gaudia 29.09.12, 22:48 Smutno bez Lexie. Smutny odcinek<. nadal lubie ten serial, choc juz deczko zajada wlasny ogon<; <ale sie przyzwyczailam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilekobietamalat Re: GA 9 30.09.12, 09:13 ten odcinek byl dla mnie totalnie nie greysowy, nawet sposob krecenia i wszystko.. ogladam codziennie na foxlife starszych greysow, teraz chyba 6 sezon leci czy cos.. i fakt, lexie bedzie mi brakowac. ciekawe jak pociagna ten sezon.. wszyscy wydorosleli jakos .. ;> co do samego odcinka, fajne te wstawki z przeszlosci, caaly odcinek sie zastanawialam czy o czyms zapomnialam z finalu bo zupelnie nie pamietalam co z arizona brakowalo mi tylko rozwiniecia tego co sie dzialo w lesie..ale z tego co widze po zdjeciach promocyjnych to chyba to nadrobia Odpowiedz Link
galaxian1 Re: GA 9 30.09.12, 19:27 gaudia napisała: > Smutno bez Lexie. A co jej ? Bo ja to chyba utknąłem w 7 sezonie i jakoś nie mogę się odetkać ! Odpowiedz Link
ilekobietamalat spojler poprzedniosezonowy;> 30.09.12, 22:47 galaxian1 napisał: > gaudia napisała: > > > Smutno bez Lexie. > > A co jej ? Bo ja to chyba utknąłem w 7 sezonie i jakoś nie mogę się odetkać ! : > D > umarła Odpowiedz Link
galaxian1 Re: spojler poprzedniosezonowy;> 01.10.12, 12:19 > umarła Nie martwić się, na pewno powróci jako duch Odpowiedz Link
gaudia Re: GA 9 13.12.12, 23:09 aniuta75 napisała: > Ależ mnie ta Kepner wkurza! Kepner przeczytala Aniute i w ostatnim sie zrehabilitowala Odpowiedz Link