bwoj215 25.09.12, 21:17 jest nowy sezon no i się dzieje już w pierwszym odcinku jest zabawnie, kryminalnie, strasznie no czyli tak jak być powinno Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: Castle 25.09.12, 22:31 A to wsio przez iKobietę, bo tabelki niet jeszcze . Witamy nową oglądaczkę seriali . Odpowiedz Link
ka_thy Re: Castle 25.09.12, 22:40 Zdecydowanie przez Ilekobietę Ale napisów to chyba jeszcze nie ma Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Castle 25.09.12, 23:56 pff, bo focha walne i w ogole tabelki nie zrobie> a castle jak to castle;> podobnie jak w bones zabraklo mi tego czegos miedzy para Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Castle 27.09.12, 21:44 Ale marudzisz . Więcej było "czegoś" niż w Bones. Podobało mi się . Odpowiedz Link
ka_thy Re: Castle 27.09.12, 22:41 Mnie też się podobało Bałam się, że spieprzą relację Castla i Beckett "po", ale miło się rozczarowałam. A przy okazji nieźle się uśmiałam na tym odcinku. Do Bones nie porównuję bo nie oglądam. Odpowiedz Link
yvi1 Re: Castle 28.09.12, 07:45 Fajnie zaczeli,oby dalej tez bylo fajnie.Tylko mamy od Castle by o mi za malo,bardzo ja lubie. Odpowiedz Link
bwoj215 Re: Castle 29.09.12, 19:05 witam się więc z wszystkimi no było cudnie na otwarcie sezonu i chemia między nimi była oj był no a Bones jest fatalna, brakuje mi zeszłosezonowej Bones bo ta po ucieczce jest straszna Odpowiedz Link
ka_thy odcinek chyba 3 11.10.12, 22:41 No jestem pozytywnie zbudowana tym jak prowadzą relację Beckett-Castle. Cieszy mnie, że nie zaprzestali oni swojego flirtu, tych wszystkich gierek słownych, dwuznaczności itp. Aż buzuje między nimi Bo trochę mnie zaniepokoił poprzedni odcinek kiedy oboje czuli się niezręcznie i sztywno i tak się zachowywali. A swoją drogą dziwne, że nikt niczego się nie domyślił - te ich nagłe milczenia, przewracanie oczami, głupie miny - to było jasne jak słońce, co ukrywają Odpowiedz Link