aniuta75 09.07.07, 14:31 Czy one pójdą na odtwarzaczy DVD? Nie znam się więc proszę o pomoc. Nie mam odtwarzacza, więc nie mogę sama sprawdzić . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rodzynia Re: Pliki rmvb 09.07.07, 14:51 Niestety nie.. Ale można je przerobić programem Total Video Converter na AVI Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Pliki rmvb 09.07.07, 14:54 Rodzyniu proszę o dokładne poinstruowanie takiego lajkonika jak ja, tylko wiesz tak jak chłop krowie na rowie PP. Odpowiedz Link
rodzynia Re: Pliki rmvb 09.07.07, 15:08 www.torrentspy.com/torrent/1065766/Total_Video_Converter_3_10 program ściągniesz stąd jak zainstalujesz obsługa: New task (po lewej) / Import files / teraz wybierasz na cos chcesz przerobić Ms Avi: Divx/Xvid Avi / xvid mp4avi / masz już dodane zadanie, więc Convert Now Mam nadzieję, że się uda Odpowiedz Link
rodzynia Re: Pliki rmvb 09.07.07, 15:14 Tylko to jest instrukcja na avi, jeśli ktoś ma odtwarzacz dvd bez divix-ów, Który tylko oryginalne płyty DVD i VCD odtwarza (albo kopie oryginałów to trzeba przerobić na format MPEG (tylko on ma gorszą jakość od AVI). to będzie analogicznie jak tam tylko zamiast MS Avi: Divx/Xvid Avi... wybierasz Mpec: VCD Mpeg Ale jak oglądałaś na tym odtwarzaczu filmy z kompa to powinno działać Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Pliki rmvb 09.07.07, 15:19 Dzięki wielkie Rodzyniu ***************. Niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi . To jest odtwarzacz co z divixami więc spoko . Odpowiedz Link
aniuta75 Pomocy :P 09.07.07, 15:38 Zaraz po wybraniu xvid mp4avi wyskakuje mi komunikat "cannot load real video codec, please install real one player". I o co chodzi? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Pliki rmvb 09.07.07, 15:40 I jeszcze po naciśnięciu "convert now" wyskakuje mi okno pulpitu i nie wiem co dalej . Odpowiedz Link
rodzynia Re: Pliki rmvb 09.07.07, 15:59 www.free-codecs.com/Real_Alternative_download.htm musisz to zainstalować, a to drugie to nie wiem wyskakuje okienko konwersji normalnie Odpowiedz Link
aniuta75 Rodzyniu heeeeeeeeelp 09.07.07, 16:58 Zainstalowałam tego Realplayera i mam następny problem - Total Video Converter się wiesza skubany ///. I znowu nie wiem co dalej . Odpowiedz Link
rodzynia Re: Rodzyniu heeeeeeeeelp 09.07.07, 17:41 mi tez sie czasem wiesza na to juuz nic nie poradze, sama mam zaraz przerobic bratu wmv na avi, zobaczymy czy sie uda Odpowiedz Link
rodzynia Re: Rodzyniu heeeeeeeeelp 09.07.07, 17:47 hmm nie wiem czemu się to wiesza mi też... a jeszcze tydzień temu mi tak pięknie przerobiło spróbuj dac zamiast xvid - divix może coś pomoże Odpowiedz Link
rodzynia Re: Rodzyniu heeeeeeeeelp 09.07.07, 17:55 udało się zaznaczylam decode with internals decoders only (to u gory jak się wybiera format do przerabiania) tylko jeszcze nie wiem co z tego wyjdzie Odpowiedz Link
asiaw73 Spróbuj innego programu, 09.07.07, 21:33 ja używam Super v2007.build.22, wpisz w google, lub pobierz tu: www.noweprogramy.com/index.php?str=linkif&programy=11897 potrzebujesz jeszcze program AVIcodec, instrukcję znajdziesz tu: s184.photobucket.com/albums/x271/aska73/?action=view¤t=super.jpg Odpowiedz Link
galaxian1 AVI Re-comp 09.07.07, 22:36 Użyj programu AVI Re-comp. Ja go uzywalem aby pozbyc sie qpela z plikow i dzialal super. Pewnie z rmvb tez sobie poradzi. Ale konwersja jednego pliku (odcinka) to jakies 2 godzinki, w zaleznosci od wydajnosci komputera. Odpowiedz Link
rodzynia Re: AVI Re-comp 09.07.07, 22:41 Moze uda Ci sie z programami Asi albo Galaxiana... Mi z wmv pomógł DrDivx który włączył tata Odpowiedz Link
galaxian1 Re: AVI Re-comp 09.07.07, 22:44 No i oczywiscie minus jest jaki, ze po kazdej konwersji traci sie na jakosci obrazu. Wiec najlepiej od razu sciagac dobre pliki w dobrych wersjach Odpowiedz Link