ilekobietamalat 27.09.10, 18:53 nikita (jako jedyna nowosc w tabelce;> rozumiem ze wypada, a macie juz jakies typy ktore napewno chcecie z nowosci w tabelce? zebym powoli mogla robic;D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: update tabelki;D 27.09.10, 19:22 Ja deklaruję Hawaii Five-0 (wtorek) i The Event (takoż ) oraz Terriers (czwartek). Nad Undercovers się zastanowię. Boardwalk Empire nawet jeszcze nie wiedziałam to nie wiem . Odpowiedz Link
luczijka Re: update tabelki;D 27.09.10, 19:29 aniuta75 napisała: > Ja deklaruję Hawaii Five-0 (wtorek) i The Event (takoż ) oraz Terriers (czwar > tek). Ja też Terriers > Boardwalk Empire nawet jeszcze nie wiedzi > ałam to nie wiem . Już jest w tabelce i nich zostanie A Nikity nie oglądasz Aniuta? Bo ja na razie sobie popatruję A tak w ogóle to uważam, że jest jeszcze za wcześnie by apdejtować tabelkę ;P Odpowiedz Link
luczijka Re: update tabelki;D 27.09.10, 19:31 W połowie października będzie można wywalić Rubicon i Mad Men, bo się skończy seria. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: update tabelki;D 27.09.10, 19:52 No no i Nikita, ale skoro jest to nie pisałam nawet . Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: update tabelki;D 27.09.10, 20:14 o to ogladacie ta nikite? lojezu;D umklo mi wzielo;D Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: update tabelki;D 27.09.10, 19:29 chyba bedzie ttrzeba zrobic jakies ograniczeni na wtorki i piatki;PP bo si nie zmiesic;D Odpowiedz Link
galaxian1 Re: update tabelki;D 27.09.10, 23:56 ilekobietamalat napisała: > nikita (jako jedyna nowosc w tabelce;> rozumiem ze wypada, A czemu wypada, co? Ja na razie jeszcze oglądam dalej! To jedyna nowośc którą na razie ruszylem. > a macie juz jakies typy ktore napewno chcecie z nowosci w tabelce? zebym powo > li mogla robic;D Ja to co Aniuta + o tym samotnym co sam się ostał na świecie (zapomniałem tytułu). Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: update tabelki;D 28.09.10, 08:02 > > nikita (jako jedyna nowosc w tabelce;> rozumiem ze wypada, > > A czemu wypada, co? > Ja na razie jeszcze oglądam dalej! > To jedyna nowośc którą na razie ruszylem. gadali ze nuda, ze lojezu,a wszyscy ogladaja;DD to moze ja tez zaczne Odpowiedz Link
aniuta75 Re: update tabelki;D 28.09.10, 09:04 A co to to o samotnym co się sam ostał na świecie? Bo przyznam się bez bicia, że wszystkiego o nowościach nie czytałam bo sie pogubiłam . Odpowiedz Link
luczijka Re: update tabelki;D 28.09.10, 12:20 Glxowi chodzi chyba o Walking Dead No czekamy, czekamy i mam nadzieję, że się nie zawiedziemy aleseriale.pl/sid,28610,title,Walking-Dead-The,serial.html?ticaid=6af74 Odpowiedz Link
lenkaaa Downton Abbey 29.09.10, 09:08 Prosze koniecznie wpisac na poniedzialek, bo Lenka bedzie ogladac ! Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Downton Abbey 29.09.10, 09:11 mowisz ze warto oblukac? dobrze ze powiekszylam tabelke;D wlasnie wykonuje testy;P Odpowiedz Link
luczijka Kolejne roszady tabelkowe ;P 29.09.10, 20:16 Human Target trza przenieść na czwartek i zmienić datę rozpoczęcia emisji na 18 listopada www.showtv.pl/news_item_2990.htm Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Kolejne roszady tabelkowe ;P 29.09.10, 20:20 Kurde, toć to miało być już w tą sobotę! Eeee do doopy . Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Kolejne roszady tabelkowe ;P 29.09.10, 20:27 uczijka napisała: > Human Target trza przenieść na czwartek i zmienić datę rozpoczęcia emisj > i na 18 listopada przypomnijcie mi jutro, jak nie zmienie bo moze mi wyleciec z glowy, adzis juz mi sie nie chce programu uruchamiac;D Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Kolejne roszady tabelkowe ;P 01.10.10, 18:05 jak to jest z tym human target? bo w trakcie ktoregos serialu(cholera nie pamietam jakiego) byla reklama ze human target jutro czyli dzis.. Odpowiedz Link
luczijka Re: Kolejne roszady tabelkowe ;P 01.10.10, 18:14 Według oficjalnej strony Fox'a Human Target rusza 17 czyli 18 listopada www.fox.com/humantarget/ No chyba, że na Global rusza już jutro? Tego nie wiem ;P Odpowiedz Link
galaxian1 Re: update tabelki;D 29.09.10, 23:50 Ikobieta odupiała? A gdzie jej Bones ukofany? Odpowiedz Link
galaxian1 Re: update tabelki;D 29.09.10, 23:52 A jednak nie udupiała Ale wydawało mi się, że widziałem go w piątek Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: update tabelki;D 30.09.10, 09:18 ja ci faken dam udupiala jak bys czytal watki to bys wiedzial,ze bones mialam przeniesc bo na global czy innym leci w czwartki czyli srody;D z bones to jest tak ze jak nie ma w czwartek to ewentualnie moze byc w piatek;D ale jak by co to bede krzyczec;D Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: update tabelki;D 30.09.10, 09:23 ilekobietamalat napisała: > ja ci faken dam udupiala > > jak bys czytal watki to bys wiedzial,ze bones mialam przeniesc bo na glob > al czy innym leci w czwartki czyli srody;D > z bones to jest tak ze jak nie ma w czwartek to ewentualnie moze byc w piatek;D > ale jak by co to bede krzyczec;D o na ten przyklad dzis nie ma tylko bedzie jutro;D a potem to cholera wie eechhh, bones w takim raiZe jest plynne;P Odpowiedz Link
galaxian1 Re: update tabelki;D 01.10.10, 00:45 ilekobietamalat napisała: > o na ten przyklad dzis nie ma tylko bedzie jutro;D Takie ruchome Bonesy toi były już w poprzednim sezonie! I wkurzało mnie jak było w piatek - bo nie dość ze i tak seriali full, to jeszcze dodatkowo Koście! Odpowiedz Link
ka_thy Re: update tabelki;D 01.10.10, 08:25 A wiecie, że ja ciągle mam na tabelce kwiat? Na komputerze w pracy. Odpowiedz Link
lenkaaa Re: update tabelki;D 01.10.10, 12:29 widocznie ten w pracy nie przyjmuje do wiadomosci, ze juz jesien i za wszelka cene udaj, ze lato sie jeszcze nie skonczylo Odpowiedz Link
lenkaaa mozna juz usunac z tabelki 15.11.10, 14:55 poniedzialkowe Rubicon i Downton Abbey juz sie skonczyly a jutro ostatni finalowy Weeds, wiec tez mozna go juz zdjac. O nowe dali emoty do wyboru, ale fajnie Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: mozna juz usunac z tabelki 15.11.10, 17:19 oo dwonton abbey juz sie skoncyzlo? musze sciganac w takim razie i obejzec jedynm tchem Odpowiedz Link
luczijka Re: mozna juz usunac z tabelki 15.11.10, 20:44 Poza tym można usunąć Mad Men'a (poniedziałek) i The Big C (wtorek). Odpowiedz Link