Dodaj do ulubionych

Prywatna prosba.

18.10.11, 07:59
Hej,jestem uzalezniona nie tylko od seriali,ale tez od polskiej herbaty.
Jak bylismy latem w Polsce odkrylismy "Sage" i teraz mi sie konczy.
Czy ktos z was moglby mi kupic z dwie ,trzy paczki?
Szczegoly na priva,na gazetowa,jezeli ktos by byl taki milysmile
Z gory dziekuje!
Obserwuj wątek
    • ka_thy Re: Prywatna prosba. 18.10.11, 08:07
      Ale że Saga? Jestem zdziwiona bo nie uważałam jej nigdy za dobrą herbatę.
      • aniuta75 Re: Prywatna prosba. 18.10.11, 10:07
        Ja tam koneserką nie jestem ale tez wydaje mi się, że Saga to raczej dolna półka smile.
        • yvi1 Re: Prywatna prosba. 18.10.11, 10:35
          Ja pije zwykle zielone herbaty,parzone w czajniczku.Mamy tutaj taki fajny sklep.Ostatnio pije fajna biala z maracujai ananasemsmile
          Pomaranczowa Saga dla tego,ze w pracy wrzucam do kubka i nawet jak musze wstac i isc do pacjenta,to ona mi jeszcze smakuje.Maz ja pije nalogowo,bo to jedyna herbata,ktorej nie musi slodzic.
          Ale juz nie potrzebuje.Kolezanka z innego forum jest w Pl i mi przywiezie.Dzieki za odzew!
          • aniuta75 Re: Prywatna prosba. 18.10.11, 10:49
            smile
            • ka_thy Re: Prywatna prosba. 18.10.11, 11:12
              Szczerze mówiąc to nawet nie wiedziałam, że jest pomarańczowa Saga. Aż sobie musiałam sprawdzić jaka to. A znałam jedynie czerwoną, bo najpopularniejsza i zieloną - bo pija ją moje dziecko. Chyba kupię na spróbowanie. smile
              • yvi1 Re: Prywatna prosba. 18.10.11, 12:10
                A tak na marginesie.Szukalam bardzo intensywnie twarozku ,takiego z dawnych lat,z krowka na pudelku.I nic.Danio waniliowe mi dali,ale niestety nie smakowalo juz tak samo.Orazanda tez niesmile
                Ale musze przyznac,ze jednak polskie morze,mimo ze nienajcieplejsze ,to najladniejsze jest!
                • aniuta75 Re: Prywatna prosba. 18.10.11, 12:45
                  A bo tera pani to wszystko pod te normy junijne robiom i nic już nie jest i nie będzie nigdy takie same wink.
                  • galaxian1 Re: Prywatna prosba. 18.10.11, 15:32
                    Saga ma wiele smaków, ale o pomarańczowej też pierwsze słyszę.
                    Aż kupię na spróbowanie (jak gdzieś znajdę), będzie w sam raz do pracy.
                    • yvi1 Re: Prywatna prosba. 18.10.11, 15:48
                      No dobra jest, czarna z lekko kwaskowatym smakiem.Na zimno trz dobrze smakuje.
          • pszczolaasia Re: Prywatna prosba. 18.10.11, 12:26
            dochtorka?wink
            ech. nie lubie slodkich herbat. lubie takie cierpkie chropowate w smaku wykrzywiajace twarzsmile
            dotyczy to i herbat i napojow wyskokowych oraz winbig_grin
            moj naukochanszy drink na swiecie to
            campari, sok z grejfruta odrobina wodeczki oraz lodsuspicious kochamsuspicious
            • yvi1 Re: Prywatna prosba. 18.10.11, 14:13
              pigulatongue_out
              Ta Unia to wiecej napsula niz polepszyla.Jedno fajne,ze granic i murow ni masmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka