17.04.12, 13:41
hktos ogladalm zemna, zabijcie, nie pamietam ktobig_grin
wlasnie wezlam na sidereel a tam nowy odcinek eureki .. big_grin
Obserwuj wątek
    • piegucha Re: eureka;D 19.04.12, 20:38

Tak, w poniedzialek byl nowy odcinek na syfy. Szkoda, ze to juz ostatni sezonsad
      • sil.wen Re: eureka;D 27.05.12, 19:24
        Kurcze, ale mi szkoda tej Holly, taka słodka para była z niej i z Fargo... Miałam nadzieję, że jak te fale znaleźli to może i ciało gdzieś czeka na znalezienie, a tu nic z tegosad
        • ilekobietamalat Re: eureka;D 27.05.12, 20:53
          no wlasnie jakos nie ogarniam dlaczgeo ja tak zalatwili, eureka to zbyt radosny serial, nie powinni robic takich rzeczy jak usmiercaie postacisuspicious
          • sil.wen Re: eureka;D 27.05.12, 22:39
            Pewnie aktorka im fikała i chciała za dużo za kolejne sceny migdalenia się z Fargobig_grin

Paru tam już niestety umarło, np Nathan. Jego też mi było żal okropnie, no ale to przynajmniej było uzasadnione romansowo. W zasadzie to Nathan wyparował, ciała Holly też nie ma, to może sie gdzieś tam poznają w przestrzeni 'pomiędzy'.

O matko, właśnie mi przyszło do głowy że po kolei giną dziewczyny i faceci głównych bohaterów: najpierw ta azjatycka ukochana Henry'ego (kurcze, nie pamiętam co się z nią stało dokładnie, ale chyba umarła/zniknęła?), potem Nathan, teraz Holly. Żeby im tylko sie nie ubrdało, że kolej na Zane'a!
            • ilekobietamalat Re: eureka;D 28.05.12, 07:14
              jak zamorduja zana, to ja kogos zamordujewink)
              nathana mi nie bylo zal, zupelniewink wkurzal mnie, w ogole ten aktor ma w sobie cos c o mnie irytujewink

a o azjatce to zapomnialamsmile)
              • sil.wen Re: eureka;D 28.05.12, 22:04
                A w ogóle to bym chciała, żeby pokazali na zasadzie jakiejś równoległej rzeczywistości co się dzieje w tej Eurece, która była zanim Carter i spółka zamieszali z podróżą w czasie do 1945.
                • ilekobietamalat Re: eureka;D 29.05.12, 08:00
                  ja ciagle na to czekalam;D ale chyba juz za pozno i raczej nic nie wrocismile
                  • sil.wen odc. 7 06.06.12, 21:30
                    Nie no, przegięli. Teraz Fargo będzie figlował u Cartera w domu jak Andy z Sarąbig_grin
                    Nie mogliby jakiegoś ciała skombinować?
                    • ilekobietamalat Re: odc. 7 07.06.12, 08:43
                      ja mysle ze ten watek ejszcze moze sie rozwinac;> chociaz fakt ze troche pojechali. uz nie wposminajac ze eureka taka genialna i w ogole a mogli ja wpiac tylko do sary.. dziwne;>
                      • sil.wen No i koniec 28.07.12, 22:47
                        Z okazji wakacji sobie zrobiłam powtórkę z całej Eureki - przed obejrzeniem ostatniego odcinka. No i w końcu tez i ostatni musiałam obejrzeć. Eh, trochę mi żal, bo się zżyłam. Ale Fargo się wybił na koniec!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka