieżących rzeczy ) to powolutku ruszę do przodu dalej hihihi. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Pszczoła 12.10.09, 18:58 A juz myslalem ze Aniuta obejrzala wszystkie sezony po 3 razy Jak sie podobalo grzebanie w wnetrzosciach niedzwiedzia ? To chyba najwiekszy WTF z pierwszego sezonu Za to wczoraj w TV byl odcinek co babeczke wrzucili do szybu windy i ja rozmazało na scianach szybu. A z dachu windy ludziom na glowe spadla kosc w bucie, miejscami jeszcze z mięskiem! Oj, niektorym moglo sie zrobic slabo, oj moglo ! Odpowiedz Link
lenkaaa Re: up 13.10.09, 20:39 Aniuta, on tak wsiakla w te seriale, ze nie ma juz czasu na lolumowanie ! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczoła 13.10.09, 21:19 juz juz jestem! juz sie spowiadalam Aniucie zem dziecka pielegnowala w chorobie i swoje nerwy na ta okolicznosc. to wyklucza niestety ogladanie tiwizji bo po dniu spedzonym z dwojka rozwscieczonych przymusowym pobytem w domu 16 miesieczniakow mowiac lapidarnie padam na twarz w locie! nie pamietam ostatnio kiedy klade sie na poduszke wtedy juz spie. no ale dzisiaj w pracy znalazlam chwilke i obejrzalam 6-stke supcia. noooo to moj debesciak. scena z rozrywniem "starego ciala" wpadajace zeby. nie no mialam dreszcze. w domu sparwdzalam w lustrze odcien ócz mych na wszelki pozarnyj. zaluje tylko , co juz pisalalm Aniucie ze nie pokazali czym byl pierwotnie ten tam...duch/demon* niepotrzebne skreslic Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczoła 13.10.09, 21:27 no i hausa nadrabiam sie przyznam. wczoraj obejzralam ponagrywane spoznione czesci z 5 sezony i ryczalam razem z Cuddy i z ta malenka i szczena mi opadla jak numer 13 za czarniawego sie wzial. szok! i ogladam tez od pozatku, od pierwszego odcinka 1 wszej serii. pzyznaje sie tez ze namierzam sie na cuguar town. ogladacie? mam odpuscic? nadrabiam tez - z trzy odcinki moonlight sobie obejrzalam. coraz bardziej mi sie wampirek podoba... takze mimo zem padnieta to cos tam jednak prawda...nie tylko macierzynstwu sie oddalam no! Odpowiedz Link
ka_thy Re: Pszczoła 13.10.09, 21:39 > pzyznaje sie tez ze namierzam sie na cuguar > town. ogladacie? mam odpuscic? Ja sobie odpuściłam - nie mój typ humoru. Obejrzyj sobie pierwszy odcinek, będziesz wiedziec czego się spodziewać > nadrabiam tez - z trzy odcinki moonlight sobie > obejrzalam. coraz bardziej mi sie wampirek podoba... Odpowiedz Link
luczijka Re: Pszczoła 13.10.09, 23:18 Pszczoła, gratuluję wspaniałej organizacji czasu Żeby przy chorych dzieciakach wyrobić się z oglądaniem seriali - toż to godne prawdziwego lolumowicza Odpowiedz Link