aniuta75 03.12.10, 09:37 Babolcu kochany . Co ja tu będę owijać w bawełnę. Napiszę prosto z mostu: STO LAT!!!! I Zdrówka . Ma tu baba kfiatki I czekoladki Aaa poczekaj, jeszcze jedna się zawieruszyła gdzieś Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pszczolaasia Re: Dla Lu urodzinnie :D 03.12.10, 10:01 jak sie nabawisz pozyczysz mi od czasu do czasu ostatnia czekoladke? a tak btw zdrowka szcescia pomaranczy niech ci czekoldka nago tanczy! sto lat! Odpowiedz Link
luczijka Re: Dla Lu urodzinnie :D 03.12.10, 14:30 Dzięki dziewczyny, kochane jesteście Czekoladki pyszne, zwłaszcza ta ostatnia Nie będę samolubna - bierzcie ile dusza zapragnie Odpowiedz Link
ka_thy Re: Dla Lu urodzinnie :D 03.12.10, 15:07 Mam nadzieję, że nie spóźniłam się na imprezę Lu, wszystkiego najlepszego Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Dla Lu urodzinnie :D 03.12.10, 16:45 haha no aniutowa czeoladka mnie rozwalila lu wszystkiego najlepszego!! Odpowiedz Link
gaudia Re: Dla Lu urodzinnie :D 03.12.10, 18:47 Lu - duzo miłości Aniuta, gdzie się zaopatrujesz w słodycze? Adres sklepiku proszę. Czy są różne rozmiary? Zastanawia mnie płeć ozdupki na ciasteczku od Kathy... Odpowiedz Link
magdawaw1 Re: Dla Lu urodzinnie :D 03.12.10, 19:04 sto lat Lu....aby co dzień budził Cię Eryczek czy kto tam sobie chcesz....i czego obie życzysz... jak rozumiem rodziny 18-te Odpowiedz Link
rodzynia Re: Dla Lu urodzinnie :D 03.12.10, 19:09 Ja również dołączam się do życzeń wszystkiego najlepszego dla Luczijki i dorzucam jeszcze jeden torcik ... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Dla Lu urodzinnie :D 03.12.10, 19:18 W słodycze to ja w sklepiku u wujka Gugla się zaopatruję. W dziale "men shower". Są różne kolory i rozmiary . Odpowiedz Link
rodzynia Re: Dla Lu urodzinnie :D 03.12.10, 19:20 aniuta75 napisała: > W słodycze to ja w sklepiku u wujka Gugla się zaopatruję. W dziale "men shower" > . Są różne kolory i rozmiary . > > haha ja też, dobre są ;D Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Dla Lu urodzinnie :D 03.12.10, 20:28 wpisalam w wujka gugla men shower i jeszcze zanzaczylam opcje "grafika' i mi mowe odjelo jak mi mily dean łinczester...po prostu odjelo!!!! Odpowiedz Link
ka_thy Re: Dla Lu urodzinnie :D 03.12.10, 22:44 > Zastanawia mnie płeć ozdupki na ciasteczku od Kathy... No jak to, przecież to biała czekoladka Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Dla Lu urodzinnie :D 03.12.10, 21:16 Ale to LU winna stawiać drynie, a my tu zajadamy czekoladki od Aniuty, których już pewnie dawno nie ma A swoją drogą coś czułem, że Lu ma ciągoty do afroamerykanów Odpowiedz Link