olylejdi_1 04.10.10, 16:20 O jakie fajne forum Wreszcie cisza na temat Anulki, chochołów, bombelos i innych pierdół. A żeby nie offtopować, widział ktoś Sherlocka? www.bbc.co.uk/programmes/b00t4pgh Taka miła brytyjska odmiana ... Polecam serdecznie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pszczolaasia Re: Sherlock 04.10.10, 17:28 co to znaczy anulki, chocholow i bombelos? prosze o tlumaczenie! ja nie ogladam siemka Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Sherlock 04.10.10, 17:36 anulka - klan chocholy to chyba mroczki czyli mjamilosc, ale bombelos, zabij, nie wiem Odpowiedz Link
rodzynia Re: Sherlock 04.10.10, 17:56 generalnie chodzi chyba o tematy z forum Seriale również nie wiem nic o bombelos Sherlock oglądałam tylko film z Downeyem JR Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Sherlock 04.10.10, 18:00 aaa seriale... nie zagladam tam prosimy autorke postu o doprecyzowanie! bo tero to nie wytzrymam z nerw Odpowiedz Link
olylejdi_1 Re: Sherlock 04.10.10, 19:18 Swego czasu ( w bardzo zamierzchłych czasach) ludzie wymyślili ksywki dla bohaterów MjM: Marek - wiejski zaczes Bliźniaki - chochoły Kinga -Big Bombelos ( i tak się to przyjęło, że nawet Cichopka sie oburzała Marysia - SantaMaria itd. Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Sherlock 04.10.10, 19:28 o zaczesach, chocholach santamari i kamizeli to wiedzialam,ale o cichopku w wersji big bombelos to pierwsze slysze;D czlowiek sie cale zycie uczy, zwlaszcza na lolumie;D Odpowiedz Link