Dodaj do ulubionych

Polecicie jakiś serial

15.11.14, 18:20
Nie mam co oglądać już a nie chcę po omacku macać wink Napiszę co mi się podobało a co nie to może polecicie coś w klimacie?
Obejrzałam Szerloka, Fargo, Homeland, Strikeback, True blood, Dextera, GoT, BBT, Dowtown Abbey, Fringe

Pomacałam i rzuciłam Supernatural, Unated States of Tara, WalkingDead
Obserwuj wątek
    • mas.uka Re: Polecicie jakiś serial 15.11.14, 18:38
      zapomniałam jeszcze dodać że Bunshee, TrueDetective i House of Cards też widziałam
    • aniuta75 Re: Polecicie jakiś serial 15.11.14, 20:50
      No ale to różne klimaty sąsmile. Popatrz na tabelkę, poczytaj co i jak i sobie zrobisz selekcję.
      Szkoda, że nie dałaś szansy Zombiakom, bo to jeden z lepszych seriali IMO.
      No nie wiem... Blacklist?
      • mas.uka Re: Polecicie jakiś serial 15.11.14, 22:10
        wiem, słyszałam, ale jakoś ten turpizm Zombiaków mnie nie przekonał i to strzelanie jak do kaczek brr.
        Ten Blacklist brzmi całkiem zachęcająco
        Wiem że to są całkiem różne gatunki, myślę że nawetbym przebrnęła przez Supernaturals ale mąż wymiękł a tak sama nie chciałam. Choć TB od S5 sama kończyłam wink
        • aniuta75 Re: Polecicie jakiś serial 15.11.14, 22:16
          Supernatural na którym odcinku skończyliście oglądać? Bo tak naprawdę fajnie to się robi pod koniec 1 sezonu i w S2 smile. Naprawdę warto. No ale ja zboczona i do Supka zawsze i wszędzie będę namawiała big_grin.
          • mas.uka Re: Polecicie jakiś serial 15.11.14, 22:25
            tak coś koło 4-5? Zauważyłam że lubisz. Ja tak miałam z TB, wkurzało mnie ale oglądałam i skończyłam/zmęczyłam wink Może poproszę m żeby mi pobrał to może zmęczę do końca S1
            • lenkaaa Re: Polecicie jakiś serial 15.11.14, 23:31
              The Honourable Woman goraco polecam i The Fall ( wlasnie sie zaczal drugi sezon) - oba brytyjczyki.
              Z amerykancow polecam The Good Wife (pierwszy sezon taki sobie, ale potem z kazdym kolejnym serial robi sie coraz lepszy; obecnie leci szosty), How to Get Away with Murder (glowna aktorka koszmarna, ale sam serial trzyma poziom), The Blacklist
              • sil.wen Re: Polecicie jakiś serial 16.11.14, 08:28
                No a ukochany Grimm?
                Jeszcze mogę dodać Murder in the First, Salem i moją ostatnią miłość, czyli Manhattan.
                • mas.uka Re: Polecicie jakiś serial 16.11.14, 11:09
                  dzięki dziewczyny, sporo tego, no to mam zajęcie przez jakiś czas wink
    • pszczolaasia Re: Polecicie jakiś serial 16.11.14, 14:36
      no to synowie anarchii.
    • magdakingaklara Re: Polecicie jakiś serial 16.11.14, 17:19
      A ja polecam Revenge smile
      A jak lubisz takie lajtowe to - Hart of Dixie i The Affair
      • piegucha Re: Polecicie jakiś serial 17.11.14, 21:42

A moze amerykanski Szerlok? czyli Elementary?
        No i Penny Dreadful!
        • galaxian1 Re: Polecicie jakiś serial 21.11.14, 08:22
          A Bates Motela to nikt nie poleca ? wink
          A jeśli lubisz pogłówkować kto jest mordercą, to polecam też Harper Island smile
          Supka to należy przemęczyć połowę pierwszego sezonu i potem robi się już fajowo.
          Początkowe odcinki są słabe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka