Dodaj do ulubionych

Vampirskie pamietniki :)

• aniuta75 19 21.04.13, 21:29

Ale brzydal z Silasa tongue_out.
      • galaxian1 Re: 19 21.04.13, 22:15
        aniuta75 napisała:

>
        > Ale brzydal z Silasa tongue_out.

Buhahaha big_grin
        Najważniejszy fakt odcinka - Silas to brzydal big_grin big_grin big_grin
        • piegucha Re: 19 21.04.13, 22:16

A i tak malo bylo widac, wiec pewnie jest jeszcze brzydszy niz nam sie wydajetongue_out
          • aniuta75 Re: 19 21.04.13, 22:25
            Tjaaaa big_grin.
            I pozwolę sobie ciut wody polać big_grin. Otóż Bonia będzie chciała Sajlasa na dobrą drogę sprowadzić i w sumie go polubi i pewnie nawet pokocha i jemu zachce się żyć bo ją też pokocha i już nie będzie chciał być tym złym i będą żyli szczęśliwi. Takie czarownicowe beauty & the beast big_grin. Alem wymyśliła co?? big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
        • aniuta75 Re: 19 21.04.13, 22:21
          A cóż tu więcej pisać.
          Klausa uwielbiam tak jak uwielbiałam.
          Wredną Jelenę wole od dobrej.
          Silas dalej miesza w głowach wszystkim.
          Aaaaa sory, Tajler się pojawił, zupełnie nie wiem po co. Chyba tylko po to to było, żeby pokazać, że Klaus ma dobre serce i z miłości do Karolajny pozwolił mu troszku jeszcze pożyć.

Kurcze w sumie to nie mogę się doczekać Originalsów big_grin.
    • piegucha 20 26.04.13, 03:04
      Nowy Orlean już do konca zycia bedzie mi sie kojarzyl z wampirami, a wszystko dzieki Anne Ricesmile Uwielbiam jej kroniki wampirow! A teraz i serial sie do tego odnioslsmile

Kurka, chyba pierwszy fajny odcinek w tym sezonie! I chyba spin off zapowiada sie lepiej niz Pamietniki!
      • agniecha-hexa Re: 20 26.04.13, 13:47
        kurde ja nadgonilam wreszcie smile
        ale Jelene jak widze to cisnienie mam 500x800 wnerwia mnie straszniesmile
        Blondi wampirka mi troche sie szkoda zrobilosmile
        ale nic czekam na napiski i lookniemy dalej co tam tez maja ciekawegosmile
      • aniuta75 Re: 20 26.04.13, 21:33
        Wiadomość o tym, że Nick będzie tatusiem spadła na mnie jak grom z jasnego nieba big_grin. No jeszcze tego w tym serialu nie było big_grin.
        Ale masz rację, fajny odcinek.
        A Originalsów się wprost doczekać nie mogę smile.
        • pszczolaasia Re: 20 28.04.13, 13:00
          zajebisty odcinek. awsze chcialam jechac do nowego orleanu. kurcze. chcialabym dostac muze tego odcinka. uwielbiam taka...
          • galaxian1 Re: 20 04.05.13, 00:47
            A ja nie wiem czy mi się podobało, bo 1 odcinek to dla mnie za mało aby się zakochać w serialu.
            Z tym jest o tyle łatwiej, że główne postacie się już zna. Ale i tak jeszcze nie wiem, zależy jak poprowadzą fabułę.
    • aniuta75 Re: Vampirskie pamietniki :) 03.05.13, 22:18
      No to jęcząca Jelena wróciła big_grin.
      Ale ogólnie cieniutki był ten odcinek, co?
      • piegucha Re: Vampirskie pamietniki :) 03.05.13, 22:20

Jak dla mnie to ten odcinek byl bardzo męczący!!!!!!!!!
        A najbardziej meczace bylo jak sie Silas bawil Caroline. Coraz mniej czekam na kolejne odcinki. Niech juz sie Originals zaczna!
        • galaxian1 Re: Vampirskie pamietniki :) 04.05.13, 00:48
          Po takich recenzjach, to mi się oglądać nie chce i pewnie poczekam na za tydzień i zobaczę dwa na raz.
          • pszczolaasia nie wierm ktoren to odcinek 10.05.13, 21:28
            ale to naczy sie co? Bonnie nie zyje do diabla????
            no be jaj!!!!!! a oni wsie zyja?????
            • piegucha Re: nie wierm ktoren to odcinek 10.05.13, 21:39

tak, tak to wyglada, a teraz bedzie straszyctongue_out
              • galaxian1 Re: nie wierm ktoren to odcinek 10.05.13, 22:06
                A niech sobie nie żyję, bo poza jęczącą Eleną to najbardziej wkurzająca postać smile
              • aniuta75 Re: nie wierm ktoren to odcinek 10.05.13, 23:12
                Ale jajca - Bonia nie żyje big_grinbig_grinbig_grin.
                Tylko teraz czy tylko Jera zostawiła przy życiu, czy resztę też?? Chociaż kurcze chciałabym, żeby Alaric został suspicious.
      • galaxian1 a ja wiem - 22 ;) 11.05.13, 14:49
        Ale odcinek ! WOW smile
        Zupełnie jak finał sezonu! Tyle się działo, zwroty akcji, pojawiły się historyczne postacie, a na koniec 2 czy nawet 3 cliff-hangery ! To co oni chcą pokazać w odcinku 23 ?

Co do śmierci Bonie, to nie musi być takie pewne. Bo czarownice z "tamtego świata" mogą ją "wypchnąć" znowu do świata żywych smile Należy pamiętać, że w tym serialu wszystko jest możliwe smile

Ciekawe czy ktoś ze starych postaci wróci na dłużej. Chyba nie... a może...

Naprawdę nie wiem o czym może być kolejny odcinek.
        Być może będzie głównie dotyczył "orginalsów" i przeprowadzki do Orleanu ?
    • aniuta75 finał :) 18.05.13, 19:20

Się kurna działo big_grin.
      Jak Klausa zobaczyłam to ehhh suspicious. Originalsi od września obowiązkowo w każdym bądź razie big_grin.
      Elena z Damonem i dobrze. Ale przytyło sie ciut dziewczynce, czy mnie się tylko wydaje? suspicious
      Bonnie durna, mogła lepiej Alarica zostawić przy życiu a nie ciapowatego Dżera tongue_out.
      Matt i blondi - do przewidzenia.
      I Stefka mi jakoś nie szkoda, niech se chłopak ciut odpocznie tongue_out. Szkoda tylko, że Silas będzie miał taką samą twarz tongue_outbig_grin.
      • galaxian1 Re: finał :) 19.05.13, 12:14
        Jak dla mnie to jednak poprzedni odcinek był dużo lepszy i to powinien być finał sezonu smile
        Ten za bardzo melodramatyczny. Uzdrowienie Katarzynki i wrzucenie Stefka do sejfu spokojnie można było umieścić w poprzednim odcinku. A tak to z jednej strony odcinek ma fajne cliffhangery, ale z drugiej jest mocno nudnawy i ckliwy.
      • pszczolaasia Re: finał :) 21.05.13, 09:16
        to chyba ta fryzura... zreszta cholera wiesmile moze sie i przytylo. dejmonkowi chyba zreszta tyzbig_grin
        ciekawe co bedzie ze stefano tero...
        nie skumalam tego wiecie? oc co kaman z tym dopplecos tam? ze to dowrotnosc silasa? ja w ogole nie kumam o co chodzi z tym doplle cos tam czemu ich krew jest taka cenna...i tero katarinka łelkom wsród zywych big_grin
        • aniuta75 Re: finał :) 21.05.13, 09:40
          Psioła weź se od początku VD oglądnij to będziesz wiedzieć o co cho z dopplecośtami tongue_outbig_grin.
          Po mojemu Jelena była poczebna Klausowi, coby stworzyć mieszańców (i to jakoś najbardziej kupy sie trzyma). Kaśce była potrzebna, żeby sie pod nią podszywać big_grin, no bo do czego więcej?? Silasowi chyba na razie tylko z wyglądu stefek jest potrzebny, coby się pod niego podszyć. Ale po kij to juz nie wiem. Bo jak on taki silny i w ogóle ma pałery różne, to by pierdyknął w to całe Mistic Falls i po ptokach big_grin. A tera to wisz, on będzie Stefkiem, wszyscy będą widzieć, że to Stefek ale do łba nikomu nie przyjdzie, że to może jednak nie byc on. A że inaczej się będzie zachowywał? No cóż, pewnie wstrząśnięty po utracie Jeleny tongue_out. A ona pewnie przez pół sezonu będzie go przepraszała, że jednak Damona kocha bleeee tongue_out.
          • pszczolaasia Re: finał :) 21.05.13, 09:45
            wsie dopplecost byly mu poczebne only po to zeby mieszancow tworzyc? hm.
            ale wez aniuta on w znaczeniu silas tlumaczyl stefkowi ze po to sa dopplecopstam ... ze natura nie znopsi prozni i musi byc przeciwwaga (dla niego czy dla wsiech niesmiertelnych?) i po to sa dopplecostam. ale co one kuzwa sa?? tylko cennokrwiaki???
            • aniuta75 Re: finał :) 21.05.13, 09:54
              pszczolaasia napisała:

> wsie dopplecost byly mu poczebne only po to zeby mieszancow tworzyc? hm.

Ale komu "mu"? Mieszańców tworzył tylko Klaus i po to mu Jelena była potrzebna, znaczy jej krew.
              Stefek potrzebny Silasowi, żeby mógł dalej żyć wiecznie. Znaczy ja to tak zrozumiałam.
              • pszczolaasia Re: finał :) 21.05.13, 10:00
                no ale przed tem przeca scigla katherine. tez dla krwi?
                • aniuta75 Re: finał :) 21.05.13, 10:03
                  Jesoo kiedy? Ja chyba musze na nowo ostatni sezon zobaczyć big_grin.
                  Hmmm a teraz mi tak wpadło do głowy: może dopelganger kobiecy i dopelganger męski są po to, aby dwójka niesmiertelnych stworzyła mega nieśmiertelne dziecię? suspiciousbig_grin
                  • pszczolaasia Re: finał :) 21.05.13, 10:11
                    no nie w tym sezonie przeciez.
                    no jak przeca ona cale zycie przed klausem uciekala. kaska. i ja ten tam w kotrym sie niby kocha (kol? nieee...) zmienil ja w wampira a ten w zamian- ten czyli kalus- chcial ja zabic za to ze jest mu niepoczebna. ale dlaczego ona byla taka cenna i kazdy kolejny dopplecostam??

to chyba bylo w tym sezonie jak sie pojawili originalsi..
                    czy mieszam na potege?
                    • pszczolaasia Re: finał :) 21.05.13, 10:14
                      translate.google.pl/translate?hl=pl&sl=en&u=http://vampirediaries.wikia.com/wiki/Petrova_Doppelg%C3%A4nger&prev=/search%3Fq%3Ddoppelganger%2Bpami%25C4%2599tniki%2Bwampir%25C3%25B3w%26hl%3Dpl%26biw%3D1280%26bih%3D876
                      nie wiem czy sie uda. ide studiowac...
                      • aniuta75 Re: finał :) 21.05.13, 10:19
                        Łorany ale lektura! Czytaj, czytaj i potem mnie wytłumaczysz big_grin.
                        Sorki, to ja chyba motam, bo mnie się te dopely mieszają cholera big_grin.
                        • pszczolaasia Re: finał :) 21.05.13, 10:22
                          to stefao jest dopple costa silasa??? oryginalnym dopllecostam silasa????? ja pierdziele czemu tego nei ma po polsku!!!!!
                          • aniuta75 Re: finał :) 21.05.13, 10:29
                            No jest. A to musiałas to przeczytać, żeby wiedzieć? Przeca Silas sam mu to powiedział w ostatnim odcinku zanim go w sejfie zamknął i wrzucił do wody.
                            • pszczolaasia Re: finał :) 21.05.13, 10:30
                              bo ja tego nie zakumalam wlasnie. od poczatku pisiem ze nie zakumalam! sad
                              • aniuta75 Re: finał :) 21.05.13, 10:36
                                No i znowu moja wina, bo nie zakumałam czego nie zakumałaś kiss.
                                Nie bój nic, Glx obluka odcinek i nam wszystko ładnie wytłumaczy big_grin.
                                • pszczolaasia Re: finał :) 21.05.13, 10:38
                                  on juz ogladal i tero nawet pewno tyu nie zajrzy...indifferent ida studiowac...
                                  • galaxian1 Re: finał :) 21.05.13, 11:29
                                    Ale ja nie panimaju, czego tutaj nie kminicie big_grin
                                    • aniuta75 Re: finał :) 21.05.13, 11:42
                                      No ja na przykład nie kminię czego nie kmini Psioła big_grin.
                                      Znaczy teraz już kminię big_grin.
            • galaxian1 Re: finał :) 21.05.13, 11:27
              pszczolaasia napisała:

> wsie dopplecost byly mu poczebne only po to zeby mieszancow tworzyc? hm.

Kurna, pszczóło, coś Ty się z choiny urwała ? big_grin
              Od którego Ty sezonu oglądasz serial ? smile hehehe
              • aniuta75 Re: finał :) 21.05.13, 11:28
                big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
              • pszczolaasia Re: finał :) 21.05.13, 12:21
                dobra dobra. drwijcie sobie dalej ze mnietongue_out drwic to kazdy ptorafi ale wytlumaczyc czlowiekowi zdesperowanemu po kiego te doplecostam chodza po swiecie to zaden nie wytlumaczy tylko drwiom.
                krzescijanie niby...
                i takd o wiadomosci ogladalam ciurkiem wsie 3 sezony z rok temu.
                • aniuta75 Re: finał :) 21.05.13, 12:26
                  kiss
                  • galaxian1 Re: finał :) 21.05.13, 18:33
                    A co za różnica po co one chodzom po globie ?
                    Ważne że chodzom i można z nich produkować hybrydy ! big_grin
                    No i się podszywać oczywiście smile big_grin
                    To już wiesz smile
                    • pszczolaasia Re: finał :) 21.05.13, 20:44
                      bo ja chce wiedziec!
                      jak rowniez dlaczego ziemia sie kreci i swieci slonce i cy jest zycie na innej planecie i takie tam...P
                      • agniecha-hexa Re: finał :) 29.05.13, 17:34
                        dobra to ja tez sie zakrecilam hahah co z tym Stefkiem w koncu smile
                        • galaxian1 Re: finał :) 30.05.13, 00:14
                          agniecha-hexa napisała:

> dobra to ja tez sie zakrecilam hahah co z tym Stefkiem w koncu smile

Jakto co? Przyjeżdża czasem do Wawy na zakupy na bazarku wink big_grin
                          • agniecha-hexa Re: finał :) 30.05.13, 13:06
                            kurka dzieki za wytlumaczenia bo ja myslalam,ze do Lodzi smile)))))))))

dobra dobra juz poczytalam troche i wiem o co kaman smile)
              • eo_wina Się tu jeszcze wcisnę :-) 21.08.13, 09:21
                No! To nadrobiliśmy z M. dwa sezony w tydzień i jestem już na bieżąco smile
                Zanim zabiorę się do prześledzenia całego tego wątku - to tak z emocjami i na gorąco od siebie.
                Otóż:
                - chwilami się wzruszałam
                - chwilami wnerwiałam
                - chwilami nie kumałam (aż se musieliśmy z eMem pauzować i tłumaczyć)
                - na pewno na nowo się....ten... zakochałam (w Damonie - oczywista oczywistość, ale i w Klausie o twarzy małpiatki, ale .....no ....ach.....) smile
                - no i wczoraj po ostatnim odcinku zrobiło mi się zwyczajnie, po ludzku przykro...
                smile
                A teraz - do lektury smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka