pszczolaasia 20.10.12, 22:00 1 odcinek. jaciez pierdzielez! co to a serial... sock zajeioza! wyglada ze kazdy sezon bedzie o czems innym. ten zapowiada sie ...strasznie pieprzyc duchy!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
galaxian1 Re: ahs 2 21.10.12, 19:48 Ale o czym innych, ale z tymi samymi aktorami ? Bo widziałem i stara duchową i starego ducha z 1szego sezonu Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: ahs 2 21.10.12, 20:17 z aktorow to gra jessica lange- siostre przelozona gra zakochana w ojcu zalozycielu oraz ten aktor ktory gral jej syna w poprzednim sezonie ale nie powiem kogo tu gra i dlaczego tam jest bo nie chce spojlerowac. gra tez wokalista zespolu maroon 5 Odpowiedz Link
galaxian1 Re: ahs 2 23.10.12, 21:30 Poza Langową, gra też Sylar, a także agentos z FlashForwadr jako ksiądz A sam serial jest mixem kilku horrorów. Podobne klimaty to Wyspa Tajemnic z DiCaprio. Ale nie bardzo rozumiem po co tu wpleciono jeszcze motyw z UFO. I co to za blaszka wyjęta z tego kolesia, co się robakiem stała ? Odpowiedz Link
galaxian1 Re: ahs 2 23.10.12, 21:52 aniuta75 napisała: > Ja pierdykam, jak się cieszę, że nie oglądam tego Aniuta no weź obejrzyj! Liczyłem na krwista polemikę z Tobą ! Odpowiedz Link
aniuta75 Re: ahs 2 23.10.12, 21:55 A ić! Jeden sezon mi wystarczy w zupełności i nie mam zamiaru tego gniota ciągnąć . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: ahs 2 23.10.12, 21:58 aniuta75 napisała: > A ić! Jeden sezon mi wystarczy w zupełności i nie mam zamiaru tego gniota ciągnąć . Ale to zupełnie o czym innym Nie ma duchów jedzących obiady, tylko walnięta zakonnica i szurnięty doktorek z nawiedzonym psychiatryku Spodoba Ci się Odpowiedz Link
aniuta75 Re: ahs 2 23.10.12, 22:07 I UFO . Weź przestań, nie namówisz mnie, bo na początku będzie fajnie (jak w pierwszym sezonie) a potem się klasycznie spie*doli (jak w pierwszym sezonie) . Eee nie mam czasu na gupoty . I nawet mnie nie interesuje co się z duchami jedzącymi obiady stało . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: ahs 2 23.10.12, 22:19 UFO na pewno jakoś logicznie wyjaśnią, a zwłaszcza robaka to się zrobił z blaszki wyjętej kolesiowi z guza Normalnie Archiwum X ! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: ahs 2 24.10.12, 09:39 maruda no. no ale ja nie bede na Cię narzekac bo sama z revolution zrezygnowalam bo nie bylam w stanie poltora odcinka na blondi patrzec i jej znosic. wiec rozumiem ze moze ci sie nie podobac cos co mi sie podoba. no ale. Aniuta obejrzyj! na luzie! ja bede ci tu referowac ktore odcinki sa warte grzechu. dla mnie perwersyjnie doskonala siostra przelozona jest po prostu.. do pozarcia! a jej wizja w czerwieni ze tak powiem! boska! mudoy Fines jak mroczny przedmiot pozadania tez cul bedzie fajnie cos czuje Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: ahs 2 24.10.12, 09:36 standart w sumie. noc w starym szpitalu wariatow gdzie ktos robil eksperymenty uuuu ja lubie ahs bo to taka troche parodia na powaznie Odpowiedz Link
galaxian1 Re: ahs 2 03.11.12, 11:24 Ja daruję sobie ten serial, przecież tu wcale nie ma fabuły. Typowy odcinek prezentuje się jako mądrości i wywody siostry przełożonej, poprzedzielane sadystycznymi eksperymentami doktorka. Może to z założenia miało być mroczne i przerażające, ale mnie normalnie nudzi i usypia. Egzorcyzmy też nie robią na mnie wrażenia, bo ile razy już to widziałem... ten serial to zlepek różnych filmów i tyle. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: ahs 2 21.11.12, 20:52 a teraz milczenie owiec normlanie co to jest za serial meczacy psychicznie... Odpowiedz Link
galaxian1 Re: ahs 2 22.11.12, 09:49 pszczolaasia napisała: > a teraz milczenie owiec normlanie > co to jest za serial meczacy psychicznie... Dlatego dałem sobie siana po 2 odcinkach. Tego się nie da normalnie oglądać Ciekaw jestem - czy pojawiła się jakaś fabuła, czy nadal nic? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: ahs 2 22.11.12, 13:39 tu jest fabula kit byl porawny i jak sie okazala jego zona wciaz zyje np. siostra prezlozona to dawna alko watal z lesijkami sie fajnie rozwija wontal z szalonym doktorkiem sie rozwija w iscie nieoczekiwanym kierunku. a przy okazji rzeznia Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: ahs 2 17.12.12, 08:27 no i Monsiniore wisi na krzyzu a siostra przelozona zmienila biegun ha! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: ahs 2 27.01.13, 13:14 no wiec skonczylam. drugi sezon lepszy nu pierwszy. oczywiscie moim zdnaiem no i Lana wyszla na swoje.. tak sie chyba powinien skonczyc happy end. ciekawe cy bedzie 3 sezon. Odpowiedz Link
lenkaaa Re: ahs 2 27.01.13, 15:59 ja zupelnie nie trawilam drugiego sezonu i dalam mu osobistego cancela Odpowiedz Link