20.10.12, 22:00
1 odcinek. jaciez pierdzielez!big_grinbig_grin co to a serial...
socksurprised zajeioza!
wyglada ze kazdy sezon bedzie o czems innym. ten zapowiada sie ...straszniebig_grin pieprzyc duchy!!!
Obserwuj wątek
    • galaxian1 Re: ahs 2 21.10.12, 19:48
      Ale o czym innych, ale z tymi samymi aktorami ?
      Bo widziałem i stara duchową i starego ducha z 1szego sezonu big_grin
      • pszczolaasia Re: ahs 2 21.10.12, 20:17
        z aktorow to gra jessica lange- siostre przelozona gra zakochana w ojcu zalozycielu oraz ten aktor ktory gral jej syna w poprzednim sezonie ale nie powiem kogo tu gra i dlaczego tam jest bo nie chce spojlerowac. gra tez wokalista zespolu maroon 5wink
        • galaxian1 Re: ahs 2 23.10.12, 21:30
          Poza Langową, gra też Sylar, a także agentos z FlashForwadr jako ksiądz smile

A sam serial jest mixem kilku horrorów. Podobne klimaty to Wyspa Tajemnic z DiCaprio.
          Ale nie bardzo rozumiem po co tu wpleciono jeszcze motyw z UFO. I co to za blaszka wyjęta z tego kolesia, co się robakiem stała ? big_grin
          • aniuta75 Re: ahs 2 23.10.12, 21:45
            Ja pierdykam, jak się cieszę, że nie oglądam tego big_grinbig_grinbig_grin
            • galaxian1 Re: ahs 2 23.10.12, 21:52
              aniuta75 napisała:

> Ja pierdykam, jak się cieszę, że nie oglądam tego big_grinbig_grinbig_grin

Aniuta no weź obejrzyj! Liczyłem na krwista polemikę z Tobą ! big_grin
              • aniuta75 Re: ahs 2 23.10.12, 21:55
                A ić! Jeden sezon mi wystarczy w zupełności i nie mam zamiaru tego gniota ciągnąć tongue_outbig_grinbig_grinbig_grin.
                • galaxian1 Re: ahs 2 23.10.12, 21:58
                  aniuta75 napisała:

> A ić! Jeden sezon mi wystarczy w zupełności i nie mam zamiaru tego gniota ciągnąć tongue_outbig_grinbig_grinbig_grin.

Ale to zupełnie o czym innym smile
                  Nie ma duchów jedzących obiady, tylko walnięta zakonnica i szurnięty doktorek z nawiedzonym psychiatryku big_grin Spodoba Ci się big_grin suspicious
                  • aniuta75 Re: ahs 2 23.10.12, 22:07
                    I UFO big_grinbig_grinbig_grin. Weź przestań, nie namówisz mnie, bo na początku będzie fajnie (jak w pierwszym sezonie) a potem się klasycznie spie*doli (jak w pierwszym sezonie) big_grin. Eee nie mam czasu na gupoty tongue_outbig_grin. I nawet mnie nie interesuje co się z duchami jedzącymi obiady stało big_grin.
                    • galaxian1 Re: ahs 2 23.10.12, 22:19
                      UFO na pewno jakoś logicznie wyjaśnią, a zwłaszcza robaka to się zrobił z blaszki wyjętej kolesiowi z guza big_grin Normalnie Archiwum X ! smile
                    • pszczolaasia Re: ahs 2 24.10.12, 09:39
                      maruda no.
                      no ale ja nie bede na Cię narzekac bo sama z revolution zrezygnowalam bo nie bylam w stanie poltora odcinka na blondi patrzec i jej znosic.
                      wiec rozumiem ze moze ci sie nie podobac cos co mi sie podoba.
                      no ale. Aniuta obejrzyj! na luzie!big_grin
                      ja bede ci tu referowac ktore odcinki sa warte grzechu.
                      dla mnie perwersyjnie doskonala siostra przelozona jest po prostu.. do pozarcia!
                      a jej wizja w czerwieni ze tak powiem! boska!smile
                      mudoy Fines jak mroczny przedmiot pozadania tez culsmile
                      bedzie fajnie cos czujesmile
          • pszczolaasia Re: ahs 2 24.10.12, 09:36
            standart w sumie. noc w starym szpitalu wariatow gdzie ktos robil eksperymenty uuuusmile
            ja lubie ahs bo to taka troche parodia na powazniebig_grin
    • galaxian1 Re: ahs 2 03.11.12, 11:24
      Ja daruję sobie ten serial, przecież tu wcale nie ma fabuły.
      Typowy odcinek prezentuje się jako mądrości i wywody siostry przełożonej, poprzedzielane sadystycznymi eksperymentami doktorka. Może to z założenia miało być mroczne i przerażające, ale mnie normalnie nudzi i usypia. Egzorcyzmy też nie robią na mnie wrażenia, bo ile razy już to widziałem... ten serial to zlepek różnych filmów i tyle.
      • pszczolaasia Re: ahs 2 06.11.12, 21:56
        a mi sie podobiesmile ja zostaje.
    • pszczolaasia Re: ahs 2 21.11.12, 20:52
      a teraz milczenie owiec normlaniebig_grin
      co to jest za serial meczacy psychicznie...
      • galaxian1 Re: ahs 2 22.11.12, 09:49
        pszczolaasia napisała:

> a teraz milczenie owiec normlaniebig_grin
        > co to jest za serial meczacy psychicznie...

Dlatego dałem sobie siana po 2 odcinkach.
        Tego się nie da normalnie oglądać smile
        Ciekaw jestem - czy pojawiła się jakaś fabuła, czy nadal nic?
        • pszczolaasia Re: ahs 2 22.11.12, 13:39
          tu jest fabulawink kit byl porawny i jak sie okazala jego zona wciaz zyje np.
          siostra prezlozona to dawna alko
          watal z lesijkami sie fajnie rozwijasuspicious
          wontal z szalonym doktorkiem sie rozwija w iscie nieoczekiwanym kierunku.
          a przy okazji rzezniasuspicious
    • pszczolaasia Re: ahs 2 17.12.12, 08:27
      no i Monsiniore wisi na krzyzu a siostra przelozona zmienila biegunbig_grin ha!
    • pszczolaasia Re: ahs 2 27.01.13, 13:14
      no wiec skonczylam. drugi sezon lepszy nu pierwszy.
      oczywiscie moim zdnaiem
      no i Lana wyszla na swoje..
      tak sie chyba powinien skonczyc happy end.
      ciekawe cy bedzie 3 sezon.
      • lenkaaa Re: ahs 2 27.01.13, 15:59
        ja zupelnie nie trawilam drugiego sezonu i dalam mu osobistego cancela
    • magdakingaklara Re: ahs 2 12.07.13, 14:54
      Ktoś dotrwał do końca sezonu 2??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka